[quote:291fe2fa03="mahmood1331"][quote:291fe2fa03="amirdamashcity"][quote:291fe2fa03="mahmood1331"][quote:291fe2fa03="r4sht"]پرونده این جام که این همه روش حساب باز کردیم بسته شد
حالا دیگه هیچ انگیزه فوتبالی ندارم واسه امسال
توی لیگ برتر که اصلا فکر اینکه بتونیم سهمیه چهارم رو هم کسب کنیم ندارم با این اوضاع
یک نیم فصل داریم واسه میانه جدول ماندن
دیگه حتی حس کامنت گذاشتن رو ندارم
واقعا امروز باید برای ناظمی و تیم داماش متاسفم بود
بدترین شکل ممکن بازی کردیم
جالب اینکه راه اهن بدتر از ما بود و به این تیم باختن واقعا دردناکه[/quote:291fe2fa03]
[size=18:291fe2fa03][color=black:291fe2fa03]دوستان عزيز دنيا كه به آخر نرسيده
با شرايطي كه از نظر مالي و نيمكت ذخيره ها داريم بايد خدا رو شكر كنيم كه تيم تو نيم فصل اول ،تك رقمي شديم
با نيمكت جوون و كم وزني كه داريم نبايستي زياد از حذف تو جام حذفي ناراحت باشيم
ضمناً دوست عزيز r4sht به فرض كه بيايم و با جام حذفي الان آسيايي بشيم ،به نظر شما با اين وضعيت بودجه اي تو مسابقات آسيايي چيكار ميتونيم انجام بديم به غير از كيسه گل شدن؟
من هم با بقيه دوستان هم نظر هستم كه بايد واسه نيم فصل دوم چند تا بازيكن مثمر ثمر بگيريم
ضمناً امروز فوق بي انگيزه بوديم و يه طورايي ،چه رو سكو و چه تو تيم خودمون رو از پيش برنده ميدونستيم[/color:291fe2fa03][/size:291fe2fa03][/quote:291fe2fa03]
چرا میخوایم خودمون رو گول بزنیم الان اگه سرمربی غیر بومی بود شما اینطوری منطقی برخورد میکردی؟ اتفاقا اگه جلوی این مشکل یا بهتره بگیم فاجعه گرفته نشه بله دنیا به آخر میرسه. من امروز که از ورزشگاه داشتم میومدم خونه امیدوار بودم اینجور کامنت هایی که همش میخوان هوادارا رو به آرامش دعوت کنن نبینم.چرا ما نباید مشکلات تیمو بزرگ کنیم؟چون مربی بومیه؟چون اگه خدای نکرده بیفتیم دسته یک به خاطر مربی بومی ما رو نگه میدارن تو لیگ؟ بخدا داریم به تیم خیانت میکنیم الان هر تیم دیگه بود هواداراش به حرف اومده بودن اینقدر ما آروم هستیم کل تیم باورشون شده چه ببریم چه ببازیم اعتراضی نیست و مهم نیست چه نتیجه ای میگیریم برای همین بی تفاوت شدن.مگه برای همین تارتار تو ورزشگاه به خاطر تاکتیک زیرتوپ زدن حیا کن رها کن راه ننداختیم؟ حالا من نمیگم اینکارو کنیم ولی حداقل اینقدر ریلکس رو مشکلات سرپوش نذاریم بهتره نقاط ضعف رو گنده کنیم تا تیم مجبور به رفعش بشن نه ما رو به عنوان یه بازیچه فرض کنن.بهانه نیمکت و مالی دیگه قدیمی شده این تیم تاکتیک نداره بهتر اینو قبول کنیم.[/quote:291fe2fa03]
[color=black:291fe2fa03]واسه اينكه دل شما رو بدست بياريم از اين بازي به بعد به افشين ناظمي گير ميديم خوبه اينطور ؟
اين حرفها چيه آقا ؟؟؟؟؟؟؟
شما مثل اينكه اين تيم رو با بارسلونا اشتباه گرفتي . . . در حال حاضر اين شرايط ماست و فقط بايستي با تشويق و حمايت مواظب باشيم كه وضعيت خراب نشه
بله هم مساله مالي مهمه و هم نيمكت اگه شما فوتبالي باشي كه هستي خوب ميدوني كه تا اين دو تا مقوله رو نداشته باشي محكوم به نابودي،متلاشي شدن و سقوط هستي
الان هم كه از بخت بد هر دوتاشو تو بدترين شكل ممكن هستيم
البته نه اينكه انتقاد نكنيم ،انتقاد ميكنيم و خوب هم اين كار رو انجام ميديم ولي الان زمان اون شكل كه شما ميگي نيست
پس دوست من اين تيم فقط بايستي حمايت بشه همين و بس[/color:291fe2fa03][/quote:291fe2fa03]
دل من رو چرا دوست عزیز؟ من به خاطر تیم خودمون میگم مگه از اینجور چیزا چیزی تو جیب من میره؟ من مگه با ناظمی مشکلی دارم؟اتفاقا خیلی بهش علاقه دارم کسی هست که واقعا به تیمش تعصب داره من کی گفتم الکی گیر بدیم خودم به شخصه بعد بازی با ذوب آهن از همشون تشکر کردم چون مشکلی نبود حرفی برای گفتن نداشتم ولی من حرفم اینه با بزرگ کردن مشکلات عابدینی مجبور میشه تیمو تقویت کنه حالا از هر راهی ما اگه ساکت باشم اونم مثل اون مصاحبه دو روز پیش میگه ما به جوونا اعتماد میکنیم در صورتی که این یعنی حماقت درسته پولی در کار نیست ولی به هر حال میشه دو سه تا بازیکن مثل نزهتی آورد نمیشه؟ در ضمن تاکتیک تیم هم بد بود شما میگی بازیکن نداریم درست ولی اگه بازی ها رو دیده باشی تعویض های هر بازی ناظمی تیمو به هم میریزه این یکی که ربطی به مسائل مالی و بازیکن نداره ربط به تفکر مربی داره درسته؟
به امید موفقیت تیم محبوبم داماش که هر انتقادی که هست به خاطر رسیدن به همین هدف و هیچ سوء نیتی توش وجود نداره