[quote:bcecd6541b="golsar-boy"][quote:bcecd6541b="MAZIYAR"][quote:bcecd6541b="golsar-boy"][quote:bcecd6541b="MAZIYAR"][align=center:bcecd6541b][b:bcecd6541b][color=black:bcecd6541b]میلاد فراهانی
ابوذر رحیمی - علیرضا نظیفکار - مرتضی ابراهیمی - هادی محمدی
محمد مختاری
سعید قدمی - مصطفی حاجتی - هادی سهرابی - روح الله سیف الهی
مسعود حسن زاده[/color:bcecd6541b][/b:bcecd6541b][/align:bcecd6541b][/quote:bcecd6541b]
این نظر شماست یا ترکیب احتمالیه که مربی میچینه؟[/quote:bcecd6541b]
شما چی دوست داری؟

[/quote:bcecd6541b]
واقعا متاسفم که بخاطر بچه بازی ریش سفید فوتبال ایران، سرد و گرم چشیده ای که امیر ارتش داماش نامیده میشه داریم یکی از خوش استیل ترین و بافکر ترین و باهوش ترین هافبک هامونو از دست میدیم.
به نظر من حتی اگر فرزندی سرکشی کرد پدر خونه هرگز نباید از خونه بیرونش کنه چون عواقب به مراتب بدتری داره، حالا امیر بجای اینکه بیاد باهاش مدارا کنه داره بچه بازی در میاره. من خودم بارها گفتم اگر امیرعابدینی نبود الان همچین تیم خوبی نداشتیم ولی به همون اندازه اگر بازیکنان بومی ما هم نبودند چنین تیم قدرتمند و همچنین هواداران با تعصبی که امروزه شاهدش هستیم نداشتیم.
خیلی از دوستان به راحتی بازیکنی را با آبشک مقایسه میکنن و حتی از آبشک بهتر میدونن!!!
در صورتی که یکی از خوش فکر ترین بازیکنان تیم ما آبشک. اگر به بازیش دقت کرده باشین در جنگ میانه میدان با وجود اینکه هیکلش خیلی درشت نیست همیشه برندست و یا طوری بدن میذاره که بازیکن حریف جا بمونه و مجبور به خطا بشه.
در مورد پاسهای طلاییش و شوتهای سهمگینش (البته قبول دارم بعد از مصدومیت شوتهاش اون دقت قبل را نداره) کمتر کسی میتونه باهاش رقابت کنه.
پس خواهش میکنم در مورد بازیکنان خوبمون به این راحتی مهره سوزی نشه[/quote:bcecd6541b]
[color=black:bcecd6541b]1-آبشك دوست و رفيق جينگ برادر كوچيكه بنده هستش
2-رشتي بودن هم كه خودش بزرگترين دليل و بهانه واسه هر داماشي و گيلانيه
3-زحماتي كه تو اين چند وقته واسه ما كشيده هم از ياد بنده نميره
اينارو گفتم تا بدونين دليل واسه تعصب به ممد آبشك زياده . . . . . . . . . . . . . .. . . .
ولي با تمام اين تفاسير اين ممد آقاي آبشك دلش به هيچ عنوان،به هيچ وجه و تاكيد ميكنم حتي يك ذره با اين تيم نيست
اينايي كه ميگم با 20 سانتي متر فاصله لمس شُدست و اصلاً از شكم و سيراب شيردون نيست كاملاً ديده شده و احساس شُدست
از همه مهمتر تو 2 سال اخير اين ممد آقاي ما چه گلي به سر داماشمون زده
.
.
.
.
.
.
و ديگر هيچ
چون اين اسمش مُهره سوزي نيست و همه اينها كه گفته شد رو ميتونين دونه دونه فكر كنين و تحقيق كنين در موردش
و باز هم ديگر هيچ[/color:bcecd6541b]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند