[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث آزاد: شرایط سکوها برای دیدار با تراکتورسازی

بحث آزاد: شرایط سکوها برای دیدار با تراکتورسازی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 6:33 am

به نظرم بعضیا دیگه خیلی بزرگ کردن این مسئله کوچیک رو.آقا جان کریمی که نیست دقیقی هم ارزش تشویق نداره بی غیرتیش به ما ثابت شده فقط دنبال پول میمونه جلالی که مثل دیگر مربیانی که اومدن 30ثانیه تشویق میشه تمام شد رفت دیگه دعواها چیه 3روزه میای تو این تایپک همش حرف این موضوع رو پیش میکشین.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 6:36 am

باید گیلان سرور اذربایجان در ورزشگاه گفته شود /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 7:17 am

خدا را شکر میکنم که کریمی در این بازی نیست تا دیگه در مورد تشویقش دوگانگی وجود نداشته باشه. خواهش میکنم الکی دنبال بازیکن دیگری از تراکتور نگردید واسه تشویق چون هیچ کدومشون نه چهره ملی هستن و نه گیلانی.
در مورد مجید جلالی هم اگر خیلی اصرار دارید همون قبل بازی 20 ثانیه تشویق واسه سرشم زیاده
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط ali-tifusi » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 9:24 pm

من باسهیل شهرباران موافقم تشویق چندسانیه مربی حویف بسه .بعدش ماداماشیم نه گهر ماتماشگراهمیشه پشت تیممون هستیم .گیلان .سرورازربیجان
نماد کاربر
ali-tifusi
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 5:47 am

خداییش من ایمان پیدا کردم که کریمی جادوگره /10/ /10/ /10/
البته از اون جادوگرا که فقط دیگران را طلسم میکنه و تو کارشون گره میندازه و دعوا راه میندازه تا خودش به جایی برسه.
تو پرسپولیس که بود همش حاشیه و دعوا، الانم که تو پرسپولیس نیست هنوز حاشیه هاش هست. همیشه اردوی تیم ملی هم که با رفتارش به گند میکشید. کم کم نوبت به حواشیش در ترتر هم میرسه.
در اینجا هم بدون حضورش تو این تاپیک داشت تفرقه مینداخت ولی نمیدونه هیچکس نمیتونه بین آبرارها تفرقه بندازه چون آبرار عشق آبراره /3/ /3/ /3/
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط siabagh » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 5:54 am

[quote:2ce62ae0a1="yaranemirza"]باید گیلان سرور اذربایجان در ورزشگاه گفته شود /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/ /7/[/quote:2ce62ae0a1]

ياد جمله امام خميني افتادم : بايد خرمشهر آزاد شود !
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط SlaYeR » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 5:55 am

به نظر من هیچ کسی نباید تشویق بشه مگه تو دنیا هوادارای تیمی مربی یا بازیکن مقابل تشویق میکنه فقط باید تیمه خودمون تشویق کنیم /23/
نماد کاربر
SlaYeR
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 25, 2013 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 5:58 am

[quote:04939e398f="soroosh8"][quote:04939e398f="armin5"]گهر درود رو که یادتونه . طرفدارای اون تیم هم تیم مقابل یا بازیکنانش رو تشویق می کردند. الان گهر کجاست ؟ /21/[/quote:04939e398f]

بنظر من فقط گیلکهایی که توی تیمهای دیگه هستن و بعضی اسطوره های ایران باید تشویق بشن.اونم فقط به مدت 30 ثانیه[/quote:04939e398f]

موافقم اگه قراره يه بازيكن از حريف تشويق بشه ؛ خوب علي كريمي كه ميگن مصدومه؛ ميمونه دقيقي يا محمد حسيني؛

من نميدونم دوستان چطور ميگن اون ابراهيمي رو تشويق كنيم! اون اصلا بازيكنه!؟ اون فقط تو تيم جو گير تراكتور بايد بازي كنه، جاي ديگه راش نميدن كه! بعد يادتون رفت بازي دوفصل قبل بعدگل چه كارايي كرد!؟
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 6:01 am

[quote:24bc8b23a7="siabagh"][quote:24bc8b23a7="soroosh8"][quote:24bc8b23a7="armin5"]گهر درود رو که یادتونه . طرفدارای اون تیم هم تیم مقابل یا بازیکنانش رو تشویق می کردند. الان گهر کجاست ؟ /21/[/quote:24bc8b23a7]

بنظر من فقط گیلکهایی که توی تیمهای دیگه هستن و بعضی اسطوره های ایران باید تشویق بشن.اونم فقط به مدت 30 ثانیه[/quote:24bc8b23a7]

موافقم اگه قراره يه بازيكن از حريف تشويق بشه ؛ خوب علي كريمي كه ميگن مصدومه؛ ميمونه دقيقي يا محمد حسيني؛

من نميدونم دوستان چطور ميگن اون ابراهيمي رو تشويق كنيم! اون اصلا بازيكنه!؟ اون فقط تو تيم جو گير تراكتور بايد بازي كنه، جاي ديگه راش نميدن كه! بعد يادتون رفت بازي دوفصل قبل بعدگل چه كارايي كرد!؟[/quote:24bc8b23a7]

دوست گلم لطفا کامنتها را با دقت بخون
هیچ کس قصد نداره اون دالتون را تشویق کنه و فقط یکی از کاربرا برای تمسخر گفت بیاین ابراهیمی هم تشویق کنیم و بعدش علامت :lol: :lol: گذاشت
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 6:11 am

نظر شخصي : با تشويق حيسني .... موافقم ..حتي بيشتر از جلالي ...

البته جلالي بايد تويق بشه ...اونم فقط براي چند ثانيه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 8:24 am

من با تشویق مجید جلالی موافقم چون از مربی های بزرگ فوتبال کشورمون هست و چنین اشخاصی باید تشویق بشن ولی با تشویق علی کریمی کاملا مخالفم چون این شخص ارزش تشویق نداره من خودم بچه سنگر هستم و از پاشاکی تا سنگر راهی نیست خیلی از مردم پاشاکی و سنگر از علی کریمی متنفرن چون اصالت خودشو فراموش کرده فکر کنید اگه کریم باقری یه روزی بیاد بگه من ترک نیستم توی ورزشگاه تبریز تشویق میشه برعکس ما علی کریمی رو با شعار علی بچه رشتی تشویق میکنیم ما که واسه اطراف رشت هستیم هرجا میریم با افتخار میگیم رشتی هستیم حتی تو خدمت به خاطر رشتی بودن کلی بهمون احترام میزاشتن و تحویلمون میگرفتن ولی این شخص مذکور توی مصاحبه هاش دوست داره خودشو کرجی جا بزنه و بقیه که میدونن پیش خودشون میگن چرا این از اصالتش فرار میکنه به نظرم چنین شخصی اصلا برای ما اسطوره نباید باشه ختم کلام تشویقش نکنیم.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 1:17 pm

oخداییش دیگه تشویق جلالی کافیه!
کریمی که نیس و بقیه هم نمی ارزن.
تعداد زیاد بشه،لوث میشه.
[size=18:b64565b30c]فقط یه سوال مهم میمونه،از این به بعد واسه تغییر افکار عمومی،کمیته انزباتی و ... مجبوریم مربی های تیم های رقیب یا بازیکن گیلانی تیمهای رقیب رو تشویق کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:b64565b30c]
همه نظرات رو خوندم ،میدونم سیاسته،کلک رشتی و .... ولی منظورم اینه که یهو کم کم عادت نشه.
همین.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 4:55 pm

[quote:28b2b1a243="armilad"]oخداییش دیگه تشویق جلالی کافیه!
کریمی که نیس و بقیه هم نمی ارزن.
تعداد زیاد بشه،لوث میشه.
[size=18:28b2b1a243]فقط یه سوال مهم میمونه،از این به بعد واسه تغییر افکار عمومی،کمیته انزباتی و ... مجبوریم مربی های تیم های رقیب یا بازیکن گیلانی تیمهای رقیب رو تشویق کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/size:28b2b1a243]
همه نظرات رو خوندم ،میدونم سیاسته،کلک رشتی و .... ولی منظورم اینه که یهو کم کم عادت نشه.
همین.[/quote:28b2b1a243]
یه چیز خوب عادت بشه بد؟!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 5:28 pm

[color=black:8f8bccf5fc]با حضور پورغلامی روی نیمکت تراکتور ، فردا نگرانم باز شعار فلانی آبای رو بشنویم /17/
فردا طرفدارای تراکتور توی ورزشگاه هستن و به اندازه کافی تیمشونو تشویق میکن،،، فقط اگه بعضی از دوستان که سر اینجور بازیا فقط واسه آبای آبای کردن میان ورزشگاه اگه دندون رو جیگر بذارن و شعار نامربوط ندن همه چی حله ،،،،،،،،، حس میکنم کمیته استیناف منتظره ببینه فردا اینجا چه اتفاقی میفته تا بعدش اعلام کنه که امتیاز کسر میشه بالاخره یا نه ...

(هرچند اون حرکات موذیانه محمد ابراهیمی واقعاً اعصاب همه هوادارارو بهم میریزه اگه توی زمین باشه... ،،،،،،،،،،، قشنگ پشت میکنه به دوربینا و با دستی که میبره پشتش یه حرکاتی میکنه که واقعاً بدجوری میره رو اعصاب همه،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، پیشنهاد میکنم حداقل 1 نفر حالا یا از باشگاه یا از بچه های عکاس و تصویر بردار مامور بشن تا زوم کنن روی محمد ابراهیمی که اگه حرکتی کرد که باعث تحریک هوادارا شد حداقل یه سند داشته باشیم رو کنیم که بگیم کرم از درخته !! )[/color:8f8bccf5fc]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه سپتامبر 19, 2013 6:18 pm

با تشویق کریمی مخالفم
کلا من برای بازی فردا با تشویق هرکسی از تیم حریف مخالفم دلیلی هم برای این کار نمیبینم
فردا نه توهینی به تیم حریف انجام میدیم و نه تشویقی هدفمون فقط 90 تشویق بی امان تیم باشه به امید موفقیت داماش /11/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان