واقعا برام جای تعجبه که چرا همه رو سر هوادارای داماش منت می ذارن و به سرعت قهر میکنند!!!!!!
اون از مهدوی کیا که در پرسپولیس بزرگترین بی احترامی رو بهش کردند و به بدترین شکل ممکن از تیم کنار گذاشتن و اشکش رو جلوی میلیونها ببینده تلوزیونی در آوردن ولی باز هم برای پرسپولیس بازی کرد!!!! اما تو داماش به خاطر حرف دو نفر سریع قهر کرد و از داماش رفت!!!!
دقیقا همین قضیه برای رودباریان هم بود، ایشون در کرمان دیدند که هوادارها با کابل و سلاح سرد به جون کادر فنی افتادند اما اصلا هم اعتراض نکردند و تو همون تیم موندند!!!!!
و مثالهایی از این دست....
من فکر کنم این بازیکنها تحت هیچ عنوان از رونالدو و بنزما و زیدان و .... بزرگتر نیستند که تو ورزشگاه خودشون هو شدند و مورد انتقاد قرار گرفتند....
به نظرم انتقاد حق هوادار هستش و در این سایت هم انصافا بالای 95 درصد انتقادها با رعایت احترام و ادب بوده...اگه بازیکنهای محترم میگند که ازشون انتقاد نکنیم که این در هیچ جای دنیا پذیرفنتی نیست!!!!
در همه جای دنیا وقتی بازیکنی بد بازی میکنه مورد انتقاد قرار میگیره....چه داماش باشه چه تراکتورسازی چه پرسپولیس و چه استقلال چه بارسلونا و ....
اما مثل اینکه در داماش همه می خوان رو سر هوادار منت بذارن و هیچ حقی برای اعتراض براشون قائل نشند، در صورتی که همین بازیکنها در تیمهای دیگه به راحتی رفتارهایی به مراتب بدتر رو تحمل میکنند!!!!
گاهی اوقات وقتی به خودمون فکر میکنم خیلی بغض میکنم

امیدوارم خدا هیچ کسی رو بی کس و تنها نکنه، واقعا بد دردی هستش