[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آگوست 14, 2013 5:03 am

[quote:245e2e5158="MEHRDAD"][align=center:245e2e5158][img:245e2e5158]http://www.uploadtak.com/images/v4788_de.jpg[/img:245e2e5158][/align:245e2e5158][/quote:245e2e5158]

آبرار اینو میخای بنر بزنی ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

شما که به همه مسائل واقف بودی ، این شعار یه زمانی برای حمایت از * سبز استفاده میشد، اگه ما هم از این شعار استفاده کنیم * :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 5:12 am

قلعه نوعی : چند بازی داماش را آنالیز کردیم و با توجه به آنکه آنها از امتیاز میزبانی استفاده می کنند کار سختی داریم ضمن آنکه بازی در چمن مصنوعی شرایط خاص و سختی های خود را دارد. این هم از شانس استقلال است که در آستانه بازی با نماینده تایلند باید در زمین چمن مصنوعی بازی کند اما در هر صورت ما برای سه امتیاز به مصاف حریف می رویم.

سرمربی تیم استقلال در ادامه در خصوص مصدومان تیم گفت: جمشیدیان، ساموئل و بیک زاده غایبان ما در رشت هستند و به این جمع تیموریان را هم اضافه کنید که با ما نخواهد بود. /11/
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 5:49 am

ماجدي: لاوره و تيموريان قهر نکرده‌اند

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: لاوره و تيموريان مصدوم بودند و قهر نکرده‌اند.
[ماجدي: لاوره و تيموريان قهر نکرده‌اند]

ميرشاد ماجدي در مورد وضعيت استقلال براي بازي با داماش عنوان کرد: خوشبختانه شرايط خوبي داريم و براي اين بازي نه محروم داريم نه مصدوم.

به گزارش فارس ، وي در مورد اينکه گفته مي شود لاوره و تيموريان به دليل مسائل مالي قهر کرده اند، اظهار داشت: هر دو اين بازيکنان مصدوم بودند و در کلينيک دکتر نوروزي حضور داشتند. تيموريان بعد از تمرين روز گذشته هم به من زنگ زد. ما مشکل خاصي نداريم.

سرپرست استقلال در مورد زمان بازگشت اين تيم از رشت گفت: احتمالا بعد از بازي باز مي گرديم. جمعه تمرين ريکاوري داريم و خود را براي بازي با بوريرام تايلند آماده مي‌کنيم.

ماجدي در مورد حاشيه هايي که هميشه گريبان استقلال را در رشت مي‌گيرد،گفت: ما اميدوار هستيم که در اين فصل مشکلي پيش نيايد و حاشيه هاي قبل را نداشته باشيم.
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 5:59 am

[quote:a69f60e4b5="MEHRDAD"][align=center:a69f60e4b5][img:a69f60e4b5]http://www.uploadtak.com/images/v4788_de.jpg[/img:a69f60e4b5][/align:a69f60e4b5][/quote:a69f60e4b5]
سوال داشتم اون برگی که کنار داور هست چیه ؟
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 5:59 am

--------------------------------------------------------------------------------

رقابت‌هاي هفته پنجم ليگ برتر در روزهاي پنج‌شنبه و جمعه برگزار مي‌شود. به گزارش فارس، در اين هفته دو تيم استقلال و پرسپوليس بايد مقابل دو نماينده گيلان يعني داماش و ملوان به ميدان بروند. نگاهي به اين بازي‌هاي مي‌اندازيم؛

[size=24:c12013cda8][color=blue:c12013cda8]داماش گيلان - استقلال؛ آبي‌پوشان مقابل گربه سياه[/color:c12013cda8][/size:c12013cda8]

استقلال بعد از بازي افتضاحي (به تعبير قلعه‌نويي) که مقابل صباي قم انجام داد، سه امتياز را گرفت تا در پايان هفته چهارم خودش را مثل فصل قبل مدعي قهرماني نشان بدهد. آبي‌پوشان تهراني روز پنج‌شنبه بازي آساني مقابل داماش ندارند. اين حريف رشتي هفته گذشته سه امتياز در اهواز مقابل فولاد از دست داده و تاکنون هم بردي در ليگ نداشته است. بنابراين بازيکنان داماش تلاش مي‌کنند تا اولين برد خود را در ليگ برتر سيزدهم دشت کند. فصل گذشته در ديدار اختتاميه ليگ و در شبي که آبي‌پوشان مي‌خواستند مقابل تماشاگران خودي در ورزشگاه آزادي جام قهرماني را بالاي سر ببرند داماش دو بر يک به استقلال را شکست داد. در بازي رفت هم داماش توانست سه امتياز را از استقلال بگيرد و به همين دليل اکنون داماش را خيلي‌ها گربه سياه استقلال مي‌دانند و آبي‌پوشان تهراني هم مي‌خواهند پنج‌شنبه هم سه امتياز اين بازي را و انتقام [color=green:c12013cda8][size=18:c12013cda8]دو شکست فصل گذشته[/size:c12013cda8] [/color:c12013cda8]را از داماش بگيرند.

البته با توجه به انتقادهايي که قلعه‌نويي از شيوه بازي تيمش مقابل صبا انجام داد به احتمال فراوان ترکيب استقلال دچار تغييرات خواهد شد. استقلال با وجود کسر يک امتياز از اين تيم از سوي کميته انضباطي همچنان در رده دوم جدول است و مي‌تواند پنج‌شنبه شب به صدر بيايد و اگر فولاد نتواند سه امتياز را از راه آهن بگيرد در آن‌صورت صدر جدول در پايان هفته پنجم آبي خواهد شد. البته به شرطي که استقلال بتواند از پس گربه سياه‌ بربيايد.

[size=18:c12013cda8][color=red:c12013cda8]پرسپوليس[/color:c12013cda8] [/size:c12013cda8]- ملوان؛ باخت و مساوي ممنوع!

ديدار دو تيم هميشه جذاب و ديدني بوده است. ملوان در ورزشگاه آزادي معمولا بهترين نمايش خود را ارائه مي‌کند. پخش زنده بازي به جوانان اين تيم انگيزه مضاعفي مي‌دهد. ملوان هفته گذشته اولين برد خود را مقابل استقلال اهواز به دست آورد تا دراگان در انزلي روي خوش هم ببيند اما سرخپوشان اولين باخت خود را مقابل سايپا به دست آوردند و علي دايي دوست ندارد دومين باخت خود را تجربه کند بنابراين پرسپوليس با يک ترکيب هجومي به ميدان خواهد آمد. دراگان هم مي‌گويد که هيچ‌وقت تيمش را براي يک امتياز به ميدان نمي‌فرستد بنابراين انتظار مي‌رود که يک ديدار زيبا و تماشاگر پسند را در ورزشگاه آزادي شاهد باشيم.

پرسپوليس که در رده پنجم جدول است فقط در صورتي که فولاد، سپاهان، استقلال و تراکتورسازي در اين هفته مقابل حريفان‌شان متوقف شوند و امتياز از دست بدهند شانس صدرنشيني دارد احتمالي که بسيار ضعيف است. سرخپوشان بيش از 100 هفته است که در ليگ برتر ايران صدرنشين نبوده‌اند. آخرين بار سرخپوشان پايتخت در هفته ششم ليگ دهم با علي دايي صدرنشين ليگ بوده‌اند. بنابراين اگر دايي مي‌خواهد طلسم 100 هفته‌اي سرخپوشان زودتر شکسته شود بايد در اين هفته قوي سپيد را قرباني کند.
/11/
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 6:01 am

[color=darkblue:2b3bb4db7b][size=24:2b3bb4db7b]ناظمي: گربه سياهي وجود ندارد[/size:2b3bb4db7b][/color:2b3bb4db7b]

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: گربه سياهي وجود ندارد، تيمي که باهوش‌تر بازي کند، پيروز مي‌شود.

--------------------------------------------------------------------------------

افشين ناظمي در مورد ديدار پنج‌شنبه مقابل استقلال گفت: استقلال يکي از تيم‌هاي بزرگ کشورمان است و قهرمان فصل گذشته است، مربي و بازيکنان بزرگي دارد ولي تيم‌هاي گيلاني و به خصوص رشتي مقابل استقلال و پرسپوليس هميشه خوب بازي کرده‌اند، اميدوارم پنج‌شنبه هم بتوانيم با انجام يک بازي خوب اولين سه امتياز خود را در ليگ برتر از استقلال بگيريم.

به گزارش فارس ، سرمربي داماش در مورد اينکه فصل گذشته در دو ديدار رفت و برگشت استقلال را شکست دادند و شرايط اين فصل چگونه است، گفت: ما تمرينات اين فصل را به خاطر مشکلاتي که داشتيم دير شروع کرديم، اولين بازي تدارکاتي ما در واقع اولين بازي ليگ در مقابل سايپا بود اما همانطور که گفتم تيم‌هاي رشتي مقابل استقلال و پرسپوليس هميشه خوب بازي کرده‌اند.

ناظمي در مورد اينکه گفته مي‌شود داماش گربه سياه استقلال است، گفت: گربه سياهي وجود ندارد، هر تيمي که باهوش‌تر بازي کند و از موقعيت‌ها نهايت استفاده را ببرد، پيروز خواهد شد. در هفته گذشته مقابل فولاد ما در دقيقه 15 مي‌توانستيم به گل برسيم اما آن فرصت را از دست داديم و در نهايت روي سه اشتباه فردي سه گل خورديم بنابراين در بازي با استقلال هم موقعيت سنجي بازيکنان تعيين‌کننده نتيجه است.

ناظمي در مورد احتمال غيبت تيموريان در ديدار با داماش گفت: تيموريان بازيکن بزرگي است و اگر در بازي با ما غايب باشد به سود ما خواهد بود.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آگوست 14, 2013 6:45 am

[quote:003ad59b4c="mojtaba24"][quote:003ad59b4c="MEHRDAD"][align=center:003ad59b4c][img:003ad59b4c]http://www.uploadtak.com/images/v4788_de.jpg[/img:003ad59b4c][/align:003ad59b4c][/quote:003ad59b4c]
سوال داشتم اون برگی که کنار داور هست چیه ؟[/quote:003ad59b4c]

احتمالا برگهای شانس استقلوله
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه آگوست 14, 2013 6:56 am

[quote:f54c63c859="golsar-boy"][quote:f54c63c859="MEHRDAD"][align=center:f54c63c859][img:f54c63c859]http://www.uploadtak.com/images/v4788_de.jpg[/img:f54c63c859][/align:f54c63c859][/quote:f54c63c859]

آبرار اینو میخای بنر بزنی ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

شما که به همه مسائل واقف بودی ، این شعار یه زمانی برای حمایت از * سبز استفاده میشد، اگه ما هم از این شعار استفاده کنیم * :lol: :lol: :lol:[/quote:f54c63c859]

این شعار برای * سبز نبود بلکه این شعار شخصیه که اونور اب تی وی سیاسی داره (ش.ه) :wink:

بعید نیست اگه این رو بنر کنیم داماش رو کلا تا اخر سال از تماشاگر و حتی رشت رو از تیم داری محروم کنند! :)
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط meelad » چهارشنبه آگوست 14, 2013 8:04 am

افشین ناظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دیدار روز پنجشنبه با استقلال در هفته پنجم مسابقات لیگ برتر گفت: استقلال یکی از تیم‌های بزرگ کشور است که مربی بزرگی روی نیمکت خود دارد. این بازی سخت است اما داماش می‌خواهد ابتدا میزبانی خوبی از استقلال داشته و سپس با ارائه بازی خوب به دنبال پیروزی باشد.
وی با بیان اینکه تیم‌های رشتی مقابل استقلال و پرسپولیس همیشه خوب بازی می‌کنند، افزود: فردا بازیکنان با انگیزه داماش می‌خواهند مقابل تیم بزرگ استقلال نمایش خوبی داشته باشند. برای این دیدار محرومی نداریم اما محمد آبشک مصدومیت دارد که امروز وضعیت این بازیکن برای بازی با استقلال مشخص خواهد شد.
با توجه نتایج داماش در 4 هفته ابتدایی لیگ این سوال در ذهن علاقمندان به فوتبال مطرح می‌شود که آیا داماش توانایی شکست استقلال را دارد؟ ناظمی در این خصوص به تسنیم گفت: همیشه و در هر بازی برای پیروزی به میدان می‌رویم. قطعا با توجه به انگیزه‌ای که بازیکنان داماش دارند پیروزی مقابل استقلال دور از انتظار نیست.
ناظمی درخواستی از هواداران داماش داشت و عنوان کرد: اصل صحبت‌های من درباره دیدار فردا مقابل استقلال با تماشاگران رشتی است. از آنها خواهش می‌کنم تنها تیم خود را تشویق کنند و نشان دهند میزبان خوبی هستند. از دوستداران داماش درخواست دارم حمایت‌های‌شان را از این تیم دریغ نکنند و نشان دهند گیلانی‌ها از چه فرهنگ بالایی برخوردار هستند.
وی خاطرنشان کرد: تماشاگران همیشه یار دوازدهم داماش بوده‌اند و وقتی ورزشگاه می‌آیند همه جا را آبی رنگ می‌کنند. از آنها می‌خواهم فردا باز هم همانند گذشته ورزشگاه را به رنگ آبی داماش در بیاورند.
سیاوش اکبرپور در مصاحبه‌ای در فصل گذشته گفته بود همیشه در رشت به وی فحاشی می‌شود و هنوز دلیل این مسئله را نمی‌داند. سرمربی داماش در این باره اظهار داشت: نمی‌دانم چرا اکبر‌پور این صحبت‌ها را مطرح کرده ولی خود من هم از این فحاشی‌ها بی‌نصیب نمانده‌ام. در اهواز و بازی با فولاد هم از سوی هواداران اهوازی تشویق شدم و هم از سوی برخی از افراد توهین شنیدم. فحاشی‌ها در همه ورزشگاه‌ها وجود دارد و مختص جای خاصی نیست.
ناظمی در خصوص بازی در چمن مصنوعی ورزشگاه عضدی و اعتراض استقلالی‌ها به بازی در این زمین گفت: سردار جنگل سرمایه شهر رشت است ولی زمین این بازی کیفیت لازم را برای برگزاری بازی‌ها ندارد.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 8:14 am

[quote:d72b9cefb8="meelad"]افشین ناظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دیدار روز پنجشنبه با استقلال در هفته پنجم مسابقات لیگ برتر گفت: استقلال یکی از تیم‌های بزرگ کشور است که مربی بزرگی روی نیمکت خود دارد. این بازی سخت است اما داماش می‌خواهد ابتدا میزبانی خوبی از استقلال داشته و سپس با ارائه بازی خوب به دنبال پیروزی باشد.
وی با بیان اینکه تیم‌های رشتی مقابل استقلال و پرسپولیس همیشه خوب بازی می‌کنند، افزود: فردا بازیکنان با انگیزه داماش می‌خواهند مقابل تیم بزرگ استقلال نمایش خوبی داشته باشند. برای این دیدار محرومی نداریم اما محمد آبشک مصدومیت دارد که امروز وضعیت این بازیکن برای بازی با استقلال مشخص خواهد شد.
با توجه نتایج داماش در 4 هفته ابتدایی لیگ این سوال در ذهن علاقمندان به فوتبال مطرح می‌شود که آیا داماش توانایی شکست استقلال را دارد؟ ناظمی در این خصوص به تسنیم گفت: همیشه و در هر بازی برای پیروزی به میدان می‌رویم. قطعا با توجه به انگیزه‌ای که بازیکنان داماش دارند پیروزی مقابل استقلال دور از انتظار نیست.
ناظمی درخواستی از هواداران داماش داشت و عنوان کرد: [size=24:d72b9cefb8] [color=blue:d72b9cefb8]اصل صحبت‌های من درباره دیدار فردا مقابل استقلال با تماشاگران رشتی است. از آنها خواهش می‌کنم تنها تیم خود را تشویق کنند و نشان دهند میزبان خوبی هستند. از دوستداران داماش درخواست دارم حمایت‌های‌شان را از این تیم دریغ نکنند و نشان دهند گیلانی‌ها از چه فرهنگ بالایی برخوردار هستند [/color:d72b9cefb8].[/size:d72b9cefb8]وی خاطرنشان کرد: تماشاگران همیشه یار دوازدهم داماش بوده‌اند و[size=18:d72b9cefb8] [color=red:d72b9cefb8]وقتی ورزشگاه می‌آیند همه جا را آبی رنگ می‌کنند. از آنها می‌خواهم فردا باز هم همانند گذشته ورزشگاه را به رنگ آبی داماش[/color:d72b9cefb8] [/size:d72b9cefb8] در بیاورند.
سیاوش اکبرپور در مصاحبه‌ای در فصل گذشته گفته بود همیشه در رشت به وی فحاشی می‌شود و هنوز دلیل این مسئله را نمی‌داند. سرمربی داماش در این باره اظهار داشت: نمی‌دانم چرا اکبر‌پور این صحبت‌ها را مطرح کرده ولی خود من هم از این فحاشی‌ها بی‌نصیب نمانده‌ام. در اهواز و بازی با فولاد هم از سوی هواداران اهوازی تشویق شدم و هم از سوی برخی از افراد توهین شنیدم. فحاشی‌ها در همه ورزشگاه‌ها وجود دارد و مختص جای خاصی نیست.
ناظمی در خصوص بازی در چمن مصنوعی ورزشگاه عضدی و اعتراض استقلالی‌ها به بازی در این زمین گفت: سردار جنگل سرمایه شهر رشت است ولی زمین این بازی کیفیت لازم را برای برگزاری بازی‌ها ندارد.[/quote:d72b9cefb8]

يه بحث قشنگ افشين خان مطرح كردند و اونهم اعتلاي فرهنگ غني استانمون و دوم تا اونجا كه در جريان هستيم داماش رنگش متشكل از قرمز و آبي هستش و اينكه همه جا رو آبي داماشي كنين يعني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[size=18:d72b9cefb8][color=green:d72b9cefb8]ضمناً حواسمون به كسر امتياز كميته بي انضباطي باشه[/color:d72b9cefb8][/size:d72b9cefb8]
اين قرمز و آبي هم هيچ ربطي به( قرمز و آبي )كثيف پايتخت نداره . . .
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 8:24 am

بیانیه کانون هواداران باشگاه داماش گیلان: پنجشنبه گزک دست بدخواهان نخواهیم داد!
بار دیگر روزی خاص برای فوتبال شهرباران فرا رسیده است. روزی که قرار است در آن برگی سرنوشت ساز در تاریخ فوتبال پر از فراز و نشیب مان ورق بخورد. این بار نه صحبت از صعود است و نه سقوط. نه قرار است دست دزدهایی را که به خانه مان زده بودند، کوتاه نماییم و نه قرار است فریاد داد خواهی مان بلند شود. امروز قرار است تنها و تنها روز ما باشد. روز من و تو؛ روز هوادار!
روزی که می خواهیم پشت به پشت تیممان بدهیم. – همان عشقی که بارها برایش حنجره پاره کردیم و جگر سوزاندیم – پنجشنبه شب روزی است که هزاران چشم محرم و نامحرم با حسن ظن و سوء ظن نگاه شان را به ما خواهند دوخت، تا به حق و ناحق نکته های منفی و مثبتی را بر کارنامه داماش مان منظورنمایند. کارنامه ای که نه متعلق به یک تیم ورزشی، که مربوط به تمام گیلانیان است. داماش شهرباران این روزها پهنایش به بزرگی کاسپین است و ارتفاعش به بلندای داماش. پس باید قدر بنهیم این محبوبیت را و تلاش کنیم تا آنچه را که به قیمت خون دل بدستش آوردیم، آسان از کفش ندهیم.
ما پنجشنبه شب نه به مافیای فوتبال کار داریم و نه توهین های پیشین بازیکنی که حالا حتا در خانه اش هم دیگر محبوب نیست، توجهی می نماییم! نه در ورزشگاه شهرمان به کسی نشان شهریاری و ژنرالی بذل و بخشش می کنیم و نه کسی را گروهبان قندلی خواهیم خواند! ما به ورزشگاه می رویم تا در یک شب رویایی و خاص جشن فوتبال بگیریم و بس. چرا که همگان می دانند گیله مرد حرفش را در میدان عمل خواهد زد. جایی که رو در رو، چشم در چشم حریف می دوزد تا حقش را بازستاند. همان کاری که سال گذشته موفق به انجامش شدیم.
کانون هواداران داماش گیلان به همه ی هواداران پرشور و خونگرم تیممان هشدار می دهد که مبادا سوار بر موج احساسات، گزک دست کسانی دهند که پنجشنبه شب به ورزشگاه می آیند تا تنها گزک جمع آوری نمایند! در روزهایی که قرار است فدراسیون نشین ها حرف حساب را با جریمه و اعتراض را با کسر امتیاز پاسخ دهند! ما توانایی آن را خواهیم داشت تا به همه ی ایرانیان نشان دهیم که چگونه می توانیم در چهارچوب اخلاق ورزشگاه پیر شهرمان را تبدیل به جهنم میهمان نماییم.
پنجشنبه روز خوشبختی داماش است، وقتی من و تو، ما شویم و بدخواهان را دست خالی از گزک به خانه بدرقه کنیم.
کانون هواداران باشگاه داماش گیلان
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » چهارشنبه آگوست 14, 2013 8:44 am

تمرین امروز چه ساعتی برگزار میشه ؟
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه آگوست 14, 2013 8:55 am

soheil_shahre_baran & golsar-boy نمیدونستم جمله فارسی دو کلمه ای "ما هستیم" یک شعار سیاسی هست یا معنای خاصـی داره که برای فرد یا گروه خاصی حتما باید استفاده بشه. :roll:
ضمنا من برنامه های اونور آبی که هیچ برنامه های اینور آبی رو هم وقت نمی کنم ببینم :wink:

mojtaba24 : شبدر چهارپر به معنای شانس .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ahura » چهارشنبه آگوست 14, 2013 9:02 am

به اميد و بازي خوب بچه ها. و فشار و تشويق بي امان ما هوادارا استقلالو شكست ميديم. يعني قرمز و ابي ناريم........تركانيم
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آگوست 14, 2013 9:32 am

[quote:a1301894ee="MEHRDAD"]soheil_shahre_baran & golsar-boy نمیدونستم جمله فارسی دو کلمه ای "ما هستیم" یک شعار سیاسی هست یا معنای خاصـی داره که برای فرد یا گروه خاصی حتما باید استفاده بشه. :roll:
ضمنا من برنامه های اونور آبی که هیچ برنامه های اینور آبی رو هم وقت نمی کنم ببینم :wink:

mojtaba24 : شبدر چهارپر به معنای شانس .[/quote:a1301894ee]

من که چیز بدی ننوشتم سانسور کردی؟
وقتی چیزی تبدیل به نماد و یا شعار میشه دیگه همه به منظور میگیرن
وگرنه مچبند سبز که چیز خاصی نبود ولی وقتی به * سبز نسبت داده شد دیگه به راحتی اجازه استفاده نمیدادن، حتی ما در جشنی اومدیم بادکنک سبز بیشتر سفارش دادیم اومدن جلوگیری کردن!!!
دیگه چه برسه به این شعار که اگه دقت میکردی رو خیلی در و دیوارها نوشته بود که بعضی هاش پاک شده و بعضی هاش هنوزم هست!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان