[quote:9fcce1e31e="Mordab"][quote:9fcce1e31e="majid13"]اصلا نباید کار به اونجا بکشه!! وقتی وضیعتمون دست خودمونه چرا محتاج اونا بشیم!! مگه سپاهان چه تیمی هست؟ بارسلونا که نیست! این تیمم یه تیم توو لیگ ایرانه که ما هم تو اون لیگ هستیم.. چطور نمیتونیم تو زمین خودمون یه مساوی یا برد بگیریم؟ مگه فصل پیش یادتون نمیاد اونا داشتن برا قهرمانی میجنگیدن اما تا دقیقه 90 نتونستن توو بازی بدون تماشگر دروازمون رو باز کنن که آخرشم عمادرضا با دست توپو وارد دروازه کرد! من مطمعنم حداقل مساوی رو میگیریم.[/quote:9fcce1e31e]
اخه مجبد جان متاسفانه مشکل اینجاست که اگه ما حتی مساوی هم بگیریم و ذوب اهن دوتا بازی اسونش رو ببره باز ما میریم پلی اف چون تفاضل گل اونها بهتر از ما میشه...
فقط در یک صورته که خیال ما راحت میشه اون هم اینکه یکی از دو تیم نفت ابادان و ملوان جلوی ذوب اهن مساوی کنند
یعنی ذوب اهن هردو بازیش رو باید ببره حتی اگه یه مساوی داشته باشه داماش اگه هردو بازیش رو هم ببازه این داماش هست که بدون احتساب به پلی اف تو لیگ خواهد موند ...[/quote:9fcce1e31e]
آره درست میگی من حس میکردم تفاضلمون خیلی بالاتر هست!

ذوب آهن باید توو این دو بازی تفاضل گلش +3 بشه چون اگه مثبت +2 بشه به ما میرسند ولی گل زده ما بیشتره اما با توجه به بازیایه ذوب امکانش زیاده!
من بشدت با این مخالفم که اینقدر خودمونو کوچیک کنیم و پرده اتحاد ببریم انزلی! بعد شما چی فکر مینید فکر میکنید اونا چه عکس العملی نشون میدن! مطمعن باشید جز تمسخر و پستی چیزی گیرمون نمیاد چون اونا عنزلیچی هستن.
پس همه چیز میمونه به خودمون. سپاهانو هر طور شده باید ببریم. بقول رادنی [size=18:9fcce1e31e]یا ببرید یا بمرید[/size:9fcce1e31e]