[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Mordab » شنبه آپريل 13, 2013 11:18 am

[quote:a151b0ef5a="r4sht"]نهایتش اینه اگه بازی از دست ما خارج یشه و دست ملوان بیافته اونا یه به حرف ایراندوست همه کار میکنن تا نماینده دیگه گیلان بمونه یا راه میدن تا ما سقوط کنیم
اونوقت بدنامی ملوان واسه همیشه توی تاریخ فوتیال ثبت میشه و ما هم میریم واسه پلی اف و به احتمال زیاد بازم از این طریق بر میگردیم

من امید دارم که کار به اونجا نمیرسه[/quote:a151b0ef5a]

دقیقا"
اگه ملوان بازی اخر با ذوب رو شل نگیره و محکم بازی کنه که هیچ سرشون سلامت
ولی اگه حتی یک درصد فقط یک درصد احساس بشه ملوان به ذوب راه داده خدایی انصافا" من به عنوان یه رشتی نه انتظار دارم و نه توقع دارم که مشکل رشت & انزلی حل بشه : حتی اگه سال بعد تو دربی قتل هم پیش بیاد من تعجب نمیکنم...حتی شعار اینکه مشکل رشت انزلی حل بشه رو باید زیر خاک دفن کرد واسه همیشه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط samblack » شنبه آپريل 13, 2013 11:38 am

[quote:f43eb8f6d4="Mordab"][quote:f43eb8f6d4="r4sht"]نهایتش اینه اگه بازی از دست ما خارج یشه و دست ملوان بیافته اونا یه به حرف ایراندوست همه کار میکنن تا نماینده دیگه گیلان بمونه یا راه میدن تا ما سقوط کنیم
اونوقت بدنامی ملوان واسه همیشه توی تاریخ فوتیال ثبت میشه و ما هم میریم واسه پلی اف و به احتمال زیاد بازم از این طریق بر میگردیم

من امید دارم که کار به اونجا نمیرسه[/quote:f43eb8f6d4]

دقیقا"
ولی اگه حتی یک درصد فقط یک درصد احساس بشه ملوان به ذوب راه داده خدایی انصافا" من به عنوان یه رشتی نه انتظار دارم و نه توقع دارم که مشکل رشت & انزلی حل بشه : حتی اگه سال بعد تو دربی قتل هم پیش بیاد من تعجب نمیکنم...حتی شعار اینکه مشکل رشت انزلی حل بشه رو باید زیر خاک دفن کرد واسه همیشه...[/quote:f43eb8f6d4]

شما فکر میکنی مل مل با این بازی که میکنه میتونه از ذوب آهن امتیاز بگیره؟!!! :roll:
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه آپريل 13, 2013 11:48 am

[quote:d461ef9777="samblack"][quote:d461ef9777="Mordab"][quote:d461ef9777="r4sht"]نهایتش اینه اگه بازی از دست ما خارج یشه و دست ملوان بیافته اونا یه به حرف ایراندوست همه کار میکنن تا نماینده دیگه گیلان بمونه یا راه میدن تا ما سقوط کنیم

من امید دارم که کار به اونجا نمیرسه[/quote:d461ef9777]

دقیقا"
ولی اگه حتی یک درصد فقط یک درصد احساس بشه ملوان به ذوب راه داده خدایی انصافا" من به عنوان یه رشتی نه انتظار دارم و نه توقع دارم که مشکل رشت & انزلی حل بشه : حتی اگه سال بعد تو دربی قتل هم پیش بیاد من تعجب نمیکنم...حتی شعار اینکه مشکل رشت انزلی حل بشه رو باید زیر خاک دفن کرد واسه همیشه...[/quote:d461ef9777]

شما فکر میکنی مل مل با این بازی که میکنه میتونه از ذوب آهن امتیاز بگیره؟!!! :roll:[/quote:d461ef9777]

تو کامنتای صفحه قبل گفتم : نه :
ملوان تیم فوق العاده بی برنامه ایی هستش _ تازه اگه هم بتونه این کار رو نمیکنه و به ذوب راه میده تا به مراد دلش برسه تا خودشون تنها نماینده استان باشن...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در شنبه آپريل 13, 2013 11:49 am .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط alex00755 » شنبه آپريل 13, 2013 11:48 am

[quote:cf3b135a7d="Mordab"][quote:cf3b135a7d="r4sht"]نهایتش اینه اگه بازی از دست ما خارج یشه و دست ملوان بیافته اونا یه به حرف ایراندوست همه کار میکنن تا نماینده دیگه گیلان بمونه یا راه میدن تا ما سقوط کنیم

من امید دارم که کار به اونجا نمیرسه[/quote:cf3b135a7d]

دقیقا"
ولی اگه حتی یک درصد فقط یک درصد احساس بشه ملوان به ذوب راه داده خدایی انصافا" من به عنوان یه رشتی نه انتظار دارم و نه توقع دارم که مشکل رشت & انزلی حل بشه : حتی اگه سال بعد تو دربی قتل هم پیش بیاد من تعجب نمیکنم...حتی شعار اینکه مشکل رشت انزلی حل بشه رو باید زیر خاک دفن کرد واسه همیشه...[/quote:cf3b135a7d]

داش خیالت جمع...ملوان اون بازی رو سفت و سخت بازی میکنه
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rosoneri » شنبه آپريل 13, 2013 1:10 pm

به هیچ وجه رو ملوان حساب نکنید اینا خیلی داغونن زورشون به پیکان سقوط کرده هم نرسید
اگه بخوان هم نمیتونن جلوی ذوب آهن نتیجه بگیرن
اگه پنالتی ها و بردهای یک هیچ شون نبود الان هجدهم جدول بودن
بین همه ی تیمهای دنیا عشق است داماش
نماد کاربر
rosoneri
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 13, 2013 1:12 pm

اصلا نباید کار به اونجا بکشه!! وقتی وضیعتمون دست خودمونه چرا محتاج اونا بشیم!! مگه سپاهان چه تیمی هست؟ بارسلونا که نیست! این تیمم یه تیم توو لیگ ایرانه که ما هم تو اون لیگ هستیم.. چطور نمیتونیم تو زمین خودمون یه مساوی یا برد بگیریم؟ مگه فصل پیش یادتون نمیاد اونا داشتن برا قهرمانی میجنگیدن اما تا دقیقه 90 نتونستن توو بازی بدون تماشگر دروازمون رو باز کنن که آخرشم عمادرضا با دست توپو وارد دروازه کرد! من مطمعنم حداقل مساوی رو میگیریم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه آپريل 13, 2013 1:20 pm

جو سکوها روز جمعه 90 دقیقه دقیقا باید همون جوی باشه که ما بین گل زدنمون به پرسپولیس و گل خوردنمون هفته پیش به وجود اومده بود که سکوها سراسر شور و اشتیاق بود ،،،،،،،،،،، تخمه شکوندنو اسکیمو و ساندویچ خوردن = شاید عدم نتیجه گیری و عدم موندگاری توی لیگ و ...
باید هرطور هست استرس وارد شه به سپاهانیا ،،،، نباید بذاریم سرو صدای هوادارای سپاهان اصلا شنیده بشه ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، [size=18:96c1f42567]شعر خوندنو شعارای بی حال و خواب آورو رویا پردازانه هم خواهشا ممنوع !![/size:96c1f42567]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه آپريل 13, 2013 1:27 pm

[quote:346a903974="majid13"]اصلا نباید کار به اونجا بکشه!! وقتی وضیعتمون دست خودمونه چرا محتاج اونا بشیم!! مگه سپاهان چه تیمی هست؟ بارسلونا که نیست! این تیمم یه تیم توو لیگ ایرانه که ما هم تو اون لیگ هستیم.. چطور نمیتونیم تو زمین خودمون یه مساوی یا برد بگیریم؟ مگه فصل پیش یادتون نمیاد اونا داشتن برا قهرمانی میجنگیدن اما تا دقیقه 90 نتونستن توو بازی بدون تماشگر دروازمون رو باز کنن که آخرشم عمادرضا با دست توپو وارد دروازه کرد! من مطمعنم حداقل مساوی رو میگیریم.[/quote:346a903974]

اخه مجبد جان متاسفانه مشکل اینجاست که اگه ما حتی مساوی هم بگیریم و ذوب اهن دوتا بازی اسونش رو ببره باز ما میریم پلی اف چون تفاضل گل اونها بهتر از ما میشه...
فقط در یک صورته که خیال ما راحت میشه اون هم اینکه یکی از دو تیم نفت ابادان و ملوان جلوی ذوب اهن مساوی کنند
یعنی ذوب اهن هردو بازیش رو باید ببره حتی اگه یه مساوی داشته باشه داماش اگه هردو بازیش رو هم ببازه این داماش هست که بدون احتساب به پلی اف تو لیگ خواهد موند ...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط navidmadan » شنبه آپريل 13, 2013 1:32 pm

مساوی با باخت واسمون هیچ فرقی نداره توی این بازی ،،،،،،،،،،،،، چون اگه ذوب آهن 2 بازی آخرشو ببره میاد بالای ما و ما میریم پلی آف ،،،،،،،، اگرم نتونه 2 تا بازیشو ببره ما حتی اگه این بازی رو ببازیم هم اونا نمیتونن دیگه به ما برسن و ما موندگار میشیم ! ،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه 10 دقیقه جلو نفت دوام میاوردیم الان با یه مساوی جلوی سپاهان خیالمون راحت میشد ،،،، ولی بازم شکست سپاهان دور از دسترس نیست ...
اما فقط به 1 شرط مساوی به کارمون میاد : اونم اینکه ذوب هر 2 بازیشو ببره و ما هم بتونیم از استقلال مساوی بگیریم ،،،، وگرنه که هیچی...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط navidmadan در شنبه آپريل 13, 2013 1:35 pm .
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه آپريل 13, 2013 1:34 pm

[quote:02c0afe1c7="Mordab"][quote:02c0afe1c7="majid13"]اصلا نباید کار به اونجا بکشه!! وقتی وضیعتمون دست خودمونه چرا محتاج اونا بشیم!! مگه سپاهان چه تیمی هست؟ بارسلونا که نیست! این تیمم یه تیم توو لیگ ایرانه که ما هم تو اون لیگ هستیم.. چطور نمیتونیم تو زمین خودمون یه مساوی یا برد بگیریم؟ مگه فصل پیش یادتون نمیاد اونا داشتن برا قهرمانی میجنگیدن اما تا دقیقه 90 نتونستن توو بازی بدون تماشگر دروازمون رو باز کنن که آخرشم عمادرضا با دست توپو وارد دروازه کرد! من مطمعنم حداقل مساوی رو میگیریم.[/quote:02c0afe1c7]

اخه مجبد جان متاسفانه مشکل اینجاست که اگه ما حتی مساوی هم بگیریم و ذوب اهن دوتا بازی اسونش رو ببره باز ما میریم پلی اف چون تفاضل گل اونها بهتر از ما میشه...
فقط در یک صورته که خیال ما راحت میشه اون هم اینکه یکی از دو تیم نفت ابادان و ملوان جلوی ذوب اهن مساوی کنند
یعنی ذوب اهن هردو بازیش رو باید ببره حتی اگه یه مساوی داشته باشه داماش اگه هردو بازیش رو هم ببازه این داماش هست که بدون احتساب به پلی اف تو لیگ خواهد موند ...[/quote:02c0afe1c7]

Mordabعزیز همه حرف ما اینجاست که ما اصلا نباید فکر مساوی رو بکنیم در این شرایط مساوی همونطور که می گی یعنی پلی آف پس چرا باید فکرش رو هم کرد جمعه فقط پیروزی ، این درست سپاهان تیم خوبیه اما من باور دارم اگه ما از حاشیه ها دور شیم و در رویای اختلاف امتیازمون نمو نیم قادریم سه امتیاز رو بدست بیارم پس همه باید اینو درک کنند که جمعه روز از دست دادن امتیاز نیست و این سپاهان باید باشه که با دست خالی رشت رو ترک می کنه
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه آپريل 13, 2013 1:57 pm

در جواب دوستانی که میگن مل مل و توهین می کنند چطور انتظار دارین برای ما ارزش قایل بشن ؟
اول از همه با احترام گذاشتن فرهنگ بالای خودمون رو نشون بدیم

و اما در مورد عدم نتیجه گیری داماش اگه بازی ما دست ملوان بیافته من و هرچی داماشی واقعی یک پارچه بزرگ مینویسم که نشون از اتحاد رشت و انزلی داره و میریم انزلی و ملوان رو تشویق میکنیم
من شک ندارم اگه کار به اونجا برسه در نهایت اونا به نفع ما یاری می کنند و همین میتونه پایانی بر دشمنی بین این 2 شهر باشه
به شرطی که همشهری های عزیز بجای مل مل صدا کردن و توهین جو رو آروم و متحد کنند
امیدوارم انزلیچی ها هم چنین کاری کنند تا این بچه بازی ها تموم بشه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه آپريل 13, 2013 2:06 pm

[quote:647193c27d="r4sht"]در جواب دوستانی که میگن مل مل و توهین می کنند چطور انتظار دارین برای ما ارزش قایل بشن ؟
اول از همه با احترام گذاشتن فرهنگ بالای خودمون رو نشون بدیم

و اما در مورد عدم نتیجه گیری داماش اگه بازی ما دست ملوان بیافته من و هرچی داماشی واقعی یک پارچه بزرگ مینویسم که نشون از اتحاد رشت و انزلی داره و میریم انزلی و ملوان رو تشویق میکنیم
من شک ندارم اگه کار به اونجا برسه در نهایت اونا به نفع ما یاری می کنند و همین میتونه پایانی بر دشمنی بین این 2 شهر باشه
به شرطی که همشهری های عزیز بجای مل مل صدا کردن و توهین جو رو آروم و متحد کنند
امیدوارم انزلیچی ها هم چنین کاری کنند تا این بچه بازی ها تموم بشه[/quote:647193c27d]

عزیز جان امیدواریم به هیچ عنوان همچین اتفاقی نیفته که داماش بخواد محتاج ملوان بشه . اگه قراره تمام بازیهامون رو ببازیم ومنتظر ملوان باشیم تا برامون بازی کنه اول از همه باید به خودمون بخندیم بعد به توقع خودمون تو عالم خیالی .
قابل توجه دوستانی که دل به ملوان بستن تا از ذوب آهن امتیاز بگیره !!!!! سیری به تاریخ بازیهای که این تیم ونماینده دیگه گیلان!!! چوکا داشته بزنن تا از این توهم بیرون بیان . به امید موافقیت داماش تو این دوبازی یا حداقل گرفتن امتیاز نفت آبادان از ذوب آهن .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 13, 2013 2:17 pm

[quote:9fcce1e31e="Mordab"][quote:9fcce1e31e="majid13"]اصلا نباید کار به اونجا بکشه!! وقتی وضیعتمون دست خودمونه چرا محتاج اونا بشیم!! مگه سپاهان چه تیمی هست؟ بارسلونا که نیست! این تیمم یه تیم توو لیگ ایرانه که ما هم تو اون لیگ هستیم.. چطور نمیتونیم تو زمین خودمون یه مساوی یا برد بگیریم؟ مگه فصل پیش یادتون نمیاد اونا داشتن برا قهرمانی میجنگیدن اما تا دقیقه 90 نتونستن توو بازی بدون تماشگر دروازمون رو باز کنن که آخرشم عمادرضا با دست توپو وارد دروازه کرد! من مطمعنم حداقل مساوی رو میگیریم.[/quote:9fcce1e31e]

یعنی ذوب اهن هردو بازیش رو باید ببره حتی اگه یه مساوی داشته باشه داماش اگه هردو بازیش رو هم ببازه این داماش هست که بدون احتساب به پلی اف تو لیگ خواهد موند ...[/quote:9fcce1e31e]
آره درست میگی من حس میکردم تفاضلمون خیلی بالاتر هست! 8O ذوب آهن باید توو این دو بازی تفاضل گلش +3 بشه چون اگه مثبت +2 بشه به ما میرسند ولی گل زده ما بیشتره اما با توجه به بازیایه ذوب امکانش زیاده!
من بشدت با این مخالفم که اینقدر خودمونو کوچیک کنیم و پرده اتحاد ببریم انزلی! بعد شما چی فکر مینید فکر میکنید اونا چه عکس العملی نشون میدن! مطمعن باشید جز تمسخر و پستی چیزی گیرمون نمیاد چون اونا عنزلیچی هستن.
پس همه چیز میمونه به خودمون. سپاهانو هر طور شده باید ببریم. بقول رادنی [size=18:9fcce1e31e]یا ببرید یا بمرید[/size:9fcce1e31e]
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه آپريل 13, 2013 2:19 pm

[color=black:725cc82832]اینو بچه ها باید باور داشته باشن که سپاهان تیم شکست ناپذیری نیست ،،،،،، [size=18:725cc82832]7 بار این فصل شکست خوردن[/size:725cc82832] !! پس میشه بردشون ،،،،،، یه آمار واستون میذارم ببینیم احتمال شکست دادنشون بالا هست یا نیست:
آخرین باخت سپاهان برمی گرده به هفته 26 ام جلوی پرسپولیس در خارج از خانه ،،،،، و از اون هفته به بعد ؛ یعنی تا هفته 31 ام تمام بازیاشونو بردن !! (البته پسفردا با استقلال بازی دارن)

در نیم فصل اول ، قبل از بازی جلوی ما ، با استقلال بازی کردن که در خونه 1-0 به استقلال باختن ولی بعدش مارو راحت 3-0 شکست دادن .............. این یعنی اگه دوشنبه اونا به استقلال ببازن اصلا دلیل نمیشه که به ما هم حتما ببازن !!!

سپاهان تا اینجا 7 شکست و 5 تساوی داره...
3 شکست خارج از خانه : پرسپولیس - مس کرمان -[size=18:725cc82832] پیکان تهران !![/size:725cc82832]
4 شکست خانگی : استقلال - فولاد - تراکتور سازی - سایپا

*
4 تساوی خارج از خانه
1 تساوی خانگی

این یعنی این تیم در بازیای خونگیش تقریبا به هیچ تیم پایین جدولی (غیر از سایپا) راه نداده و فقط جلوی مدعی ها کم آورده .
اما در خارج از خانه به پیکان هم نه نگفته !!

سپاهان در مجموع 56 گل زده داره و 28 گل خورده ...

33 گل زده خانگی
23 گل زده خارج از خانه

16 گل خورده خانگی
12 گل خورده خارج از خانه !!!

تنها 1 نتیجه مساوی 0-0 تا به اینجا ،، اون هم جلوی فجر سپاسی در زمین چمن مصنوعی بی کیفیت شیراز

نتیجه :

-سپاهان الان از 5 بازیه آخرش 5 برد داره ( یعنی عزمشون جزمه واسه قهرمانی و 100% واسه بردنمون میان رشت)

-با توجه به تعداد گل خورده در خانه حریف ، در خوش بینانه ترین حالت میشه گفت که اصلا واسشون فرقی نداره کجا دارن بازی می کنن (اگه نخواهیم بگیم توی خانه حریف اصول دفاعیشون مستحکم تره!! )

-در صورت شکستشون جلوی استقلال به هیچ وجه نباید دست کم بگیریمشون ،،، چرا؟؟؟؟ چون اونا میدونن که ما واسه نیفتادن نیاز به متوقف کردن استقلال داریم و این احتمال وجود داره که با برد جلوی ما و آلومینیوم بازم بتونن قهرمان بشن.

-عدم نتیجه گیریشون جلوی ما به منزله سقوط تیم همشهریشونه ! پس میان که حتما مارو ببرن ،،،،،،،،،،،،،،،،،، اصلا هم فکر نکنید که اونجا هم مثل اینجاسو سپاهانیا با ذوب آهنیا مشکل دارن ،،، دقیقا برعکس ،،، نشون به اون نشون که دیروز تلویزیون نشون میداد خیلیا با لباس سپاهان رفتن خیلی راحت کنار ذوب آهنیا نشستن و دارن ذوب رو تشویق می کنن!!

-به هیچ عنوان هم نباید دلخوش به تموم کردن بازی با نتیجه 0-0 باشیم ،،،، آمار نشون میده که غیر از 1 بازی ،، بقیه بازیاشون تماماَ گل داشته!!

------- در مجموع ،،، کم کاری ، دست کم گرفتن ، خوش خیالی و ... باعث میشه که خودمون با دستای خودمون سرمونو ببریم و بیفتیم توی چاه ! (هرچند امیدوارم روز جمعه مسائل داوری نداشته باشیم وگرنه من یکی از این بابت فکر و راه حلی به نظرم نمیاد! ...) --------[/color:725cc82832]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط damash_fsz » شنبه آپريل 13, 2013 3:16 pm

[quote:ba8b9a8a8a="navidmadan"][color=black:ba8b9a8a8a]اینو بچه ها باید باور داشته باشن که سپاهان تیم شکست ناپذیری نیست ،،،،،، [size=18:ba8b9a8a8a]7 بار این فصل شکست خوردن[/size:ba8b9a8a8a] !! پس میشه بردشون ،،،،،، یه آمار واستون میذارم ببینیم احتمال شکست دادنشون بالا هست یا نیست:
آخرین باخت سپاهان برمی گرده به هفته 26 ام جلوی پرسپولیس در خارج از خانه ،،،،، و از اون هفته به بعد ؛ یعنی تا هفته 31 ام تمام بازیاشونو بردن !! (البته پسفردا با استقلال بازی دارن)

در نیم فصل اول ، قبل از بازی جلوی ما ، با استقلال بازی کردن که در خونه 1-0 به استقلال باختن ولی بعدش مارو راحت 3-0 شکست دادن .............. این یعنی اگه دوشنبه اونا به استقلال ببازن اصلا دلیل نمیشه که به ما هم حتما ببازن !!!

سپاهان تا اینجا 7 شکست و 5 تساوی داره...
3 شکست خارج از خانه : پرسپولیس - مس کرمان -[size=18:ba8b9a8a8a] پیکان تهران !![/size:ba8b9a8a8a]
4 شکست خانگی : استقلال - فولاد - تراکتور سازی - سایپا

*
4 تساوی خارج از خانه
1 تساوی خانگی

این یعنی این تیم در بازیای خونگیش تقریبا به هیچ تیم پایین جدولی (غیر از سایپا) راه نداده و فقط جلوی مدعی ها کم آورده .
اما در خارج از خانه به پیکان هم نه نگفته !!

سپاهان در مجموع 56 گل زده داره و 28 گل خورده ...

33 گل زده خانگی
23 گل زده خارج از خانه

16 گل خورده خانگی
12 گل خورده خارج از خانه !!!

تنها 1 نتیجه مساوی 0-0 تا به اینجا ،، اون هم جلوی فجر سپاسی در زمین چمن مصنوعی بی کیفیت شیراز

نتیجه :

-سپاهان الان از 5 بازیه آخرش 5 برد داره ( یعنی عزمشون جزمه واسه قهرمانی و 100% واسه بردنمون میان رشت)

-با توجه به تعداد گل خورده در خانه حریف ، در خوش بینانه ترین حالت میشه گفت که اصلا واسشون فرقی نداره کجا دارن بازی می کنن (اگه نخواهیم بگیم توی خانه حریف اصول دفاعیشون مستحکم تره!! )

-در صورت شکستشون جلوی استقلال به هیچ وجه نباید دست کم بگیریمشون ،،، چرا؟؟؟؟ چون اونا میدونن که ما واسه نیفتادن نیاز به متوقف کردن استقلال داریم و این احتمال وجود داره که با برد جلوی ما و آلومینیوم بازم بتونن قهرمان بشن.

-عدم نتیجه گیریشون جلوی ما به منزله سقوط تیم همشهریشونه ! پس میان که حتما مارو ببرن ،،،،،،،،،،،،،،،،،، اصلا هم فکر نکنید که اونجا هم مثل اینجاسو سپاهانیا با ذوب آهنیا مشکل دارن ،،، دقیقا برعکس ،،، نشون به اون نشون که دیروز تلویزیون نشون میداد خیلیا با لباس سپاهان رفتن خیلی راحت کنار ذوب آهنیا نشستن و دارن ذوب رو تشویق می کنن!!

-به هیچ عنوان هم نباید دلخوش به تموم کردن بازی با نتیجه 0-0 باشیم ،،،، آمار نشون میده که غیر از 1 بازی ،، بقیه بازیاشون تماماَ گل داشته!!

------- در مجموع ،،، کم کاری ، دست کم گرفتن ، خوش خیالی و ... باعث میشه که خودمون با دستای خودمون سرمونو ببریم و بیفتیم توی چاه ! (هرچند امیدوارم روز جمعه مسائل داوری نداشته باشیم وگرنه من یکی از این بابت فکر و راه حلی به نظرم نمیاد! ...) --------[/color:ba8b9a8a8a][/quote:ba8b9a8a8a]
تحلیل خیلی قشنگی بود
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان