[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » شنبه مارس 30, 2013 8:24 am

[quote:d5f3a5160f="golsar-boy"][quote:d5f3a5160f="soroosh8"]به نظرتون سپاهان بیاد فینال بهتره یا استقلووووله؟!کدوم رو بهتر میشه برد؟
من میگم سپاهان قوی تر هست ولی لابیش کمتره,باز میشه بردش.[/quote:d5f3a5160f]
من تو گفتگو آزاد گفتم استقلول بیاد بهتره. اول اینکه سپاهان لابیش نه تنها کمتر نیست بلکه بیشترم هست. دوم اینکه داماش اکثرا مقابل سپاهان بازی ضعیفی ارائه میده بخصوص در اصفهان ولی در مقابل استقلول بهتر بازی میکنه. سوم اینکه استقلول امسال یکبار بردیم و از ما میترسن. چهارم اینکه با برد استقلول انتقام پگاه رو هم ازشون میگیریم[/quote:d5f3a5160f]

هیچ تیمی از سوگولیهای پایتخت لابیشون قویتر نیست.ولی باز بقول تو میشه استقلول رو برد.

فینال یه بازیه توی یه شهر بی طرف؟
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه مارس 30, 2013 8:56 am

[quote:de5ba090b2="soroosh8"][quote:de5ba090b2="golsar-boy"][quote:de5ba090b2="soroosh8"]به نظرتون سپاهان بیاد فینال بهتره یا استقلووووله؟!کدوم رو بهتر میشه برد؟
من میگم سپاهان قوی تر هست ولی لابیش کمتره,باز میشه بردش.[/quote:de5ba090b2]
من تو گفتگو آزاد گفتم استقلول بیاد بهتره. اول اینکه سپاهان لابیش نه تنها کمتر نیست بلکه بیشترم هست. دوم اینکه داماش اکثرا مقابل سپاهان بازی ضعیفی ارائه میده بخصوص در اصفهان ولی در مقابل استقلول بهتر بازی میکنه. سوم اینکه استقلول امسال یکبار بردیم و از ما میترسن. چهارم اینکه با برد استقلول انتقام پگاه رو هم ازشون میگیریم[/quote:de5ba090b2]

هیچ تیمی از سوگولیهای پایتخت لابیشون قویتر نیست.ولی باز بقول تو میشه استقلول رو برد.

فینال یه بازیه توی یه شهر بی طرف؟[/quote:de5ba090b2]
قرار بود رفت و برگشت باشه.
در مورد لابی هم با وجود تاج اصفهانی ها غمی ندارند.
یادته وقتی اواخر پارسال اومد برنامه نود، سوال پیامکی بهترین بازیکن سال ایران ، 70 درصد به دژاگه رای دادن (درست و غلطشو کار ندارم) تاج چقدر بی منطق از نویدکیا دفاع میکرد و دژاگه رو زیر سوال میبرد!!!
اون همه فرطوسی پوست براش دلیل آورد آخرشم گفت ضمن احترام به 70 درصد نظر مردم من به نویدکیا رای میدم . نشون میده چقدر نسبت به شهرش تعصب داره. کاشکی حسن زاده هم بجای مافیا بازی برعلیه استانش یکم به فکر پیشرفت فوتبال در استانش بود
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه مارس 30, 2013 9:15 am

[quote:33cca29f8c="soroosh8"][quote:33cca29f8c="golsar-boy"][quote:33cca29f8c="soroosh8"]به نظرتون سپاهان بیاد فینال بهتره یا استقلووووله؟!کدوم رو بهتر میشه برد؟
من میگم سپاهان قوی تر هست ولی لابیش کمتره,باز میشه بردش.[/quote:33cca29f8c]
من تو گفتگو آزاد گفتم استقلول بیاد بهتره. اول اینکه سپاهان لابیش نه تنها کمتر نیست بلکه بیشترم هست. دوم اینکه داماش اکثرا مقابل سپاهان بازی ضعیفی ارائه میده بخصوص در اصفهان ولی در مقابل استقلول بهتر بازی میکنه. سوم اینکه استقلول امسال یکبار بردیم و از ما میترسن. چهارم اینکه با برد استقلول انتقام پگاه رو هم ازشون میگیریم[/quote:33cca29f8c]

فینال یه بازیه توی یه شهر بی طرف؟[/quote:33cca29f8c] سپاهان بیاد فینال بهتره.
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه مارس 30, 2013 9:53 am

بهتره فقط اميدوار باشيم و در روز مسابقه به تشويق 90 دقيقه اي تيم بتركونيم استاديوم رو. حتي من فكر مي كنم تشويق افراد تمركز تيم رو كم مي كنه. :twisted:
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط kablakijay » شنبه مارس 30, 2013 10:05 am

وقتی تو بازی لیگ پرسپولیس با کمک داور و لابی گری تو تهران ما رو 1-0 برد یادمه بعد بازی شعار می دادیم «جام حذفی آییم اشان مار ...» حالا موقعش رسیده که اینکارو انجام بدیم به امید پیروزی غیرت وتعصب رشتی ها در مقابل پول و لابی لنگیا
نماد کاربر
kablakijay
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه مارس 30, 2013 10:08 am

[quote:b85d4ff29f="soroosh8"][quote:b85d4ff29f="golsar-boy"][quote:b85d4ff29f="soroosh8"]به نظرتون سپاهان بیاد فینال بهتره یا استقلووووله؟!کدوم رو بهتر میشه برد؟
من میگم سپاهان قوی تر هست ولی لابیش کمتره,باز میشه بردش.[/quote:b85d4ff29f]
من تو گفتگو آزاد گفتم استقلول بیاد بهتره. اول اینکه سپاهان لابیش نه تنها کمتر نیست بلکه بیشترم هست. دوم اینکه داماش اکثرا مقابل سپاهان بازی ضعیفی ارائه میده بخصوص در اصفهان ولی در مقابل استقلول بهتر بازی میکنه. سوم اینکه استقلول امسال یکبار بردیم و از ما میترسن. چهارم اینکه با برد استقلول انتقام پگاه رو هم ازشون میگیریم[/quote:b85d4ff29f]

فینال یه بازیه توی یه شهر بی طرف؟[/quote:b85d4ff29f]
رفت و برگشت
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه مارس 30, 2013 10:18 am

اگه مثل نیمه دوم بازی با تراکتور بازی کنیم میبریم /11/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه مارس 30, 2013 10:37 am

[quote:4c28aa775a="amirdamashcity"][quote:4c28aa775a="soroosh8"][quote:4c28aa775a="golsar-boy"][quote:4c28aa775a="soroosh8"]به نظرتون سپاهان بیاد فینال بهتره یا استقلووووله؟!کدوم رو بهتر میشه برد؟
من میگم سپاهان قوی تر هست ولی لابیش کمتره,باز میشه بردش.[/quote:4c28aa775a]
من تو گفتگو آزاد گفتم استقلول بیاد بهتره. اول اینکه سپاهان لابیش نه تنها کمتر نیست بلکه بیشترم هست. دوم اینکه داماش اکثرا مقابل سپاهان بازی ضعیفی ارائه میده بخصوص در اصفهان ولی در مقابل استقلول بهتر بازی میکنه. سوم اینکه استقلول امسال یکبار بردیم و از ما میترسن. چهارم اینکه با برد استقلول انتقام پگاه رو هم ازشون میگیریم[/quote:4c28aa775a]

فینال یه بازیه توی یه شهر بی طرف؟[/quote:4c28aa775a]
رفت و برگشت[/quote:4c28aa775a]

نه آقا تک بازیه
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه مارس 30, 2013 12:12 pm

[quote:dd1e129b98="aryanrecord"][quote:dd1e129b98="amirdamashcity"][quote:dd1e129b98="soroosh8"][quote:dd1e129b98="golsar-boy"][quote:dd1e129b98="soroosh8"]به نظرتون سپاهان بیاد فینال بهتره یا استقلووووله؟!کدوم رو بهتر میشه برد؟
من میگم سپاهان قوی تر هست ولی لابیش کمتره,باز میشه بردش.[/quote:dd1e129b98]
من تو گفتگو آزاد گفتم استقلول بیاد بهتره. اول اینکه سپاهان لابیش نه تنها کمتر نیست بلکه بیشترم هست. دوم اینکه داماش اکثرا مقابل سپاهان بازی ضعیفی ارائه میده بخصوص در اصفهان ولی در مقابل استقلول بهتر بازی میکنه. سوم اینکه استقلول امسال یکبار بردیم و از ما میترسن. چهارم اینکه با برد استقلول انتقام پگاه رو هم ازشون میگیریم[/quote:dd1e129b98]

فینال یه بازیه توی یه شهر بی طرف؟[/quote:dd1e129b98]
رفت و برگشت[/quote:dd1e129b98]

نه آقا تک بازیه[/quote:dd1e129b98]
بعدا میزبان چه جوری مشخص میشه؟
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه مارس 30, 2013 12:27 pm

[quote:cc32613634="amirdamashcity"][quote:cc32613634="aryanrecord"][quote:cc32613634="amirdamashcity"][quote:cc32613634="soroosh8"][quote:cc32613634="golsar-boy"][quote:cc32613634="soroosh8"]به نظرتون سپاهان بیاد فینال بهتره یا استقلووووله؟!کدوم رو بهتر میشه برد؟
من میگم سپاهان قوی تر هست ولی لابیش کمتره,باز میشه بردش.[/quote:cc32613634]
من تو گفتگو آزاد گفتم استقلول بیاد بهتره. اول اینکه سپاهان لابیش نه تنها کمتر نیست بلکه بیشترم هست. دوم اینکه داماش اکثرا مقابل سپاهان بازی ضعیفی ارائه میده بخصوص در اصفهان ولی در مقابل استقلول بهتر بازی میکنه. سوم اینکه استقلول امسال یکبار بردیم و از ما میترسن. چهارم اینکه با برد استقلول انتقام پگاه رو هم ازشون میگیریم[/quote:cc32613634]

فینال یه بازیه توی یه شهر بی طرف؟[/quote:cc32613634]
رفت و برگشت[/quote:cc32613634]

نه آقا تک بازیه[/quote:cc32613634]
بعدا میزبان چه جوری مشخص میشه؟[/quote:cc32613634]

میزبان نداره.در یک زمین بی طرف بر گذار میشه. معمولا هم ورزشگاهی رو انتخاب میکنن که از لحاظ جغرافیایی بین دو شهر باشه.مثلا اگر فینال بین داماش و سپاهان باشه احتمالا تهران میزبان میشه.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه مارس 30, 2013 4:33 pm

خیلی خوشحالم استقلال حذف شد
بازی با سپاهان توی فینال راحت تر نسبت به استقلال هستش
فقط قسمت سخت ماجرا اینه ما تیم های استقلال و پرسپولیس فولاد و نفت و بقیه رو میتونیم ببریم و تا حالا هم بردیم ولی با سپاهان به مشکل برخوردیم
ایمدوارم اگه فینالیست شدیم واسه سپاهان یه برنامه کاملا دقیق و حرفه ای داشته باشیم و خواهشا بازیکنان دیگه اشتباهاتی مثل سیاه کرد رو نکن
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه مارس 30, 2013 4:59 pm

من هم از پیروزی سپاهان برابر اس اس خوشحالم ، با اینکه مطمئنم ، سپاهان بسیار بسیار خطرناک تر از اس اس برامون هست .
به نظر منطقی بود با توجه به بازیهای لیگ آسیا در این هفته ، این دو تیم پس از پایان 90 دقیقه ،ضمن توافق طرفین ، پنالتی می زدند ، حالا نمی دونم این قانون ملغی شده و یا برقراره؟ ، یکی دیگر از نکات این بازی پنالتی بی هدف رحمتی بود ، خداییش استیل شوت کردن رو هم نداره !!!!!! جای بسی تعجب داره، با وجود این همه بازیکن ملی پوش ( البته چه ملی پوشی ؟) پنالتی رو رحمتی خراب کرد ، همیشه رحمتی رو جزو بازیکنان فوق العاده بی ظرفیت می دونستم و می دونم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه مارس 30, 2013 5:08 pm

سپاهانی ها هم سه تا پنالتی وسط زدن ولی رحمتی هل کرد و به یه طرف شیرجه زد . اگه بازی ما با سپاهان به پنالتی بکشه احتمال بردن ما بیشتره
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه مارس 30, 2013 8:05 pm

فعلا بایذ از تنها شانس میزبانی استفاده کنیم و برسیم به سپاهان
ولی بدون شک اگه داماش آسیایی بشه سرنوشت این تیم واسه همیشه عوض میشه
دقیقا مثل سال 87 اگه برده بودیم الان این تیم داماش نبود
بازم داد میزدیم نه اینتر نه میلان فقط پگاه گیلان