[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - باز هم حسن زاده و باز هم محرومیت داماش از بازی خانگی

باز هم حسن زاده و باز هم محرومیت داماش از بازی خانگی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه فبريه 11, 2013 6:13 pm

من دیگه تحمل ندارم. یه ایده دارم، اگه باشگاه برای بازی با راه آهن اتوبوس گذاشت بریم تهران . بعد بازی همه با هم بریم جلوی ساختمون کمیته بی انظباطی تا میتونیم از خجالت حسن زاده در بیایم.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط arya86 » دوشنبه فبريه 11, 2013 6:16 pm

مهم نیست که محروم بشیم مهم اینه که هستیم خواهیم بود وبه افتخاراتمان ادامه میدهیم داماش زنده است وبه زندگی ما جوانان شادی میبخشه پس نگران نیستیم ودر عین جوانمردی در سطح شهرمان به تیمهایی مثل چوکا هم کمک مالی میکنیم تا به حسن زاده بیاموزیم که اهل تصفیه حساب نیستیم وهر آنچه که داریم به آن افتخار میکنیم.
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه فبريه 11, 2013 6:44 pm

من شرمنده ام دیگه,روی سگم بالا اومده
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه فبريه 11, 2013 6:48 pm

آشغالا دارن با اعصاب هوادارا بازی میکنن. آخه خداااااااا چرا تیم ما نباید هیچوقت روی آرامشو ببینه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه فبريه 11, 2013 6:51 pm

دوستان لطفا اون عکسایه شیشه شکسته اوتوبوسارو برا 90 بفرستید. من فرستادم ولی اگه همه بفرستیم تاثیرش بیشتره!! تروخدا این حرفو پشت گوش نندازی و بفرستید.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه فبريه 11, 2013 6:52 pm

[color=darkblue:0cd6bff984]آقای سراوانی :[/color:0cd6bff984]
[color=red:0cd6bff984]
[size=18:0cd6bff984]
[b:0cd6bff984]
دقایقی پیش در خصوص محرومیت یک جلسه ای داماش با امیر عابدینی تلفنی صحبت کردم و ایشان ضمن ابراز ناراحتی شدید از این حکم به طرف سازمان لیگ حرکت کرد.[/b:0cd6bff984][/size:0cd6bff984][/color:0cd6bff984]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه فبريه 11, 2013 7:06 pm

[quote:d054aa6c6d="majid13"]دوستان لطفا اون عکسایه شیشه شکسته اوتوبوسارو برا 90 بفرستید. من فرستادم ولی اگه همه بفرستیم تاثیرش بیشتره!! تروخدا این حرفو پشت گوش نندازی و بفرستید.[/quote:d054aa6c6d]
من خودم عکس ها رو فرستاده بودم ولی اصولا از اونجایی که تا الان تنها کسایی که عادل براشون از اصطلاح "بنده های خدا" استفاده نکرده ماییم، همین که ما محکوم نباشیم خودش کلیه .
اما هیچ ظلم و ناعدالتی ای پایدار نمی مونه ، روز ما هم می رسه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه فبريه 11, 2013 7:07 pm

هرچی عقده دارن روی سر ما از عادل فردوسی پور و 20:30 بگیر تا کمیته انظباطی و داوری...ساکت بشینیم کلامون پس معرکس یه دفعه خبر دار میشیم تو دسته یک هستیم ما دیگه تحربه داریم بخدا از مسئولین بخاری بلند نمیشه هوادارا باید کاری بکن...فقط این تیم نامردی بیفته من مطمئنم رشت زاکان قیامت به پا میکنند دیگه داریم چوب گناه نکرده رو میخوریم تیم هم دارن میندازن دسته یک...این دیدی که نسبت به ما دارن همش زیر سر درودگره /9/ اونایی که میرن میگن اتحاد اتحاد حالا تحویل بگیرن اتحاد رو...یه عقده ای بدون هیچ سابقه ای شده مدیرعامل اون تیم(بزرگترین دشمن رشتیها تو فوتبال)و به جای اینکه به تیمش برسه داره مارو خراب میکنه و دم به دقه راجع به ما مصاحبه میکنه...اون آشغال هم که از اول با رشتیها بد نبود همین پهلوی چی های عقده ای بودن که پرش کردن...فقط میگم خدا به داد اینا برسه /9/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط strawberry » دوشنبه فبريه 11, 2013 9:33 pm

عابدینی چرا زنگ نمیزنه برنامه نود ؟
نماد کاربر
strawberry
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 13, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه فبريه 11, 2013 11:37 pm

مظلوم داماش
بيكس داماش
غريب داماش
اهان دستا بالا عاشقاي داماشي ميخوايم بريم سانتياگو عضدي ( تو خيال )
اون عقب صدا مياد ؟؟

چقدر شبيه داستان كربلا شده داماش هم مظلوم هست
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه فبريه 12, 2013 9:04 am

بعد از اعلام محرومیت داماش اقای سراوانی گفتن اقای عابدینی عصبانی به سمت سازمان لیگ رفتن اما اقای عابدینی در مصاحبه با نود واکنش خاصی نشون نداد خیلی راحت قبول کرد جهانبخش هم درباره محرومیت داماش داشت از فحاشی هوادارن ملو1ن میگفت که عادل حرفش قطع کرد کلا اصلا خوب اعتراض نکردن مسولان داماش
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه فبريه 12, 2013 9:20 am

[quote:8024d861ff="damash_city"]بعد از اعلام محرومیت داماش اقای سراوانی گفتن اقای عابدینی عصبانی به سمت سازمان لیگ رفتن اما اقای عابدینی در مصاحبه با نود واکنش خاصی نشون نداد خیلی راحت قبول کرد جهانبخش هم درباره محرومیت داماش داشت از فحاشی هوادارن ملو1ن میگفت که عادل حرفش قطع کرد کلا اصلا خوب اعتراض نکردن مسولان داماش[/quote:8024d861ff]

ما که نمیدونیم تو فکرعابدینی چی هست,ولی هرچی هست مسلما به نفع ماست
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه فبريه 12, 2013 9:23 am

عابدینی تو بدترین شرایط هم به فکر داماش بوده و هست. عابدینی یه آدم سیاست مدار هست. پست های استانداری و ... ای که این سال ها داشته به یه آدم آب دیده تبدیلش کرده و میدونه چیکار باید بکنه
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه فبريه 12, 2013 11:06 am

[color=black:c9d9aa96f8][size=18:c9d9aa96f8]واقعا شوکه شدم!!!وقتی 3 تا نماینده داریم که سال تا سال صداشون در نمیاد همین میشه...بارها گفتم حق گرفتنیه نه دادنی...هر جایی دیگه ای بود این همه ظلم بهشون میشد صدای همه در میومد اینجا همه خوابن!!!
و با ز وارش و قوانین قشنگش...و باز من و دهن بسته.اما سعی میکنم با رعایت قوانین از خجالتش در بیام.
این آشغال فک کرده تا ابد تو این پست لعنتیش موندگاره.از تو گنده تراش اومدن و رفتن و هیچ پخی نشدن.کیا یادشونه این عوضی وقتی میخواست کاندید مجلس بشه تو تالش و عابدینی ضایعش کرد و اون مجبور شد انصراف بده؟این از همون جریان داره میسوزه.دقیقا با حرفهای امیرخان این لعنتی انصراف داد.لعنتیه عشق قدرت.لعنت به شرافت و وجدان نداشتت.
لعنت به ذاته کثیفت...آرزو میکنم جوری به زمین بخوری که تا ابد نتونی بلند شی...[/size:c9d9aa96f8][/color:c9d9aa96f8]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه فبريه 12, 2013 11:24 am

[quote:2fca11cb30="alex00755"][color=black:2fca11cb30][size=18:2fca11cb30]واقعا شوکه شدم!!!وقتی 3 تا نماینده داریم که سال تا سال صداشون در نمیاد همین میشه...بارها گفتم حق گرفتنیه نه دادنی...هر جایی دیگه ای بود این همه ظلم بهشون میشد صدای همه در میومد اینجا همه خوابن!!!
و با ز وارش و قوانین قشنگش...و باز من و دهن بسته.اما سعی میکنم با رعایت قوانین از خجالتش در بیام.
این آشغال فک کرده تا ابد تو این پست لعنتیش موندگاره.از تو گنده تراش اومدن و رفتن و هیچ پخی نشدن.کیا یادشونه این عوضی وقتی میخواست کاندید مجلس بشه تو تالش و عابدینی ضایعش کرد و اون مجبور شد انصراف بده؟این از همون جریان داره میسوزه.دقیقا با حرفهای امیرخان این لعنتی انصراف داد.لعنتیه عشق قدرت.لعنت به شرافت و وجدان نداشتت.
لعنت به ذاته کثیفت...آرزو میکنم جوری به زمین بخوری که تا ابد نتونی بلند شی...[/size:2fca11cb30][/color:2fca11cb30][/quote:2fca11cb30]

الکس جان تو ف ب واکنشت رو دیدیم دور از قوانین وارش :lol:
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان