[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - راه آهن vs داماش گيلان/ عكس ها نظرات و اخبار كوتاه

راه آهن vs داماش گيلان/ عكس ها نظرات و اخبار كوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Mordab » پنج شنبه فبريه 14, 2013 7:44 pm

مختاری شاید هم حاجی زاده...
در شرایطی که علیرضا نظیف کار مدافع چپ پای داماش سه اخطاره و محروم است گفته میشود که محمد مختاری هم از ناحیه زانو اسیب دیده است اگر مختاری در برابر راه اهن به میدان نرود مرتضی ابراهیمی روز یکشنبه هفته اینده ابوالفضل حاجی زاده را در کنار خود مشاهده میکند...
منبع:روزنامه خزر
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » پنج شنبه فبريه 14, 2013 9:24 pm

من خودم s می شینم به شخصه من و اکثر دورو بریامون اصلا به صادق و عباس کاری نداریم . عباس جرات نداره بگه اینو تشویق نکنید اصلا دیگه کسی اینارو ملاقه نمی زنه .
هوادارای پشت دروازه که خیلی ادعاشون می شه ما فقط یه شعار دو طرفه بو که ندادیم اونم " انزلیچی آبای .... " بود که واقعا نمی دونم هنوز نفهمیدن که با این شعار هم خودمون هم تیم رو به حاشیه می بریم و بهانه می دیم دست دشمنا . بس کنید دیگه خواهشا /9/
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه فبريه 15, 2013 7:58 am

[quote:0f4f3fb133="aslanadigozal"]من خودم s می شینم به شخصه من و اکثر دورو بریامون اصلا به صادق و عباس کاری نداریم . عباس جرات نداره بگه اینو تشویق نکنید اصلا دیگه کسی اینارو ملاقه نمی زنه .
هوادارای پشت دروازه که خیلی ادعاشون می شه ما فقط یه شعار دو طرفه بو که ندادیم اونم " انزلیچی آبای .... " بود که واقعا نمی دونم هنوز نفهمیدن که با این شعار هم خودمون هم تیم رو به حاشیه می بریم و بهانه می دیم دست دشمنا . بس کنید دیگه خواهشا /9/[/quote:0f4f3fb133]

من بازی با فجر رو نتونستم بیام از خونه داشتم بازی رو نگاه میکردم وقتی شعار انزلیچی ابای رو داشتن میدادن مطمئن بودم جایگاه پشت دروازه دارن شعار میدن که مطمئنم بودم بچه های جایگاه H S جواب نمیدن که همینطور هم شد در مورد عابدینی هم زحمات بسیار فراوانی واسه تیم کشیده هیچکس هم نمیتونه منکر این زحمات بشه تازمانی که مدیرعامل تیم هستش باید ازش حمایت کنیم بهش احترام بزاریم ولی در مجموع واسه همه ما تیممون مهمه نه افراد در مورد خط گرفتن هم و این جور بحث ها فکر کنم دوره این بازیها حداقل تو رشت دیگه تموم شده صادق و عباس هم که اصلا در حدی نیستند که بخوان خط بگیرن بعضیا از دوستان هم که انتقاد میکنند که چرا عابدینی تو نود به کمیته انظباطی اعتراض نکرد متاسفم واسه کسانی که هنوز مدیرعامل تیمشون رو نشناختن اگر هر انتقادی به عابدینی داشته باشم ولی این رو مطمئنم که ادم فوتبالی و فوق العاده زرنگی هستش حتما نفع تیم در این بود که این یک جلسه محرومیت رو قبول کنیم در غیر اینصورت مطمئن باشید عابدینی اعتراض شدیدتری انجام میداد
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط shahinwade » جمعه فبريه 15, 2013 8:17 am

[quote:b3343dc95a="zxzx"][quote:b3343dc95a="aslanadigozal"]من خودم s می شینم به شخصه من و اکثر دورو بریامون اصلا به صادق و عباس کاری نداریم . عباس جرات نداره بگه اینو تشویق نکنید اصلا دیگه کسی اینارو ملاقه نمی زنه .
هوادارای پشت دروازه که خیلی ادعاشون می شه ما فقط یه شعار دو طرفه بو که ندادیم اونم " انزلیچی آبای .... " بود که واقعا نمی دونم هنوز نفهمیدن که با این شعار هم خودمون هم تیم رو به حاشیه می بریم و بهانه می دیم دست دشمنا . بس کنید دیگه خواهشا /9/[/quote:b3343dc95a]

من بازی با فجر رو نتونستم بیام از خونه داشتم بازی رو نگاه میکردم وقتی شعار انزلیچی ابای رو داشتن میدادن مطمئن بودم جایگاه پشت دروازه دارن شعار میدن که مطمئنم بودم بچه های جایگاه H S جواب نمیدن که همینطور هم شد در مورد عابدینی هم زحمات بسیار فراوانی واسه تیم کشیده هیچکس هم نمیتونه منکر این زحمات بشه تازمانی که مدیرعامل تیم هستش باید ازش حمایت کنیم بهش احترام بزاریم ولی در مجموع واسه همه ما تیممون مهمه نه افراد در مورد خط گرفتن هم و این جور بحث ها فکر کنم دوره این بازیها حداقل تو رشت دیگه تموم شده صادق و عباس هم که اصلا در حدی نیستند که بخوان خط بگیرن بعضیا از دوستان هم که انتقاد میکنند که چرا عابدینی تو نود به کمیته انظباطی اعتراض نکرد متاسفم واسه کسانی که هنوز مدیرعامل تیمشون رو نشناختن اگر هر انتقادی به عابدینی داشته باشم ولی این رو مطمئنم که ادم فوتبالی و فوق العاده زرنگی هستش حتما نفع تیم در این بود که این یک جلسه محرومیت رو قبول کنیم در غیر اینصورت مطمئن باشید عابدینی اعتراض شدیدتری انجام میداد[/quote:b3343dc95a]

بچه ها بحث رو دو طرفه نکنین
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه فبريه 15, 2013 9:32 am

چه داستان عجیبی دارد فوتبال رشت هرزمانی که میخواهد جان بگیرد چه دشمنان قسم خورد ه اش و چه اختلافات درون سازمانی و چه اختلاف هواداران مثل خوره به جانش می افتد دردی که می دانیم چه به روز تیمهایی مثل سپیدرود و یا استقلال رشت آورد پس شاید باید کمی به گذشته نگاه کنیم تا داماش به این سرنوشت دچار نشود حل اختلافات سازمانی شاید در توان من و شما نباشد اما چیزی که بیشتر از هر عاملی داماش را زمینگیر خواهد کرد اختلاف موجود در بین هواداران است ( چیزی که انکارش مثل انکار خیلی چیزهای دیگر است ) و این باعث نگرانی همه ماست من با خیلی از دوستان که مدیریت شخص عابدینی راعامل مهمی در حفظ و بقا تیم در آن روزهای بحرانی بوده می دانند موافقم اما به این باور دارم که اگر اتحاد و پشتیبانی انبوه هواداران در آن روزها نبود عابدینی هرگز به عبور دادن تیم از آن شرایط بحرانی نمی گشت و عجیب که امروز همان تماشاگری که مثل یک کوه پشت تیم و عابدینی ایستاد تا از تیمش در مقابل دشمنان فسم خورد ه اش دفاع کند امروز با تقسیم بندی های عجیب و غریب اینچنین مقابل هم جبهه می گیرند و همدیگر را متهم به مسائلی می کنند که جای تعجب دارد دوستان راحت ترین کار مبرا کردن خود و هجمه به دیگران است من درباره صادق و مواجب بگیران دیگر که در سکوها جیغ و داد می کنند حرف نمی زنم چون وجود آنان را فاقد هر ارزشی در روی سکوها میدانم که درباره انان آقای سراوانی که با استدلالی عجیب از ایشان دفاع می کرد باید پاسخگو باشد ! ولی دوستان عزیز ی که بچه های پشت دروازه یا همان تیفوسی ها را متهم به فحاشی میکنند مگر یادشان رفته که در روز بازی با تراکتور درست از جایگاه اچ یا همان بچه های وارش اسپرت خودمان و اطرافشان جرقه اولین فحاشی ها و بکار گیری الفاظ رکیک در پی ان حواشی بازی برای سید صالحی زمانی که تمارض به مصدومیت کرد شروع شد ! و تیفوسی های عزیز ( پشت دروازه ) مگر غیر ازاین است که بسیاری از شعارهای تحریک آمیز متاسفانه از سوی همین قسمت بگوش می رسد قصدم اصلا متهم کردن کسی نیست برای همین اول از جایگاه h که با بچه هایش احساس نزدیکی بیشتری می کنم شروع کردم واقعیت این است که این درد متعلق به همه ماست پس به جای متهم کردن همدیگر بهتر است به درمانش بکوشیم و در این باره از کسانی مانندonly_abarar عزیز انتظار بیشتری است چرا که تاثیر جایگاه پشت دروازه شاید بیشتر از هرجایی در تشویق تیم به چشم می خورد اما درباره شعارهای مدیریتی شاید پشت پرده فوتبال امروز آنقدر کثیف و پبچیده باشد که هیچ گلایه از هوادار جوانی که تحت تاثیر مسائل قرار می گیرد نباشتد اما حداقل این موضوع قابل تشخیص است که نباید تحت تاثیر عواملی مثل صادق و دیگرانی که حنجره شان ارتباط مستقیم با جیبشان دارد را بخورند ! برای همین جای تعجب دارد زمانی که به هر دلیلی زمانی که عابدینی و قویدل در کنارهم نشسته اند چرا بعضی از دوستان تمایل به جدایی و یا عدم تشویق آنان را دارند شاید فکر می کنند که با رفتن بعضی، مشکلات داماش حل می شود شاید نظرشان و البته شاید ، درست باشد اما باور کنند با رفتن ان فرد شاید بر فرض مشکلی حل شود اما به آنان قول می دهم که انچنان مشکل ریز و درشت دیگری از داخل همین استان متولد می شود که آرزوی این روزها را خواهند کرد و دلیل من بر این ادعا تاریخ فوتبال این شهر است ! دوستان این تفرقه برایمان از هر دشمنی برای داماش خطرناک تر است تیفوسی های پشت دروازه میدانند که تشویقهایشان زمانی اثر بخش هست که کل ورزشگاه بپا خیزند و با آنان همرا شوند ما همه هواداران داماش هستیم و اگر اشتباهی است از سوی همه است و اگر قابل تقدیر هستیم همه سزاوار ان هستیم و باور کنیم اگر باهم همدل نباشیم سهم ما در ضربه زدن به داماش هزار برابر بیشتر از کمیته انظباطی و دیگر دشمنان این تیم خواهد بود فقط بیاد بیاورید همبستگی ما را در روزهای بحرانی گذشته این ما بودیم که پشت عابدینی ایستادیم تا داماش عزیز را حفظ کنیم که بدون وجود ما داماش امروز متعلق به این استان نبود و امروز هم داماش محتاج اتحادمان است. اگر دیدیم که بازیکنان بعد از گل به دور در خشان حلقه زذند این باور را می رساند که چقدر به این اتحاد باور دارند پس ما به عنوان هوادار باید به دور کل تیم حلقه بزنیم و نه اشخاص و همه کادر فنی و مدیریتی را را در بر بگیریم و از تشویق هیچ کدامشان سرباز نزنیم که امروز داماش به این حلقه اتحاد ،بیشتر از هر روزی نیاز دارد
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه فبريه 15, 2013 10:00 am

[quote:9ffa915d11="miladcivil"]دوستان عزیزی که منافه باشگاه داماش گیلان به افراد میفروشن ، مطمئن باشند با این طرز فکر کارشون از تاسف هم گذشته !!!
بچه های به اصطلاح تیفوسی پشت دروازه بخاطر تهران رفتن و اینطرف اونطرف بردن هوادارا خواستار موندن عابدینی هستن که
روز بازی با فجر چه تیم تحت فشار بود و یا در حال حمله ، با ربط بی ربط شعار ایران آسیا میدادن ؟
بقول یه عزیزی : آخه ایبار ، دو بار ، سه بار . . . . چند بار ؟؟؟؟؟
ضمنا مگه زمان بی پولی سال قبل باشگاه ، اون هواداران واقعی از جیب خودشون پول جمع نمیکردن و با هماهنگی و زحمات گروهی
از بچه های سایت واسه تشویق تیم نمیرفتن ؟؟؟؟
در مورد بچه های بقل دستمون (H) باید بگم ، بعضی اوقات یه کارایی میکنن ! اون عباس و صادق که اوائل فصل خوب و هماهنگ بودن
اما با اومدن درخشان و بعد شعارهای عجیب : میریم آسیا با تو . . . . . . /10/ /10/ /10/ دیگه گندشو در آوردن .
از بچه های (S) میخوام کمتر به لیدرهایی که با یه تراول پنجاه هزار تومنی (شایدم خیلی کمتر) 180 درجه تغییر میکنن توجه کنن و با کل
ورزشگاه همههنگ باشند .[/[/quote:9ffa915d11]

[color=black:9ffa915d11]شما حق داری که از خیلی چیزها خبر نداشته باشی،ولی این درست نیست که بدون اطلاع در مورد چیزی اظهار نظر کنی!
بعد از یک روز کلانجار رفتن با خودم جواب نظرت رو دارم میدم ، فقط این دو مورد رو خوب تجزیه تحلیل کن و در واقعیتش شک نداشته باش!
تیفوسی های پشت دروازه هیچ وقت به خاطر اتوبوس و ... کسی رو تشویق نمی کنند و دوست ندارم زیاد این بحث رو ادامه بدم چون باعث اختلاف بین سکوها میشه که توی این همه مشکلاتی که داریم این یکی دیگه کمر شکن میشه!پس بهتره بعضی ها عینک بزرگ بینی رو از چشماشون بردارند و با بعضی جملات طرف مقابل رو به حالت مقابله در نیارند!
اما در مورد عابدینی؛
بعد از شما و قبل از شما هم افرادی چه از روی دلسوزی و چه دشمنی و یا خیلی موارد تحت جو زدگی حرف هایی رو میزدنند که در خیلی از مواقع اعصاب باز کردن موضع رو براشون نداشتم،چون همینطوری ما به بعضی چیزها داریم متهم میشیم.اما میلاد جان اگر در این مورد دارم توضیح میدهم فقط و فقط در مورد آگاهی تو از بعضی مسائل است...
همون طور که سالار گفت "منافع فوتبال این شهر با امیرعابدینی گره خورده!"
تمام منتقدان امیر عابدینی این جمله رو خوب تجزیه تحلیل کنند!(نگفتم دشمنان ، چون بحث اون فرق داره و با بودن عابدینی هیچ منفعتی بهشون نمیرسه).
از پارسال نمیگم،از همین شروع فصل امسال میگم تا کسانی که فکر می کنند نقش عابدینی بعد از ورود اسپانسر هیچی بوده،شیرفهم بشند.

همین تیم جونانی که دیروز به بابل رفت و بازی رو برد و به لیگ برتر صعود کرد میدونید با پول شخصی چه کسی رفت؟تیم نوجوانانی که امروز(جمعه) در اردبیل بازی داره میدونید با هزینه شخصی چه کسی رفت؟کبه،دارکو،داسیلوا و مندز میدونید با پول شخصی چه کسی به رشت اومدند؟همین بازیکنان تیمتون میدونید به خاطر قول کی بازی با پیکان و فجر رو بازی کردند و راه اهن رو آخرین فرصت دادند؟میدونید چه کسی پشت اعتراضات شما به تغییر نکردن نام تیم به استقلال رشت وایستاد؟
[b:9ffa915d11]اصلا شما میدونید چه کسی امید هرندی رو بیرون انداخت؟؟؟؟؟مقصر نیستید که ندونید،چون خود امید قدرت تشخیص نداشت تا بفهمه کی بود که از هفته چهارم به عابدینی فشار آورد تا هرندی رو بیرون بندازند و تنها کسی هم که پشتش بود یه نفر بود...[/b:9ffa915d11](در این موارد و ریز جزئیاتش به زودی اطلاع رسانی میشه)
آیا میدونید اگر تا دوشنبه چک بازیکنان پول نشه هیچ کدومشون رشت نمیان؟حالا به نظرتون کسی که نتونسته تا دو روز قبل پنج میلیون پول جور کنه میتونه دو میلیارد به تیم تزریق کنه؟
مثل اینکه ما سکوت کردیم و دوستان تمام وعده های توخالی رو باور کردند...
در پایان هم به عنوان یه برادر کوچکتر انتقادی دارم و امیدوارم به دوستان برنخوره،چون هیچ گونه قصد و نیت بدی توش نیست:
تا کی می خواهیم باد به پرچم باشیم؟تا کی می خواهیم موارد ظاهری مثل ورود عابدینی به بحث محرومیت رو ببینیم و و بگم تو بهترینی و در مورد آخر که عابدینی به خاطر سیاستش تند ورود نکرد بگیم اصلا آدمی نیست ما بزرگش کردیم!!!
فقط تا این حد بدونید:در همه تیم ها برکناری مدیرعامل به دستور مالک باشگاه است ولی در این تیم فرق میکنه!!!![/color:9ffa915d11]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 10:03 am

[quote:d0dd14654f="MEHRDAD"]من معمولا سعي مي کنم کمتر تو بحث ها وارد بشم اما اينجا فکر کنم بهتره يه توضيحاتي بدم مخصوصا با کامنت ميلاد عزيز که براش احترام زیادی قائلم چون حتی اگر نظرش به نظرم اشتباه باشه معمولا با احساسی نظر نمیده یا ...

اول اينکه چرا هر کس در مورد يک جايگاه حرف ميزنه افراد اون جايگاه فوري قصد دارند وارد بشن و يه جورايي وکيل مدافع جايگاه ميشن؟ فرقي هم نمي کنه چه H باشه چه S باشه چه پشت دروازه مخصوصا که بعضي وقت ها جايگاه ها همديگر رو مي کوبند و بي تعارف بگم مخصوصا جايگاه H که از بچه هاي سايت خودمون هستند بيشتر از اين ادبيات کوبيدن براي ساير جايگاه استفاده مي کنند در حالي که اشتباهات در تمام سکوها هست و نمي خوام زياد بهش بپردازم .

اما در مورد بازي قبل ...من تو همه جايگاه ها با يه سري از بچه ها ارتباط دارم که بدونم اوضاع چطوره. بنابراين در مورد بازي قبل يه چيزايي رو تيتر وار ميگم و خودتون نتيجه گيري کنيد ؛ تو جايگاه پشت دروازه چند نفري اومده بودند خیلی خودجوش و ميگفتند آقاي قويدل رو تشويق کنيم عابديني نه و بنر چرا نصب ميشه براش و چرا شعار ميديد و از این حرفا...
تو جايگاه H بعضي ها هستند که گاهي از احساسات بلدند استفاده کنند و اسم نمي برم ،مثل تشويق هميشگي يه آدم هاي خاص يا مثل همين شعار داماش شهر باران من اصلا نميگم شعارش رو بديد ولي چرا اين شعار؟ فکر می کنم اصلا شعار رو جواب نميداديد خيلي بهتر بود چون اين شعار تو روزي که عابديني در کنار قويدل نشسته بود و با توجه به اتفاقات روزهای گذشته معنايي چندان جالبي رو نداشت ، در حالي که شايد به قول فکر کنم 777 اين حرف بوده که تيم داره حمله مي کنه . بگذریم که بعضی ها چه تفکراتی رو دنبال می کنند و به خاطر درگیریشون با چه شخصی و اشخاصی دنبال اون تفکراتند .
تويS که يکي از دوستان هم گفت من هم همين به گوشم رسيد که بعضي ها گفتند نگيد چون پول نرسيده ! والله گاهی برای من تعجب داره بعضی رفتارها...
من به شخصه نه از آقای قویدل ، نه از آقای عابدینی وغیره ذلک منفعتی بهم نرسیده و هیچ وقت دنبالشم نبود و فقط برام منفعت شهرو تیمم مهم هست بنابراین با هیچکدوم تعارف ندارم اما کارهای همه رو هم دارم می بینم...

به نظر من حضور این دو در کنار هم به نفع داماش هست به شرط اینکه آقای قویدل نگه فلان روز پول میدم و نرسونه و هنوز بازیکنان همون 25 درصد رو بعد از 25 هفته دریافت کرده باشند... اینکه بازیکنا چقدر درآمد دارند ویا من مهرداد اندرخم یک کوچه ام رو کاری بهش ندارم؛ به هر حال اونا بازیکنند و وقتی یک سال اون وضع رو داشتند چطور انتظار داشته باشیم باز هم با این روش کنار بیان وقتی می تونستند جای دیگه پول رو راحت تر دریافت کنند اما اینجا موندند ؟!

یه توضیحی در مورد این محرومیت بدم... میگن طرف مرد که به سکته راضیت کنند. وقتی زور بالا سرمون هست و تمام عوامل داخل کمیته انضباطی و فدراسیون بر علیه ما اونوقته که یه جورایی تو حکم کمیته انضباطی میگن با از بین بردن دو جلسه محرومیت بازی با استقلال که اون هم به ناحق بوده یک جلسه اینجا محرومیت زدیم بقیه رو ساکت کنیم...پس باید کوپنت رو جور دیگه خرج کنی و اعتراض بکنی اما دیگه نگی در استادیوم باز که واسه بازی های مهمی مثل تراکتور، پرسپولیس و سپاهان تو خونه محروم بشی، اونوقته که هر چقدر داد بزنی بیشتر گلوت رو فشار میدن .
ضمن اینکه باید از عوامل دیگه ورزشی و استانی هم تشکر کرد که دارند تلاششون رو انجام میدن که حق پایمال شدمون رو کامل بگیریم .

البته من یه ایده ای تو ذهنم هست که اگر محرومیت برطرف نشد یه جورایی برای احترام به تماشاگران مظلوم داماش یه کارایی بشه که نیاز به موافقت و هماهنگی هست .

[color=black:d0dd14654f]پی نوشت :
کانون هواداران داماش گیلان با تلاش آقای نقی هدایتی در هیات فوتبال گیلان و موافقت شهردار به تعداد محدود هوادار به تهران اعزام می کند .
زمان ثبت نام از بخش اطلاعیه سایت اعلام خواهد شد .
به دلیل محدودیت و با توجه به استقبال احتمالی هوادارانی که توانایی مالی لازم رو دارند از خودروهای شخصی استفاده کنند .[/color:d0dd14654f][/quote:d0dd14654f]

[color=black:d0dd14654f]MEHRDAD عزیز : خدا عزیزان تورو برات نگه داره ، گفته ها و منظور نهفته دو کامنت منو با توضیحی مفصل و تکمیلی گفتی .
اما یه چیزی که بود ، من به عنوان فردی که تو H نشسته بودم و از دلیل جواب ندادن مقطعی شعار (ایران آسیا . . ) مطلع بودم
خواستم اون عزیزانی که قبل من کامنت داده بودن در جاهایی خط داده شد و . . . . . مطلع کنم .
در اینکه کل ورزشگاه از روبرو و پشت ودروازه و حتی پشت نیمکت گرفته باید باهم متحد باشن و هدف واحدی داشته باشن شکی
نیست اما شما خودت بهتر میدونی که چه خبره و چه دلایلی در بعضی مواقع موجب تداخل در این اتحاد میشه .
انشاالله که اون ایده اجرایی بشه و از حق هواداران مادفاع بشه . [/color:d0dd14654f]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 10:25 am

[color=black:01d8f62891]MEHRDAD و MAZIYAR شما دو عزیز که کاملا از من شناخت دارید ، حس میکردم متوجه منظورم بشید ، اما اگه دیگر
دوستمون only_abarar یه چیزی بگه من ازش دلگیر نمیشم ، میزارم به حساب آشنایی نداشتن .
MAZIYAR جان ، در مورد اینکه گفتم و باز هم میگم (فروختن منافع باشگاه به فرد) و بعد اون (بچه های تیفوسی) ،
اصلا نگفتم کی و چه کسی اینکارو کرده ، به چند کامنت پیش از کامنت من در همون صفحه مراجعه بکن و قطعا کامل
متوجه منظور من میشی که کی منافع باشگاه به فرد فروخته و به چه لحن ناجالبی از عابدینی به چه دلیلی دفاع کرده !
MAZIYAR جان ، شما خیلللللللی عقبگرد کردی ، بیخیال بابا ، بحث هرندی خیلی وقته حداقل واسه من تموم شده ،
کماکان سر مواضعم هست و اشتباه مدیریت باشگاه و . . . . . اما چون داماش از هرندی برام مهمتر بود ، این موضوع
فراموش کردم . شما دیگه زیاد توضیح تکمیلی دادی و مثل بعضی سیاستمداران ما خواستی دست پس و پیش بازی
دربیاری ، از تو این انتظارو ندلشتم .
در هر صورت ، شما یه جواب کلی به تمامی منتقدین عابدینی دادی ، چه منتقدین دلسوز داماش و چه منتقدین با نیت سوء و خلاف .
خدمتت بگم : من در تمام دوران میگفتم و میگم بودن عابدینی بهتر از نبودنش هست . پس این بحث کلا منتفی میشه ،
فکر میکنم هواداران واقعی داماش که حتی انتقاداتی هم دارند موافق نظرم هستند .
اما MAZIYAR جان ، من به شخصه میگم : از کار خوبباید تجلیل بشه و در مورد اشتباه هم باید تحلیل بشه تا از تکارار اشتباه پیشگیری .
ولی حالا که کار به این بحث ها کشید و شما چنین کامنت آتشینی نوشتی :wink: که البته با شناختی که ازت دارم و میدونم چیزی تو دلت نیست ،
دوستانه بهت میگم فقط از شروع فصل تا به الان ، یه دور به موضع یا مواضع خودت مروری بکن ، شاید در بعضی جاها حق به منتقدین عابدینی بدی !!![/color:01d8f62891]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه فبريه 15, 2013 10:26 am

miladcivil : راستش من فکر می کنم بد توضیح دادم در مورد اون قسمت .
من منظورم این هست که برای کسایی که تو H هستند چنین تفکری که 777 گفت رو بوجود آوردند . اونجا شما همه باهم رفیق شدید و از بعضی چیزا بین خودتون بی خبر هستید ... این دو قسمت حرفم رو به هم ارتباط بده :
"تو جايگاه H بعضي ها هستند که گاهي از احساسات بلدند استفاده کنند و اسم نمي برم ،مثل تشويق هميشگي يه آدم هاي خاص يا مثل همين شعار داماش شهر باران ... "
و
" بگذریم که بعضی ها چه تفکراتی رو دنبال می کنند و به خاطر درگیریشون با چه شخصی و اشخاصی دنبال اون تفکراتند . "

چون الان تعداد زیادی از وارش اسپرتی ها توی جایگاه ها همدیگر رو می شناسند گاهی یه تفکری بینشون پیش میاد و در تائید هم و به قولی راست میگه،راست میگه گفتن اینقدر که بهش شاخ و بال داده میشه از بحث حقیقت و منطق خارج و دور میشه !
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 10:37 am

[quote:9ccffd11cb="MEHRDAD"]miladcivil : راستش من فکر می کنم بد توضیح دادم در مورد اون قسمت .
من منظورم این هست که برای کسایی که تو H هستند چنین تفکری که 777 گفت رو بوجود آوردند . اونجا شما همه باهم رفیق شدید و از بعضی چیزا بین خودتون بی خبر هستید ... این دو قسمت حرفم رو به هم ارتباط بده :
"تو جايگاه H بعضي ها هستند که گاهي از احساسات بلدند استفاده کنند و اسم نمي برم ،مثل تشويق هميشگي يه آدم هاي خاص يا مثل همين شعار داماش شهر باران ... "
و
" بگذریم که بعضی ها چه تفکراتی رو دنبال می کنند و به خاطر درگیریشون با چه شخصی و اشخاصی دنبال اون تفکراتند . "

چون الان تعداد زیادی از وارش اسپرتی ها توی جایگاه ها همدیگر رو می شناسند گاهی یه تفکری بینشون پیش میاد و در تائید هم و به قولی راست میگه،راست میگه گفتن اینقدر که بهش شاخ و بال داده میشه از بحث حقیقت و منطق خارج و دور میشه ![/quote:9ccffd11cb]

[color=black:9ccffd11cb]متوجه گفته هات هستم ، فقط امیدوارم متوجه [size=18:9ccffd11cb]منظور [/size:9ccffd11cb]بنده در این چند کامنت شده باشی . . .
خداییش عجب حکایت عجیبی شده این روزاااااا ![/color:9ccffd11cb]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه فبريه 15, 2013 10:38 am

من فکر نکنم مازیار تو کامنتش گفته باشه کسی حق نداره از کسی انتقاد بکنه بلکه راجع به سطحی نگری ها نوشت که اصلا از هوادار داماش اینطور نگاه ها انتظار نمی ره . چه سطحی نگری های انتقادی چه تعریف و تمجید.
سطحی نگری هایی که جدیدا در مورد همه چیز چه تو وارش، چه تو محیط های مجازی و غیرمجازی دیگه زیاد دیده میشه !
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on جمعه فبريه 15, 2013 10:41 am, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه فبريه 15, 2013 10:40 am

[quote:37990e4f74="miladcivil"][color=black:37990e4f74]MEHRDAD و MAZIYAR شما دو عزیز که کاملا از من شناخت دارید ، حس میکردم متوجه منظورم بشید ، اما اگه دیگر
دوستمون only_abarar یه چیزی بگه من ازش دلگیر نمیشم ، میزارم به حساب آشنایی نداشتن .
MAZIYAR جان ، در مورد اینکه گفتم و باز هم میگم (فروختن منافع باشگاه به فرد) و بعد اون (بچه های تیفوسی) ،
اصلا نگفتم کی و چه کسی اینکارو کرده ، به چند کامنت پیش از کامنت من در همون صفحه مراجعه بکن و قطعا کامل
متوجه منظور من میشی که کی منافع باشگاه به فرد فروخته و به چه لحن ناجالبی از عابدینی به چه دلیلی دفاع کرده !
MAZIYAR جان ، شما خیلللللللی عقبگرد کردی ، بیخیال بابا ، بحث هرندی خیلی وقته حداقل واسه من تموم شده ،
کماکان سر مواضعم هست و اشتباه مدیریت باشگاه و . . . . . اما چون داماش از هرندی برام مهمتر بود ، این موضوع
فراموش کردم . شما دیگه زیاد توضیح تکمیلی دادی و مثل بعضی سیاستمداران ما خواستی دست پس و پیش بازی
دربیاری ، از تو این انتظارو ندلشتم .
در هر صورت ، شما یه جواب کلی به تمامی منتقدین عابدینی دادی ، چه منتقدین دلسوز داماش و چه منتقدین با نیت سوء و خلاف .
خدمتت بگم : من در تمام دوران میگفتم و میگم بودن عابدینی بهتر از نبودنش هست . پس این بحث کلا منتفی میشه ،
فکر میکنم هواداران واقعی داماش که حتی انتقاداتی هم دارند موافق نظرم هستند .
اما MAZIYAR جان ، من به شخصه میگم : از کار خوبباید تجلیل بشه و در مورد اشتباه هم باید تحلیل بشه تا از تکارار اشتباه پیشگیری .
ولی حالا که کار به این بحث ها کشید و شما چنین کامنت آتشینی نوشتی :wink: که البته با شناختی که ازت دارم و میدونم چیزی تو دلت نیست ،
دوستانه بهت میگم فقط از شروع فصل تا به الان ، یه دور به موضع یا مواضع خودت مروری بکن ، شاید در بعضی جاها حق به منتقدین عابدینی بدی !!![/color:37990e4f74][/quote:37990e4f74]
من نظرم کلی بود و شاید قسمت تیفوسی هاش مستقیما به شما اشاره شد ، در مورد خط آخر نظرتون هر کس هرجور دوست داره فکر کنه ، من همون مازیاری هستم که تمام دوستان نزدیکم منو میشناسند و خدا رو شکر هیچ وقت ظاهر و باطنم رو متفاوت نشون ندادم.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » جمعه فبريه 15, 2013 10:48 am

در اینکه به مدیریت باشگاه هم انتقاداتی وارد هست هیچ بحثی نیست و من هم انتقاداتی دارم ولی چه کسی رو میخواهیم پیدا کنیم تا هیچ مشکلی نداشته باشه؟
همین انتقادات کاربران وارش اسپرت و ... بوده که عابدینی رو از مصاحبه کردن در مورد پرسپولیس بیرون اورد و یا موارد دیگر...
حالا این بماند که عده ای قلیل از کاربران وارش از روی عمد یا سهو به سایت تهمت میزنند که انتقادی در این سایت نمیشه زد.خداییش ت حالا شده انتقاد بدون توهین شما رو حذف کنیم یا از انتقادتون جلوگیری کنیم؟

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط khorami201 » جمعه فبريه 15, 2013 10:59 am

[color=black:a3611a937a][size=13:a3611a937a]تو این زمانه که متاسفانه رشت و داماش مورد هجمه فدراسیون و کمیته انضباطی و جراید و رسانه هاست ، ما مسایلی رو که بزرگ میکنیم که دودش اول و آخر به چشم تیم خودمون و فوتبال رشت میره. همه بچه ها گیلانی ، اکثریت رشتی ، همه هوادار داماش ، پس اختلافات تو هدف نیست ( چون هدف همه یکی ست) ، تو راه رسیدن به هدفه و هدف همون اعتلای فوتبال رشت و سرافرازی داماشه.امیدوارم اون شرایطی که به نفع فوتبال رشت و داماش هست پیش بیاد ... [/size:a3611a937a][/color:a3611a937a]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه فبريه 15, 2013 11:14 am

[quote:73600a9720="only_abarar"][quote:73600a9720="miladcivil"][color=black:73600a9720]دوستان عزیزی که منافه باشگاه داماش گیلان به افراد میفروشن ، مطمئن باشند با این طرز فکر کارشون از تاسف هم گذشته !!!
بچه های به اصطلاح تیفوسی پشت دروازه بخاطر تهران رفتن و اینطرف اونطرف بردن هوادارا خواستار موندن عابدینی هستن که
روز بازی با فجر چه تیم تحت فشار بود و یا در حال حمله ، با ربط بی ربط شعار ایران آسیا میدادن ؟
بقول یه عزیزی : آخه ایبار ، دو بار ، سه بار . . . . چند بار ؟؟؟؟؟
ضمنا مگه زمان بی پولی سال قبل باشگاه ، اون هواداران واقعی از جیب خودشون پول جمع نمیکردن و با هماهنگی و زحمات گروهی
از بچه های سایت واسه تشویق تیم نمیرفتن ؟؟؟؟
در مورد بچه های بقل دستمون (H) باید بگم ، بعضی اوقات یه کارایی میکنن ! اون عباس و صادق که اوائل فصل خوب و هماهنگ بودن
اما با اومدن درخشان و بعد شعارهای عجیب : میریم آسیا با تو . . . . . . /10/ /10/ /10/ دیگه گندشو در آوردن .
از بچه های (S) میخوام کمتر به لیدرهایی که با یه تراول پنجاه هزار تومنی (شایدم خیلی کمتر) 180 درجه تغییر میکنن توجه کنن و با کل
ورزشگاه همههنگ باشند .[/color:73600a9720][/quote:73600a9720]
بله باز هم داستان تکراری!!شما بازم بدون هیچ اطلاعی شروع به سخرانی کردی!!اول از هم و بدون هیچ توضیحی اینو بگم که در این حدی نیستی که بخوای در مورده جایگاه تیفوسی ها و بچهاش نظر بدی!!ولی من بعنوان نماینده بچهای تیفوسی و پشت دروازه موظفم واسه روشن شده بعضی چیزا توضیح بدم. همون طور که منم تا 7/8 سال پیش با اینکه چندین سال بود میامدم استادیوم حرفای قدیمی تر ها و کسایی که اطلاع بیشتری از من داشتن رو گوش میکردم! و ندونسته سخنرانی نمیکردم بهتر شما هم بعد از اینکه از همه چی اگاه بودی بعد بیای یه جایگاه رو زیر سوال ببری.گفتی که منافع شخص رو به منافع باشگاه ترجیح میدن تاسف میخوری.من همیشه فقط و فقط واسم تیم و شهرم مهم بوده و هیچوقت به شخص توجه نمیکنم ولی وقتی با توجه مشکلاتی که وجود داره و هنوز هیچی مهم نیست و وقتی منافع باشگاه تا حد زیادی به یه شخص(عابدینی) بستگی داره پس باید حمایت بشه.دقیقا دقیقا کسایی که مخالف تشویق عابدینی بودن مصداق حرفای شماست.چون اونا بخاطر منافع شخصیشون میخوان یه جورایی عابدینی کنار زده بشه چیزی که اگه دقیقا در جریان مسائل بودی میفهمیدی که کاملا به ضرر تیمه.بر عکس کسایی که دوست داشتن عابدینی تشویق بشه اهمیت حفظ عابدینی رو درک کردن.عباس و صادق رو که من اصلا در حد لیدر هیچوقت نمیدونستمو نمیدونم و کلا ادمی که گفته من نه شهر شناسم نه تعصب و فقط پول شناسم پوووووول.از این ادم انتظار بیشتری نمیره که وقتی دو تا بازی پول نگیره چنین رفتاری از خودش نشون بده و البته چند نفری که دارن تو جایگاه اچ خطی کار میکنن و دارن بخاطر مافع شخصیشون کل زحمات جایگاه اچ رو خراب میکنن.جالب اینجاست که همه دلایل من مصداق همون حرف خودت هکه گفتی منافع باشگاه به منافع شخص ارجع تره چون این افراد دقیقا دارن بخاطر منافع شخصی اینکارو میکنن ولی حالا دیگه خیلی ظلمه بچهای تیفوسی بدون کوچکترین منافعی حنجره پاره کنن و بعدش هم زیر سوال برن.هرچند این رو بگم خط و خطوط ها حتی به تیفوسی ها هم رسید ولی ما همون اول بازی فهمیدیم و جلوشو گرفتیم حالا اینکه بچهای اس و اچ نمیتونن جلوی خط و خطوط رو بگیرن و اینطور زحماتشون خراب میشه دیگه مشکل خودشونه.اما در مورده اوتوبوس!!خیلی خنده داره!!کسایی که سالهاست دارن همه بازیهای خارج خونه رو میرن و حتی مواقعی که باشگاه پول نداشت به هزینه خودشون خیلی قبل تر از اونی که عابدینی بشه مدیر عامل الان دارن متهم میشن که بخاطر اوتوبوس عابدینی رو تشویق میکنن؟!؟!؟اخه پسر خوب الان چند بازی که بخاطر مشکلات مالی اصلا باشگاه توان اوتوبوس گذاشتنو نداره و از شورای شهرو شهرداری کمک میگیره و اونا میزارن و حتی همین بازی با راه اهن هم همینطوره.خوب اگه بخاطر اوتوبوس بود که تیفوسی ها باید مباحی و شورای شهر وشهردارو تشویق میکردن نه عابدینی رو!!تازه فکر نکنم وقتی ینفر یه لطفی بکنه و بعد تشویق بشه کار بدی باشه!!بدبختی ما اینه که هرکی میاد اینجا و میخواد مفید واقع بشه بعضی ها مثل شما استقبال نمیکنن!!خوب معلومه شمایی که بازی خارج خونه نمیای و اصلا واست مهم نیست معلومه که باید مخالف باشی.هواداری که میخواد بره خارج خونه و تیمشو حمایت کنه و بعد یکی این امکان رو واسش فراهم کنه و تشویق بشه بعدش این کار بدیه؟!؟!؟واسم توضیح بده کجاش اشتباست؟!؟!؟البته همه اینا با در نظر گرفتن اینکه اصلا عابدینی توان اوتوبوس گذاشتن رو نداره و دیروز توی کانون همهو غم همه این بود که با توجه به مشکلی که واسه مباحی پیش امد اوتوبوس از کجا بیاریم!!بعد شما میای این حرفای سطحی رو میزنی؟!؟!؟واقعا حالا نمیدونم باید واسه کی تاسف خورد..................................[/quote:73600a9720]

[color=black:73600a9720]دوست عزیز ، مثل اینکه معنای سخرانی عوش شده ! یه نگاه به کامنت من و خدوت بنداز !
اصول وارش اسپورت بر طبق حفظ احترام متقابله ، منم تمام سعیم همینه ، اما اگه کسی این موضوع در قبال من نقض کنه ، متاسفانه
منم ناخواسته مل خودش باهاش صحبت میکنم
در مورد اون موضوع حد و حدود ، منم برای روشن شدن موضوع بگم : نه بین من و تو ، نه تو ورزشگاه و نه تو شهر و کشور و قاره و جهان و . . .
ستارگان و اجرام ، هیچکسی نمیتونه حد و حدود افراد مشخص کنه ، منم هیچکسی نمیبینم که بتونه برای من حد مشخص کنه و بهتره بگم تو
در حدی نیستی برای من حدمشخص کنی . تا زمانیکه قوانینی وجود داره و از اون قوانین تجاوز نکردم و در طرف مقابل مدیریت سایت و یا مامورین
ورزشگاه و یا . . . موجودند میتونن تذکراتی بدن و برخورد کنن .
اینکه هرکی از قدیم ورزشگاه میرفت پس نقوض بالله خدا هست و باید به حرفش گوش کرد ، پس باید به حرف امثال صادق خیلی گوش داد !
برات مثال نقض آوردم تا در همین اول بگم اون تریپ همه چیز دانی و عالمی که به خودت گرفتی اشتباست .
والله امثال تو که انقد ادعای ماکلتی این تیم دارن و حرف از سند منگوله دار میزنن ، امثال عابدینی و قویدل انقد اعدا ندارن ، خیلی عجیبه !
در مورد بچه های پشت دروازه هم حرفی نزدم که تویی که وکیل وسی اونایی غیرتت به جوش بیاد . در گپ و گفت با دو عزیز MEHRDAD و MAZIYAR
هم گفتم ، اون کامنت برگرفته از چند کامنت در همون صفحه و ماقبل من بود ، اگه یه دور بخونیش متوجه میشی وگرنه من دوستانی در همون پشت دروازه
دارم که از دوران راهنمایی و دبیرستان باهام همکلاسی و دوست بودن و حداقل به حفظ حرمت اونا نسبت به کل حرف نامربوطی نمیزنم .
بازم میگم اگه اون کامنتهای قبل من خونده بشه ، به طور کامل منظورم آشکار میشه که در پاسخ به چی و چه فردی بود !
در مورد ادامه مسائل ذکر شده هم توضیحاتی دادی ، چون حال ادامه دادن ندارم و کامنت دوست عزیزم khorami201 خوندم ، بیخیال موضوع میشم
و اصلا حق به تو میدم و میگم آره ، درون تیم هستی و همه چیو میدونی و نماینده اون بچه ها هستی و . . . . . حق با توئه .
اما تو خلوت خودت به شعار "انزلیچی آباییه " بازی قبل که از پشت دروازه آغاز شد فکر کن ببین جریان چیه ؟[/color:73600a9720]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان