توسط popo131 » دوشنبه ژانويه 21, 2013 7:39 am
دعوت ابراهیمی جهت حضور هواداران در بازی با مس کرمان در عضدی رشت
مرتضی ابراهیمی:با حضور و حمایت هواداران،داماش رو به جلو حرکت خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان مرتضی ابراهیمی از هواداران داماش خواست تا در بازی با مس کرمان از تیم شهر خود حمایت کنند.
این مدافع باتجربه داماش گیلان در مورد وضعیت مصدومیت خود گفت:درد پایم بهبود یافته است و چند روزی هست به صورت انفرادی تمرین می کنم و دکتر تیم معتقد هست که نباید به پایم فشار بیاورم و تا آخر هفته هم باید منتظر بمانم که اگر دکتر تیم اجازه داد شرایط بازی را پیدا کنم.
ابراهیمی در مورد راحت گل خوردن داماش می گوید:دلایل مختلفی دارد ولی مهمترین آن نداشتن تمرکز کافی است چون ما نشان دادیم که اگر تمرکز داشته باشیم حتی می توانیم دروازه تیم خود را 120 دقیقه بسته نگه داریم.
همچنین وی بازی با مس کرمان را خیلی مهم قلمداد کرد و گفت:بازی خیلی مهمی است ، چون ما دو هفته است نتوانستیم داخل خانه خوب نتیجه بگیریم و این بازی برای ما خیلی مهم است و سه امتیاز این بازی از هر چیز دیگری برای ما اهمیت بیشتری دارد.
مرتضی ابراهیمی در پایان در مورد اهمیت حضور هواداران در عضدی رشت در بازی با مس کرمان گفت:احتمالا در بین هواداران داماش ، افرادی هم وجود دارند که تیم های تهرانی را هم دوست داشته باشند و من از آن ها می خواهم با حضور خود در عضدی رشت انرژی بیشتری به تیم ما بدهند چون این امر ثابت شده است که با حمایت ،تشویق و حضور هواداران تیم ما روند رو به جلویی پیدا می کند.
DAMASH per tutta la mia vita