[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

لگویی برای هوادارن تیفوسی داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 1:42 pm

مهیار جان با ویرایش عکس که نمیشه مفهوم شکل رو عوض کرد . من یه مثال زدم و گفتم نوشتیم ارتش داماش و به کلمه ارتش گیر دادن وحالا هر چقدر گفتیم آقا منظور از ارتش اون ارتش نظامی شما نیست منظور ارتش هوادار یعنی یه گروه متحد هوادار! از این خنده دارتر؟ :D
حالا به عنوان مثال شما اگر یک مشت گره کرده داشته باشید که کلی آدم دستشون رو روی همدیگه بذارند یا آرم حزب الله لبنان یا یه اسلحه یا چیزی که یه جورایی به یه * به یه حرکت اتحادی غیر ورزشی ، جنگ ، مبارزه و ... ارتباط داشته باشه فکر می کنی مفهوم اون نماد با با هر ویرایشی که باشه عوض میشه؟!
یه مثال ساده تر میزنم:نماد شیطان با انگشت های دست رو درنظر داشته باش، حالا من پشت زمینش رو می تونم جهنم و آتش بذارم و دیزاین کنم یا اینکه سفیدش کنم و بال بذارم و گل و بلبل ولی به هر حال اون حالت انگشتان معنیش که عوض نمیشه .
حالا من میگم اگر قرار هست واقعا چنین مبحثی جدی انجام بگیره از طرح یا نمادی استفاده نشه که بعد واسه داخل استادیوم بردنش هم مشکل وجود داشته باشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 1:43 pm

[quote:39464536f4="razor"]بهترین برای laex00755 می باشد . البته با احترام به لو گو های دیگران.
/13/[/quote:39464536f4]

دادشی من از روی mahyarmaya برداشتم.
منم فکنم بهترینش همین باشه.البته با کمی تغییرات که بقوله داش مهرداد حالته سیاسی نداشته باشه.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 1:57 pm

[quote:4bd6d66fc2="mahyarmaya"]پویان جان چشمم به نوشته هات روشن شد.عجیب دلگیرم که کمتر نظر میبینم ازت.
اما شک نداشتم توی این پست نظر میذاری.
ایشاالله پرچم هم تهیه میشه توی فکرشم شدیداً. قسمت تیفوسی ها پر از فضاست که چندین پرچم داشته باشیم.[/quote:4bd6d66fc2]

مهیار جان چرا عینه مسئولین هی وعده و وعید میدی داش؟ :D :D
من بیرون گود ننشستم بگم لنگش کنا منم میگم هر کمکی خواستین بگین دریغ نمیکنیم فقط زودتر این همه ایده قشنگ رو که داری عملی کن.
جریانه چسب به دهان رو هم فکر میکنم خودت اولین بار مطرح کردی که وقتی عملی شد بازتاب به اون خوبی داشت.
بحث بردن A3 های سفید و آبی و درست کردن طرح های قشنگ یا تعداد زیاد هوادارها سالهاست فکرمو مشغول کرده.اینم ایده قشنگی بود که مطرحش کردی مثل بحث ایجاد لوگوی هواداران.بهتره یواش یواش این کارهای قشنگ عملی بشه و ترکیدن چشم های بعضی ها شروع بشه.
بخدا هیچ جای ایران این نو آوری ها وجود نداره.
الکی برنج و ماهی سفید نمیخوریم که...همش میشه ایده ها و فکرهای قشنگ.
دمتون گرم باهوشا... :P :P :P
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 2:02 pm

[quote:a565e14fe9="mohammadrashti22"]با توجه به توضیحات و درخواست های دوستان

طرح دوم خودم

[align=center:a565e14fe9][img:a565e14fe9]http://limootorsh.persiangig.com/DGR2.jpg[/img:a565e14fe9][/align:a565e14fe9]

باز رنگ سبز نماد گیلان
رنگ آبی نماد شهر باران

وسط لوگو نمادی از میرزاکوچک خان و یارانش . تفنگ به دست

DAMASH GUILAN
RASHT

:P
امیدوارم از این لوگو خوشتون بیاد. سعی کردم خواسته ها همه در این لوگو جمع بشه. هم نمادهایی از گیلان باشه و هم نمادی از میرزاکوچک خان یه جوری با ابهت با یارانش و تنفگ به دست که نشان از ابهت طرفداران داماش داره[/quote:a565e14fe9]

مرا خوش بمو ...............یه پیشنهاد ...اون لوگو های که خوبن رو میشه تو نظر سنجی بزاریم بعد یکی رو انتخاب کنیم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 2:06 pm

[quote:7565d8ffdd="MEHRDAD"]مهیار جان با ویرایش عکس که نمیشه مفهوم شکل رو عوض کرد . من یه مثال زدم و گفتم نوشتیم ارتش داماش و به کلمه ارتش گیر دادن وحالا هر چقدر گفتیم آقا منظور از ارتش اون ارتش نظامی شما نیست منظور ارتش هوادار یعنی یه گروه متحد هوادار! از این خنده دارتر؟ :D
حالا به عنوان مثال شما اگر یک مشت گره کرده داشته باشید که کلی آدم دستشون رو روی همدیگه بذارند یا آرم حزب الله لبنان یا یه اسلحه یا چیزی که یه جورایی به یه * به یه حرکت اتحادی غیر ورزشی ، جنگ ، مبارزه و ... ارتباط داشته باشه فکر می کنی مفهوم اون نماد با با هر ویرایشی که باشه عوض میشه؟!
یه مثال ساده تر میزنم:نماد شیطان با انگشت های دست رو درنظر داشته باش، حالا من پشت زمینش رو می تونم جهنم و آتش بذارم و دیزاین کنم یا اینکه سفیدش کنم و بال بذارم و گل و بلبل ولی به هر حال اون حالت انگشتان معنیش که عوض نمیشه .
حالا من میگم اگر قرار هست واقعا چنین مبحثی جدی انجام بگیره از طرح یا نمادی استفاده نشه که بعد واسه داخل استادیوم بردنش هم مشکل وجود داشته باشه .[/quote:7565d8ffdd]
مهرداد جان من چون سر رشته ندارم فقط این عکس ها و این طرح ها رو بیان کردم که ازش ایهام بگیریم و از طرح های کارتونی و تکراری جدا شدیم و دور محور های تکراری نگردیم.
من خواستم سطح ایده رو نشون بدم که چقدر هستش و دنبال کات کردن چهره از جای دیگه نباشیم
تاکید کردم که این طرح شاید جاوید موند و برای نسل های آینده هم مورد استفاده قرار گرفت پس نباید جوری باشه که چند سال آینده به این طرح بخنده .یه چیز سنگین همیشه سنگین هستش .این طرح ها اگه 100 سال دیگه هم بگذره معنا رو داره و از ارزش کم نمیشه و زیبا هستش .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 2:20 pm

دست همتون درد نکنه. تو این مدت کم چند تا پیش طراحی انجام دادید. ادامه بدید ولی برا انتخاب عجله نکنید تا طراحی ها تکمیل بشه.
style دایره ای mohammadrashti22 رو دوست دارم ولی طرح داخلش جای کار داره . اگه یه چیز بزرگتر و خشن تر باشه بهتره! حالا اون (چیز) چیه، خلاقیت طراحان مشخص میکنه
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 2:21 pm

این ایده چطوره؟این طرح مال لیگ فوتبال زنان کشور کاناداست.بجای هر کدوم از حرفهای DAMASH از یه آدمک یا یک نماد استفاده بشه...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 2:24 pm

[b:40caa1afca]دوستان ویرایش نخست از طرح دومم

تو این ویرایش طرح وسط یعنی میرزاکوچک خان و یارانش کامل تر شدند. ( از یه نمای دیگه و بهتر )[/b:40caa1afca]

[align=center:40caa1afca][img:40caa1afca]http://limootorsh.persiangig.com/DM55.jpg[/img:40caa1afca][/align:40caa1afca]

طرح دوم قبلی به صورت زیر بود

[align=center:40caa1afca][img:40caa1afca]http://limootorsh.persiangig.com/DGR2.jpg[/img:40caa1afca][/align:40caa1afca]

معانیش رو هم دوباره اینجا قرار میدم

باز رنگ سبز نماد گیلان
رنگ آبی نماد شهر باران

وسط لوگو نمادی از میرزاکوچک خان و یارانش . تفنگ به دست

DAMASH GUILAN
RASHT

امیدوارم از این لوگو خوشتون بیاد. سعی کردم خواسته ها همه در این لوگو جمع بشه. هم نمادهایی از گیلان باشه و هم نمادی از میرزاکوچک خان یه جوری با ابهت با یارانش و تنفگ به دست که نشان از ابهت طرفداران داماش داره
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 3:09 pm

خوشم میاد همیشه باید خودم استارت همه چیزو بزنم /14/
راجع به پرچم بزرگ با یکی از دوستام صحبت کردم گفتم که مثلا 10 متر باشه که گفت همچین چاپهایی دیجیتالی توو ایران انجام نمیشه ولی جاهایی هست (حتی توو رشت) که اون طرحو میدوزند وهزینش بالاست.
در مورد لوگو هم یه توصیه به برادر بزرگترم میکنم که امیدوارم از دستم ناراحت نمشه. golsar-boy آبرار عزیز یه لوگو باید رنگاش تخت باشه یعنی سایه نداشته باشه و رنگش تدریجی عوض نشه. یعنی قابلیت مهر شدنو داشته باشه. مثلا الان طرح آبرار mohammadrashti22 از لحاظ ساختاری کاملا درسته و همه رنگاش تخت هست.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 4:42 pm

[quote:0d29fa2889="alex00755"][quote:0d29fa2889="mahyarmaya"]پویان جان چشمم به نوشته هات روشن شد.عجیب دلگیرم که کمتر نظر میبینم ازت.
اما شک نداشتم توی این پست نظر میذاری.
ایشاالله پرچم هم تهیه میشه توی فکرشم شدیداً. قسمت تیفوسی ها پر از فضاست که چندین پرچم داشته باشیم.[/quote:0d29fa2889]

مهیار جان چرا عینه مسئولین هی وعده و وعید میدی داش؟ :D :D
من بیرون گود ننشستم بگم لنگش کنا منم میگم هر کمکی خواستین بگین دریغ نمیکنیم فقط زودتر این همه ایده قشنگ رو که داری عملی کن.
جریانه چسب به دهان رو هم فکر میکنم خودت اولین بار مطرح کردی که وقتی عملی شد بازتاب به اون خوبی داشت.
بحث بردن A3 های سفید و آبی و درست کردن طرح های قشنگ یا تعداد زیاد هوادارها سالهاست فکرمو مشغول کرده.اینم ایده قشنگی بود که مطرحش کردی مثل بحث ایجاد لوگوی هواداران.بهتره یواش یواش این کارهای قشنگ عملی بشه و ترکیدن چشم های بعضی ها شروع بشه.
بخدا هیچ جای ایران این نو آوری ها وجود نداره.
الکی برنج و ماهی سفید نمیخوریم که...همش میشه ایده ها و فکرهای قشنگ.
دمتون گرم باهوشا... :P :P :P[/quote:0d29fa2889]
نظر لطفا آبرار عزیز.اگه بچه های باغیرت که عملیش کردن نبود ان ایده هم در حد حرف و حسرت برای خودم میموند.اما بچه ها توانشون جای تقدیر داره.
A3هم یه روز رفتم صندلی های ورزشگاه رو شمردم(سرمه ای) زیاده مهم نیست که صندلی سفید ها A3 داشته باشن همون بچه های سرمه ای کفایت میکنه برای بار اول.
ایده تندیس پیله آبرار میرزا وقتی که موافقت شد خیلی امیدوار شدم به همکاری مسولین باشگاه با هواداران میشه از مسولین خواست که کاور هایی ک داده میشه آبی و سرمه ایی باشه که وقت تقسیم کردن بچه های داوطلب توزیع کنن البته وقتی همه نشستن.اینطوری آسون تر کم هزنیه تر (برای هوادارن)و قشنگ تر هستش.وقت هر جایگاه 2 تا ناظر میخاد که هوادارن به کاری گفته گوش بدن و اون کاری که میخوایم رو انجایم بدن.
البته هم این مورد و هم پرچم بزرگ پشت دروازه با مهرداد مشورت شد که مهرداد و بقیه مدیران گرفتاری های خاص خودشون رو دارن که باعث فراموشی شد که البته حق هم دارن.
برای پرچم بزرگ دنیا فقط رشت رو عقیده داشتم که ایشالله در آینده
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 6:46 pm

اگه توی این لوگویی که قراره ساخته بشه از کلمه آبرار استفاده بشه خوشگل میشه هاااااااا

این لوگو البته توسط حامد عزیز (hamed3) زمان طراحی لوگوها فرستاده شده بود که خیلی قشنگ بود به نظرم ولی حالا یه چیز دیگه شد لوگو ولی برای پرچم بزرگ و نماد هواداران به نظرم قشنگه

این طرح اصلی توسط حامد عزیز

[align=center:55ba2b8f29][/align:55ba2b8f29]

اینم که از کلمه آبرار استفاده کردم

[align=center:55ba2b8f29][/align:55ba2b8f29]

واسه پرچم بزرگ قشنگ میشه هااااا
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 9:11 pm

من از طرح mohammadrashti22 خوشم اومده فقط به نظرم فونت DAMASH GUILAN زیاد باحال نیست، بعد زیر لوگو بنظرم کلمه ی RASHT رو برداری بهتره چون داماش مال کل گیلانه و از جاهای دیگه ی گیلان هم میان استادیوم، میتونی جاش یه کلمه ی دیگه بذاری مثلاً ABERAR یا TIFOOSI
اما درکل زیباست
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 9:13 pm

طرح Sepidroudi هم قشنگه اما طرح اولش که تصویر میرزا توشه بهتره، دومی زیاد معنی نداره، بنظرم باید نمادی از اسطوره ها داشته باشه، ی کار جالبی که تو این لوگو هست تاریخ تاسیس باشگاهه، خیلی کلاسش رو بالا برده
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 9:37 pm

[quote:7491e2fae3="sheykhe_rashti"]طرح Sepidroudi هم قشنگه اما طرح اولش که تصویر میرزا توشه بهتره، دومی زیاد معنی نداره، بنظرم باید نمادی از اسطوره ها داشته باشه، ی کار جالبی که تو این لوگو هست تاریخ تاسیس باشگاهه، خیلی کلاسش رو بالا برده[/quote:7491e2fae3]

آبرار اینا طرحهای حامد عزیز (hamed3) هست - من فقط تو دومی خواستم بگم اگه از کلمه آبرار استفاده بشه خیلی باحال میشه

خلاصه این طرح حامد عزیز رو دوباره گزاشتم بگم کلا تیپ قشنگی داره - فرض کنید روی یه پرچم بزرگ بیاد (مثل پرچمای طرفدارای رم که پشت دروازه تکون میدن) چی میشه :arrow: :arrow:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » جمعه ژانويه 04, 2013 4:36 am

چه طرح های جالب و قشنگ و با مفهومی هستند....مرسی از خلاقیت همتون بچه ها و همچنین بابت ی زحکتی که میکشید /13/ /13/
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان