[quote:0d29fa2889="alex00755"][quote:0d29fa2889="mahyarmaya"]پویان جان چشمم به نوشته هات روشن شد.عجیب دلگیرم که کمتر نظر میبینم ازت.
اما شک نداشتم توی این پست نظر میذاری.
ایشاالله پرچم هم تهیه میشه توی فکرشم شدیداً. قسمت تیفوسی ها پر از فضاست که چندین پرچم داشته باشیم.[/quote:0d29fa2889]
مهیار جان چرا عینه مسئولین هی وعده و وعید میدی داش؟
من بیرون گود ننشستم بگم لنگش کنا منم میگم هر کمکی خواستین بگین دریغ نمیکنیم فقط زودتر این همه ایده قشنگ رو که داری عملی کن.
جریانه چسب به دهان رو هم فکر میکنم خودت اولین بار مطرح کردی که وقتی عملی شد بازتاب به اون خوبی داشت.
بحث بردن A3 های سفید و آبی و درست کردن طرح های قشنگ یا تعداد زیاد هوادارها سالهاست فکرمو مشغول کرده.اینم ایده قشنگی بود که مطرحش کردی مثل بحث ایجاد لوگوی هواداران.بهتره یواش یواش این کارهای قشنگ عملی بشه و ترکیدن چشم های بعضی ها شروع بشه.
بخدا هیچ جای ایران این نو آوری ها وجود نداره.
الکی برنج و ماهی سفید نمیخوریم که...همش میشه ایده ها و فکرهای قشنگ.
دمتون گرم باهوشا...

[/quote:0d29fa2889]
نظر لطفا آبرار عزیز.اگه بچه های باغیرت که عملیش کردن نبود ان ایده هم در حد حرف و حسرت برای خودم میموند.اما بچه ها توانشون جای تقدیر داره.
A3هم یه روز رفتم صندلی های ورزشگاه رو شمردم(سرمه ای) زیاده مهم نیست که صندلی سفید ها A3 داشته باشن همون بچه های سرمه ای کفایت میکنه برای بار اول.
ایده تندیس پیله آبرار میرزا وقتی که موافقت شد خیلی امیدوار شدم به همکاری مسولین باشگاه با هواداران میشه از مسولین خواست که کاور هایی ک داده میشه آبی و سرمه ایی باشه که وقت تقسیم کردن بچه های داوطلب توزیع کنن البته وقتی همه نشستن.اینطوری آسون تر کم هزنیه تر (برای هوادارن)و قشنگ تر هستش.وقت هر جایگاه 2 تا ناظر میخاد که هوادارن به کاری گفته گوش بدن و اون کاری که میخوایم رو انجایم بدن.
البته هم این مورد و هم پرچم بزرگ پشت دروازه با مهرداد مشورت شد که مهرداد و بقیه مدیران گرفتاری های خاص خودشون رو دارن که باعث فراموشی شد که البته حق هم دارن.
برای پرچم بزرگ دنیا فقط رشت رو عقیده داشتم که ایشالله در آینده