[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: هرندی دیگر در تمرینات حضور پیدا نخواهد کرد!

عابدینی: هرندی دیگر در تمرینات حضور پیدا نخواهد کرد!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:59 pm

فعلا نظری نمیدم ببینیم تا بعد چی پیش میاد اما اگر حرفی که عابدینی زده راست باشه اخراج کار درست وبجایی بوده
خودم حدس میزنم حرفش درست باشه چون هیچ تیمی بخاطر نتیجه نگرفتن سرپرست رو اخراج نمیکنن پس یعنی یسری مشکلات غیر فنی بوده که همچین تصمیمی گرفته شده
دوستانی هم که از عابدینی بد میگن مگه همین چند ماه قبل نمیخواست بره شماها نبودین مگفتین عابدینی امیره داماشه تصور داماش بدون امیر خان سخته حالا چرا اینجوری شدین
چرا همش رنگ عوض میکنید؟؟؟؟؟
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:02 pm

[quote:882fed37cc="Saeeed"]واقعاً تیم رفت به حاشیه...همین جا وقتی اختلاف نظر وجود داره اینقدر شما برو تا آخرش.به ما گفتمان نیومده.هیچکس راه حل نمیگه....
به نظرم ما نباید به افرادی مثه عابدینی توهین کنیم و براش خط و نشون بکشیم که اینجا رشت و ما اینجوریم و اونجوریم و استادیوم هرندی هرندی میگیمو.هرچی باشه واسه تیم زحمت کشیده این بنده خدا.هدفش هم بهبود شرایط تیم هست مسلماً/هرچند که ممکنه اشتباه کنه.ولی موضع گیری ما یه طوریه که آینده رو در نظر نمی گیریم.می خواین ما هم بشیم پرسپولیس و از هرندی یه دایی دیگه بسازیم که اون پرسپولیس دو فصل نتونست خودش رو جمع کنه و این شده حال و روزش؟!
من با اخراج هرندی مخالفم به شدت ولی حالا هیئت مدیره تصمیم می گیره.نمیشه ادعا کرد که قویدل یا عابدینی که اینهمه سختی کشیده یا مثلاً آقای سراوانی کمتر از ما به تیم علاقه دارن که....اونا حسن نیت دارن ولی نظرشون مغایر با نظر ماست.اینا نظر من بود...[/quote:882fed37cc]

[size=14:882fed37cc][color=black:882fed37cc]دوست بسیار عزیزم ، سعید جان ، اولا درود بر شما آبرار عزیز ، برادر ارجمند اگه نکته ای یا صفتی خوب از شهرمون رو باز گو کردم به خاطر این بود که باید خوبیها روگفت تا اگر کسی به غفلت نمیدونه متوجه باشه. مطمعن باشد اون چیزی که در ذهن کوچک و محدود من به عنوان حقانیت امروز بود رو گفتم باز تاکید میکنم ازنظر شخص من .شاید بزرگان و دوستان سایت نظر بنده رو اشتباه بدونن ، کلاهمو بر میدارم و تمام قد در مقابل همه مخالفین نظر خودم خم میشم. من خودم به شخصه تحت هر شرایطی چه با عابدینی چه بی عابدینی چه با هرندی چه بی هرندی همیشه تیم شهرمو تشویق و حمایت میکنم . حتی اگه هرندی هم نباشه باز استادیوم میرم و داماش و سپیدرود رو تشویق میکنم چون من عاشق شهرم هستم و تیم و افراد و اسمها هویتشون رو از اسم رشت گرفتن. اما حقایق رو نباید نادیده گرفت و نگفت .از نظر بنده حقیر تعویض هرندی در شرایط کنونی نوعی خودکشی ست و اشتباه. البته نمیدونم جریان درگیری چقدر واقعیت داره که اگه این طور باشه اشتباه بوده . شاید شما کامنتهای حمایتی من از عابدینی رو مطالعه نفرموده باشد ولی حق نباید زیر پا و به خاطر مصلحت له بشه. از کار درست و صحیح در هر زمانی باید حمایت بشه و از کار اشتباه انتقاد. فکر کنم سنم از شما بزرگتر باشه پس با عرض پوزش به عنوان برادر بزرگتر دوستت دارم.البته اگه قابل بدونید.[/color:882fed37cc][/size:882fed37cc]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:19 pm

[quote:612141daf4="khorami201"][quote:612141daf4="Saeeed"]واقعاً تیم رفت به حاشیه...همین جا وقتی اختلاف نظر وجود داره اینقدر شما برو تا آخرش.به ما گفتمان نیومده.هیچکس راه حل نمیگه....
به نظرم ما نباید به افرادی مثه عابدینی توهین کنیم ...................[/quote:612141daf4]

[size=14:612141daf4][color=black:612141daf4]دوست بسیار عزیزم ، سعید جان ، اولا درود بر شما آبرار عزیز ، برادر ارجمند اگه نکته ای یا صفتی خوب از شهرمون رو باز گو کردم به خاطر این بود که باید خوبیها روگفت...............[/color:612141daf4][/size:612141daf4][/quote:612141daf4]

آبرار عزیز.مسلماً همه ی ما داماش و رشت و گیلان رو به افراد ترجیح میدیم.من هم حمایتی از عابدینی و هرندی ندارم.فقط حرف من اینه که تا اونجایی که نظر ما تاثیر داره باید انتقاد و اقدام کنیم.حالا اومدیم و عابدینی سرمربی رو عوض کرد.شما خودت نظرت رو به من بگو در این باره که آیا اعتراض ما بعد اینکار چاره ساز هست؟؟باعث حاشیه بیشتر نمیشه؟؟شاید من اشتباه می کنم اما جواب شما شاید من رو قانع کنه....
اختلاف نظر وجود داره بین افراد.و قابل احترامه نظر ها.مرسی از اینکه جبهه گیری نکردی.چون اینجور بحث های دوستانه هست که به نتیجه میرسه به نظرم...
مرسی آبرار گل...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:27 pm

من فقط یه چیز میدونم اون اینه که هر کی با مردم نباشه به زودی نابود میشه بس این هواداران باید بیشتر اهمیت داد آقایان
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط chile1369 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:30 pm

حالا این مشکلات سپری میشه 2 بازی خارج خانه هم انجام میشه ...

اما خدای نکرده اختلاف نظری تو ورزشگاه پیش بیاد اونجا دیگه راه برگشتی نداریم.

نباید کوچکترین گزکی دست عابدینی سرمربی جدید و کمیته انظباطی بدیم.

نباید تو استادیوم چند دسته بشیم
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:34 pm

[quote:0ce82817bd="Saeeed"][quote:0ce82817bd="khorami201"][quote:0ce82817bd="Saeeed"]واقعاً تیم رفت به حاشیه...همین جا وقتی اختلاف نظر وجود داره اینقدر شما برو تا آخرش.به ما گفتمان نیومده.هیچکس راه حل نمیگه....
به نظرم ما نباید به افرادی مثه عابدینی توهین کنیم ...................[/quote:0ce82817bd]

[size=14:0ce82817bd][color=black:0ce82817bd]دوست بسیار عزیزم ، سعید جان ، اولا درود بر شما آبرار عزیز ، برادر ارجمند اگه نکته ای یا صفتی خوب از شهرمون رو باز گو کردم به خاطر این بود که باید خوبیها روگفت...............[/color:0ce82817bd][/size:0ce82817bd][/quote:0ce82817bd]

آبرار عزیز.مسلماً همه ی ما داماش و رشت و گیلان رو به افراد ترجیح میدیم.من هم حمایتی از عابدینی و هرندی ندارم.فقط حرف من اینه که تا اونجایی که نظر ما تاثیر داره باید انتقاد و اقدام کنیم.حالا اومدیم و عابدینی سرمربی رو عوض کرد.شما خودت نظرت رو به من بگو در این باره که آیا اعتراض ما بعد اینکار چاره ساز هست؟؟باعث حاشیه بیشتر نمیشه؟؟شاید من اشتباه می کنم اما جواب شما شاید من رو قانع کنه....
اختلاف نظر وجود داره بین افراد.و قابل احترامه نظر ها.مرسی از اینکه جبهه گیری نکردی.چون اینجور بحث های دوستانه هست که به نتیجه میرسه به نظرم...
مرسی آبرار گل...[/quote:0ce82817bd]
[color=black:0ce82817bd][size=14:0ce82817bd]دوست عزیز ، مسلما در طول تاریخ نه تنها فقط در عرصه ورزش و فوتبال اعتراضات دارای تبعاتی بوده بلکه در تمام زمینها اعتراض دارای تبعات و حواشی هست ولی گاهی بین ضرر و مصلحت جوری با سیاست باید انتخاب نمود که اهداف گم نشه. بله وقتی امید هرندی تعویض بشه خب شده ولی مالکان و مسئولین تیم داماش باید این موضوع روبدونن که اگر صاحب قدرت و منصبی هستن از لطف گیلان و رشت هست. این رو بدونن که اگر فردایی خدای ناکرده تصمیم گرفتن کار نامعقولی مثلا انتقال تیم به جای دیگر رو گرفتن ، هوادارا و مردم هوشیارن و جلوی تصمیمات یکجانبه می ایستند.هدف فقط اینه که نظرمون رو گفته باشیم تا همه مسئولین آگاه باشن از حرفامون. من فقط بابت یه تعویض مربی ناراحت نیستم بلکه از مصاحبه های دوپهلو ، از مواضع در قبال رای کمیته انظباطی ، ار انتقال تیم کشتی به بابل ، از عدم سرمایه گذاری اصولی در تیم ، از باز شدن احتمالی پای دیپورتیهای پایتخت ( مربیان قرمز)و و و ناراحتم. البته من هم انسانم و جایزالخطا.فقط همین.[/size:0ce82817bd][/color:0ce82817bd]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:35 pm

منم نظرم اینه دیگه کاریش نمیشه کرد متاسفانه تمام شدست راه برگشتی نداره بهتره ما هم تیم و تشویق کنیم و نذاریم تیم به حاشیه بره
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 8:45 pm

درگیری فیزیکی سرپرست با سرمربی . من فکر میکردم عابدینی اخراج کرده خودش سرپرست بشه وتیمو کوچ کنه. کلا" هرندی آدم هیجانی هعست زمانی که فوتبال هم میکرد همینجوری بود ودرگیری داشت
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 9:47 pm

بازهم همون وضع مسخره بازهم حاشیه بازهم اختلاف بازهم چنددستگی بازهم خطروبازهم... دیگه خسته شدم تایه ذره رنگ خوشی رو میبینیم دوباره همون مسائل حاشیه ای که درتیم مثل غده سرطانی میمونه شروع میشه تاکی میخواد این وضعیت تموم بشه نمیدونم ولی اینو میدونم گوشه ای ازاین مسائل تقصیرمنه هواداره تیمه اگه من یه خورده دست ازاین تعصب بیخود به اشخاص بردارم و یااحساسی نظراتم روبیان نکنم میتونم جلوی پاره ای ازحاشیه های اطراف تیم رو بگیرم.بله من هم درآرامش تیم نقش دارم وباید به وظیفه خودبه خوبی عمل کنم. بیهوده به هوادارتیم خودم توهین نکنم چون اون هم مثل من باشادی های تیم شادمیشه وباناراحتی های تیم ناراحت میشه.چرا من نمیتونم منطقی وبه دورازهرگونه حاشیه سازی نظرات خودم روبیان کنم چرا؟؟؟؟!!!!!
چرامن نبایدبه صلاح تیم فکرکنم ولی باتعصب نام کسی رو به زبان بیارم چرا؟؟؟؟!!!!
ازهمه ی هواداران باتعصب وباغیرت داماش که درهیچ لحظه ای تیم روتنها نزاشتن ونمی زارن خواهش میکنم به حاشیه ها دامن نزنندوبا تفکروبه دورازهرگونه درگیری نظرخودشون روبیان کنن.
/13/ /14/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 4:00 am

با رفتن هرندی چند سال دیگه امتیاز باشگاه داماش هم از رشت میره، چند سال دیگه این رو میبینید
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 4:20 am

هرندی کار خوبی نکرد در این شکی نیست اما اینها بهانس که هرندی اخراج بشه چرا خودمونو گول بزنیم از وقتی قویدل اومد همش حرف از اخراج هرندی بود خیلی سخت نیست با دادن وعده به بعضی اشخاص ایجاد چنینی درگیری هایی کرد به هر حال عابدینی در صورت اخراج هرندی پیامدهای این کارشو خیلی زود میبینه منتظر اخراج خود عابدینی هم باشید !!!
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 5:50 am

[color=black:3fcedcf3af]اینکه مسئولین رده بالای هر باشگاه ، مختارند در خصوص عزل یک مربی تصمیم گیری نمایند ، امری بدیهی است اما در کنار این تصمیم گیری ها می شود نیم نگاهی به خواسته هواداران نمود و به نظرات انان احترام نهاد و با پاسخ منطقی خلاف نظرات انان را به اثبات رساند .
این ایده بنده مختص داماش نیست بلکه یک ایده کلی محسوب می شه.

اما در خصوص باشگاه خودمان ، رسانه ای نمودن دلیل واهی اخراج سر مربی و سرپرست تیم از سوی عابدینی ( درگیری فیزیکی) ، به نظر خیلی نسنجیده و خلاف واقعیت می باشد ، تا حالا که از لطف خود عابدینی و افراد پیرامونش در زمینه هوادار که زبانزد عام و خاص شدیم ، در ادامه اگه مربی و سرپرست هم به جمع اضافه شوند ، دیگه واویلا می شه.
باز هم تکرار می کنم مدیران باشگاه در خیلی زمینه ها مختارند اما اینکه این مهم به چه شکل و به چه قیمتی تحقق پیدا کنه خیلی مهمه .
من خودم از جمله مخالفان حضور هرندی بودم ، ولی موقعی که ایشان به این سمت منصوب شد ، احساس کردم نظر بنده خلاف روند باشگاه هستش و در اون زمان ، هرندی به هر دلیلی تنها کسی بود که به این سمت لبیک گفت بنابراین با تصمیم باشگاه کنار آمدم . الان هم عنوان نمی کنم هرندی تو ایران تک هست و هیچ مشکل فنی نداره بلکه به این نحو اخراج ایشان مخالفم خصوصاً که همراه با داستان درگیری فیزیکی باشه . در ضمن آقای عابدینی درگیری تیم محبوب شما چه در زمینه بازیکن و چه رده های بالاتر در دوره های زمانی مختلف کم بوده که بعد از سی سال فقط این درگیری برای شما جالب توجه بوده است ؟! سرخابی ها مهد انواع و اقسام توهین ها و درگیریهای فیزیکی بوده اند[/color:3fcedcf3af]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط power3449 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 5:53 am

اگه واقعا هرندی با مشت به سرپرست زده ، از آقای عابدینی که ادعای حرفه ای بودن و مشتیگری داره بعید بود این موضوع درون خانوادگی رو رسانه ای کنه . توی این مملکت هیچکسی با جوانان صادق نیست .وهمه برای پیش بردن کارشون از احساسات جوانان استفاده میکنن.
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 5:54 am

آقای عابدینی عزیز نیازی به رسانه ای کردن این درگیری نبود.این همه خرابکاری تو این فوتبال شده الان بخاطر این درگیری کوچیک میخوای با احساسات رشتیا و کل استان گیلان(منهای صد هزارنفر)بازی کنی.میخوام اینو بدونی هرندی تو قلب ما رشتیاست.اون گریه بعد برد لنگ تهران نشانگر همه چیز هست آقای امیر
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 6:20 am

نمیشه اصلا اظهار نظر کرد !
نمیدونیم کی درست میگه!
اصلا نمیشه خودی رو با غیر خودی تشخیص داد.
اما حالا که داره همه چیز عوض میشه و هرندی هم تلاشی نداره و دفاعی نمیکنه.تیم رو باید هواداران جمع کنن.
امسال 4 تا تیم میرن پایین"رفتن هرندی تا حد خیلی زیادی ثبت شده اما هرکی دیگه بیاد (در حد داماش)تیم رو به حاشیه نبریم.
امیدوارم توی این بد و بدتر شاهد عبدی ها و استانکو ها نباشیم!
امیدوارم جلالی به تیم اضافه بشه چون سلیقه اش نزدیکتر از هر کس دیگه به ما هستش.بومی گرایی"بها دادن به جوانان"ایجاد ثبات"علم گرایی"و شاید پاک تر از بقیه .
اما جلالی توی حاشیه بدتر از هر مربی دیگه هستش .
خلاصه امیدوارم داماش که نماد رشت و رشتی هستش سرفراز باشه و بعد افرادش
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان