اهدای خون برای زلزله زدگان استان آذربایجان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه آگوست 15, 2012 11:26 pm

[quote:bc02a50550="Majid_Rasht"]دوست عزیزم قبل از هر چیز از عصبانیتی که در کامنت قبلیم به چشم میخورد عذر خواهی میکنم اما همه حرف من این بود که در چنین تایپیکی که هدف از آن فقط محلی برای ابراز همدردی بود ای کاش بحث قومیتی و گیلانی و ترک پیش نمی آمد شما فقط به عنوان این تایپیک نگاه کن و بحث هایی که در ان شکل گرفته به نظرت این توهین به گیلانی نیست ؟
mahyarmayaعزیز من باور دارم که این مسائل قومیتی که شما و یا من البته در جایی دیگر مطرح کردم باید به چالش کشیده شود فقط تنها حرفم این است که برادر من وجود انسانی من فقط آن کسی نیست که بر سکوها رکیکترین دشنامها را بر زبان می آورد ( که الته هیچ جای افتخاری بران نیست ) باور کن من و شما این حق را داریم که در فضایی دیگر برای هر افتاد ه ای دست یاری باشیم به جرم اشتباه اولم چرا حق انسان بودن را از هم بگیریم باور کن این دورویی نیست که من و شما فقط سیاه و یا سپید نیستیم باور کن من در سکوها بیشتر جو گرفته ام تا زمانی که . . . به جرم جو گرفتگیم مرا از انسانیتم محروم نکن دوست عزیزم شاید بتوانیم در تایپیکی دیگر بیشتر در این باره صحبت کنیم من با تایپیک های شما و افکارتان تقریبا آشنا هستم و برای شما احترام قائلم فکر کنم میتوانیم در آینده درباره این مبحث به نتیجه برسیم . همیشه موفق باشی[/quote:bc02a50550]
شما بزرگتر از مایی و حکم پیله آبرار رو داری برای ما "عصبانی هم بشی اشکالی نداره چه برسه به این که اصلا عصبانیتی توی کامنت نبود"خوبه که عقیده فرد براش مهم باشه و دفاع کنه" چیزی که کم دیده میشه. البته جای درستی نیست برای این بحث توی این ایام .
منم همین رو میخوام که شما عرض کردین یعنی قبول یک ایده.یا بد بودن و یا خوب بودن "نــه این که جو عوض شد عقیده ما عوض بشه .مشکل ما اینه که همه دوست داریم خوب باشیم ام چون ثبات نداریم بد میشیم.اگه ثبات و تعادل توی شخصیت ها باشه هم توی بازی با تراکتور ناموس اونا رو فاحشه درست نمیکنیم"هم اگه شعار 2طرفه بدیم و پرده بزنیم عاقلانه به نظر میرسه "و هم همون ثبات شخصیتی باعث میشه هم استانیمون رو فراموش نکنیم .
اول آخر حرفم این بود.منتظر نقد عقیده ام هستم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان