[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گردهمایی استقبال هواداران از مالک جدید باشگاه داماش گیلان

گردهمایی استقبال هواداران از مالک جدید باشگاه داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Damash1 » جمعه جولاي 27, 2012 12:30 pm

[b:04ff32e00b]اسپانسر داماش در جلسه معارفه:عضدی را می خریم!
ما اتفاقى وارد فوتبال شديم با اسپانسرى پرسپوليس،اما با حرفهاى نا حق فتح الله زاده حسابى دلسرد شديم!صدرا كاملا خصوصى است و ما به فكر تجارت هم هستيم[/b:04ff32e00b]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه جولاي 27, 2012 12:31 pm

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B1%DB%8C

بچه ها نظر بزارید سایت گل بترکونید /13/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه جولاي 27, 2012 12:31 pm

سایت گل -كنفرانس مطبوعاتى امیر عابدينى و خريداران تازه ى داماش امروز در دفتر باشگاه داماش برگزار شد. اين نشست مطبوعاتى كه تحت تاثير هيجانات هواداران داماش و شور شوق تشويق هاى آنها با تاخير برگزار شد، ابتدا با سخنان عابدينى آغاز گرديد.
وى با اشاره به عدم حضور طولانى اش در رشت و ذكر اين نكته كه نه شما حال سوال داشتيد و نه من حالى براى جواب دادن! اما روزنه ى اميد هميشه بود،فقط نگران اين بودم كه دير بشود.همه ى آنها كه آمدند مشتاق بودند اما شرايط ايجاب نكرد و البته انگيزه ى هيچ گروهى به اراده ى اين دوستان نمى رسيد و ما دنبال ناجى بوديم. در جلسه ى دوم من محكمتر شدم كه اين دوستان به نوعى هديه ى خداوند به مردم گيلان است و من از اين بابت اشك شوق ريختم. از نظر سنى اين دوستان هم سن فرزندان من هستند اما از لحاظ مديريتى من سر تعظيم فرود مى آورم. اين را بگويم كه جوانان رشت ارزش اين سرمايه گذارى را داشتند و قرار است زين پس كارهاى بزرگى انجام شود.
در شوك اين استقبال هستيم!
سپس بهرام قويدل مدير عامل شركت صدرا در سخنان كوتاهى گفت: من هنوز در شوك اين استقبال هستم و از شور اين هواداران كه بيرون هستم به وجد آمده ام. بار اول كه به فوتبال آمديم خاطره ى خوبى كسب نكرديم، اما حالا با ديدن اين جو اگر با قدرت پنجاه آمده بوديم اكنون با ديدن اين اشتياق توانمان صد و پنجاه شده است.
پس از آن بابايى مدير كل سازمان ورزش ضمن خير مقدم به مهمانان اعلام كرد به هواداران داماش تبريك مى گويم كه زبانزد همه ى ايران هستند و اميدواريم با آسيايى شدن داماش به حقشان برسند ما هم به عنوان متولى ورزش در كنار هرسه تيم داماش و ملوان و سپيدرود ايستاده ايم.
ما پول مى دهيم عابدينى خرج كند!
پس از آن حاضرين به پرسش هاى خبرنگاران پاسخ گفتند. قويدل گفت ما اتفاقى وارد فوتبال شديم با اسپانسرى پرسپوليس،اما با حرفهاى نا حق فتح الله زاده حسابى دلسرد شديم!صدرا كاملا خصوصى است و ما به فكر تجارت هم هستيم، وقتى ديدم كه هدايتى پا پيش گذاشت نا اميد شديم اما حالا ديگر فقط داستان مالى نيست و با اين هوادار به فكر آسيايى شدن بايد باشيم. ابتدا به زودى و تا پيش از نيم فصل داماش را سهامى عام ميكنيم و همين الان از آقاى عابدينى مى خواهم براى قرار گرفتن داماش در رده هاى بالا دستش باز است كه هركسى را مى خواهد جذب كند. من بدون عابدينى كار نميكنم. اگر او نباشد ما هم نيستيم،هر تغييرى ايشان صلاح دانستند انجام بدهندو قرار شد ما پول بدهيم و ايشان خرج كنند.
مردم پشت تيم بودند
عابدينى در ادامه گفت: ما شهر رشت را بالا خواهيم آورد،تا صدر فوتبال ايران بالاتر از اصفهان و آذربايجان. انزلیچی ى فروش كاملا انجام شده و ناظر قضايى هم آنرا تاييد كرد. دست من پر بود چون مردم پشت من بودند، بازيكنان در عين بى پولى با شرف ايستادند و در حالى كه پس از ماهها دو ميليون هم پول نمى گرفتند اما در ميدان سرشان را جلوى توپ ميگذاشتند. مردم درست در بحرانى ترين روزها پشت تيم بودند و ورزشگاه را پر ميكردند. از اين پس به كمك همين مردم ما هنجار ساز خواهيم شد.
داماش تغيير نام نخواهد داد.
در مورد تغيير احتمالى نام داماش، ابتدا عابدبنى گفت: بحث اسپانسر با مالكيت فرق دارد، با اطمينان مى گويم نام شهرباران مى ماند از رشت بيرون نخواهد رفت و ما بدون دغدغه در ليگ مى مانيم، اما درمورد پيشوند و پسوند احتمالى دوستان تصميم ميگيرند. اما قويدل در پاسخ گفت: برنامه اى براى تغيير نام نداريم و براى هرتصميمى حتما از هواداران نظر خواهى خواهيم كرد، اگر آنها نام داماش را بخواهند ما هم حرفى نداريم. داماش نام يكى از ارتفاعات گيلان است و نام خوبى دارد.
ما عضدى را مى خواهيم بخريم!
قويدل ادامه داد: ما براى تيم هاى پايه هم برنامه داريم و در رشته هاى ديگر هم سرمايه گذارى ميكنيم. هواداران داماش مطمئن باشند از قافله ى ساير تيمها عقب نخواهند افتاد. ما از آقاى بابايى مى خواهيم كه ورزشگاه عضدى را به ما انزلیچی و قول ميدهم كه آن را در حد استاندارد هاى روز دنيا تجهيز كنيم و آن را بهينه سازى نماييم، تا هواداران داماش در بهترين شرايط پذيرايى شوند. من مادرم اهل رشت هست و فرهنگ مردم رشت زبانزد همه ى ايران هست، مطمئن هستم كه روزهاى خوبى در انتظار مان خواهد بود.
.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه جولاي 27, 2012 12:35 pm

قسمت اخر مصاحبه اش جالبه:
من مادرم اهل رشت هست و فرهنگ مردم رشت زبانزد همه ى ايران هست، مطمئن هستم كه روزهاى خوبى در انتظار مان خواهد بود.

ما مثل ان شهرک نشینان احتیاج نداریم به دیگران را مال شهر خودمون کنیم این خودش ابراره
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه جولاي 27, 2012 12:57 pm

شرکت صدرا مالک باشگاه داماش گیلان شد
خبرگزاری فارس: شرکت صدرا مالکیت باشگاه داماش گیلان را در اختیار گرفت
به گزارش خبرگزاری فارس، بهرام قویدل مدیرعامل باشگاه صدرا امروز اعلام کرد که مالکیت باشگاه داماش گیلان را در اختیار گرفته و این باشگاه به طور تمام و کمال به این شرکت واگذار شده است.

وی همچنین اعلام کرد امیر عابدینی به عنوان مدیرعامل باشگاه و امید هرندی نیز به عنوان سرمربی فعالیت خود را با داماش ادامه می‌دهند و از کادر مدیریتی و فنی باشگاه حمایت می‌کند.

باشگاه داماش گیلان متعلق به مه‌آفرید امیرخسروی متهم ردیف اول اختلاس سه هزار میلیارد تومانی بود و اکنون این باشگاه به شرکت صدرا یکی از حامیان مالی فصل گذشته پرسپولیس واگذار شد.
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه جولاي 27, 2012 1:01 pm

حاشيه هايى از اولين حضور ناجى داماش!

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%B4
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه جولاي 27, 2012 1:16 pm

[color=black:62feaef3b4][size=24:62feaef3b4]مالک جديد باشگاه داماش: هدف رسيدن به قله‌هاي افتخار در آسياست.[/size:62feaef3b4]
شرکت سرمايه گذاري و تامين خودروي صدرا امتياز باشگاه داماش گيلان را خريداري کرد.

به گزارش ايسنا، باشگاه داماش گيلان که از فصل گذشته با مشکلات مالي عديده روبرو بود به گفته‌ي امير عابديني از چندي پيش امتياز باشگاه را آماده واگذاري کرده بود که بالاخره شرکت سرمايه گذاري و تامين خودروي صدرا امتياز اين باشگاه را خريداري کرد.

بهرام قويدل به عنوان مالک جديد اين باشگاه، امير عابديني را در سمت مديرعاملي اين باشگاه ابقا کرد.

قويدل در اين رابطه گفت: نام باشگاه تغييري نخواهد کرد و تنها در صورتي که بخواهيم پيشوند يا پسوندي به آن اضافه کنيم از هواداران نظرسنجي مي‌کنيم. استقبالي که هواداران از من کردند برايم قابل باور نبود و حالا اين مساله انگيزه‌ي مرا براي کار و تعهدم را به اين باشگاه دوچندان کرده است.

قويدل هم‌چنين در جلسه‌اي با حضور بازيکنان شرکت کرد و به آنها گفت: از اين پس نگران چيزي نباشيد؛ چرا که ظرف چند روز آينده نسبت به پرداخت تمام مطالباتتان اقدام مي‌کنم. هدف ما رسيدن به قله‌هاي افتخار در آسيا است؛ چون من عقيده دارم که ايران براي گيلان کوچک است و ما بايد به موفقيت در آسيا فکر کنيم.[/color:62feaef3b4]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط raincityboy » جمعه جولاي 27, 2012 1:17 pm

[color=black:89b87f67e4]سکانس اول
جریان از یک روز جمعه آن هم ساعت 10 صبح روبروی باشگاه داماش شروع شد. از صبح نم نم باران در شهری که ملقب به شهر باران های نقره ای است شروع به بارش کرده است. کم کم از کوچه پس کوچه ها افراد خود را به روبروی باشگاه می رسانند. خیلی ها با آن وضعی که آمده اند معلوم است تا صبح نخوابیده اند و خواب صبح جمعه خود را حرام کرده اند. حرف از مالک جدید باشگاه است مالکی که فقط می دانند سال گذشته تبلیغ آنها بر روی پیراهن تیم های پایتخت نشین نقش بسته بود. از کوچه ورودی که وارد ميشويد، یک پارچه بزرگ که در سپاس از شركت صدرا است خود نمایی می کند. روبروی در باشگاه هم از این پارچه نوشته ها کم نیست. این همه جمعیت آن هم در این روز که فقط خبرگزاری ها از آن اطلاع داشتند جای تعجب است. کلی عکاس و خبرنگار دوربین به دست و کاغذ به دست وارد باشگاه می شوند.

سکانس دوم
جمعیت رو به فزونی است و به تعداد آنها افزوده می شود.عابدینی خود را سریع ازطبقه سوم باشگاه به جلوی در باشگاه می رساند ازدحام بسیار زیادی در جلوی در باشگاه وجود دارد. جمعیت با شعارهایشان عابدینی و داماش را تشویق می کنند و ناگهان فردی با چهره سفید و عینک دودی از ماشین پیاده می شود سر وصدا بالا رفته و به شدت بهرام قویدل را تشویق میکنند. جمعیت دور مالک جدید حلقه زده اند عابدینی به استقبال مالک جدید می رود.
در همین حال جمعیت همچنان مالک جدید و عابدینی و داماش را تشویق می کنند. همسایه های باشگاه با کمال تعجب ازدحام روبروی خانه شان را نظاره می کنند و در این تشویق ها مالک جدید و عابدینی دست در دست به داخل باشگاه می روند.

سکانس سوم
هواداران در حیاط باشگاه در حال تشویق هستند و با تشویقی بی وقفه کسی را بی نصیب نمی گذارند. مسولان استانی که می آیند و می روند هوادران با شعار هایشان آنهایی که حاضر نیستند را مورد هدف قرار می دهند. تمام دوربین ها در حال شکار این صحنه ها هستند. تمام کو چه روبروی ورزشگاه و حیاط باشگاه پر از هوادارانی است که سر از پا نمی شناسند. آنقدر تشویق می کنند که فردی از بین مسولان باشگاه می آید و از آنها تقاضا می کند که ساکت باشند آنها هم ساکت می شوند و با حلقه هایی گرم صحبت می شوند و بحث از هر جایی که باشد میزنند از دربی گیلان تا وضعیت این روزهای سپیدرود که روزگاری تک سوار فوتبال گیلان بود. آنها از الان بازیکنان مورد علاقه شان برای نیم فصل را انتخاب کرده اند. کسی نیست که در حرف هایش از امیدواری از آینده نباشد.

سکانس آخر
هر از چند گاهی یک نفر می آید و خبرهایی از حرف های داخل جلسه می دهد. بلاخره از آسانسور های باشگاه عابدینی و قویدل و محمد (از مشاوران قویدل) به داخل جمعیت هواداران می آیندو بازهم تشیق تشویقی بی امان, هوا هم کم کم آفتابی شده است. اول عابدینی شروع به صحبت می کند. با یک بلنگو در دست تا صدا به همه برسد حتی آنهایی که در جلوی در هستند. عابدینی از گذشته و ازدرد های کشیده شده می گوید از رنج هایی که به داماش روا شده است و از دوستانی که در پوست گرگ بودند.
نوبت هم که باشد نوبت مالک جدید باشگاه است از لحن حرف هایش معلوم است که فردی کم صحبت و خجالتی است. او به هواداران وعده مساعت و رتبه خوب در لیگ امسال را می دهد و سپس نگاهش را به آینده معطوف می کند به تیمی که می خواهد آسیایی شود. حرف هایش برای هواداران بسیار شیرین و دلچسب بود و با این چند جمله حرف هایش تمام می شود. با این صحبت ها هواداران تیم را تشویق می کنند و کم کم به خانه هایشان می روند. برای آنها این پایانی بر روزهای تلخ داماش و آغاز یک دوره جدید از زندگی فوتبالی برای شهر رشت است.[/color:89b87f67e4]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%B4
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه جولاي 27, 2012 2:39 pm

عابدینی در بین هواداران باشگاه داماش گیلان در رشت
http://www.damashsc.com/fa/news/1692-13 ... 6-12-01-17
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه جولاي 27, 2012 3:24 pm

الان میتونیم بگیم موجی از شادی فوتبال دوستان شهر رشت رو فرا گرفته
درود بر همگی
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه جولاي 27, 2012 3:56 pm

من از الان دارم با دوستام میرم عضدیییییییییی /11/ بای بای
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه جولاي 27, 2012 4:02 pm

[b:3d4c7ce494] امشب ساعت 10 ورزشگاه عضدی[/b:3d4c7ce494] /23/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه جولاي 27, 2012 4:06 pm

من وقتي صبح زنگ زدم به يكي از بچه ها حاضر در استقبال صداتون انقد بالا بود كه من به سختي صدا دوستمو شنيدم ، از قلعه رودخان كوبيدم اومدم كه تو تمرين امشب باشم ، داماش ما تو رو خيلي دوست داريم ، ما تو رو ...
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه جولاي 27, 2012 4:11 pm

منم دارم کم کم آماده میشم برم سر تمرین.
خدا جون چه جوری بگم میمیرم واست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :P
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت