دوستان خواهشی که میکنم این بحث رو جدا" ببندید .بعدظهر یکی زنگ زد از شهرک که آقا دارین چی میکنید !!!!هرندی عجب باحاله!!!!!پورغلامی 15 کرده تازه منت هم میزاره سر ما !!!!!
چند دقیقه پیش زنگ زد خنده که آقا دعــوا سر چیه !!!!!!و بعد خنده.....!!!!!!
دوستان خوب یا بد این اتفاق داره میوفته ....الان بحث ها فایده ای نداره و با هر نکته کوچیک یه کوه درست میکنیم.نه چپ داریم نه راست و باید توی موقیعت های مهم هم دیگه رو هضم کنیم.خواهش میکنیم از دوستان از بعد این نظرم دیگه بحث نباشه فقط برای بی حاشیه بودن داماش عزیز.
ادامه دادن این بحث چه از رو حق چه از روی متوجه نشدن باعث تفرقه میشه که دشمن شاد کنه.
پس آبرار های گل هر حرفی هست میشه توی روزهای تمرین زد اینجا دیگه بیان نکنیم چون مخاطبش بیگانه هم هست.
===========================
مخاطب خاص شهرک نشین شب زنده دار :این اتفاق رو من به دید مثبت میبینم "چون بچه ها برای حضورشون توی موفقیت حساسن.دوست دارن به هر نحوی کمک کنن و از روی عشق به تیم و شهرشون هستش .خدا کنه این حس داوطلبی بین شما هم باشه تا حداقل ورزشگاه خودتون رو پر کنید

.
===========================
آبــــــــــــرار های با غیرت برای داماش و رشت هم شده بعد کامنت من نظری نذاریـــــد.
تجربه دعوت کردن رو کم کم بدست بیارید و همه به تیم شهرمون کمک میکنیم .
امیدوارم روی آبرار مهیـــار رو جلوی این شهرک نشین های حسود سفید کنید و این تاپیک بره پایین .
وطن تا ابـــــــــد رشت