[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armin8651 » پنج شنبه مه 24, 2012 1:24 pm

به امید موفقیت هرندی
یکی از عامل های بزرگی که هیچ تیمی از رشت نتونسته قهرمان ایران باشه ما هوادارهاش بودیم
به جوون ترها میگم * که یکم تجربه دارم
با یک برد نباید توقع آسیایی شدن داشته باشیم و با یه باخت تیم نمی ره دسته 1
اگه هر مربی باشه ازش با تمام وجود حمایت بشه تیم موفق میشه، چه بهتر که مربی بومی باشه، به نظرتون این رفتاری که الان دارین پایه های ناموفق بودن هرندی رو بنا نمی کنه!!! ما نباید حالا حالاها توقع زیادی از تیم داشته باشیم، 6-7 سال باید کار کنیم تا همیشه در اوج باشیم، اگه یک بار آسیایی بشیم و بعد محو بشیم هیچ فایده ای نداره
نذارین آرامش تیم به هم بریزه، از این مربی بومی حمایت کنید و از بازکن های بومی بخواین که تو تیم بمونن و از مدیریت هم بخواین که سایر بازیکن های بومی لیگ برتر رو جذب کنن و دنبال استعدادهای تازه تو رشت باشن، بعد هم چند سال به تیم فرصت بدیم تا ثبات پیدا کنه
بازم میگم خودمون تیم رو خراب نکنین، در ضمن در آینده حتی میتونیم مدیر بومی هم داشته باشیم با وجود افرادی مثل آقای سراوانی
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » پنج شنبه مه 24, 2012 1:27 pm

[quote:f9f3bce3cc="mahyarmaya"][quote:f9f3bce3cc="msrmorteza"][quote:f9f3bce3cc="mahyarmaya"][quote:f9f3bce3cc="msrmorteza"]عابدینی می خواد با اینکار جایگاه خودشو ثابت کنه

بگه آره ما هم هستیم یعنی تیم صاحب داره

با این شرایط فقط امیدوارم ساکت این تیمو بگیره /19/ /19/[/quote:f9f3bce3cc]
دوست خوبم من قصد تشکر نداشتم اشتباه شد در عوض باهات مخالف هستم .سعی کنیم یه دکم فکر کنیم بعد نظر بدیم .برای اثبات حرفت به سوال هایی که میپرسم جواب بده شاید منم باهات هم سو شدم.
1.عمل کرد عابدینی کجاش بد بوده که ضرر دیدیم ؟
2.یکی از مسایلی که ساکت رو ترجیح میدی چیه ؟پول ؟
3.دینوار زاده کی بود که مربی ما شد و عمل کرد خوبی داشت ؟قاسمپور چی؟
5.تو ترجیح میدی استقلال رشت بشیم اما هرندی ناشناس رشتی و با هزار بدی دیگه مربی نشه ؟چرا؟[/quote:f9f3bce3cc]

1.تو 3 فصل اخیر همش تو انتخاب سرمربی اشتباه کرده اولیش عبدی دومیش استانکو سومیش کریمی چهارمیش پوشنیک پنجمیش دینورزاده البته در لیگ برتر بعد تارتار هم که داشت خوب کار میکرد ورداشت و یه انتخاب اشتباهه دیگه شک نکنید که به هفته چهارم یا ÷نجم که نرسیده اینم باید عوض شه در ضمن پایه یک تیمو بدنسازی پیش فصل می سازه چه بسا اگه فصل پیش یه مربی خوب از اول انتخاب می کردیم الان آسیایی بودیم .
2. من ساکت رو ترجیح نمیدم ولی مطمئن هستم با این شرایط یکی از کاندیداهای اصلی سقوط از همین الان هستیم.
3.اشتباه نکن دینورزاده مربی خوبی نبود با اون بازیکنایی که ماداشتیم تیم چاره ای به جز صعود به لیگ برتر نداشت فقط به یه شوک احتیاج داشت اما شرایط لیگ برتر فرق میکنه قاسمپور یکی از معدود انتخابهای خوب عابدینی بود که با اون هم در نهایت به مشکل خورد.
4. مطمئن باش که ما استقلال رشت نمی شیم چون با شناختی که از هرندی دارم از زمان ناصر حجازی مطمئن هستم که به جایی به غیر از لیگ 1 نمی رسیم.[/quote:f9f3bce3cc]
توی 3 فصل قدیم که پگاه عوض شد کسی استادوم نمیرفت همه قهر بودیم با تیم و چه بهتر که عبدی اومد چون همه چیز بهم ریخته بود .سازمان یه باشگاه از هم پاشید .همه بازیکنان بی روحیه و داغون بودن و همه عجیب بود که اون پگاهی که داشت میرفت آسیا الان شده داماش.فرگوسن هم بود تیم رو جمع نمیتونست بکنه .استانکو بود چون خواست که عبدی جوان رو که منم متنفر بودم ازش جمع کنه اما سازمان بهم خورده بود تاکید کردم بازم :).فیروز کریمی اومده بود همه گفتن ندر فراموش میشه همه میگفتن خدا رو شگر توی لیگ 2 یه مربی درجه 1 ایران اومده .انصاف"کسی فکر میکرد ؟کسی که اس اس اهواز رو مس کرمان رو خوب نگه داشت بییاد این جا اون جوری بشه ؟کسی که سرمربی استقلال تهران شد رو داماش داشت انتخاب بدی بود ؟:)با انصاف باش...
2.جواب سوال دومت رو نمیدم فقط از حرف قبلی کپی میکنم برات ((با این شرایط فقط امیدوارم ساکت این تیمو بگیره ))
3.دینوارزاده توی مربی فصل قبل ما بهترین بود حتی از قاسمپور بهتر بازی که ما توی دینورزاده کردیم سال قبل با کسی دیگه تکرار نکردیم .همون قدر مربیگیری بلد بود مدیرت جمع کردن حاشیه بلد نبود برعکس قاسمپور.قاسمپور دوت خوبم کسی بود که بازی با صبا گل ما مشکوک بود و 2 3 تا شانس و 100% آوردیم .بازی با ملوان رو که دیدی که فشاری بود ؟بازی با نفت اینجا رو پنالتی بردیم .بازی با راهآهن رو یادت هست که تیم اوج گرفت ؟2تا توپ عجیب میلا زاویه بسته رفت توی گل و گل نظیفکار روی پنالتی.نتایج خیلی خوب بود اما با انصاف نگاه کنی داماشی نبود که با دینوار با تراکتور بودیم با اس اس توی تهران بودیم .به نظرم با دینواز 2تا بازی بد بودیم با فجر که بردیم و سایپا که حواشیه داشت منفجر میکرد تیم رو .
4 این حرف دلیل نمیشه یه پیشبینی هستش.من مهیار شما هم اسمت یادم میمونه ما ماندگار شدیم فصل بعد چه با این مربی و چه کس دیگه شما شیرینی بده افتادیم من خرما .
5.دوست خوبم من طرفدار این مربی نیستم میگم تارتار اومد هر چی برای ما نداشت یه درس خوب داشت که تحمل کنیم یه کم.[/quote:f9f3bce3cc]

دوست عزیز من از خدامه که تیم نتیجه بگیره مطمئن هم باش که از تیم حمایت میکنم چه تیم صدر جدول باشه چه قعر جدول تو استادیمیم و تیموتشویق میکنیم مثل همین امسال ولی من میگم عابدینی داره اشتاه میکنه امیدوارم که اشتباه کرده باشم .
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه مه 24, 2012 1:33 pm

آقای هرندی حالا که مربی داماش شدید بهتون تبریک میگم
انتظار هواداران برای فصل بعد کسب سهمیه جام باشگاه های آسیا هست . امیدوارم از اول فصل برنامه هاتون رو برای کسب سهمیه تنظیم کنید
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه مه 24, 2012 1:34 pm

مثلا اومدم خبر خوب تو این سایت ببینم !!! بدترین خبری که میتونستم شنیدم دیگه از این بدتر نمیشد!! دوست صمیمیه پدر مازیار زارع!!!کسی که خودشو برای طرفداری از ملوان داشت جر می داد!!! کسی که راه ملوان رو الگو معرفی می کرد!!!( حالا بماند که تیم محبوبش ملوان چندم شد!!) شده سرمربی بخدا اگه علی پروین مربی استقلال میشد من تعجب کمتری می کردم آخه چطور میشه کسه که طزفداره ملوانه بشه مربی داماش؟ یکی یه کاری بکنه آخه اعتراضی چیزی واقعا اعصابم داغونه
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مه 24, 2012 1:41 pm

منم از هرندی بدم میاد، ولی احساس میکنم مربی خوب از اب دربیاد /8/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط milad8708 » پنج شنبه مه 24, 2012 1:43 pm

یه بار نشده عابدینی اول فصل یه انتخاب درست انجام بده که بعدش مجبور نشه عوضش کنه! مطمئن باشید هفته 7 یا 8 عوض میشه 8O
نماد کاربر
milad8708
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه مه 24, 2012 1:44 pm

آقا هر چي گفت رو فعلا بيخيال ؛ فعلا فقط ازش حمايت كنيم؛ شايد شرمنده بشه و بياد معذرت خواهي كنه؛ اونم آدمه ديگه بره؛ كلا مربوط به نسل قبله؛ كلا نسل قبليا اينطوري(بلانسبت) بودن كه رو رشت تعصب نداشتند؛ و از اين حرفا زياد ميزنند؛ بايد يه بار باهاش صحبت كنيم و تا گوشي بياد دستش ؛ از اين جور حرفا زدن رشت به اينجا رسيده و بي در و پيكر شده؛
ولي زاكان فعلا فقط حمايت
بايد ببخشيمش؛ خودش ايشالله ميفهمه كه ديگه بيخوده گب نزنه؛ ما هم حمايت ميكنيم بخاطر شهر مون
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه مه 24, 2012 1:46 pm

[quote:cac8fb8f87="Mordab"]من فقط اینو بگم کسانی که تو این تایپیک از هرندی دفاع کردن بهشون درود میفرستم و دستاشونو میبوسم چون بحث هرندی نیست بحث یک انسان از سرزمین رشته که سرمربی تیمی شده از شهر رشت...
و اما کسانی که موافق این قضیه نیستن اینم بگم که اری دوستان این فرق بین فوتبال رشت و انزلیه فوتبال شهری که حاضر هر مربی غیر بومی مزخرفی بدترین نتایج با تیم این شهر بگیره ولی عده ای از این هوادارا حتی حاضر نیستن فقط یکبار یکبار به مربی بومی اعتماد کنند
من اصلا"به این کار ندارم که هرندی با داماش نتیجه میگیره یا نه
من بحثم با بخشی از هواداراست:این دسته از هوادارا همونایی هستن که باعث میشن فوتبال رشت و انزلی از لحاظ بومی گرایی با هم مقایسه بشن
این اقا یکبار تو برنامه تلوزیونی در مورد داماش چیزی گفت که به هوادار برخورد ولی این هوادار هیچوقت دوست نداره بدونه خیلی از کسایی از ما که اون دوران نبودیم همین اقای هرندی همراه با انزلیچی و هوشنگی خدا بیامرز در قالب تیم منتخب گیلان سالها پرچم این سرزمین زنده نگه داشتن...
هوادارای عزیز بیاییم هم دل بشیم و کاری کنیم که بزرگان فوتبال این شهر این تیمو از خودشون بدونن بیاییم کاری کنیم موقع بازیهای داماش رشت افتخاری ها و طباطبایی ها فوتبال شهر خودشونو تو استادیوم از نزدیک ببینند مثه چند کیلومتر اون ورتر که بزرگ شهر اونا غفورجهانی همیشه تو استادیوم تو بازیهای ملوان در جایگاه ویژه حضور داره...[/quote:cac8fb8f87]
[color=black:cac8fb8f87]تایید[/color:cac8fb8f87]
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه مه 24, 2012 1:49 pm

[quote:de389cbf0f="zxzx"][quote:de389cbf0f="Mordab"]من فقط اینو بگم کسانی که تو این تایپیک از هرندی دفاع کردن بهشون درود میفرستم و دستاشونو میبوسم چون بحث هرندی نیست بحث یک انسان از سرزمین رشته که سرمربی تیمی شده از شهر رشت...
و اما کسانی که موافق این قضیه نیستن اینم بگم که اری دوستان این فرق بین فوتبال رشت و انزلیه فوتبال شهری که حاضر هر مربی غیر بومی مزخرفی بدترین نتایج با تیم این شهر بگیره ولی عده ای از این هوادارا حتی حاضر نیستن فقط یکبار یکبار به مربی بومی اعتماد کنند
من اصلا"به این کار ندارم که هرندی با داماش نتیجه میگیره یا نه
من بحثم با بخشی از هواداراست:این دسته از هوادارا همونایی هستن که باعث میشن فوتبال رشت و انزلی از لحاظ بومی گرایی با هم مقایسه بشن
این اقا یکبار تو برنامه تلوزیونی در مورد داماش چیزی گفت که به هوادار برخورد ولی این هوادار هیچوقت دوست نداره بدونه خیلی از کسایی از ما که اون دوران نبودیم همین اقای هرندی همراه با انزلیچی و هوشنگی خدا بیامرز در قالب تیم منتخب گیلان سالها پرچم این سرزمین زنده نگه داشتن...
هوادارای عزیز بیاییم هم دل بشیم و کاری کنیم که بزرگان فوتبال این شهر این تیمو از خودشون بدونن بیاییم کاری کنیم موقع بازیهای داماش رشت افتخاری ها و طباطبایی ها فوتبال شهر خودشونو تو استادیوم از نزدیک ببینند مثه چند کیلومتر اون ورتر که بزرگ شهر اونا غفورجهانی همیشه تو استادیوم تو بازیهای ملوان در جایگاه ویژه حضور داره...[/quote:de389cbf0f]
[color=black:de389cbf0f]تایید[/color:de389cbf0f][/quote:de389cbf0f]
تاييد
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه مه 24, 2012 2:16 pm

بازم میگم باید مجید جلالی میومد تا کاری رو که تو فولاد کرد رو تو رشت بکنه که بازیکن های جونمون مثل آبشکو ... به تیم ملی برسن بازیکنای امیدمونم چهره بشن... برای کار کردن با بازیکن های جوون مربی باید حداقل با تجربه باشه... ولی حالا که اومده خوش اومده ایشالا قدمش بسازه تیم خوب نتیجه بگیره خواهشا هم حرف آسیا رو نزنین مطمئنا تیمی که واسه سال بعد داره آماده میشه نمیتونه واسه آسیا بجنگه تو لیگ ممکنه حالا تو حذفی شانسی بشه که اونم معمولا فدراسیون نمیذاره و یه جام به پس پس و اس اس میده پس فقط حمایت باید بشه ایشون /13/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » پنج شنبه مه 24, 2012 2:17 pm

فقط من دلیل حمایت های مهندسو از تارتار تو فصل پیش نمیفهمم اگه خوب بود چرا برداشتینش حالا که کم کم وجه اش خوب شده بود بین طرفدارا اگه بد بود چرا همون نیم فصل پیش هرندی رو نیاوردن!! /15/ /15/ /15/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » پنج شنبه مه 24, 2012 2:29 pm

ایکاش این فرصت به افشین ناظمی داده میشد،اما حالا که این انتخاب انجام شده چاره ای نداریم جز حمایت!
افشین هم برش خوبی بین بازیکن ها داشت و هم چندین سال کنار تیم بود و شناخت خوبی از بازیکن ها و ... داشت!
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت! یه حسی بهم میگه سرنوشت هرندی ما رو به همون جایی میبره که جهانپور میبرد!
لیگ برتر مربی لیگ برتری میخواد! هرندی مدت های زیادی از سطح اول که چه عرض کنم کلا از فوتبال دور بوده و از چم و خم مربی گری تو لیگ برتر آگاه نیست
اما با این حال ازش حمایت میکنیم!
ولی خیلی دلم میخواد بدونم بنا به چه دلیلی عابدینی واسه این همه مدت ناظمی رو پشت خط نشونده! خیلی مدت پیش حقش بود که سرمربی داماش بشه! :|
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه مه 24, 2012 2:30 pm

بهتره که ما به عابدینی و هرندی فعلا اعتماد کنیم تا ببینیم چی میشه. شاید اصلا نتایج خوبی با داماش گرفت
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه مه 24, 2012 2:40 pm

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اول که خبر هنوز تایید نشده دوم این یه فرصتی به یه شخص بومی ممکنه عوض شده باشه و به راه راست اومده باشه وگرنه باید منتظر باند بازی و اینجور چیزا تو تیم باشیم در هر حال با اینکه ازش خوشم هم نمیاد ولی بومیه!
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » پنج شنبه مه 24, 2012 2:40 pm

ارین با اجازه ات از این عکس قشنگت برای کاور پیج داماش استفاده میکنم
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am