[quote:f0b18bf0bb="ardavan"]تارتار : سپاهان از پیش برنده نیست .
مهدی تارتاردر مورد دیدار روز جمعه با سپاهان گفت: در این هفتهها یا با تیمهای در کورس قهرمانی بازی داریم یا با تیمهایی که در حال سقوط هستند و روزهای سختی را پشت سر میگذاریم. هفته گذشته در لحظات پایانی توانستیم بازی دو بر صفر باخته را به مساوی دو بر دو تبدیل کنیم و اکنون شرایط ما بهتر از قبل است.
وی در مورد شناختش از سپاهان گفت: با همکارانم این تیم را آنالیز کردهایم و شناخت خوبی از حریف داریم اما باید بگویم سپاهان برابر ما از پیش برنده نیست چرا که فوتبال غیرقابل پیش بینی است.
سرمربی داماش در مورد اعتراض هواداران در هفتههای گذشته اظهار داشت: انتظار داریم آنها کمی صبور باشند و ما را حمایت کنند. در بازی با سایپا هم تا زمانی که گلی نخورده بودیم تیم را تشویق میکردند. بازی هفته گذشته میتواند برای ما یک درس باشد؛ اینکه ما در دو دقیقه بازی باخته را با تساوی عوض کردیم بنابراین تا زمان سوت پایان بازی میتوان در فوتبال نتیجه را تغییر داد.
تارتار در مورد اعتراض چاووشی به او بعد از گلزنی به مس کرمان تصریح کرد: چاووشی مدت زیادی گل نزده بود که دلیلش استفاده از این بازیکن در پست غیرتخصصی اش بود. او با من حرف زد و گفت از اینکه در طول فصل فقط دو گل زده اصلا از خودش رضایت نداشت و بعد از دو گلی که به مس کرمان زد کمی احساساتی شد.
سرمربی داماش گیلان در مورد تغییر مالکیت باشگاه و سرنوشت خود گفت: تا زمانی که سرمربی هستم با تمام وجود کار میکنم.[/quote:f0b18bf0bb]
این جور که بوش میآد باز باید با یه مهاجم و اون ترکیب افتضا آقای تارتار بسازیم