توسط MAZIYAR » دوشنبه دسامبر 26, 2011 1:25 pm
[quote:cfc9792f38="mehdi_damash"]سلام only-abarar تی بلامیسر می بحث اصلا ان نیه که کی بهتر تشویق کونه و انم بدان من همیشه خودم از اون هوادارانی که پشت دروازه نشینید لذت برم و آرزو کودیم ای کاش روبروی جایگاه هم اوشانه مانسن با تعصب ببید و تیم تشویق بوکونید و انم بدان امانم نه طرفدار عباسیم نه کس دیگه بلکه فقط ا وسط داماش امره مهمه.می ناراحتی از ان بو که بعضیان بدون در نظر گرفتن ان کی چی نویشتندرید ناخاسته به همه توهین کونید.خوب یعنی امانی که شیم اون روبرو هم عضو مهدکوکیم ده نیه مگه؟؟یه سوال دیگه هم دارم چرا همه با هم متحد نیبیم اون روبرویا دوباره چانکونیم.عباس کیلوی چنده؟بایید روبرو به قول خودت اوشانی که خایید تخمه بشکنید و برد و باخت اشانه هیچیم نیه اویا راه ندیم بخدا هیچکس نتانه حرفی بزنه اگه اون مجتبای که عباس مره رفیقه اونم من چاکونم امی طرفدار ده چی خایید.آبراران قربان.زنده باد رشتی[/quote:cfc9792f38]
آبرار جان اگر من ايپچه تند گب بزم معذرت خواهي كونم و اگر نتانستم مي منظورا خوب فاراسنم هاسا اصلاح كنم كه مي منظور همه نوبو.
ولي بايد ايتا واقعيتيا قوبول بوكونيم كه اكثر كساني كه عباس دو رو ور نيشتائيد زاكو و زوك ايسيد و فقط كافي ايسه كه ايتا بازي دقت بوكوني.
اميدوار ايسم كه عباس خو بعضي از اخلاقانا كنار بنه تا جايگاه روبرو هم هميشه گذشته ماناسان پرشور ببه
آبرارانا قوربان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"