[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟

بله
20
30%
خیر
47
70%

کل آرا : 67

پستتوسط siakelach » يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:01 pm

هیچ کس به بزرگ بودن مهدی شک نداره اما کسی هست که بگه اون امسال تو پست دفاع راست بدرد ما خورده؟
تجربه چه موقع به درد ما میخوره؟
وقتی که تیم تو یه بازی مثل بازی با نفت می ره تو بحران و بازیکن با تجربه از روحیه و صبرش برا تیم مفید میشه.
یکی بگه مهدی کدوم یکی از اینکارها رو میتونه انجام بده.
بله یکی مثل عابدزاده تو استرالیا با دو تا زانوی داغون فقط به بقیه روحیه داد که نتیجش رو دیدیم.
این تجربست نه اینکه فقط اسم تیم های اروپایی تو کارنامه بازی کردنت باشه.
اگه طرفدارش هستید بگید چه استفاده ای میشه ازش کرد ما هم گوش میکنیم.
هنوزم میگم نمیتونم درک کنم وقتی نمیتونه دفاع راست بازی کنه چه اصراریه؟
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه دسامبر 11, 2011 12:06 pm

بعد این موضوع که به خاطر این باخت نیست.
همیشه وقتی توپ زیر پاشه من که فکر میکنم الان به چنگ میده توپ رو.
این نوع صحبت ها هم حاشیه درست کردن نیست همه جای دنیا(البته اگه قابل قیاس با ایران باشن!!) هوادار این حق رو برای خودش قائله که نظر بده.
چه روی سکو چه تو یه همچین جمع هایی.
خیلی خوشحالم که عضو این سایت هستم.
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

...

پستتوسط monfared » يکشنبه دسامبر 11, 2011 1:07 pm

[quote:bb41a2a356="siakelach"]بعد این موضوع که به خاطر این باخت نیست.
این نوع صحبت ها هم حاشیه درست کردن نیست همه جای دنیا(البته اگه قابل قیاس با ایران باشن!!) هوادار این حق رو برای خودش قائله که نظر بده.
خیلی خوشحالم که عضو این سایت هستم.[/quote:bb41a2a356]

البته اگر به نظر من کاملا توجه کرده باشید، ذیل نظراتی هست که پای عنوان نظرسنجی در خصوص مهدوی کیا بوده و متوجه خواهید شد که منتقد به نه تنها حضور مهدوی کیا در زمین که منتقد به خرید اشتباه وی هم هستم.
چیزی که باعث شد این مسائل را مطرح کنم، و شما از آن به عنوان حاشیه نبودن یاد می کنید، بیشتر به این بر می گردد که این جا بحث ناسیونالیستی به منافع باشگاه چیره نشود.
[b:bb41a2a356]ما می خواهیم باشگاه و داماش، زیر سایه ی شهر ما بزرگ شود[/b:bb41a2a356] و هر کسی هم برای داماش بازی می کند برای رشت هست که توپ می زند.
من به نوبه ی خودم از مهدوی کیا انتظار زیادی ندارم!
فکر می کنم سرمربی بیش از توان این بازیکن به او وظایفی را محول می کند و به دلیل عدم اجرای آن وظایف، هم بر بازیکنان دیگر فشار مضاعفی وارد می شود و هم بر کل تیم در جریان اجرای تاکتیک ها.
اما از چاوشی انتظار دارم.
افشین باید در زمین طوری بازی کند که حرفی برای گفتن نماند که در ترکیب باشد یا نباشد.
حالا وقتی به دلیل افت، یا اصلا تاکتیک مد نظر سر مربی، افشین نیست و از روی نیمکت بازی را نظاره می کند، کسی به او حق توهین ندارد و[color=red:bb41a2a356] همین طور به مهدوی کیا.[/color:bb41a2a356]
منظور من از حاشیه همین است که برخورد ها با مهدوی کیا از طرف بعضی از هواداران جنبه ی بومی و غیر بومی پیدا کرده و کسی به افت چاوشی اعتراض نمی کند.
در حالی که ما دوست داریم چاوشی و آبشک و ... حتی مختاری، در زمین بازی کنند و بار داماش به روی این بازیکنان بومی باشد.
این جا حاشیه، در چگونگی ِ عنوان کردن ِ نظرات است نه در اصل موضوع.
وگرنه به تعداد تماشاگر برای یک تیم، نظر و عقیده ی مختلف هست و تقابل این آرا و نظرات به معنی ِ حاشیه نیست.
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه دسامبر 11, 2011 3:14 pm

مطمئن باش که من به غیر بومی بودن مهدی کاری ندارم.
اون هم مثل محمدی یه خرید اشتباه بود.
افشین هم وقتی بد بازی میکنه بهش فشار میارن هوادارا.
ببین این تیم نشون داده برخلاف سالهای قبل تیم خوبیه و میتونه مدعی باشه.
به خاطر همین وقتی بد بازی میکنه همه ناراحتن.
اما وقتی تیم خوب بازی میکنه و یه بازیکن سوتی میده اون هم چند بار دیگه نمیشه تحمل کرد.
بازی با نفت رو بذاریم کنار هر بازی رو که من دیدم چه تو ورزشگاه چه تو خونه مهدی حداقل 3 یا 4 تا اشتباه بد کرده که آلوز تا اونجایی که تونسته پوشش داده و وقتی اون کم آورده توپ رو دروازه بوده.
همین و فقط همین من دارم از نظر بار فنی الان مهدی نسبت به بار فنی کل تیم قضاوت میکنم...
مهدی حتی از بازیکن های درجه 3 تیم عملکرد پایین تری داره.
حله جیگر؟ /7/
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:16 pm

[quote:530ce5505e="arvand"][quote:530ce5505e="pedram_1367"]ممنون از نظرهاتون .... واقعا عجیب شیرفهم شدیم !!! و همونطوری که می دونستم این نظرها رو می دیدم ... به هر حال گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...
دوست عزیزی که فوتبال رو بهتر از شطرنج میشناسی امیدوارم شما جزو اون گروه نبوده باشی که مهدوی کیا رو هو میکردن یا چاووشی رو به فحش بسته بودن ...
اون دوستمون که میگه حکی گفته حاجتی هافبک چپه که دمش گرم ... چون حاجتی رو هر جا بذارن بازی میکنه و خوب هم بازی میکنه اگه یه بار گذاشتنش دفاع چپ مطمئن باش از ابوذر هم بهتر بازی میکنه ولی پستش اون نیست ....
اون دوستمون هم که میگه نباید به خاظر بازی دادن آبشک از دینورزاده حمایت کرد که ...
اون یکی دوستمون میگه کسی که این حرف رو میزنه تیم رو میبره تو حاشیه !!! آخه دوسته من با حرفهای من و شما تیم میره تو حاشیه ؟؟؟ اگه اینجوریه خیلی خودمون رو بالا گرفتیم براااا ...
متاسفانه نمیشه یا نمی تونم این موضوع رو جا بندازم که من طرفدار دینورزاده نیستم ولی چجوری میشه فهموند خدا می دونه ...
به هر حال دوستان حزب باد زیادن و گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...[/quote:530ce5505e]
حزب باذ اون کسیه که 4ماهه طرفداره داماش شده[/quote:530ce5505e]

درست میگی هوادار شمایی ...
دوست عزیز شما هنوز فرق بین عضویت در یک سایت رو با هواداری یک تیم نمی دونی !! اگه این سایت بر فرض 3 سال باشه که راه افتاده باشه یعنی قبل اون این تیم طرفدار نداشته ؟؟؟ یا 10000 تا هواداری که میان استادیوم همه کاربرای این سایتن ؟؟؟؟ پس بهتره سکوت اختیار کنی و تا کسی باهات صحبت نکرد نپری وسط چون اینجا هدف این نیست که بخوایم کل کل کنیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:24 pm

دوستان صلوات بفرستید
ادامه اینجور بحث ها اصلا به صلاح نیست.
خواهشن ادامه ندید.
هرکی بزرگتره جواب نده.
ممنون
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 4:58 pm

[quote:d6d7388f36="Hamed9"]حالا یک باخت رو بدشانسی و داور می گیریم یا بی دقتی بازیکن ها زمین و زمان رو ندوزید. ما امسال همین رتبه رو داشته باشیم و حذفی هم حذف بشیم باز هم شاهکار هست با این شرایط.
من مدت زیادی نیست که عضو شدم ولی در همین مدت دیدم بعضی ها توی برد هم از یه چیزی میخواند ایراد بگیرن. نظرات رو خوندم آقا پدرام در مورد دینورزاده حرفی نیست چون همه می دونند گند زد اما اینکه حزب باد میگی خیلی ها هستند رو نفهمیدم!
یعنی چون قرار هست در آینده قاسم پور با تیم خدای نکرده مشکل پیدا بکنه الان نباید از اون و تیم حمایت کرد چون اسمش میشه حزب باد؟ این حرفت یه کم کل حرف هات رو زیر سوال برد.
این چه حرفی هست مگه شما تازه فوتبالی شدی و فوتبال می بینی که این رو می گی دوست من؟ خب چه کسی می تونه بگه نادر دست نشان هم اگر توی تیم بود همیشه نتیجه می گرفت؟ یک جایی هر مربی عوض میشه .
بعدشم مصطفی حاجتی دوست منه و از خیلی وقت پیش می شناسمش هم دفاع چپ بازی کرده قبلا و هم اینکه هافبک چپ و هافبک وسط سمت چپ .[/quote:d6d7388f36]

دوست عزیز ... من تمام سعی رو کردم که با رعایت ادب نظرم رو بگم و تاکید کردم من طرفدار دینورزاده نیستم و به عبارتی ک... لق دینورزاده ! صحبت من این بود که تیم ما زمان مربی قبلی بهتر از الان بود حداقل تو ترکیب حالا اگه مربی قبلی قاسمپور بود من تائیدش می کردم یا اگه دست نشان یا حتی فیروز کریمی یا هرکس دیگه ای ... برای من به شخصه فرقی نمیکنه مربی تیم کی باشه به شرطی که کارشو درست انجام بده و همونطوری که تو تمامی کامنت هام گفتم این نظر منه و از دست من هیچ کاری بر نمیاد و تا حدودی فکر میکنم از کل دوستان این سایت هم همینطور مگر روی سکوها که بخواهیم با شعار و ... کاری انجام بدیم ... این موضوع خیلی ساده هست ...
درباره حاجتی اگه دیدیش چندتا ماچ آبدار از طرف من بکنش و بگو ما خیلی دوستش داریم و همیشه از لحاظ شخصیتی برای من نمونه هست نه به عنوان بازیکن باشخصیت بلکه به عنوان انسان درست ... در مورد پستش من قبلا گفتم من نمیگم دفاع نیست و یا هافبک نیست و ... من میگم تو هافبک چپ کاراییش بیشتره حالا شاید بذارتش هافبک راست ( نه چپ ) این نشون دهنده این نیست که پستش اونجا هست چون هر جا بازی کنه با غیرتی که داره مفید و بسیار موفقه و بحثی توش نیست ...
منظور از حزب باد هم مشخصه ولی منظور من کسایی هستند که 20 دقیقه اول بازی مهدوی کیا رو تشویق می کنن و آخر بازی فحش می بندن بهش ! همینطور در مورد بقیه بازیکنان ... یا کسایی که تا تیم گل سوم رو می خوره میرن !! البته این زمان مربی قبلی و تو بازی با تراکتور هم اتفاق افتاد که ما دقیقه 80 گل سوم رو خوردیم و ملت صندلی شکوندن و رفتن ...
درباره تعویض مربی همونطور که گفتم از دست امثال ما کاری بر نمیاد چون تو همین سایت همه علاقه به مربیان دیگه داشتن و آخرش قاسمپور شد ... من تو تمام کامنتهایی که درباره قاسمپور بحث شده گفتم به عنوان مربی باهاش مخالفم ولی به عنوان انسان احترامش واجبه و کسی نمی تونه منکر این موضوع بشه و اونم یه روزی میره ... و البته تاکید کردم که اون هم دوست داره موفق بشه ولی چندین اشتباه داره که داره روش تاکید میکنه که اینها به ضرر تیمه ...
یه نکته دیگه به نظرم اگه تو پیروزی و موفقیت انتقاد کنیم بهتره تا اینکه تا تیم باخت بیایم و با اینکه همه عصبی و ناراحتیم بیایم و بد و بیراه بگیم و شاید تو اون حرفها هم حرف درستی باشه ولی چون تیم ناموفق این موضوع پیش میاد که تا تیم باخت اومدن و این حرفها رو زدن .... از این بردها و باختها چه تو این فصل و چه تو فصلهای دیگه بسیار پیش میاد ولی چیزی که میمونه این تیم حالا با هر اسم و هر بازیکن و هر مربی ای میمونه و شهر رشت و مردماش ...
نکته آخر ؛ دوستان نظراتشون رو گفتن و چندتاییشون هم توهین کردن ولی اشکال نداره چون " از کوزه همان برون تراود که در اوست " و اصولا تجربه نشون داده ما بلد نیستیم با همدیگه با رعایت اصول ادبی و فرهنگی بحث کنیم و سریعترین راه ممکن رو استفاده میکنیم ... متاسفانه نمی دونم دلیلش چیه که من هرچی رو مطرح میکنم و خیلی هم تلاش میکنم تا درست منظور رو برسونم دقیقا برعکس برداشت میشه !؟! و کامنتهایی رو هم که میگیرم دقیقا برعکس هست ! بی ربط به موضوع ! مثلا من می نویسم دینورزاده تا دید مهدوی کیا تو دفاع مشکل داره ، جلو بازیش داد ، همه میان میگن تو طرفدار دینورزاده ای !! یا میگم بازیکنی مثل چاووشی رو تعویضی میاورد و می ذاشت نوک میگن با بازیکن لجبای میکرد ... در حالیکه هدف من حمایت از اون مربی نیست بلکه کار درست رو آدم میگه درست دیگه براااااااااا ... یا میگم باید بازیکنی مثل آبشک رو تشویق کنیم چون استعداد شهرمونه و نیاز به حمایت داره حالا چه رو نیمکت چه تو زمین اما کامنتهایی که میاد میگه ( ! ) مثلا دینورزاده جهانگیر رو بعضی موقع ها ( بازی با فجر تو شیراز ) گذاشته بود نوک که کار اشتباهی بود یا بازی با سپاهان جهانبخش رو عقب و مهدوی کیا رو جلو ولی بعد 20 دقیقه جاشون رو عوض کرد که باز هم اشتباه بود .... اشتباه اشتباهه یا دینورزاده یا قاسمپور ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

Re: ...

پستتوسط 888 » يکشنبه دسامبر 11, 2011 6:42 pm

[quote:e3476d7334="monfared"][quote:e3476d7334="siakelach"]بعد این موضوع که به خاطر این باخت نیست.
خیلی خوشحالم که عضو این سایت هستم.[/quote:e3476d7334]

البته اگر به نظر من کاملا توجه کرده باشید، ذیل نظراتی هست که پای عنوان نظرسنجی در خصوص مهدوی کیا بوده و متوجه خواهید شد که منتقد به نه تنها حضور مهدوی کیا در زمین که منتقد به خرید اشتباه وی هم هستم.
چیزی که باعث شد این مسائل را مطرح کنم، و شما از آن به عنوان حاشیه نبودن یاد می کنید، بیشتر به این بر می گردد که این جا بحث ناسیونالیستی به منافع باشگاه چیره نشود.
[b:e3476d7334]ما می خواهیم باشگاه و داماش، زیر سایه ی شهر ما بزرگ شود[/b:e3476d7334] و هر کسی هم برای داماش بازی می کند برای رشت هست که توپ می زند.
من به نوبه ی خودم از مهدوی کیا انتظار زیادی ندارم!
فکر می کنم سرمربی بیش از توان این بازیکن به او وظایفی را محول می کند و به دلیل عدم اجرای آن وظایف، هم بر بازیکنان دیگر فشار مضاعفی وارد می شود و هم بر کل تیم در جریان اجرای تاکتیک ها.
اما از چاوشی انتظار دارم.
افشین باید در زمین طوری بازی کند که حرفی برای گفتن نماند که در ترکیب باشد یا نباشد.
حالا وقتی به دلیل افت، یا اصلا تاکتیک مد نظر سر مربی، افشین نیست و از روی نیمکت بازی را نظاره می کند، کسی به او حق توهین ندارد و[color=red:e3476d7334] همین طور به مهدوی کیا.[/color:e3476d7334]
منظور من از حاشیه همین است که برخورد ها با مهدوی کیا از طرف بعضی از هواداران جنبه ی بومی و غیر بومی پیدا کرده و کسی به افت چاوشی اعتراض نمی کند.
در حالی که ما دوست داریم چاوشی و آبشک و ... حتی مختاری، در زمین بازی کنند و بار داماش به روی این بازیکنان بومی باشد.
این جا حاشیه، در چگونگی ِ عنوان کردن ِ نظرات است نه در اصل موضوع.
وگرنه به تعداد تماشاگر برای یک تیم، نظر و عقیده ی مختلف هست و تقابل این آرا و نظرات به معنی ِ حاشیه نیست.[/quote:e3476d7334] دوست عزیز دراین مورد مقایسه مهدوی کیا وچاووشی درست نیست.چون درموردمهدوی کیا ما میدونیم دیگه توانایی جسمانی وفیزیکی فوتبال بازی کردن درسطح لیگ برتر رونداره .اما چاووشی ازنظر جسمی تو اوج امادگی جسمی وتو سنی هست که یه فوتبالیست تواوج پختگی هست وتوان بهتر شدن رو داره وبه خاطر استفاده ازش توپست غیر تخصصی شاید افتی داشت باشه به نظر من چاووشی بازیکنیه که باید تو محوطه جریمه باشه(یه چیز تو مایه های محسن خلیلی)وبیرون محوطه کاراییش پایین میاد که باوجود بازیکنی مثل غلامی وسیستمی که فعلا تیم باز ی میکنه امکان چنین چیزی وجود نداره (حالا نمی خوام مسائل فنی رو بگم چون بعضی دوستان ناراحت میشن ومیگن هر کی برای خودش یه مربیه).واین ربط به بومی وغیر بومی بودن نداره
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » يکشنبه دسامبر 11, 2011 9:55 pm

مهدوی کیا بازیکن بزرگیه و تو کلی از بردای امسال نقش اساسی داشته.نباید از اینا گذشت.اما اصلا مدافع نیست.حتی تو دوران اوجش هم دفاع خوبی نبود.چه برسه به الان.تیم دفاع راست نداره.کاریش نمیشه کرد.جهانبخش رو هم اگه بذارن استعداد تهاجمیش میسوزه.یه چیز دیگه هم هست.چرا به محض اینکه یه بازی رو باختیم همه شروع کردن به انتقاد از مهدوی کیا؟باید قبول کرد که ابراهیم قاسمپور با تمام بزرگیش این بازی تو چیدن ترکیب و زمان تعویض ها اشتباه کرد.گیریم که حرف بعضی از دوستان درست باشه و مهدوی کیا به درد نخوره.بقیه تیم (به جز غلامی)چرا اینقدر افتضاح بودن؟چرا بقیه تیمو نمیبینیم؟همه بد بودن عزیزان.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » دوشنبه دسامبر 12, 2011 12:36 am

[quote:5df424842f="pedram_1367"][quote:5df424842f="arvand"][quote:5df424842f="pedram_1367"]ممنون از نظرهاتون .... واقعا عجیب شیرفهم شدیم !!! و همونطوری که می دونستم این نظرها رو می دیدم ... به هر حال گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...
دوست عزیزی که فوتبال رو بهتر از شطرنج میشناسی امیدوارم شما جزو اون گروه نبوده باشی که مهدوی کیا رو هو میکردن یا چاووشی رو به فحش بسته بودن ...
اون دوستمون که میگه حکی گفته حاجتی هافبک چپه که دمش گرم ... چون حاجتی رو هر جا بذارن بازی میکنه و خوب هم بازی میکنه اگه یه بار گذاشتنش دفاع چپ مطمئن باش از ابوذر هم بهتر بازی میکنه ولی پستش اون نیست ....
اون دوستمون هم که میگه نباید به خاظر بازی دادن آبشک از دینورزاده حمایت کرد که ...
اون یکی دوستمون میگه کسی که این حرف رو میزنه تیم رو میبره تو حاشیه !!! آخه دوسته من با حرفهای من و شما تیم میره تو حاشیه ؟؟؟ اگه اینجوریه خیلی خودمون رو بالا گرفتیم براااا ...
متاسفانه نمیشه یا نمی تونم این موضوع رو جا بندازم که من طرفدار دینورزاده نیستم ولی چجوری میشه فهموند خدا می دونه ...
به هر حال دوستان حزب باد زیادن و گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...[/quote:5df424842f]
حزب باذ اون کسیه که 4ماهه طرفداره داماش شده[/quote:5df424842f]

درست میگی هوادار شمایی ...
دوست عزیز شما هنوز فرق بین عضویت در یک سایت رو با هواداری یک تیم نمی دونی !! اگه این سایت بر فرض 3 سال باشه که راه افتاده باشه یعنی قبل اون این تیم طرفدار نداشته ؟؟؟ یا 10000 تا هواداری که میان استادیوم همه کاربرای این سایتن ؟؟؟؟ پس بهتره سکوت اختیار کنی و تا کسی باهات صحبت نکرد نپری وسط چون اینجا هدف این نیست که بخوایم کل کل کنیم ...[/quote:5df424842f]
تو نمیتونی بگی به من که من کی سکوت کنم کی نکنم من هر وقت بخوام کامنت میدم.بعدشم من اصلا از تاریخ عضویتت تو سایت نگفتم که تو 4ماهه هوادار شدی من از حرفات و کامنتات مطمئنم که پارسال که تیم لیگ 1 بود طرفداره داماش نبودی چون نظرهایه جالبی راجع به پست بازیکنا میدی و یه دلیل دیگمم این بود که نمیدونستی داماش یه زمانی با لباس پگاه بازی میکرد.
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 4:53 am

همونطور که گفتم قصدم ادامه دادن یا به قولی کل کل کردن نیست چون هم حوصله ندارم هم ارزش نداره ...
این کامنت من تو اون موضوع بود :
چه جالب ... من یادم نبود که داماش با پیراهن پگاه هم بازی میکرد ! به نظرم بهترین رنگ همون بود که خیلی تک بود ...
اینم لینکش :
http://varesh-sport.com/ftopic-1799-day ... sc-15.html
به هر حال سرعت عمل بالاست و دقت عمل پایین ...
در نهایت ما که هیچ ادعایی تو هواداری از این تیم نداریم و تاکید هم کردم که اطلاعات فوتبالی همه دوستان زیااااد و همه جزو طرفداران مادرزاد این تیم هستند و کسی تو این موضوع شکی نداره ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:09 am

وابدید دیگه برا
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:15 am

دوستان عزیز همه شما همیشه کنار ما بودید و با بد و خوب ما ساختید بردهای ما شادتان کرد و باخت ها اشک در چشمانتان سرازیر کرد اما یک سوال آیا از اول فصل مگر اعلام نکردیم امسال می خواهیم مطرح باشیم و بین تیمهای هفتم تا دوازدهم قرار بگیریم؟ آیا از مشکلات مالی شدید باشگاه مطلع نیستید؟ آیا چاووشی برای شهر ما کم افتخار آفرید که امروز مورد توهین قرار بگیرد؟ آیا مهدوی کیا را خودتان اسطوره فوتبال آسیا خطاب نکردید که امروز با توهینها دلش شکسته شود؟ الان تیم ششم جدولیم اینگونه است اگر شرایط ملوان را داشتیم سرمان را می شکستند چرا می گذارید عده ای که نه برای فوتبال بلکه برای تجارت؟!! پشت دروازه ما می نشینند اینگونه ترکتازی نمایند؟ الان وقت آن است که مسولان استان نمایندگان مجلس و مدیران را فراخوانید تا به کمک تیم شهرتان بیایند شما نشان دادید همیشه هستید و کنارمان خواهید بود آنان را فراخوانید بیایید به جای اینکه نظرسنجی برای بودن یا نبودن یک بازیکن یا چگونگی اذیت کردن فیروز بگذاریم به تهیه شعارهایی جهت فراخوانی مسولان اقدام کنیم مثل استاندار یادت باشه داماش باید باشه...
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:22 am

پدرام پس یعنی شما دنبال کل کل کردن هستید نه جواب دادن منطقی؟!
آخه تیم ما کجا در زمان مربی قبلی بهتر بود وقتی از 7 بازی 5 امتیاز گرفتیم و الان توی 9 بازی 17 امتیاز؟ تازه قاسم پور خودش تیم رو نبسته و اگر خودش می بست و از اول بود با این شکلی که الان خوب کار میکنه الان احتمالا اول یا دوم جدول بودیم.
شما ترکیب برات مهم هست یا خوب بازی کردن و نتیجه؟ اگر با قاسم پور 2 تا باختیم با دینورزاده همون یک بردمون هم چرت و پرت بود و باید می با ختیم. اتفاقا مصطفی دفاع چپ خوب تری هست تا هافبک چپ و قبلنا هم دفاع چپ بازی می کرد.
بعد به نظرم توی کامنت قبلی نظرتون در مورد حزب باد یک چیز دیگه بود.
الان رفتم سایت طرفداران ملوان رو دیدم اونها له له می زنند جای ما باشند و بعد شما اینجا به حاشیه کار دارید. قصد جسارت ندارم اما من هم با بچه های دیگه موافق هستم و از مدیران هم می خوام درخواست بکنم این بحث های حاشیه ای الکی رو جمع کنند چون معلوم نیست چه هدف هایی هست.
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:43 am

بابا بیخیال پدارم بشید دیگه.
میگم میخواد موضوع نظر سنجی رو بذاریم پدارام.
خجالت بکشید دیگه.
اومدیم نظرمون رو در مورد تیم و بازیکنا بدیدم یا کاربرای سایت.
میخواید یه تایپیک کل کل درست کنید برید اونجا بزنید تو دهن همدیگه خیالتون راحت بشه.
ببینید آقای سراوانی چی میگه....
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟