[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - معاوضه محمد محمدی با معمارزاده

معاوضه محمد محمدی با معمارزاده

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

با معاوضه محمدی با معمارزاده موافقید

بله
30
64%
خیر
17
36%

کل آرا : 47

پستتوسط amir131 » يکشنبه نوامبر 27, 2011 2:31 pm

هر وقت چهارتا رو جبران کردید بعدا کری بخونید اره /11/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه نوامبر 27, 2011 2:33 pm

آرررررررررررررررررررررررررررررهههههههههههه /11/ /11/ /11/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » يکشنبه نوامبر 27, 2011 6:06 pm

واقعا دلم برا علی تنگ شده خداییش هم از محمدی بهتره هم میثاق ولی حیف آخه چی به عابدینی بگم.
داش علی چیلایورت /23/ /23/ /7/ /7/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 27, 2011 7:50 pm

آقای علی پروین تو رو به روح مادرت قسم این محمدی رو از ما بخر ،به خدا مفته فقط 500 ملیون تومن. :?
آقای عابدینی جان هر کس که دوست داری رضایتنامه محمدی رو بده، فکر کن پولی که بهش دادی برای صدقه دادی یا به مستمند کمک کردی ،انشاا... توی این شب های عزیز امواتت بعد از مرگ سرما نخورن .
جنازه فراهانی اون توپی که این آقا گل خورد رو میگرفت
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه نوامبر 27, 2011 8:30 pm

آقا ميگم چطوره آبشك بعد از محمدي تو دروازه باشه :D
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 27, 2011 8:53 pm

[quote:a4fd2b7f0f="Fan"]آقا ميگم چطوره آبشك بعد از محمدي تو دروازه باشه :D[/quote:a4fd2b7f0f]

اگه آبشک فیکس از اول بمونه تو گل خیلی بهتره ، حداقل اونجور گلی که از تراکتور خوردیم رو نمیخوریم و همچنین ضربات پا و شروعهاش خوبه :wink:
دم ممد آبشک گرم .........
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 27, 2011 8:57 pm

[quote:e661ac9a8d="miladcivil"][quote:e661ac9a8d="Fan"]آقا ميگم چطوره آبشك بعد از محمدي تو دروازه باشه :D[/quote:e661ac9a8d]

اگه آبشک فیکس از اول بمونه تو گل خیلی بهتره ، حداقل اونجور گلی که از تراکتور خوردیم رو نمیخوریم و همچنین ضربات پا و شروعهاش خوبه :wink:
دم ممد آبشک گرم .........[/quote:e661ac9a8d]
در کامل کردن حرف شما هم باید بگم که با وجود آبشک نیازی به میثاق و امثالهم نداریم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » دوشنبه نوامبر 28, 2011 3:51 pm

[b:0f6bf28b32]معمارزاده:خبر مذاکره‌اش با داماش گيلان را رد کرد [/b:0f6bf28b32]

[color=black:0f6bf28b32] [color]
ميثاق معمارزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار کرد: من در اختيار باشگاه قرار داده شدم و تا امروز هم در اين رابطه هيچ بحثي انجام نشده است. سردار رويانيان هم از من خواسته بود که با هيچ کس مصاحبه نکنم و در انتظار تصميم مسئولان باشگاه باشم.

وي در ادامه با رد خبر مذاکره‌اش با داماش گيلان و تراکتورسازي خاطر نشان کرد: من بازيکن پرسپوليس هستم و با اين تيم قرارداد دارم و بنابراين از نظر اخلاقي و حرفه‌اي نمي توانم با باشگاه ديگري مذاکره کنم. متاسفانه در روزهاي اخير، روزنامه‌ها از قول من حرف‌هايي را منتشر کردند که همه را تکذيب مي‌کنم. من پس از ماجراي در اختيار باشگاه گذاشته شدنم فقط با «ايسنا» مصاحبه کردم و با جاي ديگري حرف نزدم.

معمارزاده در ادامه با بيان اين که کاملا تابع نظرات رويانيان و زارع است، از اين دو تشکر کرد و افزود: مي خواهم به نکته‌اي اشاره کنم که ساير بازيکنان به دلايلي نمي‌توانند آن را عنوان کنند. مسئولان فعلي پرسپوليس نمي‌توانند يا دوست ندارند، پول‌هايي را که در باشگاه خرج مي‌کنند و پاداش‌هايي را که مي‌دهند، رسانه‌اي کنند.

وي در ادامه با بيان اين که بازيکنان پرسپوليس در شرايط موجود کاملا از نظر مالي تامين هستند گفت: بازيکنان حاضر در هر بازي، در صورت پيروز شدن سه تا چهار ميليون تومان پاداش مي‌گيرند، همچنين ذخيره‌ها دو تا دو و نيم ميليون و سکونشينان يک ميليون تومان پاداش مي‌گيرند. ما حتي به دليل تساوي برابر سپاهان ، نفري شش سکه بهار آزادي پاداش گرفتيم.

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس در پايان گفت: پيروزي برابر ذوب آهن را به همه پرسپوليسي‌ها تبريک مي گويم و اميدوارم پرسپوليس امسال هم مانند دو سال گذشته، قهرمان جام حذفي شود.[color=black] [/color:0f6bf28b32]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه نوامبر 28, 2011 5:01 pm

معمارزاده رو کی ...آخه.اون یکیه عین محمدی شایدم بدتر
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه نوامبر 29, 2011 10:07 am

[size=18:b15221dbec]عابديني تصميم بدي برايم نمي‌گيرد
ديگر نمي‌توانم درداماش بمانم
محمد محمدي: من از پيشنهاد پرسپوليس بي‌اطلاعم[/size:b15221dbec]

دروازه‌بان جدايي‌طلب داماش گيلان عصر روز گذشته و از تبريز با گل همراه شد. او در طول مصاحبه همواره سعي مي‌كرد جانب احترام براي باشگاه گيلاني و مديرعامل آن را رعايت كند اما در عمق صدايش مي‌شد احساس كرد كه ديگر تاب ماندن در رشت را ندارد. اخبار روزهاي گذشته در مورد جابه‌جايي محمدي با ميثاق معمارزاده و انتقال دوباره‌اش پس از 6 سال به پرسپوليس، سوژه‌هايي بود كه باعث شد به سراغش برويم و صداي محترمانه جدايي‌خواهي‌اش را بشنويم. صدايي كه آرزو مي‌كنيم از حنجره تمام فوتباليست‌ها با همان لحن آرام محمد محمدي بشنويم.
گويا پيوستنت به پرسپوليس در نيم فصل مراحل پاياني‌اش را سپري مي‌كند! اين خبر را تاييد مي‌كني؟
من در اين خصوص اطلاعي ندارم.
اما گفته مي‌شود كه امير عابديني اين مطلب را به شكل مشخصي تاييد كرده است!
با من صحبتي در اين باره انجام نشده است.
اصلا ماجراي جدايي‌ات از چه قرار است؟
من فقط تا اين حد مي‌دانم كه چندي پيش به آقاي عابديني گفتم كه مشكلي برايم به وجود آمده و مي‌خواهم حداكثر تا نيم فصل از داماش جدا شوم. به همين خاطر هم هست كه اگر پيشنهادي از سوي باشگاهي مطرح شده باشد نمي‌توانم آن را تاييد يا تكذيب كنم چون در چنين مواردي من با باشگاهي وارد مذاكره نمي‌شوم و براساس تعهدي كه به باشگاه داماش گيلان دارم همه تصميمات را به باشگاه واگذار كرده‌ام تا...
مشكل مالي داري؟
خير. مشكلم شخصي است. از وقتي كه از سفر برگشتم اين مساله را با كادر مديريتي در ميان گذاشتم و البته اين مشكل از قبل برايم محرز شده بود اما وقتي به مرخصي رفتم در بازگشت مشكلم را انتقال دادم و طبق صحبت‌هايي كه صورت گرفته قرار است آقاي عابديني تا نيم فصل برايم شرايط را مهيا كند.
آن زمان كه با داماش قرارداد مي‌بستي اين مشكل را نداشتي؟
خير. يك مشكل غيرقابل پيش‌بيني برايم به وجود آمده است.
با مردم رشت مشكل داري يا زندگي در اين شهر؟
خير.
شهري كه عابديني برايت انتخاب كند تا چه حد برايت مهم است؟ به هر حال قطعا قصد نداري در نقطه‌اي دور از تهران به فوتبالت ادامه دهي!
من همه چيز را به باشگاه گفته‌ام و ريش و قيچي دست آقاي عابديني است. مطمئن هستم تصميمي كه عليه من باشد اتخاذ نخواهد شد. قطعا من هم در اين ارتباط منافع باشگاه را در نظر گرفته‌ام.
مي‌خواهي برگردي تهران؟
گمانه‌زني‌ها در اين قبيل موارد زياد است ولي فكر مي‌كنم اگر تا 25 آذر صبر كنيم همه چيز مشخص خواهد شد. من تابع تصميم باشگاه هستم و اميدوارم كه شرمنده باشگاه داماش گيلان نشوم
قرار است تيمي كه تو را مي‌خواهد پول قراردادت را پس بدهد؟
اطلاعي از اين شرط يا ديگر شرايط تعيين شده ندارم.
دوست داري به پرسپوليس برگردي؟
من الان بازيكن تيم داماش گيلان هستم و فكر نمي‌كنم پاسخ دادن به اين سوال در اين شرايط چندان صحيح باشد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه نوامبر 29, 2011 10:24 am

فَکش بَزن دیوارَ بابا.توو کی تووی پله کس تر توو هم ببه امیره .... * * *.راست ببه اَ خبر یا دوورغ مره فرق نره چو نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها .
سریعتر فکش.تی لهجه مرا وانی کونه چی برسه اَتو مرا قد قد بکونی .توو که تووی عابد زاده ببه بگه کی رشت دورون نتم بیسم اینتا تیمپا امرا توادم بیرون .
اگه من جای عابدینی بووم علــــی امرا تعویضاَ کودیم تا محمدی بشه دسته 1 بازی بوکونه امی علی هم بیا امی تیمه دورون.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » جمعه دسامبر 02, 2011 10:06 am

پشت پرده درخواست دروازه​بان داماش
ورزشی - دروازه بان مطرح داماش گیلان به دلیل جالبی درخواست جدایی از این تیم را دارد!

به گزارش «24»، محمد محمدی دروازه بان مطرح و گران قیمت داماش گیلان از مسئولان این باشگاه خواسته تا با جدایی او در نیم فصل موافقت کنند.

این اتفاق شایعات فراوانی را در پی داشته و حتی برخی بر این نظرند که پرسپولیسی ها محمدی را هوایی کرده اند اما اصل ماجرا چیز دیگریست.

یک منبع آگاه در باشگاه شمالی به خبرنگار ما گفت:محمدی یک مصدومیت کهنه دارد که بازی روی چمن مصنوعی ورزشگاه محل مسابقات داماش در رشت این مصدومیت را تشدید می کند لذا وی با اشاره به این موضوع از داماشی ها خواسته است که با جدایی اش موافقت کنند که هنوز پاسخ مشخصی به این درخواست وی داده نشده است.
:?:
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » جمعه دسامبر 02, 2011 10:12 am

اگه بزارند بره بهتره چون حداقل نصف پولش به تیم برمیگرده که شاید حدود 300-400 میلون بشه و تازه ما دروازه بانهای دوم و سوممون هم زیاد باهاش اختلاف ندارند
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » جمعه دسامبر 02, 2011 10:27 am

فکر میکنه تو چمن مصنوعی بازی کنه رباط صلیبی پاره میکنه و باید از فوتبال برای همیشه خداحافظی کنه ..البته اگه این هم فقط یه بهانه نباشه !
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه دسامبر 02, 2011 10:31 am

[quote:a78d45ca85="meelad"]پشت پرده درخواست دروازه​بان داماش
ورزشی - دروازه بان مطرح داماش گیلان به دلیل جالبی درخواست جدایی از این تیم را دارد!

به گزارش «24»، محمد محمدی دروازه بان مطرح و گران قیمت داماش گیلان از مسئولان این باشگاه خواسته تا با جدایی او در نیم فصل موافقت کنند.

این اتفاق شایعات فراوانی را در پی داشته و حتی برخی بر این نظرند که پرسپولیسی ها محمدی را هوایی کرده اند اما اصل ماجرا چیز دیگریست.

یک منبع آگاه در باشگاه شمالی به خبرنگار ما گفت:محمدی یک مصدومیت کهنه دارد که بازی روی چمن مصنوعی ورزشگاه محل مسابقات داماش در رشت این مصدومیت را تشدید می کند لذا وی با اشاره به این موضوع از داماشی ها خواسته است که با جدایی اش موافقت کنند که هنوز پاسخ مشخصی به این درخواست وی داده نشده است.
:?:[/quote:a78d45ca85]

دنیا بازیکن تو این زمین بازی میکنن و مشکلی ندارن بعدش این اینجا لایی میخوره مشکل دار میشه ؟؟؟ نه برااااااااااا این دیده فراهانی چندتا بازی فیکس شد فهمید احتمال داره از بورس بیوفته داره فیلم میاد واسه ما ... آخه فکر میکرد اینجا مثل شهرهای دیگه هست که بیاد و سوار شه دید که رشتی ها سوارش کردند حالا میخواد به زور پیاده شه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان