[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شرحی بر حرکات بی شرمانه بازیکنان پرسپولیس پس از گل های اول و دوم + عکس

شرحی بر حرکات بی شرمانه بازیکنان پرسپولیس پس از گل های اول و دوم + عکس

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:44 pm

بارتاب حرکت ناشايست شيث و نصرتي همچنان ادامه دارد
شيث رضايي و محمد نصرتي با حرکت غيرمتعارف و بحث برانگيز خود در بازي مقابل داماش گيلان در داخل کشور ناراحتي و خشم همه را برانگيختند. با گسترش تصاوير و فيلم مربوط به خوشحالي غير طبيعي اين دو در سايت‌هاي اجتماعي و شبکه‌هاي گسترده ارتباطي در جهان شاهد بازتاب تلخ و ناراحت کننده اين اتفاق در رسانه‌هاي پربيننده جهان بوديم.

شيث رضايي و محمد نصرتي با حرکت غيرمتعارف و بحث برانگيز خود در بازي مقابل داماش گيلان در داخل کشور ناراحتي و خشم همه را برانگيختند. با گسترش تصاوير و فيلم مربوط به خوشحالي غير طبيعي اين دو در سايت‌هاي اجتماعي و شبکه‌هاي گسترده ارتباطي در جهان شاهد بازتاب تلخ و ناراحت کننده اين اتفاق در رسانه‌هاي پربيننده جهان بوديم.

تنها پس از يک روز کاري در قاره سبز رسانه‌هاي اسپانيا از جمله آس، مارکا، ال‌پايس، آ.ب.ث و خبرگزاري افه با انتشار فيلم و عکس و گزارش اين خبر را منعکس کردند.

رسانه‌هاي آلمان نيز بازتابي قابل تامل داشتند و آمريکا در رسانه‌هاي تاثيرگذار داخلي خود و همچنين در منابعي چون شيکاگو تريبون، لس‌آنجلس تايمز و ... اين خبر را منتشر کرد.
خبرگزاري فرانسه، آسوشيتد پرس و شبکه جهاني جام جم ايران عمدتا منابع ريشه‌اي و اصلي اين اخبار محسوب مي‌شدند.

سايت نيوز نوشت: محمد نصرتي و شيث رضايي به زننده‌ترين شکل ممکن پس از گلزني تيم خود در ديدار روز شنبه با داماش گيلان، رفتار کردند. حماقت اين دو باعث رنجش ايرانيان شد.
اين سايت افزود: حرکات زشت اين دو بازيکن با سابقه تيم ملي به زعم خود، تنها شوخي عنوان شد اما اين امر منجر به محروميت‌هاي مثل عدم حضور در اماکن ورزشي تا اطلاع ثانوي، کسر ?? درصدي قرارداد و ... شد. سايت نيوز از اين رفتار به عنوان رسوايي در نظر ايرانيان ياده کرده است.

متاسفانه جدا از منابع اشاره شده، انبوهي از سايت‌هاي خبري معتبر و غير معتبر در سراسر جهان به انتشار و بازتاب اين خبر از فوتبال باشگاهي ايران پرداخته‌اند و به واقع ذکر همه اسامي در اين گزارش شدني نيست و در اين ميان بازتاب اين حرکت غير اخلاقي در رسانه‌هاي کشورهاي عربي و حتي آفريقايي باعث تاسف عميق مردم و اهالي فوتبال ايران شده است.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:47 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:45 pm

[quote:edafd94670="abara1989"]ل ب كه هيچي!نشون دادن اونجاش به تماشاگرها و توف كردن سمت ما.تحريك تماشاگرها مخصوصا بعد گل سوم و...
پيداش كنين خواهشن[/quote:edafd94670] اره میدونم تربیت خانوادگیشو نشون داد ... فیلمشو باید صدا سیما رشت داشته باشه یا خبرنگاران و عکسان دور زمین
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:48 pm

[color=blue:a61c1de277]دفاع فيروز کريمي از اقدام غيراخلاقي بازيکنان پرسپوليس[/color:a61c1de277]

[color=red:a61c1de277]* در خصوص اتفاقات رخ داده در بازي پرسپوليس و داماش گيلان چه نظري داريد؟

بازي ما با بازي پرسپوليس همزمان بود. قبول ندارم چنين اتفاقي افتاده باشد. اينها احتمالا شيطنت‌هايي بوده و برخورد شديد و غير رئوفانه با اين قضيه مؤيد اين است که ما بعد منفي اين قضيه را در نظر گرفته‌ايم. از تمام مسئولان خواهش مي‌کنم به عنوان کسي که تحصيلات عاليه‌اش روانشناسي بوده، از من اين حرف را بپذيرند. محمد نصرتي از بچگي پيش خودم بزرگ شده؛ يک انسان فرهيخته و بچه مؤمن است و خانواده فرهيخته‌اي هم دارد؛ همينطور شيث رضايي. من در تقابلي که با دايي داشتم گفتم که جز صداقت، ديانت، حفظ حرمت بزرگتر و پيشکسوت در يک سالي که در کنار شيث بودم نديدم. بهترين بازي‌ را هم براي ما کرد و 3 گل زد و به تيم ملي هم دعوت شد. قبول نمي‌کنم چنين چيزي از غائله تعرض به حريم ورزش صورت گرفته باشد؛ اگر هم رخ داده باشد در ضمير ناخودآگاه بوده است.

دو نفر از بهترين فوتباليست‌هاي ما داراي سجاي اخلاقي هستند. حالا شايد شيث شيطنت‌هايي از جمله قضيه هواپيما داشته باشد. اصلا خود قضيه هواپيما نشان مي‌دهد که اين ضمير ضمير ناخودآگاه است و قصد و تعمدي در اين قضيه نيست. کساني که تصميم‌گيرنده هستند و به مسائل روحي و رواني افراد آگاهي دارند بدانند نبايد اين مسائل را بزرگ کرد. کساني که دارند اين تيترها را مي‌زنند نمي‌دانند که محمد نصرتي چنين آدمي نيست و اين همه سال در فوتبال زحمت کشيده و تاکنون چنين مسئله‌اي نداشته. يک تيتر جالب و پربيننده ارزش خراب کردن دو بازيکن خوب ما را ندارد.

* با اين حرف‌ها فرافکني نمي‌کنيد؟

اول صحبتم هم گفتم دقيقا بازي آنها با بازي ما همزمان بود؛ اين صحنه را نديدم و نمي‌توانم قضاوت کنم اما حرکاتي هست که در ضمير آگاه شکل مي‌گيرد و برخي در ناخودآگاه. 25 سال به عنوان افسر پليس و ضابط قانون فعاليت کردم. اولين بحث را بحث انگيزه در نظر مي‌گيريم. يعني انگيزه‌ ها در ارتکاب به برخي حرکات غيرقابل انکار است. اينجا دفاع نکردم بلکه گفتم برخي حرکات در ضمير ناخودآگاه شکل مي‌گيرد و بحث انگيزشي در آن مطرح نيست اما حرکاتي که در ضمير خودآگاه شکل مي‌گيرد بد آموزي هم دارد. به محمد نصرتي اعتقاد دارم چون تحت تعليم خودم بوده؛ نمي‌توانم چنين چيزي را قبول کنم. در اين 12-13 سال يک حرکت غيراخلاقي از محمد نصرتي ديده‌ايد؟ جز صداقت، عزت، ديانت، انسانيت و اسلاميت چزيي از او ديده‌ايد؟

خدا را گواه مي‌گيرم يک روز بدون روزه شيث را تمرين ندادم. به عنوان يک پدر مي‌ گويم بچه شما اشتباهي انجام دهد چه رفتاري با او داريد؟ 2-3 ماه پيش توي گوش پسر خودم زدم براي اينکه تا کمي بازو درآورد تو روي مادرش ايستاد؛ کشيده زدم تا جايگاه ها را بداند. تنبيه‌اش کردم اما اينکه بخواهم از خانه بيرونش کنم تا به مفاسد اجتماعي فراواني که بيرون از خانه انتظارش را مي‌کشند مبتلا شود، کار درستي است؟ بعد هم بگويم تنبيه کردم و يک کار تربيتي انجام دادم؟
در انگليس اتفاقاتي رخ داده و آنها به راحتي از کنارش گذشتند. ما نمي‌گوئيم به راحتي از کنارش بگذريم. در ليگ انگليس خيلي اتفاقات مي‌افتد ما نبايد از آنها تبعيت کنيم. ما در ايران هستيم و خيلي هم سرافرازتر هستيم.[/color:a61c1de277]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:48 pm

خواهشمندم فیلم حرکات زشت مازیار زارع رو تهیه کنید..... :( :( :( بعد از به ثمر رسیدن گل سوم پرسپولیس اومد سمت هوادارای داماش و الت تناسلیشو لمس کرد به طرف هوادارای داماش :( :( :( چرا هیچکی از این موضوع تو این سایت هیچی نمیگه؟؟؟؟؟؟
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:50 pm

[color=olive:c2c262da20][size=24:c2c262da20]يک قاضي دادگاه کيفري استان تهران گفت: قاعدتاً بايد عليه بازيکنان متخلف پرسپوليس کيفرخواست صادر شود و بر اساس قانون مجازات اسلامي حبس تا 2 ماه و 74 ضربه شلاق مجازات رفتار خلاف عفت عمومي است.[/size:c2c262da20][/color:c2c262da20]

[color=blue:c2c262da20]ولي‌الله حسيني در گفت‌وگو با خبرنگار قضايي فارس درباره رفتار غيراخلاقي بازيکنان پرسپوليس در ميان بازي اظهار داشت: قاعدتا بايد عليه آنها کيفرخواست صادر شود.

وي با بيان اينکه ماده 638 قانون مجازات اسلامي در دو بخش به اين موضوع مي‌پردازد خاطرنشان کرد: در قسمت اول اين ماده قانوني آمده است که هرکس که علنا در انظار، اماکن عمومي و معابر به عمل حرامي تظاهر کند مجازات خواهد شد.

حسيني گفت: ذکر عنوان انظار، اماکن و معابر عمومي از جنبه تمثيلي است و در حال حاضر ورزشگاه و دوربين‌هاي تلويزيوني هم شامل اين موضوع مي‌شوند.

اين قاضي دادگاه کيفري استان تهران گفت: در ادامه اين ماده قانوني آمده است اگر عمل اين فرد داراي کيفر نباشد اما عفت عمومي را جريحه‌دار کند حبس از 10 روز تا 2 ماه يا مجازات 74 ضربه شلاق براي او در نظر گرفته خواهد شد.

وي اظهار داشت: اين نوع حرکات در همه کشورها تحت عنوان جرايم ضدعفت عمومي شناخته مي‌شود.

قاضي دادگاه کيفري استان تهران گفت: ممکن است زن و شوهري با اين توجيه که به هم محرم هستند در ملاء عام اقدام به عملي کنند که خلاف عفت عمومي باشد.

حسيني با بيان اينکه انجام رفتارهاي ناشايست و خلاف عفت عمومي مقابل چشم هزاران تماشاگر و دوربين‌هاي تلويزيوني بسيار بدتر است گفت: بايد با اين افراد برخورد قضايي شود.[/color:c2c262da20][size=18:c2c262da20] [/size:c2c262da20]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:52 pm

[color=blue:8ac6f51b40][size=24:8ac6f51b40]يه خبر توپ[/size:8ac6f51b40][/color:8ac6f51b40][font=Arial Black:8ac6f51b40] [/font:8ac6f51b40]

بازيکنان ديگري از پرسپوليس هم نقش داشته‌اند

[color=green:8ac6f51b40]رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: تا هفته آينده با بررسي جامع اتفاقات پرسپوليس و داماش راي را صادر مي‌کنيم.

اسماعيل حسن زاده در گفت و گو با سايت فدراسيون فوتبال زمان اعلام راي نهايي خاطيان ديدار پرسپوليس و داماش را اوايل هفته آينده اعلام کرد.

وي در اين باره گفت: فعلا تصميم بر اين بوده که اين دو بازيکن به حرکات غيراخلاقي شان تا اطلاع ثانوي محروم شوند اما به جهت اينکه اتفاقات ديگري در اين بازي افتاد و مي خواهيم بررسي بيشتري انجام دهيم چرا که بازيکنان ديگري هم در اين صحنه حرکاتي داشته اند در نهايت اوايل هفته آينده راي قطعي دو بازيکن خاطي پرسپوليس صادر مي‌شود.

حسن زاده در پايان گفت: وظيفه کميته انضباطي اين است که درباره اين مسايل بر اساس قانون و استانداردهاي کميته انضباطي تصميم گيري شود و بايد همه بررسي هاي لازم انجام و بعد حکم صادر شود.[/color:8ac6f51b40]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:53 pm

کار مازیار زارع رو هیچ کس ندیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :( :( :( اومد سمت هوادارای داماش چیکار کرد کجاشو نشون داد و لمس کرد ؟؟؟؟
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:54 pm

ديگر از تلويزيون هم نمي‌شود فوتبال ديد!
عضو كميته فني پرسپوليس گفت: انعكاس حواشي غير اخلاقي در فوتبال‌ شان و مقام ورزشكاران را زير سوال برده است.

محمد زادمهر در گفت‌و‌گو با ايسنا، درباره اخلاق در ورزش و مسايل پيش آمده در پرسپوليس، گفت: من بسيار متاسف و شرمنده هستم. زماني مي‌گفتيم كه در استاديوم الفاظي گفته مي‌شود و نمي‌توان به آنجا رفت، اما حالا بايد به بچه‌هاي خود هم بگويم كه فوتبال را از تلويزيون هم تماشا نكنند.

وي ادامه داد: اين موضوعات يك انزلیچی است و يك دفعه پيش نمي‌آيد، اگر زماني كه مدير عاملي با بازيكنش دعوا مي‌كند، اگر وقتي دو مدير در يك برنامه با هم دعوا مي‌كنند و يا اگر زماني دو بازيكن به هم توهين مي‌كنند با آن‌ها برخورد شود در آن زمان شاهد اين گونه موضوعات نخواهيم بود.

زادمهر خاطر نشان كرد: موضوعات پيش آمده نتيجه‌اش چنين مواردي است و جاي شرمندگي دارد و من خجالت مي‌كشم.

وي در پاسخ به اين سوال كه شما عضو كميته فني پرسپوليس هستيد چه موضوعاتي باعث به وجود آمدن چنين رفتارهاي غير اخلاقي در زمين شده است؟ گفت: رفتار بازيكنان در زمين به كميته فني ربطي ندارد. ما در باشگاه به عنوان يك هوادار هستيم و حقوقي هم نمي‌گيريم، من فقط مي‌توانم بگويم از اين مساله احساس بسيار بدي دارم.

عضو كميته فني پرسپوليس، افزود: بايد توجه بيشتري به مسايل اخلاقي شود، اما متاسفانه هر كسي كه پرخاش‌گرتر است عكسش بيشتر در مجلات منتشر مي‌شود.

زادمهر درباره انعكاس حوادثي غيراخلاقي پرسپوليس در سايت‌هاي بين‌المللي، گفت: اين موضوع باعث شد كه شان ورزشكاران زير سوال برود و جاي تاسف دارد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:55 pm

شيث و رضايي را دارشان بزنيد تا راحت شويد

آقاي فردوسي‌پور، کاري نکنيد که همه چيز را بگويم.مي‌خواهيد شيث و نصرتي به سرنوشت اکبريان دچار شوند؟

علي پروين پس از چند روز سکوت، در گفت‌وگويي تفصيلي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپوليس صحبت‌هاي زير را مطرح کرد:

آقاي پروين چند روزي خبري از شما نبود...

ابتدا بايد پيروزي مقابل داماش را به تمام بازيکنان و کادر فني پرسپوليس تبريک بگويم. يک نفس راحتي کشيديم. قرار نيست من هميشه صحبت کنم اما مطمئن باشيد هر وقت که لازم بود حرف‌هاي خودم را مي‌زنم. فعلا هم در حال پيگيري برخي امور باشگاه هستم.

درباره حرکت شيث رضايي و محمد نصرتي صحبت کنيد...

همه چيز را مي‌دانم، اما بايد حرف هايي را بزنم و بهتر است همه قشنگ آن را گوش کنند چون به نظر من برخي اتفاقات بد در فوتبال ما در خال رخ دادن است.

چه اتفاقي؟ منظورتان حرکت شيث و نصرتي است؟

من برمي‌گردم به چند وقت قبل موقعي که همين آقاي نصرتي به بحرين گل زد و به جام جهاني رفتيم. مردم همه خوشحال بودند و به کوچه و خيابان ريختند، جشن گرفتند شادماني کردند. پرچم ايران را در دستان خود در سراسر دنيا قرار دادند. کار کوچکي بود؟
اما آقايان با اين بچه‌ها چطور دارند برخورد مي‌کنند؟ يک نفر بود بعد از دو سه ماه بيايد بگويد آقاي نصرتي دستت درد نکند که آن گل را به بحرين زدي. هيچکس فکر اين بچه ديگر نبود اما حالا که اتفاقي افتاده که هيچکس آن را تأييد نمي‌کند چه بلايي مي‌خواهيم سر اين دو جوان بياوريم.

يعني شما از حرکت شيث و نصرتي حمايت مي‌کنيد؟

خير. نه من همه دنيا اين کار را محکوم مي‌کنم. کار خوبي نبود اما چرا اين مسئله را ريشه‌يابي نمي‌کنيد؟ اين دو بازيکن جوان هستند و با استرس بالا در اين فشاري که الان روي پرسپوليس است مقابل داماش قرار گرفتند. بعد از گل هم ذوق و شوق داشتند و مي‌خواستند شادي کنند و اين اتفاق افتاد. باز هم مي‌گويم کار خوبي نبود، نيست و نخواهد بود اما ما دنبال چه کاري هستيم؟

بيشتر توضيح مي‌دهيد؟

آقايان پس از اين اتفاق به جاي اينکه دست اين دو بچه را بگيرند و با آنها صحبت کنند به آنها اعلام مي‌کنند که تا آخر عمر محروم هستند. قضاوت‌هاي ناعادلانه مي‌کند و به هر طريقي به دنبال حرف زدن و نابود کردن اين دو بچه هستند. اصلا بياييد يکدفعه اين دو بچه را دار بزنيد خيالتان راحت شود. مثل اينکه موضوع علي اکبريان را فراموش کرده‌ايم که چه بلايي سر اين بچه ‌آمد. دوست داريد شيث و نصرتي هم الان به سرنوشت اکبريان دچار شوند؟

ولي بايد قبول کرد نصريتي و رضايي کار زشتي انجام دادند و بايد تاوانش را بدهند.

ما که نگفتيم کار قشنگي بود. من در اول صحبت‌هايم گفتم کار زشتي بود، همه هم اين را محکوم مي‌کنند اما آنقدر در بوق و کرنا کرديم تا همه دنيا همه چيز را بداند و اين بچه‌ها سرشان را نتوانند بالا بگيرند. ما که مسلمانيم اين را قبول داريم؟

به نظر شما بايد چه کار کرد؟

ول کنيد. نبايد اين بچه‌ها را خراب کنيم. شيث رضايي دو، سه ماه است سرش به کار خودش است و حتي مصاحبه هم نمي‌کند تا به پرسپوليس خدمت کند اما پس از اين اتفاق که باز هم مي‌گويم کار خوبي نبود آقاي عزيز محمدي و عليپور و برخي از مسئولان فدراسيون فوتبال هرکسي يک نظري مي‌دهد. مي‌گويند اين دو بچه را يک سال محروم کنيد يا اصلا از فوتبال کنار بگذاريد. صبر کنيد. چه خبر است؟ کجا مي‌رويد و به دنبال چه هستيد؟
من اين حرف را مي‌گويم بارک الله به غلامحسين پيرواني. يک نفر بود در برنامه شب گذشته اين پسره (فردوسي‌پور) حرف زيبايي زد. نبايد کاري کنيم که شيث رضايي و نصرتي به سرنوشت علي اکبريان دچار شوند. نبايد کاري کنيم تا جوانان ما به بيراهه برود.

آقاي پروين، حرف‌هاي شما درست اما انتظار جامعه اين است که با اين بازيکنان برخورد سفت و محکمي شود.

اين کار را دوباره محکوم مي‌کنم اما وقتي يک قتل به وجود مي‌آيد پدر و مادر فردي که به قتل رسيده با خصلت ايراني خود مي‌آيد و رضايت مي‌دهد و همه چيز را به خاطر يک جوان و اعتقاد خود به خدا مي‌بخشد اما ما اين دو جوان را دو روز است زير گيوتين گذاشتيم. اين خوب است؟

جرايم در نظر گرفته شده براي اين دو بازيکن را قبول داريد؟‌

باشگاه پرسپوليس هنوز 48 ساعت نشده تشکيل جلسه داد و رأي خود را ابلاغ کرد، پس خود مسئولان باشگاه دست به کار شدند و بيکار نبودند اما من اين را از شما مي‌پرسم که بايد مسئولان ديگر اين طور اين بچه‌ها را بزنند؟ علي اکبريان فوتباليست کوچکي نبود اما وقتي بچه‌اش به دنيا آمد او را نديد. الان خانواده اکبريان در گوشه‌اي از تهران گير 100 تومان پول است؛ در جايي که هيچکس فکرش را نمي‌کرد که يک روز آنجا منزل اکبريان باشد. آيا يک نفر معرفت دارد الان برود کف دست اين بچه يک چيزي را بگذارد؟ قطعا خير. پس ما کاري داريم مي‌کنيم که اصلا خوب نيست.
به خدا وقتي علي اکبريان از زندان زنگ مي‌زند از خودم بيخود مي‌شوم. وقتي مي‌گويد خانواده من گير 50 تومان است و نان شب ندارد بخورد نمي‌دانم چه کاري انجام دهم. پس بايد دست اين دوبچه را گرفت و با وجود اينکه آنها را محکوم کرد اما کاري نکرد که به سرنوشت‌ بد کشديده شوند. خيلي از اين علي‌اکبريان‌ها داريم که در گوشه‌هاي ايران هستند و ما هيچ کاري براي آنها نکرديم.

به نظر شما مقصر کدام بازيکن پرسپوليس بود؟

قبل از اين اتفاق در پرونده‌ نصرتي چيزي بود؟ او بسيار با اخلاق، خوش‌رفتار و دوست‌داشتني است اما يک لحظه خون به مغزش نرسيد. باز هم مي‌گويم درود بر شرف غلام پيرواني. درس بزرگي را به فوتبال ما داد. اگر آقاي پيرواني در برنامه آقاي فردوسي پور آن حرف‌ها را نمي‌زد اين آقاي مجري دوست داشت اين دو جوان را بياورد سرشان را جلوي مردم از گردن بزند. آيا اين کار درست بود؟ با 10 نفر صحبت کرد که اين بچه‌ها را بزند، آنها را به دادستاني برد و کاري کرد که آن طرف دنيا کساني که اين موضوع را نمي‌دانستند متوجه شوند. آيا ياد اين بوديم که نصرتي گل زد و به جام جهاني رفتيم و مردم از خوشحالي گريه مي‌کردند، خير؛ چون اين چيزها براي آقايان مهم نيست.

* يعني از برنامه 90 به خاطر اين موضوع گلايه داريد؟

آقاي فردوسي پور کاري نکنيد حرف‌هايي بزنم که براي شما خوب نباشد. کاري نکنيد همه حرف‌ها را بزنم. خواهشا حرمت‌ها را در اين برنامه حفظ کنيد. من باز هم مي‌گويم همه کار اين دو بچه را محکوم مي‌کنند اما آنقدر اين موضوع را بوق و کرنا نکنيد. تمامش کنيد. 10 بار اعلام کرديد اين دو بچه را منشوري مي‌کنند و سال ديگر نمي‌توانند فوتبال بازي کنند. آنها را خراب کرديد اما اين کارها درست نيست و عواقب خوبي ندارد.
يک نفر نيست در اين فوتبال ما پيدا شود که دست اين دو بچه را بگيرد و آنها را نصيحت کند؟ مي‌توانيم 10 جلسه بگذاريم و اشتباهات آ‌نها را بگوييم اما آقايان فدراسيون نه اينکه از اين موضوع سوء استفاده کنيم و اين دو بچه مسلمان را بکوبيم. من باز هم مي‌گويم آقاي پيرواني دستت درد نکند. واقعا تو شاهکار هستي. چون به غير از اين فرد يک نفر وجود نداشت که آن حرف‌ها را در برنامه 90 به زبان بياورد.

با محروميت اين دو بازيکن موافقيد؟

الان محروم کنيد و بگذاريد بروند دنبال کارهاي ناپسند؛ اين آقايان اين اتفاق را دوست دارند. بگذاريد مثل علي اکبريان گوشه زندان بروند. اکبريان بازيکني بود که در استقلال و پرسپوليس همه دوستش داشتند. به زيبايي او حسرت مي‌خوردند اما الان گير 50 تومان پول است. من از شما مي‌پرسم کسي هست دست اين بچه را بگيرد؟ حالا مي‌خواهيد سر شيث و نصرتي که بزرگترين اشتباه زندگي خود را کرده‌اند همان بلا را بياوريد؟

بازي داماش و پرسپوليس را ديديد؟

بله، همه در تلويزيون همه چيز را ديدند و شنيدند. از اول بازي تا آخر بازي به مازيار زارع فحش ناموسي دادند. خودتان را جاي اين بچه بگذاريد آيا از کوره درنمي‌رويد؟ حالا با آن آقاياني که اين کارها را کرده‌اند که ما مي‌گوييم تماشاگرنما هستند کاري نداريم و آمده‌ايم مازيار زارع را بکوبيم.
خدا را شکر اين آقاي ميرزابيگي که ديشب در برنامه نود بود همه چيز را ديده و ديشب گفت در غير اين صورت منکر اين موضوع مي‌شدم. حتي گزارشي هم که ناظر و داور بازي داده اعلام کرده که 90 دقيقه به مازيار فحش دادند حالا آن هم در انتهاي بازي عکس العملي نشان داده ، شما از اين 90 دقيقه 10 دقيقه‌اش را مي‌توانيد بشنويد و صبور باشيد. حالا مازيار زارع آخر بازي يک حرکتي انجام داده و به طرف بازيکن حريف رفته اما اتفاقات ورزشگاه به نظر من اصلا خوب نبود.

نظر شما در خصوص رفتن استيلي و آمدن مربي خارجي چيست؟

در اين باره فعلا حرفي نمي‌زنم. يکسري جلسات در حال برگزاري است و هر موقع به نتيجه رسيديم حرف‌هايم را مي‌زنم.

مي‌گويند شما باعث شديد خوردبين را اخراج کنند.

ولمان کنيد بابا، اين چه حرفي است؟ ما اين کاره نيستيم. من محمود را دوست دارم. بايد ببينيم چه اتفاقي پيش مي‌آيد. لطفا شما به نوشته هاي برخي آقايان توجه نکنيد. خوردبين يک پرسپوليسي است و من به او علاقه دارم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 3:57 pm

[color=red:267739198d]ابراهيم آشتياني مي‌گويد دو بازيكن خاطي پرسپوليس بايد دادگاهي شوند و كميته انضباطي فدراسيون فوتبال نيز آن‌ها را براي هميشه محروم كند.[/color:267739198d]

پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌و‌گو با ايسنا، درباره رفتار زننده دو بازيكن پرسپوليس در بازي اين تيم مقابل داماش گيلان، اظهار كرد: شيث رضايي را من خودم به پرسپوليس آوردم و او را كاملا مي‌شناسم. متاسفانه بعضي از افراد ظرفيت حضور در پرسپوليس را ندارند. من واقعا از هواداران پرسپوليس عذرخواهي مي‌كنم كه چنين حركاتي را شاهد بوده‌اند.

وي افزود: خود من خيلي براي پرسپوليس زحمت كشيدم. دو بار براي پرسپوليس به كما رفتم. دندان‌هايم شكست و حتي تا دم مرگ رفتم. يك بار هامبورگ من را مي‌خواست، اما به خاطر پرسپوليس به هامبورگ نرفتم. بازيكنان هم‌دوره‌اي من هم همينطور. با عرق زيادي براي پرسپوليس بازي مي‌كرديم، اما نمي‌دانم چه اتفاقي براي بازيكنان امروز افتاده است.

آشتياني ادامه داد: با اين كارها بيشتر از شكست طرفداران پرسپوليس را مي‌رنجانيم. نصرتي و رضايي نه تنها خودشان را در جامعه زير سوال مي‌برند، بلكه هواداران پرسپوليس را هم از تيم محبوب‌شان دور مي‌كنند و شايد اصلا آنقدر ناراحت شوند كه از دوست داشتن پرسپوليس خسته شده و طرفدار تيم ديگري شوند. ما پرسپوليس را پاك و مقدس به بازيكنان امروز تحويل داده‌ايم.

بازيكن سال‌هاي دور پرسپوليس با اشاره به اين كه باشگاه بايد نصرتي و رضايي را اخراج كند، گفت: شيث رضايي قبلا هم از اين كارها كرده. يك بار در هواپيما بازيكنان را ترسانده بود و يك بار ديگر هم به بازوبند كاپيتاني پرسپوليس بي‌احترامي كرده بود. به نظر من كميته انضباطي فدراسيون بايد قاطعانه با اين موضوع برخورد كند. من اگر جاي رييس كميته انضباطي بودم، جلسه اضطراري مي‌گذاشتم و براي هميشه اين دو بازيكن را محروم مي‌كردم. به هر حال اين قضيه شوخي بردار نيست. بچه‌هاي ما پاي تلويزيون چه چيزي بايد ياد بگيرند؟ حتي بايد آن‌ها را به دادگاه كشيد و مجازات براي آن‌ها تعيين كرد.

ابراهيم آشتياني همچنين درباره بركناري خوردبين از سرپرستي پرسپوليس، گفت: خوردبين خودش بايد زودتر از اينها مي‌رفت. من به او گفته بودم كه زودتر برود. به اعتقاد من كسي بايد جاي خوردبين بيايد كه فني باشد و در شرايط سخت كنار استيلي باشد نه اين كه فقط كارهاي تعويض را انجام دهد. در همه جاي دنيا هم اين گونه است كه از بازيكنان بزرگ قديمي در پست سرپرست استفاده مي‌كند. سرپرست بايد مثل پدر به بازيكنان نزديك باشد.[size=24:267739198d] [/size:267739198d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 4:03 pm

علی زمبه! علی گرد و قلمبه!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYAN122 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 5:12 pm

راستی چرا نباید اینا رو به جرم روابط بازداشت کنن الان 2 تا جوون با هم اینکارو تو خونه انجام بدن به شدت برخورد میشه ولی چون این 2تا بازیکنای پرسپولیسن نباید دادگاهی بشن اگه قوه قضاییه با اینا برخورد نکنه واقعا مقام های این قوه فاسدن باید واسشون اشد مجازات در نظر گرفته بشه چون تو مکان عمومی این کارو انجام دادن
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه نوامبر 01, 2011 5:35 pm

[b:a786e446e5]اعتدال: اتفاقات بازی پرسپولیس و داماش جهانی شد. [/b:a786e446e5]

دو پایگاه خبری معتبر آس و مارکا با انتشار خبر محرومیت نصرتی و شیث از حضور در ورزشگاه را در صدر اخبار خود قرار دادند.

بسیاری از رسانه‌های دیگر هم با انتشار این خبر از برخورد مقامات فوتبال ایران با حرکت بازیکنان پرسپولیس نوشتند.

آس از تعلیق این دو بازیکن نوشت و فیلم آن صحنه را از شبکه 3 تلویزیون ایران‌، در اختیار کاربرانش گذاشت تا این لحظه شرمناک را تماشا کنند.

[img:a786e446e5]http://up98.org/upload/server1/01/v/pudlwd6veoag332s.jpg[/img:a786e446e5]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 5:37 pm

[quote:b8e6ca77fc="iman1978"]علی زمبه! علی گرد و قلمبه!![/quote:b8e6ca77fc]
علی دمش میجنبه علی دنبه :lol:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYAN122 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 5:44 pm

آخه من از این خندم میگیره تو هر جا که میرم با رفقای پرسپولیسیم سر این ماجرا شوخی میکنم اونا ناراحت نیستن که هیچی تازه میگن وجود میخواد اینکارو انجام بدیم چون تا حالا هیشکی اینکارو نکرده آخه بازیکن اونجوری هوادار اینجوری به نظر من با این باشگاه زپرتیشون درشو تخته کنن بهتره
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان