توسط MAZIYAR » جمعه آگوست 26, 2011 3:06 pm
[color=black:a7b8010a7e][quote:a7b8010a7e="saravani"]سلام دوستان من تمام پیامها و حرفهاتون را خوندم. اشتباهاتی در 5 بازی اخیر متوجه کادر فنی هست و اشتباهاتی بزرگتر برای بازیکنان. اینهمه از مهدوی و بچه های رشت حمایت می کنید اما نمی گویید که چرا مهدوی در این 5 بازی یک پاس گل نداد؟ چرا نمی پرسید که آبشک که پس از بازی با استقلال گزینه دعوت به تیم ملی بود براحتی انتخاب نمی شود از خودتان بپرسید که محمد آیا آبشک پارسال هست؟ از خودتان پرسیده اید که حسین ابراهیمی و مصطفی حاجتی و بهنام افشه و چاووشی برای تیم چه کرده اند؟
اشتباه نکنید قصدم تخریب بچه های بومی نیست من آنها را دوست دارم ولی تیم را بیشتر از آدمها دوست دارم شهرم را بیشتر از آنها دوست دارم من میخواهم بگویم بازیکنی مثل محمدی یا مهدوی کیا یا عسگری یا ... اومدند به شهر من و شما و به تیم من و شما کمک کنند مهدوی و چاووشی و ... بچه اینجا هستند وظیفه دارند که علاوه بر پول خوبی که گرفتند بخاطر شهرشان تلاش دو برابری داشته باشند و با کمک شماها از مهمانانمان که به فوتبال شهرمان کمک می کنند حمایت کرده و از آنان بازی بگیرند تا تیم شهر من و تو موفق شود
اما شما که در این دنیای مجازی حضور دارید (البته منظورم تعدادی اندک و محدود از شما است)فکر می کنید با این نوع واژگان و ادبیات میتوانید در تیم تحول مثبتی ایجاد کنید؟ یادتان که نرفته که تنها چند نفر از شما جو داماش تراکتور را راه انداختید و با حمایت دوستانمان در شهری دیگر! تیم را فدای اختلافات کردید یادتان هست هر بار فحاشی را در سکوها زیاد کردیم تیم باخت یادتان هست؟
مطمئنم داماش را دوست دارید و هر چه می گویید از سر عاشقی است اما عشق و عاشقی علاوه بر لذایذش رسواییها و سختی هایی هم دارد که باید تحملش کنید
حرفهایتان را می شنوم و می خوانم اما دشمنانمان نیز می خوانند و به گونه ای دیگر تفسیرش می کنند[/quote:a7b8010a7e]
سلام و ممنون اومدید و نظر گذاشتید تا ما نظر یکی از مسئولین تیم رو هم بدونیم.
مهدوی باید در این 4 بازی چی میکرد؟آیا بازی گردانی زیبای او در 4 بازی اول رو میشه کتمان کرد.آبشک هم همین طور.تنها دلیلی که ما تونستیم در بازی با استقلال میدون رو ازشون بگیریم بودن شخصی مثل آبشک بود.مگه همین آبشک نیست که در دقیقه 90 استارت میزنه؟مگه همین ابشک نبود که آندو رو محو کرده بود؟
اما در مورد افشین باید عرض کنم افشین چاوشی تازه از بند مصدومین بیرون اومده و ازش انتظار زیادی نیست و مطمئنا در بازی های آینده به داد تیم میرسه کمتر کسی هست که بازی های افشین از یادش بره و پارسال هم یکی از ارکان صعود ما به لیگ برتر بود.افشه که در کل زیاد در گذشته هم کار شاخی نکرده بود و فقط به درد دقیقه 70 به بعد میخوره ولی مصطفی حاجتی بازیکنی که در سالی که فیروز همیشه میذاشت روی نیمکت بشینه هیچ اعتراضی انجام نداد و با تلاش خوب خودشو تثبیت کرد.ما نمیگیم حاجتی رو به جای زنیدپور بذاره بلکه میگیم حاجتی خیلی بهتر از رحیمی نا آماده میتونه بازی کنه.
حال یه سوال:به نظر شما بازیکنای بومی ما نتونستند خوب بازی کنند.آیا فکر نمیکنید مربی نمیتونه ازشون بازی بگیره؟
بازیکنای غیربومی که آوردیم برامون چیکار کردند؟تا به حال یه حرکت از محمدی دیدیم؟تا به حال یه نکته مثب از آلوز دیدی؟آیا جز این بوده که توی 7 گلی که خوردیم 6 گل رو مقصر اصلی رو این دو نفر بودند؟
آقای سراوانی این هوادارا فوتبال رو متوجه میشن!
این هوادارا گذشته هم یادشون هست.بازیکنان غیربومی زیادی وارد این شهر شدند ولی برای ما چه کردند؟مگر هر سال همین مهدوی ها و چاوشی ها و حاجتی ها و... نیستند که این تیم رو به لیگ برتر میارن؟
مگه مربی های غیربومی زیادی مثل حجازی،فیروزکریمی،شرفی،یسیج و ... وارد این شهر نشدند برای این شهر چه کردند؟آیا جز نادر که اون هم برای خطه شمال کشر هست برای این شهر کسی کاری کردید؟اون هم میدونید چرا موفق شد چون با جو این خطه و بازیکنانش آشنایی داشت!
"اما در مورد بازی با تراکتور"
آقای سراوانی یعنی چی که ما به کمک بعضی از دوستان شهر دیگه این کار رو کردیم؟ما به آبادان هم رفیت آیا جوی از آبادان هم بدتر بود؟مگه فحاشی و سنگپراکنی مستقیم به تیممان نبود؟و همه هم قبول کردند که ما به اون جو باختیم!پس چرا نفت اون بازی رو برد ولی ما میگیم باخت ما به تراکتور مقصر ما هوادارا بودیم.یعنی واقعا شما فکر میکنید هوادارای ملوان این خط رو به ما دادند؟یعنی واقعا شما فکر میکنید کسی میتونه از یه هر دیگه بیاد و به ما خط بده؟
برید از کسایی که فحاشی کردند دلیلش را بپرسید؟
آیا شعار گیلان سرور اذربایجان فحش بود که تبریزیا اومدن و گفتند گیلان سوراخ؟ایا به شما بر نمیخوره توی شهر خودمون در جواب بربری بگن کله ماهی خور و بی غیرتای رشت؟آقای سراوانی عزیز شاید شما با خود بگویید اگه در بازی پارسال تبریز به رشتیا فحاشی شد همه شمال رو رشتی میدونندفمیرزا کوچک و قایقران چه کرده بودند که باید بدترین توهین رو بهشون بکنند؟
من هم معتقدم هر وقت فحاشی نود دقیقه ای کردیم بازی رو باختیم ولی دلیل بر این نیست که بیان بگن مقصر باخت ما شما هستید؟آقای سراوانی شما بازی داماش سایپا رو دیدید؟عباس آقایی در این بازی و بازی با آبادان چیکار کرد برامون؟سرلک اگه قرار بود با اون همه پول روی نیمکت قرار بگیره چرا باید هادی سهرابی رو از تیم مینداختند بیرون؟شما که این همه عاشق شهرت هستی یه سوال دیگه منو جواب بده.ایا اگه سرلک بره تیم ملی اسمی از رشت با خودش میبره؟ولی وقتی ابشک و هادی برن اون موقع هست باعث پیشرفت شهرمون شده.والیبال چه سودی برای ما داشت که میخواد بازیکنای غیربومی فوتبال داشته باشند.من با اومدن بازیکنای غیربومی مخالف نیستم ولی میگم باید ورودشون به اندازه باشه و نباید حدی باشه که به بازیکنای سطح بالای بومی خودمون ضربه وارد بشه.
در ضمن این فروم و سایت برای این است تا هواداران داماش بیایند و نظراتشون رو بگن نه اینکه بیاییم همه بگیم وای ما تیممون عجب بازی خوبی کرد.
آقای سراوانی واقعیتی وجود داره.ما تیممون در بازی با سایپا در حد محلات بازی کرد.و هر کس که توی استادیوم بود این حرفو میزد و واقعا تحقیر شدیم.
به نظر شما مشکل تیم ما از کجاست؟[/color:a7b8010a7e]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"