[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هواداران واقعی از دینور زاده حمایت میکنند

هواداران واقعی از دینور زاده حمایت میکنند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abere » جمعه آگوست 26, 2011 1:10 pm

[quote:d281a665d2="saravani"]سلام دوستان من تمام پیامها و حرفهاتون را خوندم. اشتباهاتی در 5 بازی اخیر متوجه کادر فنی هست و اشتباهاتی بزرگتر برای بازیکنان. اینهمه از مهدوی و بچه های رشت حمایت می کنید اما نمی گویید که چرا مهدوی در این 5 بازی یک پاس گل نداد؟ چرا نمی پرسید که آبشک که پس از بازی با استقلال گزینه دعوت به تیم ملی بود براحتی انتخاب نمی شود از خودتان بپرسید که محمد آیا آبشک پارسال هست؟ از خودتان پرسیده اید که حسین ابراهیمی و مصطفی حاجتی و بهنام افشه و چاووشی برای تیم چه کرده اند؟
اشتباه نکنید قصدم تخریب بچه های بومی نیست من آنها را دوست دارم ولی تیم را بیشتر از آدمها دوست دارم شهرم را بیشتر از آنها دوست دارم من میخواهم بگویم بازیکنی مثل محمدی یا مهدوی کیا یا عسگری یا ... اومدند به شهر من و شما و به تیم من و شما کمک کنند مهدوی و چاووشی و ... بچه اینجا هستند وظیفه دارند که علاوه بر پول خوبی که گرفتند بخاطر شهرشان تلاش دو برابری داشته باشند و با کمک شماها از مهمانانمان که به فوتبال شهرمان کمک می کنند حمایت کرده و از آنان بازی بگیرند تا تیم شهر من و تو موفق شود
اما شما که در این دنیای مجازی حضور دارید (البته منظورم تعدادی اندک و محدود از شما است)فکر می کنید با این نوع واژگان و ادبیات میتوانید در تیم تحول مثبتی ایجاد کنید؟ یادتان که نرفته که تنها چند نفر از شما جو داماش تراکتور را راه انداختید و با حمایت دوستانمان در شهری دیگر! تیم را فدای اختلافات کردید یادتان هست هر بار فحاشی را در سکوها زیاد کردیم تیم باخت یادتان هست؟
مطمئنم داماش را دوست دارید و هر چه می گویید از سر عاشقی است اما عشق و عاشقی علاوه بر لذایذش رسواییها و سختی هایی هم دارد که باید تحملش کنید
حرفهایتان را می شنوم و می خوانم اما دشمنانمان نیز می خوانند و به گونه ای دیگر تفسیرش می کنند[/quote:d281a665d2]

1-.بازیکناییی که شما نام بردید _مهدوی-ابشک-(چاووشی که بنده خدا اصل فرصت نکرده خودشو تو لیگ نشون بده) تا حالا هیچ کم کاری تو تیم نکردند که ما به نوع بازیش اعتراض کنیم،در مورد مهدویم حتما نباید یه بازیکن پاس گل بده تا بازیش دیده شه.همین
2-ما جز الوز به کدوم یکی دیگه از بازیکنا به نوع بازیش اعتراض کردیم؟؟؟؟تنها کسی مورد انتقاد مستقیم بچه ها هست سرمربی تیم اقای دینورزاده هستش
3-جو داماش -تراکتور از فصل پیش که تو تبریز به رشتیا و میرزاکوچک توهین شد کلیک خورد نه به خاطر چند نفر از دوستان.

saravani :یادتان که نرفته که تنها چند نفر از شما جو داماش تراکتور را راه انداختید و با حمایت دوستانمان در شهری دیگر! تیم را فدای اختلافات کردید
خیلی جالبه ...انگار مسوولان داماش باخت تیم مقابل تراکتورو رو تقصیر تماشاگرا انداختن... این همه حمایت تو بازی با تراکتور اینم جوابش
مسوولی که شما(بومی) باشی دیگه وای بحال هفت پشت غریبه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » جمعه آگوست 26, 2011 1:12 pm

[quote:a79845d815="saravani"] یادتان که نرفته که تنها چند نفر از شما جو داماش تراکتور را راه انداختید و با حمایت دوستانمان در شهری دیگر! تیم را فدای اختلافات کردید یادتان هست هر بار فحاشی را در سکوها زیاد کردیم تیم باخت یادتان هست؟
[/quote:a79845d815]

من با این جمله تون اصلا موافق نیستم، چون اونا یک تیمو نشانه نگرفته بودند بلکه یک استان و قومیت رو مورد الطافشون قرار دادن
البته موافقم که توهین و ناسزا در سکوها بجای اینکه به تیم کمک کنه بیشتر اونو تو حاشیه میبره
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آگوست 26, 2011 1:16 pm

[quote:0b20e02dd7="abere"][quote:0b20e02dd7="saravani"]سلام دوستان من تمام پیامها و حرفهاتون را خوندم. اشتباهاتی در 5 بازی اخیر متوجه کادر فنی هست و اشتباهاتی بزرگتر برای بازیکنان. اینهمه از مهدوی و بچه های رشت حمایت می کنید اما نمی گویید که چرا مهدوی در این 5 بازی یک پاس گل نداد؟ چرا نمی پرسید که آبشک که پس از بازی با استقلال گزینه دعوت به تیم ملی بود براحتی انتخاب نمی شود از خودتان بپرسید که محمد آیا آبشک پارسال هست؟ از خودتان پرسیده اید که حسین ابراهیمی و مصطفی حاجتی و بهنام افشه و چاووشی برای تیم چه کرده اند؟
اشتباه نکنید قصدم تخریب بچه های بومی نیست من آنها را دوست دارم ولی تیم را بیشتر از آدمها دوست دارم شهرم را بیشتر از آنها دوست دارم من میخواهم بگویم بازیکنی مثل محمدی یا مهدوی کیا یا عسگری یا ... اومدند به شهر من و شما و به تیم من و شما کمک کنند مهدوی و چاووشی و ... بچه اینجا هستند وظیفه دارند که علاوه بر پول خوبی که گرفتند بخاطر شهرشان تلاش دو برابری داشته باشند و با کمک شماها از مهمانانمان که به فوتبال شهرمان کمک می کنند حمایت کرده و از آنان بازی بگیرند تا تیم شهر من و تو موفق شود
اما شما که در این دنیای مجازی حضور دارید (البته منظورم تعدادی اندک و محدود از شما است)فکر می کنید با این نوع واژگان و ادبیات میتوانید در تیم تحول مثبتی ایجاد کنید؟ یادتان که نرفته که تنها چند نفر از شما جو داماش تراکتور را راه انداختید و با حمایت دوستانمان در شهری دیگر! تیم را فدای اختلافات کردید یادتان هست هر بار فحاشی را در سکوها زیاد کردیم تیم باخت یادتان هست؟
مطمئنم داماش را دوست دارید و هر چه می گویید از سر عاشقی است اما عشق و عاشقی علاوه بر لذایذش رسواییها و سختی هایی هم دارد که باید تحملش کنید
حرفهایتان را می شنوم و می خوانم اما دشمنانمان نیز می خوانند و به گونه ای دیگر تفسیرش می کنند[/quote:0b20e02dd7]

1-.بازیکناییی که شما نام بردید _مهدوی-ابشک-(چاووشی که بنده خدا اصل فرصت نکرده خودشو تو لیگ نشون بده) تا حالا هیچ کم کاری تو تیم نکردند که ما به نوع بازیش اعتراض کنیم،در مورد مهدویم حتما نباید یه بازیکن پاس گل بده تا بازیش دیده شه.همین
2-ما جز الوز به کدوم یکی دیگه از بازیکنا به نوع بازیش اعتراض کردیم؟؟؟؟تنها کسی مورد انتقاد مستقیم بچه ها هست سرمربی تیم اقای دینورزاده هستش
3-جو داماش -تراکتور از فصل پیش که تو تبریز به رشتیا و میرزاکوچک توهین شد کلیک خورد نه به خاطر چند نفر از دوستان.

saravani :یادتان که نرفته که تنها چند نفر از شما جو داماش تراکتور را راه انداختید و با حمایت دوستانمان در شهری دیگر! تیم را فدای اختلافات کردید
خیلی جالبه ...انگار مسوولان داماش باخت تیم مقابل تراکتورو رو تقصیر تماشاگرا انداختن... این همه حمایت تو بازی با تراکتور اینم جوابش
مسوولی که شما(بومی) باشی دیگه وای بحال هفت پشت غریبه[/quote:0b20e02dd7]

از این به بعد ما نمیایم تا تیم خوب بازی کنه ! انگار هوادار ها به تیم خودمون فحاشی کردن تیم نتیجه نگرفت ! یعنی ما باید رو به روی فحاشی هوادارهای تراکتور سکوت میکردیم!
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه آگوست 26, 2011 1:20 pm

جناب سراواني با عرض احترام.
از خودمون پرسيديم چرا مهدوي پاس گل نميده و عالي بازي نميكنه؟؟ يادمون افتاد بازيكناي دورش اينقدر كند هستن كه هروقت بايد 1 دقيقه دوروبرشو نگاه كنه تا يه نفرو پيدا كنه و بهش پاس بده. هم بايد رو به جلو بازي كنه هم حواسش به مگنو باشه كه خداي نكرده سوتي نده. تازه اگه پاس هم بده كي ميخواد گلش كنه؟؟؟
از خودمون پرسيديم چرا آبشك تيم ملي دعوت نشد؟؟؟ ليستو نگاه كرديم ديديم مثل اينكه با بازيكناي تكراري مثل زارع-جباري-تيموريان و ... جايي براي پديده ي اين فصل ليگ نيست.چون مربي تيم ملي مون اصلا اين چند هفته ايران نبود.
پرسيديم چرا آبشك پارسال نيست؟؟؟ به اين رسيديم كه آقاي سرمربي اجازه ي خودنمايي به بازيكنا نميده و فقط تيم داره دفاع ميكنه. چنين بازيكني تو اين سيستم دفاعي مطلق چيكار ميتونه بكنه؟؟؟
و در آخر پرسيديم چرا بومي هاي ديگه خوب بازي نكردن؟؟؟ يادمون افتاد كه اونا سر هم 90 دقيقه بازي نكردن.چه انتظاري ازشون ميره؟؟؟
بله قربان.ما از كسي دفاع بيخود نميكنيم.
حالا ما از شما ميپرسيم. محمد مختاري چي كم از اون آلوز داره؟؟؟
مسعود ميكاييلي چي؟؟ حداقل يه ذخيره ي مطمئن داشتيم.
هادي سهرابي چي كم از مگنو داره. نكنه محبوبيت اين بازيكنا بلاي جون بعضياست؟؟؟
خوبه كه آدم واقع بين باشه و هر دو طرف قضيه رو ببينه.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه آگوست 26, 2011 1:30 pm

خیلی جالبه همه تقصیرا افتاد گردن ما .... واقعا خندم میگیره ... انگار نمیدونن که اوما با چه هدفی اومده بودن .. اقای عابدینی هم همه تقصیرا رو انداخت تقصیر ما ..همه اینطورند ... میگی ما به بازیکنایه غیر بومی بی اعتنایی میکنیم ...ما چقدر گفتیم زنیدپور بازیکنه خوب تیمه ماست ولی هر بازی تعویض میشد ..چقدر گفتیم با دو تا مهاجم بازی کنیم بهتره ..راست میگین ما که مربی نیستیم ..ما چه کاره تیمیم ..فقط مشکلات ما بوجود میاریم ..ولی هیچ کی نگفت چرا اقای عابدینی تو کار فنی تیم نظر نمیده ..دخالت میکنه ..کدوم مربی میتونه طاقت بیاره ... .
من بازم موافق نیستم مربی عوض یشه ..چون مربی اگه بیاد و تو کارش دخالت بشه ..مربی خوبی نمیتونه واسه تیم باشه ..ما هنوز یاد نگرفتیم هر کی جای خودی داره وهرکی وظایف خاص خودش رو داره ..همینه که تیم به این روز افتاده ..
یادتون باشه تیمی که تازه اومده لیگ تونسته تو دو تا بازی که میزبان باشه 20000 نفرو به ورزشگاه بکشونه ..بهتره یه ذره ببینی چه اتفاقاتی داره تو تیم می افته .. وقتی کوچکترین خواسته های ما رو براورده نمی کنین ..و احترام نمیذارید .... من نمیدونم چی بگم ... بازی با تراکتور هم اصلا ربطی به انزلی نداره .. ما اومدیم از حقمون دفاع کنیم ..از توهینایی که به گیلان میشه دفاع کنیم .. اونا یه هدفه دیگه دارند و ما نمی ذاریم که این هدفشون اینجا عملی بشه
یه ذره فکر کنید ببینین مشکل از کجایه ...بعد بگین ما مشکل داشتیم
ما رشتیمو از تیممون حمایت میکنیم ..هر کی باشه برامون فرق نداره ...
به امید سربلندی داماش
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط Sepidrood » جمعه آگوست 26, 2011 1:34 pm

[quote:01d99c26af="raincityboy"]نباید مسائل انزلی نادیده گرفت توی بازی با تراکتور خیلی تاثیر داشت که بازی به جنجال کشیده شد

اقای رضا مطمئنن شما اگه بودید هیچ وقت بخاطر رشت خودتون محروم نمی کردید و چنین شعار داماش ملوان سروز اذربایجان در استادیوم فریاد نمیزدید

بلاخره گذشت رفت و باید در انتظار رای کمیته باشیم که ببینیم چی محرومیتی در نظر گرفته ایشالله جریمه نقدی باشه تا محرومیت هوادارها[/quote:01d99c26af]

[size=14:01d99c26af]اگه تو بازی با سوراختور جو خراب بود چون اونا قبل از ما داشتن تو ورزشگاه عرعر میکردن!
اگه همه عصبی بودن واسه این بود که پارسال به کل گیلان و به خصوص رشت توهین شد!
اگه همه عصبی بودن واسه پلاکاردها و پرده نوشته های قبل بازی مث داماش به شهر ما خوش آمدی بود!(یعنی اینجا شهر ترک هاست؟ یعنی گیلک ها بذاریم بریم؟)

باز شما بیکار شدی افتادی به جون انزلی؟؟؟
یعنی فقط کافیه یکی یه چی بگه بعد دوباره بریم سراغ انزلی؟ ...[/size:01d99c26af]
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 26, 2011 2:36 pm

[quote:6f2a2d79a8="raincityboy"]نباید مسائل انزلی نادیده گرفت توی بازی با تراکتور خیلی تاثیر داشت که بازی به جنجال کشیده شد

اقای رضا مطمئنن شما اگه بودید هیچ وقت بخاطر رشت خودتون محروم نمی کردید و چنین شعار داماش ملوان سروز اذربایجان در استادیوم فریاد نمیزدید

بلاخره گذشت رفت و باید در انتظار رای کمیته باشیم که ببینیم چی محرومیتی در نظر گرفته ایشالله جریمه نقدی باشه تا محرومیت هوادارها[/quote:6f2a2d79a8]
محمود جان خودتی؟
من کار به کار انزلیچیا ندارم.ولی شک دارم خودت این نظر رو دادی؟
حالا خوبه تو در حین مسابقه اطراف خودم بودی و من حرکاتت یادم هست نمیدونم تو دیگه چرا این حرف آقای سراوانی رو تایید میکنی؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 26, 2011 3:06 pm

[color=black:a7b8010a7e][quote:a7b8010a7e="saravani"]سلام دوستان من تمام پیامها و حرفهاتون را خوندم. اشتباهاتی در 5 بازی اخیر متوجه کادر فنی هست و اشتباهاتی بزرگتر برای بازیکنان. اینهمه از مهدوی و بچه های رشت حمایت می کنید اما نمی گویید که چرا مهدوی در این 5 بازی یک پاس گل نداد؟ چرا نمی پرسید که آبشک که پس از بازی با استقلال گزینه دعوت به تیم ملی بود براحتی انتخاب نمی شود از خودتان بپرسید که محمد آیا آبشک پارسال هست؟ از خودتان پرسیده اید که حسین ابراهیمی و مصطفی حاجتی و بهنام افشه و چاووشی برای تیم چه کرده اند؟
حرفهایتان را می شنوم و می خوانم اما دشمنانمان نیز می خوانند و به گونه ای دیگر تفسیرش می کنند[/quote:a7b8010a7e]
سلام و ممنون اومدید و نظر گذاشتید تا ما نظر یکی از مسئولین تیم رو هم بدونیم.
مهدوی باید در این 4 بازی چی میکرد؟آیا بازی گردانی زیبای او در 4 بازی اول رو میشه کتمان کرد.آبشک هم همین طور.تنها دلیلی که ما تونستیم در بازی با استقلال میدون رو ازشون بگیریم بودن شخصی مثل آبشک بود.مگه همین آبشک نیست که در دقیقه 90 استارت میزنه؟مگه همین ابشک نبود که آندو رو محو کرده بود؟
اما در مورد افشین باید عرض کنم افشین چاوشی تازه از بند مصدومین بیرون اومده و ازش انتظار زیادی نیست و مطمئنا در بازی های آینده به داد تیم میرسه کمتر کسی هست که بازی های افشین از یادش بره و پارسال هم یکی از ارکان صعود ما به لیگ برتر بود.افشه که در کل زیاد در گذشته هم کار شاخی نکرده بود و فقط به درد دقیقه 70 به بعد میخوره ولی مصطفی حاجتی بازیکنی که در سالی که فیروز همیشه میذاشت روی نیمکت بشینه هیچ اعتراضی انجام نداد و با تلاش خوب خودشو تثبیت کرد.ما نمیگیم حاجتی رو به جای زنیدپور بذاره بلکه میگیم حاجتی خیلی بهتر از رحیمی نا آماده میتونه بازی کنه.
حال یه سوال:به نظر شما بازیکنای بومی ما نتونستند خوب بازی کنند.آیا فکر نمیکنید مربی نمیتونه ازشون بازی بگیره؟
بازیکنای غیربومی که آوردیم برامون چیکار کردند؟تا به حال یه حرکت از محمدی دیدیم؟تا به حال یه نکته مثب از آلوز دیدی؟آیا جز این بوده که توی 7 گلی که خوردیم 6 گل رو مقصر اصلی رو این دو نفر بودند؟
آقای سراوانی این هوادارا فوتبال رو متوجه میشن!
این هوادارا گذشته هم یادشون هست.بازیکنان غیربومی زیادی وارد این شهر شدند ولی برای ما چه کردند؟مگر هر سال همین مهدوی ها و چاوشی ها و حاجتی ها و... نیستند که این تیم رو به لیگ برتر میارن؟
مگه مربی های غیربومی زیادی مثل حجازی،فیروزکریمی،شرفی،یسیج و ... وارد این شهر نشدند برای این شهر چه کردند؟آیا جز نادر که اون هم برای خطه شمال کشر هست برای این شهر کسی کاری کردید؟اون هم میدونید چرا موفق شد چون با جو این خطه و بازیکنانش آشنایی داشت!

"اما در مورد بازی با تراکتور"
آقای سراوانی یعنی چی که ما به کمک بعضی از دوستان شهر دیگه این کار رو کردیم؟ما به آبادان هم رفیت آیا جوی از آبادان هم بدتر بود؟مگه فحاشی و سنگپراکنی مستقیم به تیممان نبود؟و همه هم قبول کردند که ما به اون جو باختیم!پس چرا نفت اون بازی رو برد ولی ما میگیم باخت ما به تراکتور مقصر ما هوادارا بودیم.یعنی واقعا شما فکر میکنید هوادارای ملوان این خط رو به ما دادند؟یعنی واقعا شما فکر میکنید کسی میتونه از یه هر دیگه بیاد و به ما خط بده؟
برید از کسایی که فحاشی کردند دلیلش را بپرسید؟
آیا شعار گیلان سرور اذربایجان فحش بود که تبریزیا اومدن و گفتند گیلان سوراخ؟ایا به شما بر نمیخوره توی شهر خودمون در جواب بربری بگن کله ماهی خور و بی غیرتای رشت؟آقای سراوانی عزیز شاید شما با خود بگویید اگه در بازی پارسال تبریز به رشتیا فحاشی شد همه شمال رو رشتی میدونندفمیرزا کوچک و قایقران چه کرده بودند که باید بدترین توهین رو بهشون بکنند؟
من هم معتقدم هر وقت فحاشی نود دقیقه ای کردیم بازی رو باختیم ولی دلیل بر این نیست که بیان بگن مقصر باخت ما شما هستید؟آقای سراوانی شما بازی داماش سایپا رو دیدید؟عباس آقایی در این بازی و بازی با آبادان چیکار کرد برامون؟سرلک اگه قرار بود با اون همه پول روی نیمکت قرار بگیره چرا باید هادی سهرابی رو از تیم مینداختند بیرون؟شما که این همه عاشق شهرت هستی یه سوال دیگه منو جواب بده.ایا اگه سرلک بره تیم ملی اسمی از رشت با خودش میبره؟ولی وقتی ابشک و هادی برن اون موقع هست باعث پیشرفت شهرمون شده.والیبال چه سودی برای ما داشت که میخواد بازیکنای غیربومی فوتبال داشته باشند.من با اومدن بازیکنای غیربومی مخالف نیستم ولی میگم باید ورودشون به اندازه باشه و نباید حدی باشه که به بازیکنای سطح بالای بومی خودمون ضربه وارد بشه.

در ضمن این فروم و سایت برای این است تا هواداران داماش بیایند و نظراتشون رو بگن نه اینکه بیاییم همه بگیم وای ما تیممون عجب بازی خوبی کرد.
آقای سراوانی واقعیتی وجود داره.ما تیممون در بازی با سایپا در حد محلات بازی کرد.و هر کس که توی استادیوم بود این حرفو میزد و واقعا تحقیر شدیم.
به نظر شما مشکل تیم ما از کجاست؟[/color:a7b8010a7e]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط shahre-baran » جمعه آگوست 26, 2011 3:19 pm

آخره حمايت از دينور زادست مگه.
در مورد تركها هم بايد بگم.كه چه تركها وچه سايرين حساب كار دستشون اومد بچه هاي رشت همونطور كه 90 هم نشون داد خوب از رشت دفاع كردن ونام رشت رو بالا كشيدن و ترس توي كسايي كه راجبه رشت چرت وپرت ميگفتن انداختن تا ديگه ... رشت رو نخورن وبدونن كه رشتي تا پاي جون از رشت دفاع ميكنه.نتيجه مسابقه هم اصلا مهم نيست
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط farsadrooh_sm » جمعه آگوست 26, 2011 4:18 pm

چرا شما بهم میپیچید.... /8/
فکره چاره باشیم که تیم تو هفته ششم خرابکاری نکنه. /9/ /9/
همش به خاطره دینورزاده هست که بازیه دهن پر کنی نداشتیم. /9/
مختاری تا اخر باهاتیم
نماد کاربر
farsadrooh_sm
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 02, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 26, 2011 4:35 pm

[quote:f484ce7826="Aberare_ba_tasob"][quote:f484ce7826="raincityboy"]نباید مسائل انزلی نادیده گرفت توی بازی با تراکتور خیلی تاثیر داشت که بازی به جنجال کشیده شد

بلاخره گذشت رفت و باید در انتظار رای کمیته باشیم که ببینیم چی محرومیتی در نظر گرفته ایشالله جریمه نقدی باشه تا محرومیت هوادارها[/quote:f484ce7826]
محمود جان خودتی؟
من کار به کار انزلیچیا ندارم.ولی شک دارم خودت این نظر رو دادی؟
حالا خوبه تو در حین مسابقه اطراف خودم بودی و من حرکاتت یادم هست نمیدونم تو دیگه چرا این حرف آقای سراوانی رو تایید میکنی؟[/quote:f484ce7826]

اره مازیار خودمم اره منم توی این بازی با داماش فحش دادم به هرچی ترک ولی صحبت اینجاست که باید واقعیت گفت ما از طرف بعضی دوستان شیر شدیم و خودمونم همیچین بدمون نمیومد تبریزی ها یه جرقه توی رشت بزنن بخوایم بهشون فحش بدیم
بخدا هنوز یادم نمیره فردای روز مسابقه رفتم تو یکی از سایت های ملوان دیدم نوشتن رشتی ها به ما فحش دادن باید حالشون بگریم تمام کامنت ها توی ذهن من هستش خیلی ها نوشتن ترکها بهتر از رشتی ها هستن خودتون میدونی من حاظرم همین الان بحث رشت انزلی تموم بشه ولی خود انزلیچی ها دوستندارن
وقتی هزارتا قسم خوردم که فحش ندادیم و حتی ملوان هم شعاردادیم گفت شما از ما سوئ استفاده کردین از طریق انزلیچی ها ورزشگاه پر کردین البته نباید صحبت های بعضی از انزلیچی ها به پای همه انزلیچی ها گذاشت

کلا فقط یچی میدونم توی بازی با تراکتور معلوم تمام تماشاگرا از ترکها یک تنفری دارن که این تنفر به نحو احسنت نشون دادن از خودم گرفته تا کسی که براش مهم نیست داماش باشه یا تیم دیگه
البته تبریزی ها ما خیلی تحریک کردن قبل از بازی و روز قبلش ولی ماهم براش سنگ تموم گذاشتیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 26, 2011 4:44 pm

من اقای سراوانی درک میکنم فقط برای این که ایشون یک مسئول هستن وقتی با این پتانسیل هواداران مواجع میشن و میبینند که بخاطر بعضی از دوستان تیم کل هواداران محروم و باشگاه جریمه نقدی میشه ناراحت میشن

خود منم هم شاید اشتباه کردم و جو بازی و تماشاگران طوری بود که باهمه شعارها تکرار میکردم ولی وقتی تیم جلو بود دیگه به ترک تبریز و هیچکس دیگه نباید توهین می کردیم با خودمم هستم این توی رشت ثابت شده که هروقت رفتیم تو حاشیه بازی باختیم چون با فحش دادن روحیه تیم حریف میبریم بالا تا بخواد ما ساکت کنه و روحیه تیم خودمونم میبریم پایین که مبادا جلو این همه تماشاگر با این شعار گل بخوره

بله به گیلان.رشت.انزلی توهین شده و. ماهم جوابشون دادیم ولی نه تو زمین بلکه توی سکوها حالا تراکتور دوم هستش و ما انتهای جدول ببینید کی در این بازی سود برد ببخشید این حرف میزنم ولی باید بگم ملوانی ها و تراکتورسازی سود بردن و تیمی که شکست خورد داماش بود چون به قل اقای عابدینی کسی نبود ما هدایت کنه

البته بگم وقتی کاربرها هزاران بار میگن تیم باید لیدر پایگاه هوادراها داشته باشه فقط بخاطر همین مسائل هست که بدونیم داریم چیکار میکنیم تا بایدون شعار کل تیم هوادارها ورزشگاه به حاشیه نره
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 26, 2011 5:31 pm

محمود جان با تمام احترامی که برات و نظراتت دارم و میدونم انسان آزاد اندیشی هستی اصلا با نظرت موافق نیستم ودلیلم هم قبلش اعلام کردم.
در ضمن همه جا خوب و بد داریم.حتی توی رشت خودمون

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط raincityboy » جمعه آگوست 26, 2011 5:44 pm

مازیار جان نظرت برام محترم من درباره خودم گفتم که در بازی با تراکتورسازی اشتباه کردم میتونستیم سکوت کنیم و تیم خودمون تشویق کنیم و توی زمین با اینکه شایسته بودیم جوابشون بدیم و این شیرینی میتونستیم هدیه بکنیم به تمام گیلان که بهس توهین شد و بازتاب رسانه ای این برد خیلی بیشتر از حواشیش بود و هیچ تراکتوری هم جایی برای حرف زدن نداشت
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط reza-malavanfc » جمعه آگوست 26, 2011 5:45 pm

[quote:25a552da76="jamaran-city"][quote:25a552da76="raincityboy"]نباید مسائل انزلی نادیده گرفت توی بازی با تراکتور خیلی تاثیر داشت که بازی به جنجال کشیده شد

بلاخره گذشت رفت و باید در انتظار رای کمیته باشیم که ببینیم چی محرومیتی در نظر گرفته ایشالله جریمه نقدی باشه تا محرومیت هوادارها[/quote:25a552da76]
دوست عزیز تو انزلی اولویت با ملوانه ، و انزلی . در ضمن ما از کسی نخواستیم که بیاد خودشو وارد دعوای ما با ترکها بکنه ، این دوستانی بودن که گفتن به گیلان توهین شده و باید جواب ترکها رو داد ، حالا چی شده که شما از کرده خودتون پشیمانید ؟ شما فکر میکنی که اگه اون کارها رو تو رشت انجام نمیدادید ما انزلی چیا بازی با تراکتور جوابشون رو نمیدایدم ؟ نه دوست عزیز انزلی چی با دشمنش دشمنه و با دوستش دوست ، ما شعارمون انزلی سرور ایرانه و گیلان رو هم دوست داریم ، فوتبالمون هم از تمامی تیم های لیگ برتری بالاتره و تنها مشکل ما نبود پول و سرمایه در فوتبال شهرمونه ، دست به دامن تیم های دیگه هم نمیشیم و اونقدر استعداد داریم که بتونیم ملوان رو حفظ کنیم ، پس خواهشا از این بحث ها راه نندازید و ضعف هاتون رو با اینجور حرفها پوشش ندید . [/quote:25a552da76]
reza-malavanfc
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان