مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط shahre-baran » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 8:51 am
كاش داش علي چيلاورتمون هم بود
-

shahre-baran
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am
-
توسط 888 » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 10:31 am
دیروز تو تمرین معلوم بود خیلی انگیزه داره خودشو به قاسمپور اثبات کنه
خدا کنه بااتفاقات بازی پرسپولیس قاسمپور کمر به نابود کردن اون نبسته باشه
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط ali126 » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 5:40 pm
-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط shahreman » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 7:01 pm
ممد سسک فابگاس همین روزا به حقت میرسی وای که تو بازی پرسپولیس جای خالیت بدجور تو ذوق میزد اگه بودی که بازیکنانزلیچیه تیم حریف جرات خیلی کارا رو نداشت
دوستدار شما shahreman
-

shahreman
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am
توسط mehdigholami » جمعه نوامبر 04, 2011 6:46 am
[quote:c42d48e3e0="mamadkhomami"]مهدی غلامی دمت گرم اهل ماهیگیری هستی ها

[/quote:c42d48e3e0]
اره محمد جان بیشتر موقع که میام شمال میرم ماهیگیری اون فقط عاشق اردک ماهی ( شوک ) هستم ماهی فوق العاده خوشمزه ای هستش

-

mehdigholami
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am
توسط pedram_1367 » جمعه نوامبر 04, 2011 8:02 am
[quote:85fea3a817="888"]دیروز تو تمرین معلوم بود خیلی انگیزه داره خودشو به قاسمپور اثبات کنه
خدا کنه بااتفاقات بازی پرسپولیس قاسمپور کمر به نابود کردن اون نبسته باشه[/quote:85fea3a817]
قاسمپور کیه که بخواد آبشک رو نابود کنه !!! من ترسم از اینه که نیم فصل یا آخر فصل بره و دیگه هم اینور نیاد ... همین الان آبشک تو هر تیمی حتی پرسپولیس و استقلال که بزرگترین تیمهای ایران هستند بره فیکسه بدون تعصب و اغراق ... ما بازیکنانی داریم که رفتن و اینور هم نمی یان یکیشون محمد نوری هست که الان شاهین هست ، یکی دیگه مرتضی ابراهیمی هست که الان سایپا هست ... اینا اصلا به فکر برگشتن به رشت نیستند ... نمی دونم چجوری باید از فراری دادن استعدادهای شهرمون جلوگیری کنیم ...
ابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی فرمانروا ....................!!!!!!!!!!!!!1
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط abere » جمعه نوامبر 04, 2011 10:42 am
یادش بخیر.عجب گلی بود.
[img:a59d231fc6]http://s2.picofile.com/file/7174612361/00000008_17_2011_22_34_37.jpg[/img:a59d231fc6]
-

abere
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am
توسط 888 » جمعه نوامبر 04, 2011 11:32 am
[quote:7b68679aa9="pedram_1367"][quote:7b68679aa9="888"]دیروز تو تمرین معلوم بود خیلی انگیزه داره خودشو به قاسمپور اثبات کنه
خدا کنه بااتفاقات بازی پرسپولیس قاسمپور کمر به نابود کردن اون نبسته باشه[/quote:7b68679aa9]
قاسمپور کیه که بخواد آبشک رو نابود کنه !!! من ترسم از اینه که نیم فصل یا آخر فصل بره و دیگه هم اینور نیاد ... همین الان آبشک تو هر تیمی حتی پرسپولیس و استقلال که بزرگترین تیمهای ایران هستند بره فیکسه بدون تعصب و اغراق ... ما بازیکنانی داریم که رفتن و اینور هم نمی یان یکیشون محمد نوری هست که الان شاهین هست ، یکی دیگه مرتضی ابراهیمی هست که الان سایپا هست ... اینا اصلا به فکر برگشتن به رشت نیستند ... نمی دونم چجوری باید از فراری دادن استعدادهای شهرمون جلوگیری کنیم ...
ابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی فرمانروا ....................!!!!!!!!!!!!!1[/quote:7b68679aa9] به نظرمن اشکالی نداره ابشک به تیم دیگه ای بره اما نه هر تیم دیگه ای. چون رفتن به استقلال پرسپولیس راه رو برا ملی پوش شدن ولژیونر شدنش هموارتر می کنه از طرفی ابشک از اون بازکنا نیست که اگه یه روز از این شهر بره اونو فراموش کنه وهر افتخاری هم بیاره واسه شهرمون .
درضمن مهدی نوری گیلانی نیست
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » جمعه نوامبر 04, 2011 11:54 am
من نمیدونم چرا این طوری حرف میزنید.اون دوره گذشت که همه توی سر ما زدن .باید از یه جایی به خود باوری رسید .همین ترکا فوتبال شده واسشون بهونه تا باهم متحد بشن .ما هم کم کم فوتبال رو دست آویز میکنیم و نمیزاریم توی سر ما بزنه .
ما اون کمر رو میشکونیم که بواد برای بچه رشتی و آبرار ممد آبشک قد علم کنه.میخواد ابو باشه میخاد عابدینی باشه .
ممد برای من و امثال من سرشو میزاره جلوی توپ و منم و امثال منم باید با وجودیشون رو نشون بدن .اصلا یه مثال ساده همه کابر ها میزارن که یه غربیه به بچه محلتون بد بگه یا نابودش کنه ؟
آبرار نیستیم اگه توی بازی با سر چسمه بازی نداد یه سره آبرار ممد آبشک رو تشویق کنیم .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط pedram_1367 » جمعه نوامبر 04, 2011 12:11 pm
[quote:3619c52b8a="mahyarmaya"]من نمیدونم چرا این طوری حرف میزنید.اون دوره گذشت که همه توی سر ما زدن .باید از یه جایی به خود باوری رسید .همین ترکا فوتبال شده واسشون بهونه تا باهم متحد بشن .ما هم کم کم فوتبال رو دست آویز میکنیم و نمیزاریم توی سر ما بزنه .
ما اون کمر رو میشکونیم که بواد برای بچه رشتی و آبرار ممد آبشک قد علم کنه.میخواد ابو باشه میخاد عابدینی باشه .
ممد برای من و امثال من سرشو میزاره جلوی توپ و منم و امثال منم باید با وجودیشون رو نشون بدن .اصلا یه مثال ساده همه کابر ها میزارن که یه غربیه به بچه محلتون بد بگه یا نابودش کنه ؟
آبرار نیستیم اگه توی بازی با سر چسمه بازی نداد یه سره آبرار ممد آبشک رو تشویق کنیم .[/quote:3619c52b8a]
آقا ما هستیم به شرطی که بقیه هم باشن ... آبشک باید بازی کنه این به خاطر همشهری بودن نیست بلکه به خاطر شایسته سالاری در تیم هست ... با وجود بازیکنانی مثل آبشک و بعدش هم مگنو ؛ آقایی باید بره پارک منظریه و از طبیعت لذت ببره سرلک هم .....
قاسمپور یادت باشه آبشک باید باشه
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط pedram_1367 » جمعه نوامبر 04, 2011 12:24 pm
[quote:87194ed773="888"][quote:87194ed773="pedram_1367"][quote:87194ed773="888"]دیروز تو تمرین معلوم بود خیلی انگیزه داره خودشو به قاسمپور اثبات کنه
خدا کنه بااتفاقات بازی پرسپولیس قاسمپور کمر به نابود کردن اون نبسته باشه[/quote:87194ed773]
ابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی فرمانروا ....................!!!!!!!!!!!!!1[/quote:87194ed773] به نظرمن اشکالی نداره ابشک به تیم دیگه ای بره اما نه هر تیم دیگه ای. چون رفتن به استقلال پرسپولیس راه رو برا ملی پوش شدن ولژیونر شدنش هموارتر می کنه از طرفی ابشک از اون بازکنا نیست که اگه یه روز از این شهر بره اونو فراموش کنه وهر افتخاری هم بیاره واسه شهرمون .
درضمن مهدی نوری گیلانی نیست[/quote:87194ed773]
درمورد مهدی نوری شاید من اشتبه کرده باشم اما درباره احتمال رفتن آبشک به هیچ وجه باهات موافق نیستم ! مگه بازیکنانی مثل هادی سهرابی و نظرمحمدی و ... با میل خودشون از این تیم رفتن !؟ منظور من از برنگشتن به این شهر این هست که بازیکنی که به هر دلیلی باهاش ناسازگاری بشه ( البته کسی که از لحاظ فنی بالا باشه ) و با دلخوری از تیم بره دیگه این تیم واسش مهم نمیشه و به قول معروف از روی لجبازی هم شده دیگه نمیاد ...
ما الان آبشک رو آماده داریم و باید ازش استفاده کنیم تا هم واسه ما موفقیت بیاره و هم واسه خودش ... کسی چه می دونه که آبشک دو سال دیگه هم همینطوری می مونه یا بدتر و یا حتی بهتر میشه !!! الان باید ازش استفاده بشه تا پیشرفت کنه نه اینکه مربی ما که معلوم نیست از کجا اومده و هیچی بارش نیست بیاد و بخواد ادبش کنه ... البته من خودم با مربیه قاطع موافقم ولی این لجبازی با مردمی که دارن یکصدا آبشک رو صدا می زنن و همچنین لجبازی با بازیکن هست ... تنها دلیلش هم بازی دادن به یک پاتال مثل آقایی هست ... در حالیکه این کجا و اون کجا !!!
خدایی باز هم به این نتیجه می رسم که دینورزاده خیلی بالاتر از قاسمپور بود ... و تو برنامه شبکه باران ( بعد بازی با پرسپولیس ) مطمئن شدم که آدم بسیار سالمی هم هست ... امیدوارم هرجا هست موفق باشه ولی اینجا متاسفانه بد نتیجه گرفت ... ولی زیر بار مدیر فنی ای به نام قاسمپور نرفت حتما یه چیزی می دونست دیگه ...
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان