[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه مه 29, 2013 2:09 pm

[quote:88818df911="yankee"][quote:88818df911="Rashti0131"]حامد لک که سابقه حضور در اردوهای تیم ملی را دارد ، لحظاتی پیش قراردادش را با تراکتور قطعی کرد
سایت گل - حامد لک دروازه بان صبا با قراردادی دو ساله به صبا پیوست.
به گزارش گل، این دروازه بان جوان که علاقه داشت به پرسپولیس برورد سرانجام این تیم پرهوادار تبریزی را انتخاب کرد.
با حضور او در تبریز تکلیف گلرهای باقی مانده تراکتور ، عقیل اعتمادی ، محسن فروزان و مهدی ثابتی مشخص نیست.

اما من دیگه دوست ندارم فروزان بیاد داماش، هر روز 4تا مصاحبه در مورد تراکتور میکنه،بسته دیگه پسر،برو جای دیگه خودتو ثابت کن تا بعد بسوزن بخاطر اینکه از دستت دادن، اونقدر که این تعریف میکنه از تراکتور خود تبریزی ها نمیکنن[/quote:88818df911]
راستش منم دیگه تمایلی به اومدنش ندارم یکم زیادی تو جوه...
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط hojjat-damash » چهارشنبه مه 29, 2013 2:20 pm

[quote:9e5e2da7ad="MaziarSraizaM"]این فصل اگه خدای نکرده خدای نکرده بیوفتیم جان مادرم خودمو تو عضدی اتیش میزنم اخه همه دارن میرن /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:9e5e2da7ad]

بیوفته دیگه چیه داداش؟ چرا لفظ میدی؟ ایشالا سال دیگه با درایت عابدینی و همینجور که خودش گفته اگه به امید خدا سال خوبی از لحاظ مالی در پیش داشته باشیم،تیم جزو 5 تا تیم برتر میشه
دنیا فقط رشت،تیم فقط داماش گیلان
همین،نه بیشتر،نه کمتر
نماد کاربر
hojjat-damash
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه مارس 22, 2013 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه مه 29, 2013 2:20 pm

[color=black:e20da1961c]امیدوارم اولاً بازیکنای کلیدیمون مثل آبشک و ... حفظ بشن ،،،،، ثانیاً کسایی مثل فروزان اگه مشکل خاصی واسه برگشتن ندارن، برگردن به تیم. اگه رودباریان بخواد بره فروزان خیلی اومدنش حیاتیه واسمون ،،،،،،، توو این آشفته بازاری که همه ساز جدایی کوک کردن، با فراهانی فصل بعد باید سبد سبد گل به تیمای حریف تقدیم کنیم...![/color:e20da1961c]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » چهارشنبه مه 29, 2013 2:29 pm

[quote:afbc30dfdf="yankee"][quote:afbc30dfdf="Rashti0131"]حامد لک که سابقه حضور در اردوهای تیم ملی را دارد ، لحظاتی پیش قراردادش را با تراکتور قطعی کرد
به گزارش گل، این دروازه بان جوان که علاقه داشت به پرسپولیس برورد سرانجام این تیم پرهوادار تبریزی را انتخاب کرد.
با حضور او در تبریز تکلیف گلرهای باقی مانده تراکتور ، عقیل اعتمادی ، محسن فروزان و مهدی ثابتی مشخص نیست.

اما من دیگه دوست ندارم فروزان بیاد داماش، هر روز 4تا مصاحبه در مورد تراکتور میکنه،بسته دیگه پسر،برو جای دیگه خودتو ثابت کن تا بعد بسوزن بخاطر اینکه از دستت دادن، اونقدر که این تعریف میکنه از تراکتور خود تبریزی ها نمیکنن[/quote:afbc30dfdf]

[color=black:afbc30dfdf]خب یعنی واقعاً الان انتظار دارید فروزان وقتی هنوز بازیکن تراکتوره بیاد در مورد داماش مصاحبه کنه؟!!!!!!! ،،،،،،،،، یکم غیر منطقیه که از این انتظارات داشته باشیم،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اتفاقاً فروزان داره سیاست به خرج میده ،،، مطمئناً اگه توی تراکتور شرایتش درست شه واسش بهتره همونجا بمونه ،،،،،،، ولی اگه مثلاً با اومدن لک جایگاش متزلزل بشه و دلش بخواد از اونجا بره؛ ما باید استقبال کنیم که برگرده داماش [/color:afbc30dfdf]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه مه 29, 2013 2:41 pm

[quote:49f87f7cfe="navidmadan"][quote:49f87f7cfe="yankee"][quote:49f87f7cfe="Rashti0131"]حامد لک که سابقه حضور در اردوهای تیم ملی را دارد ، لحظاتی پیش قراردادش را با تراکتور قطعی کرد

اما من دیگه دوست ندارم فروزان بیاد داماش، هر روز 4تا مصاحبه در مورد تراکتور میکنه،بسته دیگه پسر،برو جای دیگه خودتو ثابت کن تا بعد بسوزن بخاطر اینکه از دستت دادن، اونقدر که این تعریف میکنه از تراکتور خود تبریزی ها نمیکنن[/quote:49f87f7cfe]

[color=black:49f87f7cfe]خب یعنی واقعاً الان انتظار دارید فروزان وقتی هنوز بازیکن تراکتوره بیاد در مورد داماش مصاحبه کنه؟!!!!!!! ،،،،،،،،، یکم غیر منطقیه که از این انتظارات داشته باشیم،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اتفاقاً فروزان داره سیاست به خرج میده ،،، مطمئناً اگه توی تراکتور شرایتش درست شه واسش بهتره همونجا بمونه ،،،،،،، ولی اگه مثلاً با اومدن لک جایگاش متزلزل بشه و دلش بخواد از اونجا بره؛ ما باید استقبال کنیم که برگرده داماش [/color:49f87f7cfe][/quote:49f87f7cfe]

نوید جان من الان تو کجای صحبت هام گفتم که فروزان بیاد و راجب داماش صحبت کنه!!!
اول خوب مطلب منو بخون بعد کامنت بده بلامیسر. من گفتم خیلی داره خودشو واسه بازی کردن تو تراکتور کوچیک میکنه و به اصطلاح داره ...مالی میکنه.
فصل پیش که گفت بخاطر تونی بازی نکردم، الان هم که دیدیم تراکتور لک رو گرفته و مسلما لک رو واسه نیمکت نشینی نگرفتند ! با بودنش تو تراکتور داره جوونی خودش رو میسوزونه و بهتره بجای مصاحبه های پی در پی در مورد مردم خوب تبریز و شهر خوب تبریز و تیم خوب تبریز به فکر اثبات خودش باشه، نمیدونم متوجه منظورم شدی یانه !!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه مه 29, 2013 3:02 pm

فروزان وا بدید بخدا من تو این آدم هیچ تعصبی نسبت به گیلان نمیبینم نمیدونم چرا بعضی ها نمیخوان متوجه بشن! :arrow:
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط somehsara » چهارشنبه مه 29, 2013 3:33 pm

[quote:bd7c6df58c="gilan-astaneh"]فروزان وا بدید بخدا من تو این آدم هیچ تعصبی نسبت به گیلان نمیبینم نمیدونم چرا بعضی ها نمیخوان متوجه بشن! :arrow:[/quote:bd7c6df58c]

این آقا می گه که اولویتم بازی در شهر تبریز است.

انگار تمام بازی های لیگ را بازی اش دادن که می گوید می خواهم در تبریز بمانم :evil:

:evil: :evil:
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » چهارشنبه مه 29, 2013 3:44 pm

[quote:f703f76d66="yankee"][quote:f703f76d66="navidmadan"][quote:f703f76d66="yankee"][quote:f703f76d66="Rashti0131"]حامد لک که سابقه حضور در اردوهای تیم ملی را دارد ، لحظاتی پیش قراردادش را با تراکتور قطعی کرد

اما من دیگه دوست ندارم فروزان بیاد داماش، هر روز 4تا مصاحبه در مورد تراکتور میکنه،بسته دیگه پسر،برو جای دیگه خودتو ثابت کن تا بعد بسوزن بخاطر اینکه از دستت دادن، اونقدر که این تعریف میکنه از تراکتور خود تبریزی ها نمیکنن[/quote:f703f76d66]

[color=black:f703f76d66]خب یعنی واقعاً الان انتظار دارید فروزان وقتی هنوز بازیکن تراکتوره بیاد در مورد داماش مصاحبه کنه؟!!!!!!! ،،،،،،،،، یکم غیر منطقیه که از این انتظارات داشته باشیم،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اتفاقاً فروزان داره سیاست به خرج میده ،،، مطمئناً اگه توی تراکتور شرایتش درست شه واسش بهتره همونجا بمونه ،،،،،،، ولی اگه مثلاً با اومدن لک جایگاش متزلزل بشه و دلش بخواد از اونجا بره؛ ما باید استقبال کنیم که برگرده داماش [/color:f703f76d66][/quote:f703f76d66]

نوید جان من الان تو کجای صحبت هام گفتم که فروزان بیاد و راجب داماش صحبت کنه!!!
اول خوب مطلب منو بخون بعد کامنت بده بلامیسر. من گفتم خیلی داره خودشو واسه بازی کردن تو تراکتور کوچیک میکنه و به اصطلاح داره ...مالی میکنه.
فصل پیش که گفت بخاطر تونی بازی نکردم، الان هم که دیدیم تراکتور لک رو گرفته و مسلما لک رو واسه نیمکت نشینی نگرفتند ! با بودنش تو تراکتور داره جوونی خودش رو میسوزونه و بهتره بجای مصاحبه های پی در پی در مورد مردم خوب تبریز و شهر خوب تبریز و تیم خوب تبریز به فکر اثبات خودش باشه، نمیدونم متوجه منظورم شدی یانه !![/quote:f703f76d66]

[color=blue:f703f76d66]]چرا باید از تراکتور جدا بشه ؟ تیمی که آسیایی هست و در لیگ مدعی هستش ، به نظر من حق داره که سعی کنه توی تراکتور بمونه ولی یه چیزی اینکه اگه در مورد تراکتور حرف میزنه دلیل نیست که به رشت و داماش اعتقادی نداره و علاقه نداره من فکر میکنم اگه تراکتور بمونه به نفع خودشه ولی اگه نخواستنش ما باید حمایت کنیم تا بیاد و خیالمون از دروازه جمع باشه از طرفی کاش غلامی برمیگشت که اونم منتفی شده جهانبخش و ابراهیمی هم رفتن و متوسل زاده هم بهش از فجر درخواست دادن که برگرده شهرش و شاید بره اونجا - ما با این اوضاع توی گلزنی به مشکل بر میخوریم [/color:f703f76d66]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه مه 29, 2013 3:46 pm

يعقوب کريمي به تيم سپاهان پيوست
منصور قنبرزاده؛ مديرعامل باشگاه نفت تهران اظهار داشت: امروز با باشگاه سپاهان توافق‌نامه‌اي امضا کرديم و بر اساس اين توافق نامه‌ يعقوب کريمي به تيم سپاهان منتقل شد. اين انتقال در حال حاضر يکساله است؛ اما اگر ظرف يک هفته باشگاه سپاهان مابقي پول را به حساب باشگاه نفت واريز کند انتقال اين بازيکن به سپاهان دائمي خواهد شد.

وي در مورد ميزان رقم دريافتي باشگاه نفت به فارس گفت: من اين رقم را اعلام نمي‌کنم و اگر باشگاه سپاهان تمايل داشت اين کار را انجام مي‌دهد.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه مه 29, 2013 4:20 pm

[quote:37687801e3="somehsara"][quote:37687801e3="gilan-astaneh"]فروزان وا بدید بخدا من تو این آدم هیچ تعصبی نسبت به گیلان نمیبینم نمیدونم چرا بعضی ها نمیخوان متوجه بشن! :arrow:[/quote:37687801e3]

این آقا می گه که اولویتم بازی در شهر تبریز است.

انگار تمام بازی های لیگ را بازی اش دادن که می گوید می خواهم در تبریز بمانم :evil:

:evil: :evil:[/quote:37687801e3]

ضمن تایید کامنت دوستان باید عرض کنم ، کوچک نمودن خود نیز حد و مرزی دارد ، این آقا خیلی مدت هست تبریز تبریز می کند ، یادم هست ، موقعی که به تیم ملی دعوت شد ، گذشته خودش رو به کلی فراموش کرده بود و عوامل رسیدن به تیم ملی رو تراکتور و قلعه نوعی معرفی نمود ، پس از آمدن اولویرا و نمایش ضعیف او ، نیمکت نشین شد و شروع کرد به حاشیه سازی حتی همراه با برادرش با هواداران تیم مورد علاقه اش درگیر شد ، [color=red:37687801e3]موقعی که داستان به اینجا انجامید ، ما رشتی ها همچون همیشه که ید طولایی در دستگیری و حمایت از ضعفا داریم ( کنایه از حاشیه ملوان - تراکتور) ، علیرغم دلخوری های بوجود آمده ،حمایت همه جانبه خود را از او در برابر تبریزیها اعلام کردیم که مثمر به ثمر واقع گردید [/color:37687801e3]؛ اما باز فیل او یاد تبریز کرده است .
به نظر من با توجه به خلق و خوی این بازیکن ، بهتره دور این بازیکن رو یک خط قرمز برای خودمان بکشیم ، بازیکنی که مربیان مورد علاقه اش ، فیروز کریمی و قلعه نوعی باشد ، جای اما و اگر بسیار دارد .
آقای فروزان در همان دیار قهرمانان بمان ، حتماً به تیم ملی دعوت خواهی شد
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » چهارشنبه مه 29, 2013 6:56 pm

اخه دوستان شما دارين در مورد چي بحث ميكنين اومدن يا نيومدن فروزان..
دوستان بازيكنامون دارن ميرن وضعيت باشگاه هيچي مشخص نيست..
يه روز اسپانسر خارجي داريم يه روز ميگن محجوب خريد تيمو بعد , بعد يه بازي ميگن رفت. بعد عكس اقاي عابديني با شماره 7 جهانبخش مياد رو سايتا بعد ميگن نميتوونه بره هلند و خيلي چيزاي ديگه .....
الانم اين حرف اقاي عابديني كه ميگه همچي حل داره ميشه فصل بعد مشكل مالي نداريم , تا چند وقت ديگه يه مشكل پيش مياد باز بي پول ميشيم ...
به نظر من فوتبال رشت نفرين شده اونم اورجينالش...
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه مه 29, 2013 7:22 pm

[quote:1a13eea510="mahyar1369"]اخه دوستان شما دارين در مورد چي بحث ميكنين اومدن يا نيومدن فروزان..
يه روز اسپانسر خارجي داريم يه روز ميگن محجوب خريد تيمو بعد , بعد يه بازي ميگن رفت. بعد عكس اقاي عابديني با شماره 7 جهانبخش مياد رو سايتا بعد ميگن نميتوونه بره هلند و خيلي چيزاي ديگه .....
الانم اين حرف اقاي عابديني كه ميگه همچي حل داره ميشه فصل بعد مشكل مالي نداريم , تا چند وقت ديگه يه مشكل پيش مياد باز بي پول ميشيم ...
به نظر من فوتبال رشت نفرين شده اونم اورجينالش...[/quote:1a13eea510]

[color=blue:1a13eea510]مهیار جان ، با توجه به شنیده ها و همچنین حس درونی ، اعتقاد دارم امسال اوضاع ما عالی نخواهد بود . [/color:1a13eea510]

[color=black:1a13eea510]اما نظرمم اینه باز میتونیم تیم شاخی باشیم و حداقل حال یه عده الکی گنده بگیریم . حالا درسته 2 عنصر
اصلی تهاجمی ما جدا شدن ولی اگه بتونیم خط دفاع و هافبک حفظ کنیم و حتی یه مهاجم نوک قوی بیاریم
و همچنین دوتا یار جایگزین تو کناره (بنظرم عالیشاه خوبه) ، با تدابیر ناظمی من به رتبه تک رقمی خوشبین هستم . [/color:1a13eea510]

[color=brown:1a13eea510]نباید از یاد ببریم که سال سختمون گذشت و امسال 2 تیم سقوط میکنه ولی این آغاز راهی میشه تا در صورت
حفظ یکسری شرایط امثال مظلوم و یکی دوتا از امیدهامونو بتونیم بیاریم لیگ برتر[/color:1a13eea510] /11/ /7/ :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » چهارشنبه مه 29, 2013 7:40 pm

[quote:4e51e6b4e3="miladcivil"][quote:4e51e6b4e3="mahyar1369"]اخه دوستان شما دارين در مورد چي بحث ميكنين اومدن يا نيومدن فروزان..
به نظر من فوتبال رشت نفرين شده اونم اورجينالش...[/quote:4e51e6b4e3]

[color=blue:4e51e6b4e3]مهیار جان ، با توجه به شنیده ها و همچنین حس درونی ، اعتقاد دارم امسال اوضاع ما عالی نخواهد بود . [/color:4e51e6b4e3]

[color=black:4e51e6b4e3]اما نظرمم اینه باز میتونیم تیم شاخی باشیم و حداقل حال یه عده الکی گنده بگیریم . حالا درسته 2 عنصر
اصلی تهاجمی ما جدا شدن ولی اگه بتونیم خط دفاع و هافبک حفظ کنیم و حتی یه مهاجم نوک قوی بیاریم
و همچنین دوتا یار جایگزین تو کناره (بنظرم عالیشاه خوبه) ، با تدابیر ناظمی من به رتبه تک رقمی خوشبین هستم . [/color:4e51e6b4e3]

[color=brown:4e51e6b4e3]نباید از یاد ببریم که سال سختمون گذشت و امسال 2 تیم سقوط میکنه ولی این آغاز راهی میشه تا در صورت
حفظ یکسری شرایط امثال مظلوم و یکی دوتا از امیدهامونو بتونیم بیاریم لیگ برتر[/color:4e51e6b4e3] /11/ /7/ :wink:[/quote:4e51e6b4e3]
ولي اينجور كه داره پيش ميره محمد ابشك و علي نظيفكار و بايد به جهانبخشو حسين ابراهيمي اضافه كني و به احتمال زياد حسن رودباريان و امين متوسل زاده دوسته من درسته ما استعداداي خوبي داريم ولي ديگه ليگ برترو خيلي دسته كم گرفتين همه تيما دارن تقويت ميشن ولي تيم ما .....
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 29, 2013 7:53 pm

[quote:619eac48c1="mahyar1369"][quote:619eac48c1="miladcivil"][quote:619eac48c1="mahyar1369"]اخه دوستان شما دارين در مورد چي بحث ميكنين اومدن يا نيومدن فروزان..
به نظر من فوتبال رشت نفرين شده اونم اورجينالش...[/quote:619eac48c1]

[color=blue:619eac48c1]مهیار جان ، با توجه به شنیده ها و همچنین حس درونی ، اعتقاد دارم امسال اوضاع ما عالی نخواهد بود . [/color:619eac48c1]

[color=black:619eac48c1]اما نظرمم اینه باز میتونیم تیم شاخی باشیم و حداقل حال یه عده الکی گنده بگیریم . حالا درسته 2 عنصر
و همچنین دوتا یار جایگزین تو کناره (بنظرم عالیشاه خوبه) ، با تدابیر ناظمی من به رتبه تک رقمی خوشبین هستم . [/color:619eac48c1]

[color=brown:619eac48c1]نباید از یاد ببریم که سال سختمون گذشت و امسال 2 تیم سقوط میکنه ولی این آغاز راهی میشه تا در صورت
حفظ یکسری شرایط امثال مظلوم و یکی دوتا از امیدهامونو بتونیم بیاریم لیگ برتر[/color:619eac48c1] /11/ /7/ :wink:[/quote:619eac48c1]
ولي اينجور كه داره پيش ميره محمد ابشك و علي نظيفكار و بايد به جهانبخشو حسين ابراهيمي اضافه كني و به احتمال زياد حسن رودباريان و امين متوسل زاده دوسته من درسته ما استعداداي خوبي داريم ولي ديگه ليگ برترو خيلي دسته كم گرفتين همه تيما دارن تقويت ميشن ولي تيم ما .....[/quote:619eac48c1]

اندکی صبر ایشاالله هیچکدوم نمیرن ولی ما صبر میکنیم همشون با هم میرن ! :?:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه مه 29, 2013 7:54 pm

[quote:06e8dd4d8b="mahyar1369"][quote:06e8dd4d8b="miladcivil"][quote:06e8dd4d8b="mahyar1369"]اخه دوستان شما دارين در مورد چي بحث ميكنين اومدن يا نيومدن فروزان..
به نظر من فوتبال رشت نفرين شده اونم اورجينالش...[/quote:06e8dd4d8b]

[color=blue:06e8dd4d8b]مهیار جان ، با توجه به شنیده ها و همچنین حس درونی ، اعتقاد دارم امسال اوضاع ما عالی نخواهد بود . [/color:06e8dd4d8b]

[color=black:06e8dd4d8b]اما نظرمم اینه باز میتونیم تیم شاخی باشیم و حداقل حال یه عده الکی گنده بگیریم . حالا درسته 2 عنصر
و همچنین دوتا یار جایگزین تو کناره (بنظرم عالیشاه خوبه) ، با تدابیر ناظمی من به رتبه تک رقمی خوشبین هستم . [/color:06e8dd4d8b]

[color=brown:06e8dd4d8b]نباید از یاد ببریم که سال سختمون گذشت و امسال 2 تیم سقوط میکنه ولی این آغاز راهی میشه تا در صورت
حفظ یکسری شرایط امثال مظلوم و یکی دوتا از امیدهامونو بتونیم بیاریم لیگ برتر[/color:06e8dd4d8b] /11/ /7/ :wink:[/quote:06e8dd4d8b]
ولي اينجور كه داره پيش ميره محمد ابشك و علي نظيفكار و بايد به جهانبخشو حسين ابراهيمي اضافه كني و به احتمال زياد حسن رودباريان و امين متوسل زاده دوسته من درسته ما استعداداي خوبي داريم ولي ديگه ليگ برترو خيلي دسته كم گرفتين همه تيما دارن تقويت ميشن ولي تيم ما .....[/quote:06e8dd4d8b]

[color=blue:06e8dd4d8b]حرف شما درسته .[/color:06e8dd4d8b] [color=black:06e8dd4d8b]اما خوب دیگه ، عابدینی گفته ظرف چند روز آینده میاد و قرارداد بچه ها می بنده .
منم گفتم باید خطوط دفاعی و هافبک ما حفظ بشه ، جانشینانی واسه جهانبخش و ابراهیمی بیاریم
و همچنین مهاجم نوک خوب . تو پست دفاع راست هم باید تقویت بشیم .
بنظرم تو دروازه تفاوتی چندانی نیست ، چون تو ایران بجز رحمتی بقیه دروازه بانان با 5% اختلاف فرقی
باهم ندارن ! [/color:06e8dd4d8b]
[color=red:06e8dd4d8b]اون تیمهایی هم که شما میفرمایید دارن واسه قهرمانی خدشونو می بندن ! ما که پولشو نداریم !!![/color:06e8dd4d8b]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان