[quote:06e8dd4d8b="mahyar1369"][quote:06e8dd4d8b="miladcivil"][quote:06e8dd4d8b="mahyar1369"]اخه دوستان شما دارين در مورد چي بحث ميكنين اومدن يا نيومدن فروزان..
دوستان بازيكنامون دارن ميرن وضعيت باشگاه هيچي مشخص نيست..
يه روز اسپانسر خارجي داريم يه روز ميگن محجوب خريد تيمو بعد , بعد يه بازي ميگن رفت. بعد عكس اقاي عابديني با شماره 7 جهانبخش مياد رو سايتا بعد ميگن نميتوونه بره هلند و خيلي چيزاي ديگه .....
الانم اين حرف اقاي عابديني كه ميگه همچي حل داره ميشه فصل بعد مشكل مالي نداريم , تا چند وقت ديگه يه مشكل پيش مياد باز بي پول ميشيم ...
به نظر من فوتبال رشت نفرين شده اونم اورجينالش...[/quote:06e8dd4d8b]
[color=blue:06e8dd4d8b]مهیار جان ، با توجه به شنیده ها و همچنین حس درونی ، اعتقاد دارم امسال اوضاع ما عالی نخواهد بود . [/color:06e8dd4d8b]
[color=black:06e8dd4d8b]اما نظرمم اینه باز میتونیم تیم شاخی باشیم و حداقل حال یه عده الکی گنده بگیریم . حالا درسته 2 عنصر
اصلی تهاجمی ما جدا شدن ولی اگه بتونیم خط دفاع و هافبک حفظ کنیم و حتی یه مهاجم نوک قوی بیاریم
و همچنین دوتا یار جایگزین تو کناره (بنظرم عالیشاه خوبه) ، با تدابیر ناظمی من به رتبه تک رقمی خوشبین هستم . [/color:06e8dd4d8b]
[color=brown:06e8dd4d8b]نباید از یاد ببریم که سال سختمون گذشت و امسال 2 تیم سقوط میکنه ولی این آغاز راهی میشه تا در صورت
حفظ یکسری شرایط امثال مظلوم و یکی دوتا از امیدهامونو بتونیم بیاریم لیگ برتر[/color:06e8dd4d8b]

[/quote:06e8dd4d8b]
ولي اينجور كه داره پيش ميره محمد ابشك و علي نظيفكار و بايد به جهانبخشو حسين ابراهيمي اضافه كني و به احتمال زياد حسن رودباريان و امين متوسل زاده دوسته من درسته ما استعداداي خوبي داريم ولي ديگه ليگ برترو خيلي دسته كم گرفتين همه تيما دارن تقويت ميشن ولي تيم ما .....[/quote:06e8dd4d8b]
[color=blue:06e8dd4d8b]حرف شما درسته .[/color:06e8dd4d8b] [color=black:06e8dd4d8b]اما خوب دیگه ، عابدینی گفته ظرف چند روز آینده میاد و قرارداد بچه ها می بنده .
منم گفتم باید خطوط دفاعی و هافبک ما حفظ بشه ، جانشینانی واسه جهانبخش و ابراهیمی بیاریم
و همچنین مهاجم نوک خوب . تو پست دفاع راست هم باید تقویت بشیم .
بنظرم تو دروازه تفاوتی چندانی نیست ، چون تو ایران بجز رحمتی بقیه دروازه بانان با 5% اختلاف فرقی
باهم ندارن ! [/color:06e8dd4d8b]
[color=red:06e8dd4d8b]اون تیمهایی هم که شما میفرمایید دارن واسه قهرمانی خدشونو می بندن ! ما که پولشو نداریم !!![/color:06e8dd4d8b]