[quote:7d5cadbf21="sepidroudi"]سوالی از مدیریت دارم - بی زحمت اگه پاسخ بدن ممنون میشم...
کل هزینه خرید امتیاز و بدهی بازیکنان و ...... تا پایان این فصل 8 میلیارد تومن هستش؟؟؟ یا این منهای اون پولی هست که آقای عابدینی اصرار داره شهرام شوتور پرداخت کنه؟؟ و همچنین اون پولهایی که شهرام شوتور تا حالا داده رو هم محجوب باید بهش پس بده یا نه؟؟
کلا گیج شدم - اگه بگین جریان مالی چطور میشه سپاسگزار میشم به شدت

[/quote:7d5cadbf21]
[color=darkblue:7d5cadbf21]این کل هزینه ها و بدهی ها نیست بلکه بخشی از بدهی ها رو شامل میشه .پول هایی رو هم که شهرام قویدل داده هم به هیچ وجه بهش پس داده نمیشه و به خریدار هم ارتباطی پیدا نمی کنه، بلکه در اصل باید بدهی ها و هزینه های کامل این فصل هم پرداخت بشه که این بسته به توافق طرفین هست . [/color:7d5cadbf21]
[quote:7d5cadbf21="dariush_kabir"]مدیرای سایت یه سوال
امیر خان با اومدن محبوب مدیر عامل میمونه؟ دیگه!!!!![/quote:7d5cadbf21]
[color=brown:7d5cadbf21]هنوز که کسی نیومده! هنوز که قراردادی ثبت نشده باید قراردادی ثبت بشه بعد طرفین خودشون موضع خودشون و کارهایی که قرار هست انجام بدن رو اعلام کردند.[/color:7d5cadbf21]
[quote:7d5cadbf21="ali_damashi"]این محجوب 30 تا اسم داره
انزلیچی . مرتضی .مجتبی و ...[/quote:7d5cadbf21]
[color=indigo:7d5cadbf21]عباس (انزلیچی) محجوب[/color:7d5cadbf21]
[quote:7d5cadbf21="majid13"]اگه این خبر درست باشه امیدوارم جواب منطقی از مدیریت سایت بشنوم..
مگه در این سایت گفته نشده بود که آقایه محجوب بخاطر اینکه مثل آقایه قویدل فقط برای مطرح کردن خودش میاد و به خطوط قرمز هوادارا توجه نداره از لیست خریداران کنار گذاشته شد! ولی الان میبینیم دوباره نفر اصلی خریداران میشه! یعنی این چند روزه 180درجه تغییر رویه داده؟[/quote:7d5cadbf21]
[color=darkred:7d5cadbf21]من به شخصه یادم نمیاد نه من نه مازیار و دیگر دوستان کسی جایی گفته باشه که به خط قرمز هواداران توجه نداره و از این حرفا ، من بودم که اینطور کامنت دادم :
" [b:7d5cadbf21]گویا[/b:7d5cadbf21] شرایط و تفکراتی شبیه به قویدل داشت یعنی بیشتر به دنبال مسائل اقتصادی و برند سازی بود.
(از این قسمت نظر) البته اینکه به سود اقتصادی برسی و بخوای برای خودت تبلیغ هم داشته باشی اصلا چیز بدی نیست و طبیعی هم هست اما اینکه هدف و فکرت این باشه فکر نکنم جالب باشه . اونوقت مثل قویدل و هدایتی با ناکاربلدی خرج هم نمی کنی. "
این گویا یعنی چی؟ یعنی اینطور میگن، اینطور شنیده شده که .............و الی آخر. این شنیدن و گفته هایی هم که شد به خاطر یکی دو رفتار متناقضی بود که از خودش نشون داد . و اینکه از لیست هم خارج شده بود رو هم ما نگفتیم یا از جای دیگه ای خوندی یا از یه بخش مطلب تحلیلی سایت گل بود که ما اینجا گذاشتیم برداشت کردی.
ضمنا یکی از خریدان بود که بحث تغییر اسم رو مطرح کرد اما فعلا که از جانب آقای محجوب نقل قولی رو نشنیدم .[/color:7d5cadbf21]
[color=darkblue:7d5cadbf21] پ.ن : یک چیز در مورد انزلیچی محجوب من رو خیلی نگران کرده که تو مطالبی که از بچه ها تو گفتگو آزاد هم کپی شده میشه متوجه اش شد. تو چندین مرحله تا پای خرید امتیاز، سهامدار شدن و اسپانسر شدن چندین تیم مختلف پیش رفته اما در عمل فقط سر و صدا به پا کرد و به مرحله عمل نرسید!! الان هم که بعضی منابع می زنند خود محجوب در دسترس نیست! من و شما که ایشون رو نمی شناسیم وبرخوردی نداشتیم بنابراین امیدوارم امیر عابدینی این بار دقت کافی و وافی رو داشته باشه که قرار نباشه دوباره ما فصلی پر استرس رو داشته باشیم .
این خبرهای بعضی از خبرگزاری ها رو هم ثابت شده که به راحتی میشه خرید بنابراین من یکی اعتمادی به حرف های وکیل و نقل ها ندارم .
نکته بعد اینکه هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده که بعضا کامنت های تبریک رو می بینم! نقل و انتقالی انجام نشده و حتی قرارداد قویدل هم مراحل قانونی فسخش به اتمام نرسیده بنابراین هیچ چیزی رو تمام شده ندونید حتی بعد از امضای پیش نویس قرارداد . [/color:7d5cadbf21]