توسط ba-taasob-2 » شنبه دسامبر 07, 2013 4:20 pm
[quote:a7d205d59b="abarar0131"][[color=red:a7d205d59b]size=24]خاک بر سر سایت گل با این خبرگزاریش!
[/size]ن[/color:a7d205d59b]ایمخن در چارچوب هفته شانزدهم لیگ هلند، در حضور بازیکن ایرانی اش در خارج از خانه به مصاف تیم یورتچ رفت و در این دیدار با نتیجه 2 بر صفر شکست خورد.
سایت گل – علیرضا جهانبخش مهاجم ملیپوش تیم نایمخن موفق به باز کردن دروازه یورتچ نشد تا نایمخن 2 بر صفر شکست بخورد.
جالب اینکه جهانبخش در این بازی یک پنالتی هم به حریف داد اما این پنالتی به گل تبدیل نشد. جهانبخش که روز بدی را پشت سر میگذاشت در دقیقه 59 یک کارت زرد از داور مسابقه دریافت کرد.
نایمخن با این شکست با 12 امتیاز در انتهای جدول لیگ هلند باقی ماند. البته انتظار نمیرفت که نایمخن در این بازی خارج از خانه برنده باشد.[/quote:a7d205d59b]
[color=black:a7d205d59b]چرت و پرت نوشته. من یه جای دیگه خونده بودم که جهانبخش یه پنالتی گرفته با این حال رفتم تو سایت رسمی باشگاه هم چک کردم. کلی هم از جهانبخش تعریف کرده:
75th minutes Bulthuis floored Jahankakhsh and that resulted in a penalty being awarded . However, Michael Higdon shot weakly at Ruiter and saved easily
دقیقه 75 "بولتویس" جهانبخش را سرنگون کرد و یک ضربه پنالتی به دست آمد هرچند که "میشائیل هیگدون" ضربه ضعیفی زد و "رویتر" به راحتی توپ را دفع کرد.
این موقع هم بازی 1-0 بود که بلافاصله بعد از خراب کردن پنالتی گل دوم هم خوردن[/color:a7d205d59b]
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است