[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط JUSTiran46 » سه شنبه دسامبر 03, 2013 6:36 am

[color=black:53b0b68d3e]عليرضا جهانبخش در ترکيب تيم منتخب هفته پانزدهم ليگ هلند قرار گرفت.

نايمخن که عليرضا جهانبخش ، مهاجم جوان ايراني را در اختيار دارد، اين هفته‌ موفق شد با نتيجه‌ سه بر دو آلکمار را شکست دهد تا به دومين پيروزي خود در اين فصل ليگ هلند دست يابد. پس از درخشش عليرضا جهانبخش در ترکيب تيمش برابر آلکمار که منجر به زدن دو گل و فراهم کردن يک پاس گل براي هم تيمي‌اش شد ، اين بازيکن ايراني در بين تيم منتخب هفته‌ ليگ هلند قرار گرفت. درخشش مهاجم 20 ساله ايراني در بازي برابر آلکمار به حدي بود که هواداران مدام نام او را صدا مي‌زدند.

در ترکيب تيم منتخب ليگ هلند در هفته پانزدهم نام سه مهاجم ديده مي‌شود که نام عليرضا جهانبخش در کنار ايبارا از ويتسه آرنهم و بوتيوس از فاينورد قرار گرفت. [/color:53b0b68d3e]
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:36 am

[color=black:08a784d3f8]علیرضاجهانبخش در جواب اس ام اس گرامیداشت شهادت میرزا کوچک:[/color:08a784d3f8]

[b:08a784d3f8][color=red:08a784d3f8]"من هم تسلیت میگم به همه مردم غیور گیلان زمین... تا مسیری باشد برای ادامه راه آن عزیز و به نمایش گذاشتن فرهنگ ناب گیلانی"[/color:08a784d3f8]
[/b:08a784d3f8] :P :P :P
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:45 am

حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه دسامبر 03, 2013 7:51 am

[size=24:a3bff2f476]
/11/
[color=red:a3bff2f476]دوست دارم داماش دربی را با گل بومی ها ببرد.

[/color:a3bff2f476][img:a3bff2f476]http://8pic.ir/images/74265541412518784682.jpg[/img:a3bff2f476][/size:a3bff2f476][/size]
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط zxzx » سه شنبه دسامبر 03, 2013 8:00 am

[color=brown:f768e1faa1][size=18:f768e1faa1]سایت ان.د: جهانبخش، پهلوان نایمخن است/ فریاد علی ـ علی هواداران روی سکوهای دوگوفرت[/size:f768e1faa1]

به گزارش خبرگزاری فارس، تعریف و تمجید‌ها از علیرضا جهانبخش، مهاجم جوان، ایرانی و آینده‌دار تیم ان.ای.سی نایمخن همچنان ادامه دارد. پس از آنکه ستاره جویای‌نام فصل گذشته تیم داماش گیلان موفق شد یکشنبه شب در هفته پانزدهم لیگ دسته اول فوتبال باشگاهی هلند (اردی‌ویزه) دو گل ارزشمند مقابل آلکمار در برد 3 بر 2 بزند و پاس گل نیز دهد، وی مورد ستایش رسانه‌ها و کارشناسان سرزمین لاله‌های نارنجی قرار گرفت.

در همین ارتباط سایت ان.د از بازیکن 21 ساله خط آتش نایمخن تعریف کرد و نوشت: علی (رضا جهانبخش) پهلوان نایمخن است.

این سایت ادامه داد: جهانبخش جوان جویای نام ایرانی است که در نایمخن بازی می کند و در بازی با آلکمار شگفتی‌ساز شد.

رسانه هلندی افزود: او با درخشش زیاد خود باعث کسب برد شد و هواداران نایمخن از روی سکوهای ورزشگاه دگوفرت یکصدا فریاد زنند: علی، علی.[/color:f768e1faa1]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه دسامبر 03, 2013 9:17 am

[quote:18060144e1="MAZIYAR"][color=black:18060144e1]علیرضاجهانبخش در جواب اس ام اس گرامیداشت شهادت میرزا کوچک:[/color:18060144e1]

[b:18060144e1][color=red:18060144e1]"من هم تسلیت میگم به همه مردم غیور گیلان زمین... تا مسیری باشد برای ادامه راه آن عزیز و به نمایش گذاشتن فرهنگ ناب گیلانی"[/color:18060144e1]
[/b:18060144e1] :P :P :P[/quote:18060144e1]
[img:18060144e1]http://8pic.ir/images/03644336970437636319.jpg[/img:18060144e1]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » سه شنبه دسامبر 03, 2013 10:39 am

[color=blue:9a88febcaf]اطلاعاتی درباره باشگاه فوتبال ان.ئی.سی (از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد)[/color:9a88febcaf]
باشگاه فوتبال ان. ئی. سی که بیشتر با عنوان ان. ئی. سی (N.E.C) شناخته می‌شود، باشگاه فوتبال هلندی که در شهر نیمیخن بنیان‌گذاری شده‌است. ان. ئی. سی که در بالاترین سطح فوتبال هلند موسوم به لیگ برتر فوتبال هلند به رقابت می‌پردازد و عمده موفقیت این تیم به چهار دوره قهرمانی در جام حذفی فوتبال هلند به سال‌های ۷۳-۱۹۷۲، ۱۹۸۲-۸۳، ۹۴-۱۹۹۳ و ۰۰-۱۹۹۹ برمی‌گردد.
و این هم آرم باشگاه:

نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط meelad » سه شنبه دسامبر 03, 2013 2:26 pm

علیرضا جهانبخش، مهاجم ملی‌پوش فوتبال کشورمان در هفته پانزدهم لیگ هلند، بالاخره پایش به گلزنی باز شد و با به‌ثمررساندن دو گل و دادن یک پاس گل، عامل اصلی برد 3بر 2 تیمش بود. جهانبخش که در تیم نایمیخن هلند مشغول به بازی است، در بازی تیمش مقابل آلکمار موفق شد دو گل از سه گل تیمش را در دقایق 53 و 72 به ثمر برساند و همچنین گل نخست نایمیخن نیز روی پاس گل جهانبخش در دقیقه 17 به ثمر رسید. طبیعی بود که هافبک سابق داماش در پایان بازی به‌عنوان بهترین بازیکن زمین هم معرفی شود. نایمیخن با این برد 12امتیازی شد اما همچنان در قعر جدول رده‌بندی لیگ فوتبال هلند قرار دارد. این دیدار در حضور 10هزارو400 نفر در ورزشگاه خانگی گوفرت انجام شد. با علیرضا جهانبخش، اولین گلزن ایرانی لیگ برتر هلند گفت‌وگویی انجام دادیم.

بازی خوبی به نمایش گذاشتی، از شب رویایی‌ات در لیگ هلند بگو؟
تیم ما قبل از این بازی شرایط خوبی نداشت و با نتایجی که به دست آورده بودیم، در قعر جدول قرار داشتیم، اما کادرفنی تیم می‌خواست، حتما در این بازی پیروز شویم تا فاصله ما با تیم‌های بالای سرمان زیاد نباشد. به همین دلیل با ترکیب هجومی به میدان رفتیم و خیلی خوب هم بازی کردیم. خوشبختانه برد خوبی به دست آوردیم، هرچند همچنان در انتهای جدول هستیم، اما با این برد فاصله ما با چهار تیم بالای سر خودمان به یک امتیاز رسیده است. اگر در سه بازی‌ای که تا انتهای فصل داریم، روند نتایج خوب را ادامه دهیم به‌طور قطع می‌توانیم از انتهای جدول جدا شویم. خوشبختانه وضعیت تیم رو به بهبودی است.

دو گل و یک پاس گل، از عملکرد خودت حتما راضی هستی؟
این بهترین عملکرد من در این فصل بود. پیش از بازی به خودم قول دادم بهترین باشم و خوشحالم که به این قولم عمل کردم. این بازی برای تیم ما بسیار مهم بود و همه بازیکنان به‌خوبی شرایط تیم را درک می‌کردند، من هم یکی از مهره‌های تیم بودم و موفق شدم، وظیفه‌ای که مربی تیم به من سپرده بود را انجام دهم.

برای قرارگرفتن در ترکیب ثابت تیم، زمان زیادی منتظر بودی؟
من ابتدای فصل به‌خاطر مشکل ویزا، تنها یک هفته مانده به شروع بازی‌ها به تیم پیوستم و این کار را برای من سخت کرد، اما بعد از مدتی توانستم خودم را در تمرینات نشان دهم و کم‌کم به ترکیب اصلی تیم وارد شدم، اما هنوز برای مطمئن‌شدن برای حضور دایمی در ترکیب تیم، باید تلاش بیشتری بکنم.

تاکنون سه گل در دیدار‌های رسمی برای نایمیخن به ثمر رسانده‌ای، پیش‌بینی می‌کنی تا انتهای فصل چند گل بزنی؟
واقعا پیش‌بینی سخت است، دوست دارم عملکرد و شرایطم را بهبود دهم و بعد به‌فکر گلزنی باشم، فعلا در حال ثابت‌کردن خود به مربی هستم. اگر این اتفاق بیفتد گل‌زدن خودش پیش می‌آید.

حضور در تیم‌ملی چقدر در موفقیت شما در نایمیخن موثر بود؟
حضور در تیم‌ملی اعتماد خاصی به من داد، وقتی بعد از بازی مقدماتی جام ملت‌های آسیا به هلند برگشتم، نگاه خیلی‌ها به من فرق کرد و توانستم اعتماد کادر فنی را به‌دست بیاورم. حضورم در تیم‌ملی کمک زیادی کرد تا در ترکیب تیم قرار بگیرم، به‌خصوص اینکه تیم‌ملی به جام‌جهانی صعود کرده است.

نایمیخن همیشه از تیم‌های متوسط لیگ هلند بود، این فصل چه اتفاقی افتاده که در انتهای جدول است؟
شما درست می‌گویید، نایمیخن همیشه یک تیم متوسط بود، اما فصل گذشته این تیم همین وضعیت این فصل را داشت و در پایان فصل در رده 14 قرار گرفت. در این فصل مدیران تیم روی بازیکنان جوان سرمایه‌گذاری کردند؛ کاری که در فوتبال هلند، متداول است. مدیران ما هم چند فصلی است باتوجه به شرایط اقتصادی اروپا روی جوان‌ها سرمایه‌گذاری کردند و برای همین طبیعی است که چند فصل سخت پیش‌روی تیم باشد.

بعد از گل به خودی که چند هفته پیش زدی، رابطه هواداران با شما چگونه بود؟
بازتاب این گل در ایران بیشتر از هلند بود، کل تیم و هواداران درک کردند که من برای کمک به تیم در آن نقطه زمین که وظیفه من نبود حضور پیدا کردم، ضمن اینکه من در آن بازی یکی از بهترین عملکردهای خودم را داشتم. زمانی که به بازی آمدم تیم 3 بر صفر عقب بود و بعد از حضور من بازی 3بر3 شد، روی گل چهارم حریف من گل به خودی زدم، اما اگر من هم به آن توپ ضربه نمی‌زدم، بازیکن حریف توپ را گل می‌کرد.

زبان یاد گرفتی؟
خیلی بهتر شدم، شرایطم هرروز در زبان بهتر می‌شود، البته فعلا با معلمم زبان انگلیسی یاد می‌گیرم تا مشکلی برای ارتباط برقرارکردن با سایر هم‌تیمی‌هایم نداشته باشم و بعد می‌خواهم هلندی یاد بگیرم تا با هواداران هم رابطه بهتری داشته باشم.

راضی هستی از اینکه به تیم‌های استقلال و پرسپولیس نرفتی و به باشگاه هلندی پیوستی؟
من دوست داشتم خیلی زود پیشرفت کنم و برای همین تمام تلاشم را کردم تا به یک تیم اروپایی بروم، هلند برای پیشرفت یک بازیکن جوان بهترین مکان است، چون در اینجا به آموزش اهمیت زیادی می‌دهند و سرمایه‌گذاری فوق‌العاده انجام می‌دهند. من اینجا تنها زندگی می‌کنم و این مساله باعث شد، همه فکر و ذکرم را روی فوتبال بگذارم و با مسایل دیگر کاری نداشته باشم. تنها فرد خارج از باشگاهی که من می‌بینم، مدیر برنامه‌ام است که آن‌هم یک ایرانی است.

چندروز دیگر قرعه‌کشی جام‌جهانی است، دوست دارید در چه گروهی قرار بگیریم؟
دوست دارم خیلی گروه سختی نداشته باشیم تا حداقل بتوانیم به صعود فکر کنیم، البته بدم هم نمی‌آید با یک تیم قوی همگروه شویم تا خودمان را محک بزنیم. البته نبود بازی تدارکاتی تیم‌ملی ایران را اذیت خواهد کرد، امیدوارم حداقل چند بازی تدارکاتی خوب داشته باشیم تا تیم بتواند با آمادگی کامل به جام‌جهانی برود.

فکر می‌کنی با این عملکرد و حضور در جام‌جهانی پیشنهادی از تیم‌های بهتر داشته باشی؟
من قراردادم با تیم نایمیخن سه‌ساله است، اما از ابتدای حضورم در هلند به‌دنبال این بودم که از این تیم به تیم‌های بهتری بروم، اگر خدا خواست و نظر سرمربی تیم‌ملی این بود و همراه تیم‌ملی به جام‌جهانی رفتم، مطمئن هستم تیم‌های بهتری به‌سراغم می‌آیند، اما من عجله‌ای ندارم و فعلا می‌خواهم با تیم نایمیخن از انتهای جدول جدا شوم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازتاب رسانه‌ای گلزنی جهانبخش
بازی خوب جهانبخش در این بازی، بازتاب زیادی در رسانه‌های هلند داشته، سایت اومروپ در گزارشی عنوان کرد، علیرضا جهانبخش با گل‌هایش کمک کرد تا نایمیخن به برتری 3 بر 2 مقابل آلکمار برسد. به لطف نمایشی بسیار خوب از جهانبخش، ان.‌ای.‌سی در خانه برنده شد. سایت اخبار فوتبال هلند نیز نوشت: برنده این بازی در حقیقت کسی نبود جز علیرضا جهانبخش که دو گل برای تیمش زد. در دوئل با آلکمار جهانبخش دو گل تاثیرگذار زد. او کاری کرد تا نایمیخن به روزهای آینده امیدوار شود.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ali0131 » جمعه دسامبر 06, 2013 6:32 am

سرمربي نايمخن:‌ جهانبخش مصمم است

آنتون يانسن سرمربي نايمخن با تمجيد از مهاجم ايراني تيمش او را بازيکني مصمم توصيف کرد.

نايمخن جمعه‌شب در ليگ هلند در حالي برابر اوترخت به ميدان خواهد رفت که در بازي قبل موفق شد آلکمار را شکست دهد.

به نقل از ايسنا، آنتون يانسن سرمربي نايمخن درباره بازي برابر اوترخت اعلام کرد تغييري در ترکيب تيمش ايجاد نخواهد کرد و تيمش با همان ترکيب بازي با آلکمار بازي خواهد کرد و اين بدان معنا است که عليرضا جهانبخش مهاجم جوان ايران در بازي برابر اوترخت از ابتدا در ترکيب تيمش به ميدان خواهد رفت.

سرمربي نايمخن در ادامه درباره عليرضا جهانبخش گفت: با 2 گلي که او در بازي قبلي به ثمر رساند، اکنون فشار زيادي روي او است اما اميدوارم که او بتواند انتظارات همه را برآورده کند و اين فشار را کنترل کند. جهانبخش مهاجم مصممي است و مي‌داند چه وظايفي از او انتظار مي‌رود.
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط shahreman » جمعه دسامبر 06, 2013 7:18 am

نایمخن سکوی پرتابته داداش هیچوقت سقفتو اونجا نگیر که بازی تو بهتارین لیگ اروپا حداقل استحقاقی که داری ما همیشه بازیهات ودنبال میکنیم وبازی های خوبت خیلی خوشحالمون میکنه دوست داریم یه روز دیگه تورو تو پیراهن تیم محبوبمون ببینیم
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه دسامبر 07, 2013 7:50 am

[[color=red:c1f266a278]size=24]خاک بر سر سایت گل با این خبرگزاریش!
[/size]ن[/color:c1f266a278]ایمخن در چارچوب هفته شانزدهم لیگ هلند، در حضور بازیکن ایرانی اش در خارج از خانه به مصاف تیم یورتچ رفت و در این دیدار با نتیجه 2 بر صفر شکست خورد.

سایت گل – علیرضا جهانبخش مهاجم ملی‌پوش تیم نایمخن موفق به باز کردن دروازه یورتچ نشد تا نایمخن 2 بر صفر شکست بخورد.
جالب اینکه جهانبخش در این بازی یک پنالتی هم به حریف داد اما این پنالتی به گل تبدیل نشد. جهانبخش که روز بدی را پشت سر می‌گذاشت در دقیقه 59 یک کارت زرد از داور مسابقه دریافت کرد.
نایمخن با این شکست با 12 امتیاز در انتهای جدول لیگ هلند باقی ماند. البته انتظار نمی‌رفت که نایمخن در این بازی خارج از خانه برنده باشد.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط yaranemirza » شنبه دسامبر 07, 2013 12:02 pm

به جهانبخش رای بدین
http://video.varzesh3.com/goal-week/%DA ... 87-920915/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه دسامبر 07, 2013 4:20 pm

[quote:a7d205d59b="abarar0131"][[color=red:a7d205d59b]size=24]خاک بر سر سایت گل با این خبرگزاریش!
[/size]ن[/color:a7d205d59b]ایمخن در چارچوب هفته شانزدهم لیگ هلند، در حضور بازیکن ایرانی اش در خارج از خانه به مصاف تیم یورتچ رفت و در این دیدار با نتیجه 2 بر صفر شکست خورد.

سایت گل – علیرضا جهانبخش مهاجم ملی‌پوش تیم نایمخن موفق به باز کردن دروازه یورتچ نشد تا نایمخن 2 بر صفر شکست بخورد.
جالب اینکه جهانبخش در این بازی یک پنالتی هم به حریف داد اما این پنالتی به گل تبدیل نشد. جهانبخش که روز بدی را پشت سر می‌گذاشت در دقیقه 59 یک کارت زرد از داور مسابقه دریافت کرد.
نایمخن با این شکست با 12 امتیاز در انتهای جدول لیگ هلند باقی ماند. البته انتظار نمی‌رفت که نایمخن در این بازی خارج از خانه برنده باشد.[/quote:a7d205d59b]
[color=black:a7d205d59b]چرت و پرت نوشته. من یه جای دیگه خونده بودم که جهانبخش یه پنالتی گرفته با این حال رفتم تو سایت رسمی باشگاه هم چک کردم. کلی هم از جهانبخش تعریف کرده:
75th minutes Bulthuis floored Jahankakhsh and that resulted in a penalty being awarded . However, Michael Higdon shot weakly at Ruiter and saved easily
دقیقه 75 "بولتویس" جهانبخش را سرنگون کرد و یک ضربه پنالتی به دست آمد هرچند که "میشائیل هیگدون" ضربه ضعیفی زد و "رویتر" به راحتی توپ را دفع کرد.

این موقع هم بازی 1-0 بود که بلافاصله بعد از خراب کردن پنالتی گل دوم هم خوردن[/color:a7d205d59b]
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_farse » شنبه دسامبر 07, 2013 10:12 pm

علی جون خوشحالیم که تو هلندی و داری میدرخشی.همه داماشیها بهت افتخار میکنن و هر بازی منتظر درخششتن.ایشالا اینقد خوب بازی کنی که تو جام جهانیم بدرخشی تو تیم ملی و سکوی پرتابیی باشه برات به تیمهای سطح بالای اروپا.ایشالا روزی که تمام افتخارای ممکن رو بدست آوردی با پیراهن داماش کفشاتو آویزون کنی کوچ برار
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه دسامبر 08, 2013 8:25 am

ابرار ورزشی امروز صحبت های جهانبخش در مورد جام جهانی را نوشته

[align=center:983532b2fc][img:983532b2fc]http://cdn3.varzesh3.com/files/newspaper/varzesh3/600_AbrarVarzeshi-1392-09-17.jpg[/img:983532b2fc][/align:983532b2fc]
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان