[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 777 » يکشنبه دسامبر 01, 2013 10:23 pm

افرین علیرضا افرین پسر /11/ /11/ /11/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_farse » يکشنبه دسامبر 01, 2013 10:24 pm

واقعاً بهش افتخار میکنم،مطمعنم میتونه تو بهترین تیمهای اروپا بازی کنه.حقشم هست خدایی
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط havosh » دوشنبه دسامبر 02, 2013 4:12 am

خلاصه بازی دیروز نایخمن ، 90 مگ :
http://footballitarin.com/video_page.php?id=7999
نماد کاربر
havosh
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه دسامبر 02, 2013 5:06 am

[quote:236e531cbb="hatam"][color=black:236e531cbb]از هفته پانزدهم ليگ فوتبال هلند تيم فوتبال نايمخن که عليرضا جهانبخش ملي‌پوش کشورمان را در اختيار دارد، در خانه با نتيجه 3 بر 2 بر آلکمار غلبه کرد.

به گزارش فارس، در اين ديدار عليرضا جهانبخش موفق شد 2 گل از 3 گل تيمش را در دقايق 53 و 72 به ثمر برساند و يک کارت زرد در دقيقه 64 دريافت کرد.

همچنين گل نخست نايمخن نيز روي پاس گل جهانبخش در دقيقه 17 به ثمر رسيد.

نايمخن با اين برد 12 امتيازي شد اما همچنان در قعر جدول رده بندي ليگ فوتبال هلند قرار دارد.

به اميد موفقيت در بازيهاي بعدي..

[/color:236e531cbb]

/13/[/quote:236e531cbb]

ایول به علیرضای باغیرت
چقدر خوشحال شدم از این خبر
این هفته داماش با حساب 3-2 سایپا را برد ، علیرضا هم با همین نتیجه آلکمار را شکست داد.
جهان آقای گل :P :P :P :P
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » دوشنبه دسامبر 02, 2013 5:50 am

تمجيد روزنامه هلندي از عليرضا جهانبخش

روزنامه RTL هلند پس از درخشش عليرضا جهانبخش برابر آلکمار او را بهترين بازيکن تيمش در بازي شب گذشته معرفي کرد.
[تمجيد روزنامه هلندي از عليرضا جهانبخش]

هفته‌ پانزدهم رقابت‌هاي ليگ هلند شب گذشته (يکشنبه) با چهار ديدار به پايان رسيد.

در يکي از اين ديدارها نايمخن که عليرضا جهانبخش را در ترکيب خود دارد، موفق شد با نتيجه‌ سه بر دو آلکمار را با نتيجه‌ سه بر دو شکست دهد.

عليرضا جهانبخش، مهاجم ايراني نايمخن در اين ديدار مرد اول تيمش بود و موفق شد دو بار گلزني کند و يک پاس گل نيز براي هم تيمي‌هايش فراهم کند.

رسانه‌هاي هلندي پس از درخشش عليرضا جهانبخش برابر آلکمار به تمجيد از بازي مهاجم جوان ايراني نايمخن پرداختند.

روزنامه RTL هلند با تمجيد از بازي جهانبخش نوشت: جهانبخش در طول 90 دقيقه‌ عملکرد بسيار خوبي از خود نشان داد. او به تنهايي براي پيروزي تيمش برابر آلکمار کافي بود. تيم نايمخن موفق شد با کمک جهانبخش به پيروزي مهمي دست يابد؛ بردي که مي‌تواند آنها را از منطقه خطر جدا کند.

عليرضا جهانبخش در دقيقه‌ هفت فرصت اين را داشت که اولين گل بازي را به ثمر برساند، اما او در صحنه‌ تک به تک توپ را به کنار دروازه‌ زد تا اين موقعيت از دست برود. اما بال راست ايراني نايمخن در دقيقه‌ 17 موفق شد پاس گل تيمش را براي مارنيک ورميجل فراهم کند.

در نيمه دوم اين بار عليرضا جهانبخش خود موفق شد عقب افتادگي تيمش را جبران کند و با زدن دو گل پيروزي ارزشمندي را براي تيمش به ارمغان آورد تا به عنوان بهترين بازيکن اين ديدار انتخاب شود.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 6:59 am

http://video.varzesh3.com/video-clips/m ... %A7%D8%B1/

گل های جهانبخش ورزش 3
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 7:05 am

Ali Ahmadi Saravani
جهانبخش: گلهایم پس از پیروزی داماش لذت بخش تر بود
لحظاتی قبل با علیرضا جهانبخش صحبت کردم و موفقیت امروزش را به او تبریک گفتم.
علیرضا نیز در پاسخ گفت: این موفقیت در ادامه پیروزی داماش واقعا برام لذت بخش بود.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه دسامبر 02, 2013 7:53 am

[quote:0704ce0473="ali_damashi"]http://video.varzesh3.com/video-clips/margins/%DA%AF%D9%84%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3-%DA%AF%D9%84-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%A2%D9%84%DA%A9%D9%85%D8%A7%D8%B1/

گل های جهانبخش ورزش 3[/quote:0704ce0473]

تو همین کلیپ کوتاه معلومه چقدر قشنگ و حرفه ای بازی کرد، دمش گرم.
گزارشگر هلندی اسم جهانبخش را یوهانباکس اعلام میکرد :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 9:15 am

باریکلا علیرضا /23/

اینم پروفایل یک هلندی هوادار NEC که اتفاقی دیدم ، برام جالب بود.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » دوشنبه دسامبر 02, 2013 11:52 am

[size=18:12a2dc693c][color=green:12a2dc693c]پسر تو بی نظیری[/color:12a2dc693c][/size:12a2dc693c] :P
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 12:12 pm

کد خبر: ۷۹۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
تعداد بازدید: ۳۱
اخبار روز » ورزشی
جهانبخش: دوست دارم با هلند همگروه شویم
هافبک ملی‌پوش ایرانی نایمخن هلند گفت: از وقتی در تیم ملی فیکس شدم اعتماد به نفسم بیشتر شده و باعث شده تا بازی‌های خوبی برای تیمم در لیگ هلند انجام دهم.
فارس: علیرضا جهانبخش با گلزنی در دیدار شب گذشته مقابل آلکمار در لیگ هلند که با برتری نایمخن هم همراه شد، به نوعی در لیگ هلند اوج گرفت و دوران درخشش خود را آغاز کرد.

گفت و گویی با جهانبخش که در زیر می‌خوانید:

از بازی شب گذشته بگو.

بازی خوبی بود و از جمله دیدارهایی بود که کل تیممان خوب بازی کرد و همه بازیکنان سرحال بودند. در این دیدار برای نتیجه گرفتن رفته بودیم تا با کسب هر 3 امتیاز شرایطمان در آینده بهتر شود.بر همین اساس بازی را خوب آغاز کردیم و فرصت‌های مناسبی را هم در نیمه اول به دست آوردیم که با بی‌دقتی از دست رفتند. البته در نیمه اول روی پاس گل من به گل اول رسیدیم و یک بر یک کار در این نیمه به پایان رسید.

اما در نیمه دوم درخشش تو هم آغاز شد؟

با صحبت‌های کادرفنی در بین دو نیمه و شرایطی که داشتیم فقط برای برد قدم به زمین گذاشتیم که این اتفاق افتاد و با لطف خدا در نیمه دوم با گلزنی‌های من، توانستیم به هدفمان برسیم.

گل‌های فوق‌العاده‌ای هم به ثمر رساندی، به خصوص گل سومت.

روی گل دوم از همان ابتدا این احساس را داشتم که توپ روی سر من خواهد آمد و خودم را برای زدن یک ضربه خوب آماده کرده بودم که خوشبختانه توپ به درون دروازه رفت. البته یک موقعیت دیگر به این شکل داشتم که بازیکن حریف توپ را از خط درآورد. روی این صحنه‌های خیلی در تمرینات کار کرده بودیم.

گل دومت هم به واقع یک گل اروپایی کلاسیک بود!

واقعا گل خوبی بود و توپ به خوبی به روی پایم نشست.

شاید هم این گل هفته یا ماه لیگ هلند شود.

احتمال دارد، البته شب گذشته به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شدم و حتی شنیدم که به عنوان بهترین بازیکن هفته هم معرفی شدم. اینکه گلم انتخاب شود یا خیر هم باید صبر کرد.

به نظر این مسابقه باید آغازی باشد برای درخشش شما در لیگ هلند. قبول داری؟

همین طور است و من هم امیدوارم. طی چند هفته اخیر هم شرایط خوبی در تیم داشتم و بازی‌های خوبی را انجام دادم. این در شرایطی است که من مهاجم هم نبودم. در این بین چون نتیجه نمی‌گرفتیم و گل هم نزده بودم، خیلی به چشم نمی‌آمدم اما در هفته اخیر برد نایمخن با گلزنی من همراه شد که باعث شد توجه ویژه‌ای به من شود.

فکر نمی‌کنی از وقتی در تیم ملی فیکس شدی، این اتفاق باعث شده تا برای بازی در لیگ هلند هم اعتماد به نفس خوبی پیدا کنی؟

قطعا همین طور است و به نوعی من به این اتفاقی که گفتید نیاز داشتم. شرایط در روزهای اول برایم متفاوت بود اما با دعوت به تیم ملی اعتماد به نفس خوبی گرفتم. در هفته‌های اول کمتر به من بازی می‌رسید و باعث شده بود از شرایط خوب خودم دور شوم.

اما در هفته‌های اخیر فیکس بودی؟

درست است. در حال حاضر 3 هفته است که فیکس هستم که البته این موضوع کار من را برای آینده سخت‌تر می‌کند. بازیکنان خوبی داریم و باید بیشتر بجنگم و تلاش کنم تا بتوانم این روند خوب را ادامه دهم.

با این حال تیمت همچنان در قعر جدول لیگ هلند است.

تیم‌های بالاتر از ما خوشبختانه این هفته خوب نتیجه نگرفتند و در حال حاضر با تیم چهاردهم یک امتیاز اختلاف داریم. فکر می‌کنم در صورت ادامه روند خوبمان می‌توانیم از قعر جدول هم جدا شویم.

از استقبال هواداران پس از بازی بگو؟

خداراشکر استقبال ویژه‌ای داشتند و از همان اول هم خیلی من را تشویق کردند چون اولین بازی خانگی بود که فیکس بازی می‌کردم. پس از دو گلی هم که به ثمر رساندم هواداران فقط من را تشویق می‌کردند که خیلی جای خوشحالی و امیدواری داشت برایم تا در آینده شرایطم بهتر هم شود.

به آقای گلی که فکر نمی‌کنی؟

دیگر خیلی دیر شده است. فکر به آقای گلی در این مقطع یک مقدار رویایی است.

در کل شرایط برایت راضی کننده است؟

واقعا همین طور است.

شرایط زندگی چطور است؟

قطعا شرایط زندگی بهتر شده است که همین موضوع روی عملکردم تأثیرگذار بوده. در هلند به تفاوت‌هایی که وجود دارد عادت کرده‌ام.

جمعه جام جهانی فوتبال قرعه‌کشی می‌شود. با توجه به اینکه در لیگ هلند هستی دوست داری با این کشور همگروه شویم؟

اگر واقعیت را بخواهیم واقعا این موضوع را دوست دارم. البته بیشتر دوست دارم در گروهی راحت قرار بگیریم تا حتی برای صعود به دور دوم هم شانس داشته باشیم که این هم خیلی مهم است. با این حال به شخصه دوست دارم با پرتغال یا هلند همگروه شویم تا با بازی با یک تیم بزرگ محک جدی خوبی بخوریم.

http://www.shahrekhabar.com/sport/1385985960708994
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 3:40 pm

امیدوارم عابدینی تا پایان فصل در داماش بماند/ جهانبخش آینده درخشانی دارد
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان با اشاره به اینکه اعضای این تیم در حال جنگیدن با مشکلات هستند، گفت: بسیار امیدوارم امیر عابدینی تا پایان فصل در داماش بماند زیرا هر زمان که داماش در آرامش قرار داشته باشد، نتایج خوبی را بدست می آورد.

افشین ناظمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد پیروزی داماش برابر سایپا در هفته نخست دور برگشت لیگ برتر، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: خدا را شکر در نخستین بازی 3 امتیاز گرفتیم و نیم فصل دوم را به خوبی شروع کردیم. در بازی با سایپا بازیکنان داماش موقعیت‌های زیادی را روی دروازه حریف ایجاد کردند که خوشبختانه با استفاده مناسب از این فرصت‌ها به پیروزی ارزشمندی رسیدند.

وی با بیان اینکه امیدوار است این موفقیت‌ها در نیم فصل دوم هم ادامه داشته باشد، یادآور شد: امسال با هدف رسیدن به جایگاه تک رقمی، لیگ را شروع کردیم که خوشبختانه در نیم فصل نخست توانستیم به این هدف برسیم. تمام تلاش مدیران، کادر فنی و بازیکنان هم این است که در پایان فصل هم جایگاه خوبی را بدست آوریم.

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان در مورد دیدار هفته آینده این تیم برابر ملوان هم تاکید کرد: تیم ما پس از پیروزی برابر سایپا از نظر روحی روانی و جسمانی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و با هدف پیروزی در هر مسابقه‌ای به میدان می‌رود. این بازی هم هرچند حساسیت خاصی دارد اما ما باید برای رسیدن به جایگاه بهتر در آن به پیروزی دست یابیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم این تیم برای حضور در دربی گیلان خاطرنشان کرد: در بازی با سایپا رسول سروش‌نیا و هادی ترابی به دلیل محرومیت و مرتضی ابراهیمی، محمدرضا مهدوی، میلاد فراهانی و مسعود حسن‌زاده به دلیل مصدومیت حضور نداشتند. البته قرار است کادر پزشکی تیم تا فردا سه‌شنبه وضعیت بازیکنان مصدوم را مشخص کند و حضورشان در دربی گیلان بستگی به نظر نهایی کادر پزشکی دارد.

ناظمی در خصوص اینکه آیا بحث جدایی عابدینی از داماش تاثیر منفی رو نتایج آینده این تیم نخواهد داشت، تصریح کرد: بسیار امیدوارم ایشان تا پایان فصل در داماش بماند. البته هنوز با ایشان صحبت نکردم ولی هر زمان که داماش در آرامش قرار داشته باشد، می‌تواند نتایج خوبی را بدست آورد.

وی در مورد مشکلات مالی این باشگاه هم اینگونه اظهار نظر کرد: امیدوارم این مشکلات هرچه زودتر حل شود، هر چند در حال حاضر همه نفرات تیم داماش در حال جنگیدن با مشکلات هستند اما در زمین بازی برای موفقیت تیم تلاش خواهند کرد.

سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان در پایان در مورد عملکرد خوب علیرضا جهانبخش در لیگ هلند گفت: از گلزنی علیرضا در بازی با آلکمار خیلی خوشحال شدم. او بازیکنی توانمند و با اخلاق است که امیدوارم بتواند به روند رو به رشد خود ادامه داده و جایگاه خوبی را در تیم ملی بدست آورد. قطعا در آینده جهانبخش در مسابقات ملی و باشگاهی درخشش بیشتری خواهد داشت و او بیشتر خواهید شنید.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه دسامبر 02, 2013 3:42 pm

نایمیخن نیاز به زمان دارد/ باید در جدول صعود کنیم
هافبک ایرانی تیم فوتبال نایمیخن پس از دو گلی که برای این تیم مقابل آلکمار به ثمر رساند گفت نیاز به گذشت زمان است تا این تیم در رقابتهای لیگ هلند به نتایج بهتری دست پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال نایمیخن یکشنبه شب موفق شد با نتیجه 3 بر 2 از سد آلکمار بگذرد. البته پیروزی نایمیخن در هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر هلند باعث نشد این تیم از رده هجدهم و پایانی جدول تکان بخورد.

علیرضا جهانبخش که زننده دو گل از سه گل تیمش در بازی با آلکمار بود، در گفتگو با فاکس اسپورتس اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم. برای باشگاه بسیار خوشحالم چراکه ما باید این بازی را می‌بردیم. با این حال ما نیاز به زمان داریم.

جهانبخش در ادامه اظهار داشت: باید جایگاهمان در جدول را ارتقا بخشیم و این موفقیت بار هم ادامه خواهد داشت. من واقعا فکر می‌کنم این تیم توان موفقیت را دارد.

----------------------------------------------------------------
برنده بازی با آلکمار کسی جز جهانبخش نبود
رسانه های هلندی معتقدند دومین برد فصل جاری ان.ای.سی نایمخن به لطف درخشش بازیکن جوان ایرانی این تیم حاصل شده است.

فوتبال ایران - شب گذشته در ادامه مسابقات هفته پانزدهم لیگ دسته اول فوتبال باشگاهی هلند موسوم به «اردی‌ویزه» علیرضا جهانبخش همراه با پیراهن نایمخن خوش درخشید. وی در برد ارزشمند 3 بر 2 مقابل آلکمار زننده گل‌های دوم و سوم تیمش در دقایق 53 و 72 بود.
پس از این برد رسانه‌های محلی به تعریف و تمجید از بازیکن جوان و ملی‌پوش کشورمان پرداختند.
*اومروپ: جهانبخش با گل‌هایش به برد نایمخن کمک کرد
سایت اومروپ در گزارشی عنوان کرد: علیرضا جهانبخش با گل‌هایش کمک کرد تا نایمخن به برتری 3 بر 2 مقابل آلکمار برسد.
این سایت افزود: به لطف نمایشی بسیار خوب از جهانبخش، ان.ای.سی در خانه برنده شد البته با وجود این باخت همچنان قعرنشین لیگ هلند است
این رسانه همچنین عنوان کرد جهانبخش روی گل اول تیمش نیز نقش بسزایی داشته است.
* اخبار فوتبال : برنده بازی کسی جز جهانبخش نبود
سایت اخبار فوتبال هلند نیز نوشت: برنده این بازی در حقیقت کسی نبود جز علیرضا جهانبخش که دو گل برای تیمش زد.
این رسانه افزود: در دوئل با آلکمار جهانبخش دو گل تاثیرگذار زد. او کاری کرد تا نایمخن به روزهای آینده امیدوار شود.
*سایت ان.او.اس
سایت ان.او.اس نوشت: جهانبخش باعث برتری ان.ای.سی شد. او با دو گلی که به آلکمار زد،‌ کسب دومین برد فصل جاری نایمخن را باعث شد.
این سایت افزود:‌ با گلزنی جهانبخش و کسب این برد، دیک ادووکات،‌ مربی آلکمار اولین باخت خود را کسب کرد.
*سایت ان.او: نایمخن مرهون جهانبخش
سایت ورزشی ان. او اسپرت نیز به درج گزارشی از بازی انجام شده پرداخت. این رسانه عنوان کرد نایمخن باری کسب برد مقابل آلکمار، مرهون بازیکن ایرانی‌اش است زیرا جهانبخش با دو گلی که زد، ‌باعث برتری تیمش شد و دومین برد فصل را به نام خود نوشت.

*استتن‌تور: جهانبخش ان.ای.سی را تا برد هدایت کرد
روزنامه استتن‌تور یکی از نشریاتی بود که از بازی گزارشی منتشر کرد. گزارشگر این نشریه نوشت تیتر مطلب خود را از جهانبخش انتخاب کرد و نوشت: جهانبخش ان.ای.سی را تا کسب برد مقابل آلکمار هدایت کرد.
این روزنامه نوشت در شبی خوب و به یاد ماندنی علیرضا جهانبخش خود دو گل زد و در به ثمر رسیدن یک گل دیگر برای تیمش مقابل حریف نامدار نقش داشته است.

------------------------------------------------------------------

تمجید روزنامه هلندی از علیرضا جهانبخش
روزنامه RTL هلند پس از درخشش علیرضا جهانبخش برابر آلکمار او را بهترین بازیکن تیمش در بازی شب گذشته معرفی کرد.
ایسنا: هفته پانزدهم رقابت های لیگ هلند شب گذشته (یکشنبه) با چهار دیدار به پایان رسید.

در یکی از این دیدارها نایمخن که علیرضا جهانبخش را در ترکیب خود دارد، موفق شد با نتیجه سه بر دو آلکمار را با نتیجه سه بر دو شکست دهد.

علیرضا جهانبخش، مهاجم ایرانی نایمخن در این دیدار مرد اول تیمش بود و موفق شد دو بار گلزنی کند و یک پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کند.

رسانه های هلندی پس از درخشش علیرضا جهانبخش برابر آلکمار به تمجید از بازی مهاجم جوان ایرانی نایمخن پرداختند.

روزنامه RTL هلند با تمجید از بازی جهانبخش نوشت: جهانبخش در طول 90 دقیقه عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد. او به تنهایی برای پیروزی تیمش برابر آلکمار کافی بود. تیم نایمخن موفق شد با کمک جهانبخش به پیروزی مهمی دست یابد؛ بردی که می تواند آنها را از منطقه خطر جدا کند.

علیرضا جهانبخش در دقیقه هفت فرصت این را داشت که اولین گل بازی را به ثمر برساند، اما او در صحنه تک به تک توپ را به کنار دروازه زد تا این موقعیت از دست برود. اما بال راست ایرانی نایمخن در دقیقه 17 موفق شد پاس گل تیمش را برای مارنیک ورمیجل فراهم کند.

در نیمه دوم این بار علیرضا جهانبخش خود موفق شد عقب افتادگی تیمش را جبران کند و با زدن دو گل پیروزی ارزشمندی را برای تیمش به ارمغان آورد تا به عنوان بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شود.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه دسامبر 02, 2013 5:23 pm

با سلام خدمت دوستان عزیز
خدا را شاکرم که توانستم با حمایت های شما یک موفقیت دیگر به دست بیاورم.مانند گذشته و به رسم همیشگی از شما تشکر می کنم و امیدوارم بتوانم به این روند ادامه دهم.
همچنین برای داماش عزیز در دربی گیلان آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم بازی خوب و همراه با پیروزی برای تیم محبوبم داماش باشد.امیدوارم فرهنگ والای گیلانی و رشتی را به عرصه نمایش بگذارید.
دوستدار شما
علیرضا جهانبخش
FB
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط armilad » دوشنبه دسامبر 02, 2013 6:08 pm