[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 28, 2013 8:09 am

[quote:9dbab163ee="ali126"]رضا کاردوست تو کدوم قسمت بازی میکنه؟[/quote:9dbab163ee]

هافبك دفاعي و هافبك وسط ...اومدنش تقريبا 100 %
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه مه 28, 2013 8:17 am

[quote:3d88bd5f4e="popo131"][quote:3d88bd5f4e="ali126"]رضا کاردوست تو کدوم قسمت بازی میکنه؟[/quote:3d88bd5f4e]

هافبك دفاعي و هافبك وسط ...اومدنش تقريبا 100 %[/quote:3d88bd5f4e]
آییپکچی هم دنی آبرار؟ :)
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه مه 28, 2013 8:21 am

فصل گدشته پرحاشیه ترین بودیم"از مالک نداشتن تــــا محرومیت"از بی پولـــی تــــا خریدهای بی خاصـیـت.
بـا همـه اینهـا مـا تونستیم چون میخواستیم بخواهیم.
قدرت رو بازیکن چند میلیاردی نداره "مربی میلیاردی نداره "
قدرت رو من و شمـایی داریم کـه داریم با این نداری بومی ترین تیم لیگ میشیم و این باعث محبوبیت مـا شده .
چند وقت پیش توی فومن عکس نوجوانی زده بود با لباس دامـاش که افتخاری بود برای شهر فومن"(دم غیرتتون گرم)
امـا خیلی وقت پیش ها توی جـای همون بنر عکس اشجاری بود که در تیم همسایه بازی میکردن!
نداری درسته دلیل قهرمان شدن هستش امـا دلیلی نمیشه که عــزت نداشته باشیم .
قدرت رو مدیری داره که در عین نداری ادعـا میکنه دامـاش شهر باران میماند میماند میماند نـه آون مدیر عاملی که پول بیت المال خرج تیم میکنه .
قدرت رو سرمربی داره کـه از در رفاقت از بچه ها طلب غیرت و تعصب میکنه نـه با تزریق چند درصدی دست مزد .
قدرت مـا داریم که پشت تیم هستیم و همه رو به دوئل میکشیم
آخرين ويرايش توسط mahyarmaya on سه شنبه مه 28, 2013 8:24 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 28, 2013 8:22 am

[quote:96522bbc82="ali126"][quote:96522bbc82="popo131"][quote:96522bbc82="ali126"]رضا کاردوست تو کدوم قسمت بازی میکنه؟[/quote:96522bbc82]

هافبك دفاعي و هافبك وسط ...اومدنش تقريبا 100 %[/quote:96522bbc82]
آییپکچی هم دنی آبرار؟ :)[/quote:96522bbc82]

اونم هافبكِ ... هافبك وسط و هافبك هجومي البته فكر كنم ...اونم اومدنش تقريبا 100 % .....

يه پيشنهاد هم دارم ..مرتضي تبريزي ..مهاجم پاس همدان ...به نظرم خوب ميومد ..البته با يه بازي نميشه نظر داد ...فكر كنم تو ليست خريد هم بود

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 28, 2013 8:30 am

قاسم دهنوی به سپاهان پیوست.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 28, 2013 8:40 am

[size=18:a30edcc9c1][color=red:a30edcc9c1]دهنوي با پرسپوليس به توافق اوليه رسيد.[/color:a30edcc9c1][/size:a30edcc9c1]
[color=blue:a30edcc9c1]قاسم دهنوي در ديدار با مسئولان باشگاه پرسپوليس به توافق اوليه با اين تيم رسيد.[/color:a30edcc9c1]
[color=black:a30edcc9c1]به گزارش فارس، قاسم دهنوي هافبک فصل گذشته تراکتورسازي بازيکني بود که در اين چند روز پيشنهادهايي از چند تيم ليگ برتري داشت اما مسئولان باشگاه پرسپوليس نيز به دنبال اين بازيکن بودند که در نهايت در ديداري که بين دهنوي و مسئولان باشگاه پرسپوليس برگزار شد اين بازيکن به مدت 2 سال با پرسپوليسي‌ها به توافق رسيد.[/color:a30edcc9c1]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه مه 28, 2013 8:50 am

[color=green:93a500bee6]--------------------------------------------------------------------------------

به گزارش سايت باشگاه سپاهان، قاسم دهنوي پس از مذاکره با مديران سپاهان و تائيد هيئت مديره باشگاه با عقد قراردادي 2 ساله به جمع طلايي پوشان پيوست.

نکته جالب اين است که دهنوي با مسئولان پرسپوليس هم مذاکره کرده بود و با آنها به توافق رسيده بود.[/color:93a500bee6]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه مه 28, 2013 9:11 am

[color=green:b69015d70f]--------------------------------------------------------------------------------

قاسم دهنوي درباره عقد قراردادش با سپاهان اظهار داشت: من نمي دانم سايت باشگاه سپاهان روي چه حسابي اين خبر را منتشر کرده است. من در مشهد مقدس هستم و اطلاعي از قرارداد با سپاهان ندارم.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد: مي خواهم چند روز در مشهد همراه خانواده ام استراحت کنم. همين الان هم که باشما صحبت مي کنم در حرم مطهر امام رضا (ع) مي خواهم از دخترم چند عکس يادگاري بيندازم. با هيچ تيمي قرارداد نبسته ام و ظرف چند روز آينده تکليفم مشخص مي شود.

هافبک فصل گذشته تراکتورسازي همچنين گفت: سپاهاني ها قبلا با مديربرنامه هايم توافق کرده بودند اما من قراردادي با اين تيم نبستم. ضمن اينکه در جلسه با مديران پرسپوليس توافقات خوبي انجام داديم اما هنوز چيزي قطعي نيست.

دهنوي در پاسخ به اين سوال که ياغي جديد فوتبال ايران شده اي، افزود: من غلط بکنم بخواهم ياغي فوتبال بشوم.[/color:b69015d70f]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 28, 2013 9:26 am

[color=red:b78ce85c06][size=18:b78ce85c06]حقيقي: دوست دارم فوتبالم را در خارج ادامه دهم[/size:b78ce85c06][/color:b78ce85c06]
[color=blue:b78ce85c06]هافبک پرسپوليس مي‌گويد دوست دارد فوتبال خود را خارج از ايران ادامه دهد.[/color:b78ce85c06]
[color=black:b78ce85c06]رضا حقيقي درباره پيشنهاد تيم ديناموکيف به خود، اظهار کرد: از خيلي وقت پيش فردي با من تماس مي گرفت و مي‌گفت که يک پيشنهاد اوکرايني براي شما دارم. من زياد اين مساله را جدي نمي‌گرفتم، اما اين فرد در يک هفته‌، 10 روز گذشته خيلي جدي با من صحبت کرد و دعوتنامه‌اي فرستاد که من آن را با رويانيان در ميان گذاشتم.
به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: من دوست دارم همه چيز را به رويانيان بسپارم چرا که آنها براي من زحمت کشيده‌اند و بهتر است که اگر انتقال صورت مي‌گيرد به سود هر دو طرف باشد. از رويانيان مي‌خواهم که با مسئولان ديناموکيف صحبت کند.
حقيقي با بيان اين که دوست دارم فوتبال خارج از ايران را تجربه کنم، گفت: اميدوارم دو طرف روي اين انتقال توافق کنند و من هم پيشرفتي در فوتبالم داشته باشم. يک سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم، اما در اين قرارداد قيد شده که اگر پيشنهاد خارجي داشته باشم مي‌توانم با توافق باشگاه جدا شوم. روز گذشته چندين بار از اوکراين با رويانيان تماس گرفته شده که به خاطر مشغله‌اي که داشته نتوانست پاسخ دهد اما از او مي‌خواهم که با آنها صحبت کند.
هافبک پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که علي دايي درباره انتقالش به اوکراين چه نظري دارد؟ گفت: تا الان در اين رابطه با دايي صحبتي نکرده‌ام چرا که هر دو مسافرت بوديم. امروز در جلسه معارفه حضور پيدا مي‌کنم و نظرش را مي‌پرسم. فکر مي‌کنم که دايي از آنجايي که خودش تجربه بازي در اروپا را دارد مانع پيشرفت هيچ بازيکني نمي‌شود و اگر هر دو باشگاه به توافق برسند او هم با شرايط من کنار مي‌آيد و اجازه مي‌دهد که بروم. فوتبال ايران را در اروپا با نام دايي مي‌شناسند و خودش پرچمدار لژيونرها در اروپاست. خوشحالم که با مربي‌اي روبرو هستم که شرايط من را درک مي‌کند و مي‌داند که بازي در اروپا چقدر با ارزش است.[/color:b78ce85c06]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 28, 2013 9:27 am

[color=red:a01e06639d][size=18:a01e06639d]دهنوي پيوستنش به سپاهان را تکذيب کرد[/size:a01e06639d][/color:a01e06639d]
[color=blue:a01e06639d]هافبک فصل گذشته تراکتورسازي گفت: با هيچ تيمي قرارداد نبسته ام و ظرف چند روز آينده تکليفم مشخص مي شود.[/color:a01e06639d]
[color=black:a01e06639d]قاسم دهنوي درباره عقد قراردادش با سپاهان اظهار داشت: من نمي دانم سايت باشگاه سپاهان روي چه حسابي اين خبر را منتشر کرده است. من در مشهد مقدس هستم و اطلاعي از قرارداد با سپاهان ندارم.
به گزارش اوج ، وي ادامه داد: مي خواهم چند روز در مشهد همراه خانواده ام استراحت کنم. همين الان هم که باشما صحبت مي کنم در حرم مطهر امام رضا (ع) مي خواهم از دخترم چند عکس يادگاري بيندازم. با هيچ تيمي قرارداد نبسته ام و ظرف چند روز آينده تکليفم مشخص مي شود.
هافبک فصل گذشته تراکتورسازي همچنين گفت: سپاهاني ها قبلا با مديربرنامه هايم توافق کرده بودند اما من قراردادي با اين تيم نبستم. ضمن اينکه در جلسه با مديران پرسپوليس توافقات خوبي انجام داديم اما هنوز چيزي قطعي نيست.
دهنوي در پاسخ به اين سوال که ياغي جديد فوتبال ايران شده اي، افزود: من غلط بکنم بخواهم ياغي فوتبال بشوم.[/color:a01e06639d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه مه 28, 2013 9:45 am

بکار گرفتن مظلوم و حلافی و در واقع اعتماد به اونها و جذب ایپکچی میتونه جای خالی جهانبخش و ابراهیمی رو پر کنه برامون

اگر آبشک هم بره رضا کار دوست راحت جاشو پر میکنه

نظیف کار هم که موشکل داره!!! اگه بره, یه دفاع متوسط از لیگ 1 یا بازیکنای لیگ برتری که میشه جذبشون کرد و اعتماد به هادی محمدی هم مشکل این قسمت رو پوشش میده

فقط دیگه بازیکنای بیشتری جدا نشن و برای دفاع راست هم یه گزینه قابل اعتماد در حد متوسط جذب کنیم امسال هم تیم خوبی خواهیم داشت :twisted:

سخت نگیرید /7/
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مه 28, 2013 9:47 am

[quote:67087ce59c="miladcivil"][color=red:67087ce59c][size=18:67087ce59c]دهنوي پيوستنش به سپاهان را تکذيب کرد[/size:67087ce59c][/color:67087ce59c]
[color=blue:67087ce59c]هافبک فصل گذشته تراکتورسازي گفت: با هيچ تيمي قرارداد نبسته ام و ظرف چند روز آينده تکليفم مشخص مي شود.[/color:67087ce59c]
[color=black:67087ce59c]قاسم دهنوي درباره عقد قراردادش با سپاهان اظهار داشت: من نمي دانم سايت باشگاه سپاهان روي چه حسابي اين خبر را منتشر کرده است. من در مشهد مقدس هستم و اطلاعي از قرارداد با سپاهان ندارم.
دهنوي در پاسخ به اين سوال که ياغي جديد فوتبال ايران شده اي، افزود: من غلط بکنم بخواهم ياغي فوتبال بشوم.[/color:67087ce59c][/quote:67087ce59c]

دهنوی اصلا چه * هست؟!!؟
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه مه 28, 2013 9:55 am

[quote:7d7a9514d4="sepidroudi"]بکار گرفتن مظلوم و حلافی و در واقع اعتماد به اونها و جذب ایپکچی میتونه جای خالی جهانبخش و ابراهیمی رو پر کنه برامون

نظیف کار هم که موشکل داره!!! اگه بره, یه دفاع متوسط از لیگ 1 یا بازیکنای لیگ برتری که میشه جذبشون کرد و اعتماد به هادی محمدی هم مشکل این قسمت رو پوشش میده

فقط دیگه بازیکنای بیشتری جدا نشن و برای دفاع راست هم یه گزینه قابل اعتماد در حد متوسط جذب کنیم امسال هم تیم خوبی خواهیم داشت :twisted:

سخت نگیرید /7/[/quote:7d7a9514d4]

[color=blue:7d7a9514d4]داش معین من آدم منفی بافیم؟[/color:7d7a9514d4]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه مه 28, 2013 9:58 am

[quote:21ecda1122="alex00755"][quote:21ecda1122="sepidroudi"]بکار گرفتن مظلوم و حلافی و در واقع اعتماد به اونها و جذب ایپکچی میتونه جای خالی جهانبخش و ابراهیمی رو پر کنه برامون

سخت نگیرید /7/[/quote:21ecda1122]

[color=blue:21ecda1122]داش معین من آدم منفی بافیم؟[/color:21ecda1122][/quote:21ecda1122]

نه محمد جان - من کی همچین حرفی زدم؟ :roll: - منظورم کلی بود که اینقدر سخت نگیرید و حرص و جوش نخورید
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه مه 28, 2013 10:08 am

بچه ها من با هادی سهرابی پیش مربی خصوصیش دارم تمرین میکنم و پویا نزهتی هم با ما تمرین میکنه

ی سوال دارم ازتون اگر نزهتی بخواد بیاد داماش واکنش شما چیه؟
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان