11 گانه از بازی با سپاهان :
1-انصافا دیروز فراهانی گل خیلی بدی خورد ما که تو استادیوم بودیم اینقدر درگیر حواشی بازی بودیم نفهمیدیم چی شد وقتی اومدم خونه ویدئوی بازی رو دیدم شوکه شدم آخه توپ تو دستاش بود واقعا عجیب بود فقط خدا رو شکر میکنم به خیر گذشت وگرنه هیچوقت فراهانی رو نمیبخشیدم نباید با این جور اشتباهات آماتوری زحمات تیم رو به باد بده مثلا دروازه بان لیگ برتریه نمیدونم چرا اینقدر این فصل تمرکزشو از دست داده به هر حال بهش خسته نباشید میگم و ازش میخوام بیشتر تلاش کنه تا پیشرفت کنه .
2-هر بار صحنه ی تک به تک مصطفی حاجتی رو میبینم حسرت میخورم خدایی متوسل زاده چه پاس نازی داد بهش کاش حاجتی سرضرب شوت میزد حتما گل میشد سومین گل رو میزدیم که تیر خلاص بود حیف توپ خیلی خوبی بود ...
3-اما جا داره از امین متوسل زاده تشکر ویژه بکنم که دیروز عالی و با غیرت بازی کرد خدایی خیلی با بازیش حال کردم مشخصه با انگیزه بازی میکنه فقط حیف که همش آخر فصل موتورش راه میفته البته امین هم تقصیری نداره تا مربیا میان بهش اعتماد کنن بازیش بدن دیگه آخرای فصله . به نظر من لیاقت امین متوسل زاده خیلی بالاتر از این حرفاست هم از نظر فنی و هم از نظر شخصیتی انسان فوق العاده ای هستش . همیشه با غیرت و با تعصب بازی میکنه اونم بدون پول تو یه شهر غریب . البته اینجا خونشه دیگه . قوربون غیرت و مرامت امین جان . به قول دوستان امین لوکا تونی .
4-انصافا دیروز خط دفاعمون عالی و بدون نقص بازی کرد و مردانه جنگید هم محمد مختاری هم مرتضی ابراهیمی عالی بودن خوشبختانه حاجی زاده هم بازیه خوبی رو به نمایش گذاشت و واقعا واسه تیم خوب زحمت کشید . ده نفره جلوی تیم سپاهان که چیزی واسه از دست دادن نداره و با آوردن تمام مهره های هجومیش داره به آب و آتیش میزنه دفاع کردن کار خیلی سختیه که دفاع ما این کار سخت رو به بهترین شکل ممکن انجام داد مرسی بچه های با غیرت .
5-از ضربه ی پنالتیه زیبا و با تسلط حاجتی باید بگم که خیلی خوب توپ رو گل کرد انصافا زدن پنالتی کار خیلی سختیه اما مصطفی حاجتی خیلی خوب و مسلط توپ رو گل کرد دستش درد نکنه عالی بود .
6-کاپیتان ما هم که مثل همیشه خوش درخشید اینقدر عالی و زیبا بازی میکنه که جای حرف واسه آدم نمیزاره فقط میتونم بگم مرسی کاپیتان مهدوی همیشه تو قلب ما داماشی ها جا داری . ستون و فرمانروای تیممون بود خیلی خوب بازی رو کنترل کرد واقعا با تجربه بازی کرد . کاش فوتبال رشت اینقدر فراز و نشیب نداشت وگرنه الان مهدوی جاش تو اروپا و تیم ملی بود . مهم اینه که توتیه شهر باران همیشه تو قلبمون میمونه دیروز به معنای واقعیه کلمه تیممون رو رهبری کرد . مرسی کاپیتان مهدوی خسته نباشی .
7-دفاع کنارامون عالی بودن مثل همیشه مخصوصا هادی سهرابی که واقعا آچار فرانسه ی تیمه هر جا بازی کنه عالی و حرفه ای بازی میکنه به نظر من هادی یکی از ستاره های فوتبال رشته دیروز جانانه جنگید و همچنین ابوذر رحیمی که مثل همیشه عالی بود خدایی وقتی تو زمینه خیالم از بابت سمت چپ راحته اصلا انگار ابوذر باید همیشه تو داماش باشه واسش خوش یمنه ما هم که دوسش داریم به جفتشون خسته نباشید میگم و خدا قوت .
8-خط هافبکمون خیلی خوب بازی کرد عملا وسط زمین رو از سپاهان گرفت و بازی رو خوب کنترل کرد دیروز هافبکامون ( حاجتی - آبشک - مهدوی - حاجی زاده - هادی محمدی - حسین ابراهیمی ) عالی بازی کردن خیلی خوب دویدن و جنگیدن . آبشک به نظر من دوباره داره به روزای اوجش میرسه خیلی خوب بازی میکنه نویدکیا رو کلافه کرد . هادی محمدی جوان هم واقعا با انگیزه و با غیرت تلاش کرد نشون داد بازیکن آینده داریه . فراموش نکنیم خط هافبک سپاهان یکی از بهترین خط هافبکای ایران بود . از بازیکنامون ممنونیم که مردونه جنگیدن و سپاهان رو به زانو در آوردن . کبه هم دیروز روز خوبی داشت و خیلی دوید و تلاش کرد هم به خط هافبک و هم حمله کمک میکرد روز خوب کبه بود هوادارا هم حسابی تشویقش کردن . خدا قوت بچه ها .
9-تشکر ویژه دارم از بازیکنان نیمکت نشینمون که بدون ایجاد حاشیه با تیم یکدست و همدل بودن که میشه تو عکسای بازی این حس رو دید . از افشین چاووشی عزیز باید بگم که به گردن فوتبال رشت خیلی حق داره . افشین جان تو واسه ما همیشه اسطوره هستی هیچوقت فراموشت نمیکنیم حتی اگه روزی رو سکوها باشی مهم اینه که جات تو قلب ما رشتیاست ایشالا با گلای زیبات برمیگردی با عدم اعتراض و ایجاد مسایل حاشیه ای به خیلی ها درس مرام و مردونگی دادی به جوونای تیم درس بزرگی دادی نشون دادی که داماش و مردم و هوادارا واست با ارزشن . کاری که افشین چاووشی کرد کمتر از زحمت بازیکنامون تو زمین نبود . افشین چاووشی الگوی بارز غیرت و تعصبه همیشه دوست داریم افشین آتیش پاره .
10-و اما میرسیم به مردانی که تو این فصل خیلی اذیت شدن اما مردانه پای هدفشون موندن و خدا بهشون عزت داد . آقایان امیر عابدینی - افشین ناظمی و علی سراوانی . به تمام این عزیزان خسته نباشید میگیم و از همشون تشکر ویژه داریم که کنار داماش موندن . کاری که امیر عابدینی واسه فوبال رشت کرد تو تاریخ ثبت میشه . افشین خان ناظمی بالاخره به حقش رسید مردی که عاشقانه و مردانه واسه داماش زحمت کشید اشکای بعد از بازیش کلی معنی داشت یه دنیا حرف توش بود که ما هوادارای داماش میدونیم . مرسی افشین خان ناظمی درود بر غیرتت . دیروز خیلی خوب تیم رو هدایت و رهبری کرد تعویضاش کاملا بجا و حساب شده بود نشون داد که چیزی کمتر از مربیان بزرگ مثل کرانچار نداره . از بازی با پرسپولیس و حرفای هوادارا تو جلسه ی هم اندیشی درس بزرگی گرفت و تونست نتیجه رو حفظ کنه . بازیه دیروز یه نمره ی درخشان تو کارنامه ی مربی گریه افشین خان ناظمیه . از تمام اعضای کادر فنی و کارکنان باشگاه داماش و تمام عزیزانی که به هر شکلی در کنار تیم بودن و زحمت کشیدن تشکر میکنیم و به همشون خدا قوت و خسته نباشید میگیم . درود بر غیرت داماشی ها . از مسئولین استانی مخصوصا آقای الماسخاله هم ممنونیم که در حد توانشون از تیم حمایت کردن ایشالا که در آینده حمایتشون بیشتر بشه چون این تیم متعلق به کل شمال ایرانه .
11-از سایت خوب وارش اسپرت و مدیران و کاربران عزیزش نهایت سپاس و تشکر رو دارم که مثل کوه پشت این تیم هستن و هیچوقت داماش رو تنها نمیذارن . انصافا نقش این سایت و کاربراش تو موفقیت های داماش خیلی زیاد بوده . یه تشکر ویژه هم دارم از اون دسته از هواداران غیر رشتیه داماش که از جای جای ایران میان و داماش رو حمایت میکنن به همتون خسته نباشید و خدا قوت میگم . ما رشتیا برخلاف برخی از انسان ها بخیل و بی جنبه نیستیم این تیم داماش متعلق به تمام کسایی هست که عاشقانه دوسش دارن حالا میخوان از هر کجای ایران باشن .
با افتخار میگیم = داماش بزرگترین و محبوب ترین تیم شمال ایران .
خدایا ممنونیم که به ما عزت و سربلندی دادی . آرزو میکنم مردم خوب گیلان و تمام هوادرای داماش همیشه شاد و سرمرست باشند.