[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

داماش گیلانVSپرسپولیس تهران(جام حذفی)/تاپیک اصلی خبرهای کوتاه ونظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 08, 2013 5:06 am

[quote:ea0e940b81="ali_damashi"]امأ رشتی جاغالان
أیسیم تی فرمان
کؤنیم آمی جان
تی پا جیر قوبانأ
ترأ گمه میرزا کوچی خانأ..

[img:ea0e940b81]http://s1.picofile.com/file/7717598602/1.jpg[/img:ea0e940b81][/quote:ea0e940b81]

شنبه هم که مثل همیشه این بنر آورده شد خیلی حال کردم و بعد از نصب روی فنس آمبولانس اومد جلوشو گرفت. ضمن اینکه فکر میکنم نصب این بنر در بازیهایی که ظرفیت استادیوم پر میشه مانع دید تماشاگرایی میشه که ایستاده از پایین بازی را تماشا میکنند و فکر میکنم به همین دلیل کنده شد.
با رایزنی میشه هماهنگ کرد در این بازیهای خاص این بنر زیبا در جایگاهی که بین تماشاگرای تیفوسی و تماشاگرای میهمان تعبیه میشه نصب بشه. چون اونجا صندلی های زیادی خالیه و فقط تعدادی سرباز میشینه و این بنر در اونجا رو صندلیها نمایی خاص پیدا میکنه. حتی اگه رو صندلی ها اجازه ندادن رو فنس اون قسمت نصب بشه بهتره
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه آپريل 08, 2013 7:44 am

اولین مصاحبه ابوذر رحیمی بعد بازی با پرسپولیس

كاش حداقل اعتراض مي‌كردند تا اينقدر شرمنده نشوم

ابوذر رحيمي: هيچ‌كس با خراب كردن پنالتي اندازه من محبوب نشده!

نخستين پنالتي! ضربه‌اي كه مي‌تواند براي هر فوتباليستي در يك مسابقه حذفي وحشتناك‌ترين لحظه‌ها را رقم بزند. ضربه‌اي كه كمتر كسي حاضر مي‌شود پشت آن بايستد و توپ را به سمت دروازه‌اي كه از هميشه كوچك‌تر شده، شليك كند! با همه اينها اما ابوذر رحيمي نخستين كسي بود كه در ضربات پنالتي نيمه نهايي جام حذفي، روبروي دروازه پرسپوليس ايستاد. سابقه‌اي كه او در پنالتي زدن داشت، كوچكترين احتمالي براي خراب شدن اين پنالتي را در ذهن هيچ‌كس تداعي نمي‌كرد اما او نخستين پنالتي را خراب كرد تا حكم فيناليست شدن پرسپوليس همان زمان امضا شود. حالا رحيمي كه هنوز در شوك خراب شدن اين پنالتي و شرم لطف‌هاي بي‌نهايت هواداران تيم غرق شده، از حال و هواي خود در اين شرايط مي‌گويد.

اميرعابديني معتقد است پنالتي، داماش را برده، نه پرسپوليس!
من هم معتقدم داماش مستحق باخت نبود هرچند كه بازي خيلي سنگيني را پشت سر گذاشتيم. به اعتقاد من ما نبايد اجازه مي‌داديم كار به پنالتي بكشد و بايد در همان 90 دقيقه كار را تمام مي‌كرديم.
اما براي اينكه كار به پنالتي نكشد، بازي را با انگيزه و هجومي شروع نكرديد.
بنا به خواست مربيان سعي داشتيم بازي را حفظ كنيم و به همين خاطر زياد حمله نمي‌كرديم. قرار بر اين بود كه در نيمه اول فقط بازي را كنترل كنيم. در نيمه دوم اما روند بازي تغيير كرد و با حمايت تماشاگران و تصميم مربيان بازي هجومي‌تري را به نمايش گذاشتيم.
بعد از گلي كه زديد اما انگار خود را پيروز بازي ديديد و راه را براي جبران پرسپوليس باز گذاشتيد.
گل پرسپوليس واقعاً ما را غافلگير كرد و انتظار نداشتيم آنها گل بزنند اما به هرحال بازي به پنالتي كشيده شد.
نخستين پنالتي هم نصيب تو شد.
هميشه در تمرين‌ها پنالتي‌هايم از همه بهتر بود. در بازي با فجر هم كه پنالتي‌ام را خوب زده بودم اما نمي‌دانم اين بار چه شد كه توپ به داخل تير دروازه خورد و برگشت.
در آن لحظه چه حالي داشتي؟
امكان نداشت من بد پنالتي بزنم. وقتي ديدم گل نشد انگار دنيا روي سرم خراب شده بود. ديگر هيچ جايي را نمي‌ديدم.
حتماً تا صبح خواب توپ و دروازه مي‌ديدي!
اصلاً تا صبح نخوابيدم كه بخواهم خواب ببينم. خيلي اتفاق بدي بود. نمي‌دانم از بدشانسي من بود يا خوش شانسي پرسپوليسي‌ها اما به هرحال قسمت اين بود كه آن پنالتي گل نشود.
قبول داري كه اگر پنالتي‌ جز پنالتي اول خراب مي‌شد آنقدر روند پنالتي‌ها به ضرر داماش نمي‌شد؟
صد در صد. به هرحال ما حسن رودباريان را در دروازه داشتيم و او در ضربات پنالتي خيلي خوب است. مطمئنم اگر من پنالتي‌ام را گل مي‌كردم حسن هم چند ضربه پنالتي مي‌گرفت اما خراب شدن پنالتي من كار را خراب كرد و او هم انگيزه‌اش را از دست داد.
بعد از بازي برخورد بدي با تو نشد؟
بازيكنان و تماشاگران واقعاً به من لطف داشتند. تماشاگران تا 5 دقيقه بعد از بازي در ورزشگاه ماندند و تشويقم كردند. بعد از اينكه به هتل رفتيم هم تا خانه‌ام من را رساندند و تشويقم كردند. واقعاً سنگ تمام گذاشتند. به خصوص كه قبل از بازي هم تعداد زيادي از آنها لطف كرده و به هتل آمده بودند.
اينطوري شرايط براي تو خيلي سخت‌تر بود!
با همه وجودم شرمنده تك تك هواداران داماش شدم. شايد اگر حرفي مي‌زدند يا گلايه‌اي مي‌كردند آرام‌تر مي‌شدم اما وقتي اين همه لطف را ديدم شرمنده‌تر شدم.
واكنش هم تيمي‌ها و مربيان تيم چه بود؟
مربيانم با من شوخي مي‌كنند و مي‌گويند تا به حال كسي نبوده كه پنالتي خراب كند و اينقدر محبوب شود. مي‌گويند تو براي بقيه بازيكنان بدآموزي داري. از اين به بعد همه پنالتي خراب مي‌كنند!
واكنش پرسپوليسي‌ها به اين اتفاق چه بود؟
من كه بعد از خراب شدن پنالتي آنقدر حالم بد شد كه جايي را نمي‌ديدم اما مي‌گفتند يحيي و بعضي بازيكنان تيم به سمتم آمده بودند. به هرحال آنها هم از من انتظار ديگري داشتند. فكر نمي‌كردند من پنالتي‌ام را خراب كنم.
فكر نمي‌كني مشكلات مديريتي و اختلافات داخلي باشگاه هم روي اين باخت تأثير داشت؟
نه چون ما همه مشكلات را كنار گذاشته بوديم و هم قسم شده بوديم كه براي قهرماني جام حذفي همه تلاشمان را بكنيم. مديريت هم تمام سعي خود را كرد. واقعاً هم حق ما بود كه فيناليست شويم، نه پرسپوليس اما انگار قسمت نبود.
اما خيلي‌ها معتقدند با شرايطي كه داشتيد مديرعامل داماش با توجه به تنش‌هاي اخير باشگاه، چندان هم بي تقصير نبوده!
نه اينطور نيست. اگر در باخت ما كسي مقصر باشد، آن من هستم نه هيچ‌كس ديگر. حالا هم هرچند با همه وجود شرمنده هواداران تيم هستم اما قول مي‌دهم در اين 3 بازي باقيمانده ليگ همه تلاشم را براي داماش انجام دهم.
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه آپريل 08, 2013 8:48 am

خیلی ها دارن به دروازه بانی رودباریان بد بین میشن و بهش مشکوکن. این باعث شده تو نت نقد های زیادی دربارش انجام بدن. البته من فکر نمیکنم این چیزا درست باشه

یکی از این نقدها تو پیج های رشت

[img:800a1f96f6]http://up.vbiran.ir/uploads/136541082928283_05555.jpg[/img:800a1f96f6]

بحث هایی که توی جای جای این شهر میشنوی ...

1.پنالتی اول : رودباریان قبل از ضربه به سمت چپ خودش میره در حالی که حتی در مرکز دروازه هم نبود ( در تصویر شماره یک ) و در تصویر اصلی با پیراهن سبز مشخص شده !

2. پنالتی دوم و سوم و چهارم که دیگه حرفی برای گفتن نیست بازیکنان با نیمچه شوت دروازه ای رو باز کردن که رودباریان در هر سه ضربه به سمت مخالف رفت ( انگار بازیکن ها میدونستند این ضربات بدون بار فنی شون گل میشه )

3.و اما پنجمین ضربه پنالتی رودبارین فاصله رو رعایت نکرد و بر طبق قوانین داوری فیفا حتی اگر رودباریان توپ و میگرفت پنالتی تکرار میشد( در تصویر شماره پنج )

از 5 تا پنالتی 4 تاشو به سمت راست خودش رفت !

بماند گل در حین بازی که دریافت کرد ( یک گل آماتوری برای یک دروازبان محسوب میشه معمولا دروازبان تیر نزدیک و کلا پوشش میده و تمام فکر خودشو در حال ضربه زدن بازیکن حریف به سمت مخالف میبره )

دروازه بان و فاصله 9/1?متر را نقض کند
1- داور اجازه مي دهد پنالتي زده شود .
2- اگر ضربه پنالتي گل شد ،گل محسوب مي شود.
3- اگر ضربه پنالتي گل نشد ضربه تکرار مي شود.

یکی منو از این بدبینی در بیاره

لینک فیلم بازی اول پنالتی ها رو ببینید بعد نظر بدین :
http://video.varzesh3.com/video/داماش1-1پرسپولیس-پنالتی-3-5/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:11 am

[quote:93b5719188="mohammadrashti22"]خیلی ها دارن به دروازه بانی رودباریان بد بین میشن و بهش مشکوکن. این باعث شده تو نت نقد های زیادی دربارش انجام بدن. البته من فکر نمیکنم این چیزا درست باشه

[img:93b5719188]http://up.vbiran.ir/uploads/136541082928283_05555.jpg[/img:93b5719188]

1.پنالتی اول : رودباریان قبل از ضربه به سمت چپ خودش میره در حالی که حتی در مرکز دروازه هم نبود ( در تصویر شماره یک ) و در تصویر اصلی با پیراهن سبز مشخص شده !

2. پنالتی دوم و سوم و چهارم که دیگه حرفی برای گفتن نیست بازیکنان با نیمچه شوت دروازه ای رو باز کردن که رودباریان در هر سه ضربه به سمت مخالف رفت ( انگار بازیکن ها میدونستند این ضربات بدون بار فنی شون گل میشه )

3.و اما پنجمین ضربه پنالتی رودبارین فاصله رو رعایت نکرد و بر طبق قوانین داوری فیفا حتی اگر رودباریان توپ و میگرفت پنالتی تکرار میشد( در تصویر شماره پنج )

بماند گل در حین بازی که دریافت کرد ( یک گل آماتوری برای یک دروازبان محسوب میشه معمولا دروازبان تیر نزدیک و کلا پوشش میده و تمام فکر خودشو در حال ضربه زدن بازیکن حریف به سمت مخالف میبره )

http://video.varzesh3.com/video/داماش1-1پرسپولیس-پنالتی-3-5/[/quote:93b5719188]

ببين با قاطعيت نميشه گفت؛حقيقتش منم بدبينم؛ مخصوصا پنالتي آخر كه حتي اگه ميگرفت ؛ مطمئنا مظفري زاده دستور تكرار پنالتي رو ميداد؛ نميدونم مشكوكم به هرحال عشق به پرسپوليس و استقلال تو خون بيشتر ايرانيان وجود داره، تطميع مالي به كنار، تو ايران همه چيز شده پول؛ اين 4-5 سال اخير فقط تو شهرايي مثل تبريز و رشت و كمي اصفهان تمايل به تيمهاي تهراني كم شده ولي باز هم درصد طرفداران متعصب تيمهاي شهرستاني خيلي كمه، همين 20هزار نفر طرفدار داماش كه اومدند ورزشگاه، چند درصدشون واقعا عاشق و دلسوخته داماش و شهرشون هستند؟! اين موضوع عشق به اين دو تيم تهراني مربوط به خيلي قديمه ريشه دوانده و به زودي حل نميشه، من به رودباريان مشكوكم؛ به مظفري زاده هم مشكوكم ؛ درسته علنا حق كشي نكرد ولي تو بسياري از صحنه ها طرف اونا بود، تو خود ما تماشاگراهم پرسپوليسي ها بودند...
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:12 am

من اینو قبول دارم

ولی دوست ندارم به این موضوع فکر کنم ! 8O
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:34 am

بچه ها نگین این حرفارو.رودباریان ادم شریفیه.خداییش اگه میخواست راه بده یه اشتباه مثل اون اشتباهی که فراهانی توی بازی با تراکتور کرد انجام میداد.یا اون تک به تک نیمه اول رو گل میخورد
بنده خدا تا حالا پول که نگرفته چند تا بازیث رو هم مثل بازی با تراکتور و گهر مارو نجات داده خداییش انصاف نیست این حرفا
این روزا انقدر از خودی و غیر خودی بهمون خنجر زدن که به بازیکنای خودمون هم شک کردیم
عکسای بازی رو ببینین.گریه های حسین ابراهیمی و حاجتی و مهدوی با 32 سال سن
خدایی بهشون میاد تبانی کرده باشن؟
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:36 am

[quote:f36244883f="siabagh"][quote:f36244883f="mohammadrashti22"]خیلی ها دارن به دروازه بانی رودباریان بد بین میشن و بهش مشکوکن. این باعث شده تو نت نقد های زیادی دربارش انجام بدن. البته من فکر نمیکنم این چیزا درست باشه

[img:f36244883f]http://up.vbiran.ir/uploads/136541082928283_05555.jpg[/img:f36244883f]

http://video.varzesh3.com/video/داماش1-1پرسپولیس-پنالتی-3-5/[/quote:f36244883f]

ببين با قاطعيت نميشه گفت؛حقيقتش منم بدبينم؛ مخصوصا پنالتي آخر كه حتي اگه ميگرفت ؛ مطمئنا مظفري زاده دستور تكرار پنالتي رو ميداد؛ نميدونم مشكوكم به هرحال عشق به پرسپوليس و استقلال تو خون بيشتر ايرانيان وجود داره، تطميع مالي به كنار، تو ايران همه چيز شده پول؛ اين 4-5 سال اخير فقط تو شهرايي مثل تبريز و رشت و كمي اصفهان تمايل به تيمهاي تهراني كم شده ولي باز هم درصد طرفداران متعصب تيمهاي شهرستاني خيلي كمه، همين 20هزار نفر طرفدار داماش كه اومدند ورزشگاه، چند درصدشون واقعا عاشق و دلسوخته داماش و شهرشون هستند؟! اين موضوع عشق به اين دو تيم تهراني مربوط به خيلي قديمه ريشه دوانده و به زودي حل نميشه، من به رودباريان مشكوكم؛ به مظفري زاده هم مشكوكم ؛ درسته علنا حق كشي نكرد ولي تو بسياري از صحنه ها طرف اونا بود، تو خود ما تماشاگراهم پرسپوليسي ها بودند...[/quote:f36244883f]
دوست عزیزم تورو خدا نگید این حرفها رو .
من اصلا کاری ندارم به این حرف ها .
این حرفها زیر 10% هم منطقی نیستش.
بی جهت تشویق پایان بازی خودمون رو زیر سوال نبرید.
این جواب منو بدیدلطفا:نیلسون هم باید بد بین باشیم دیگه"نیلسون چی کرد ؟!خورد به تیرک "اون هم نگرفتش.
در ضمن روزباریان توی پرسپولیس بود من ندیدم اصلا روزباریان با این لنگی ها خوش آمد بگه!فقط حلافی رفت سمت اونها.
در ضمن چرا توی بازی 2 تا تک به تک رو گرفت ؟!اونجا که بهتر بود و میشد 120 دقیقه طول نمیدادن و مردم رو حساس نمیکرد.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:37 am

[quote:4b3f9c8085="siabagh"][quote:4b3f9c8085="mohammadrashti22"]خیلی ها دارن به دروازه بانی رودباریان بد بین میشن و بهش مشکوکن. این باعث شده تو نت نقد های زیادی دربارش انجام بدن. البته من فکر نمیکنم این چیزا درست باشه

[img:4b3f9c8085]http://up.vbiran.ir/uploads/136541082928283_05555.jpg[/img:4b3f9c8085]

http://video.varzesh3.com/video/داماش1-1پرسپولیس-پنالتی-3-5/[/quote:4b3f9c8085]

ببين با قاطعيت نميشه گفت؛حقيقتش منم بدبينم؛ مخصوصا پنالتي آخر كه حتي اگه ميگرفت ؛ مطمئنا مظفري زاده دستور تكرار پنالتي رو ميداد؛ نميدونم مشكوكم به هرحال عشق به پرسپوليس و استقلال تو خون بيشتر ايرانيان وجود داره، تطميع مالي به كنار، تو ايران همه چيز شده پول؛ اين 4-5 سال اخير فقط تو شهرايي مثل تبريز و رشت و كمي اصفهان تمايل به تيمهاي تهراني كم شده ولي باز هم درصد طرفداران متعصب تيمهاي شهرستاني خيلي كمه، همين 20هزار نفر طرفدار داماش كه اومدند ورزشگاه، چند درصدشون واقعا عاشق و دلسوخته داماش و شهرشون هستند؟! اين موضوع عشق به اين دو تيم تهراني مربوط به خيلي قديمه ريشه دوانده و به زودي حل نميشه، من به رودباريان مشكوكم؛ به مظفري زاده هم مشكوكم ؛ درسته علنا حق كشي نكرد ولي تو بسياري از صحنه ها طرف اونا بود، تو خود ما تماشاگراهم پرسپوليسي ها بودند...[/quote:4b3f9c8085]
این جواب منو بدیدلطفا:نیلسون هم باید بد بین باشیم دیگه"نیلسون چی کرد ؟!خورد به تیرک "اون هم نگرفتش.
در ضمن روزباریان توی پرسپولیس بود من ندیدم اصلا روزباریان با این لنگی ها خوش آمد بگه!فقط حلافی رفت سمت اونها.
در ضمن چرا توی بازی 2 تا تک به تک رو گرفت ؟!اونجا که بهتر بود و میشد 120 دقیقه طول نمیدادن و مردم رو حساس نمیکرد.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:51 am

[quote:42a39b0b14="mahyarmaya"][quote:42a39b0b14="siabagh"][quote:42a39b0b14="mohammadrashti22"]خیلی ها دارن به دروازه بانی رودباریان بد بین میشن و بهش مشکوکن. این باعث شده تو نت نقد های زیادی دربارش انجام بدن. البته من فکر نمیکنم این چیزا درست باشه

[img:42a39b0b14]http://up.vbiran.ir/uploads/136541082928283_05555.jpg[/img:42a39b0b14]

http://video.varzesh3.com/video/داماش1-1پرسپولیس-پنالتی-3-5/[/quote:42a39b0b14]

ببين با قاطعيت نميشه گفت؛حقيقتش منم بدبينم؛ مخصوصا پنالتي آخر كه حتي اگه ميگرفت ؛ مطمئنا مظفري زاده دستور تكرار پنالتي رو ميداد؛ نميدونم مشكوكم به هرحال عشق به پرسپوليس و استقلال تو خون بيشتر ايرانيان وجود داره، تطميع مالي به كنار، تو ايران همه چيز شده پول؛ اين 4-5 سال اخير فقط تو شهرايي مثل تبريز و رشت و كمي اصفهان تمايل به تيمهاي تهراني كم شده ولي باز هم درصد طرفداران متعصب تيمهاي شهرستاني خيلي كمه، همين 20هزار نفر طرفدار داماش كه اومدند ورزشگاه، چند درصدشون واقعا عاشق و دلسوخته داماش و شهرشون هستند؟! اين موضوع عشق به اين دو تيم تهراني مربوط به خيلي قديمه ريشه دوانده و به زودي حل نميشه، من به رودباريان مشكوكم؛ به مظفري زاده هم مشكوكم ؛ درسته علنا حق كشي نكرد ولي تو بسياري از صحنه ها طرف اونا بود، تو خود ما تماشاگراهم پرسپوليسي ها بودند...[/quote:42a39b0b14]
در ضمن چرا توی بازی 2 تا تک به تک رو گرفت ؟!اونجا که بهتر بود و میشد 120 دقیقه طول نمیدادن و مردم رو حساس نمیکرد.[/quote:42a39b0b14]

در ضمن چرا توی بازی 2 تا تک به تک رو گرفت ؟!اونجا که بهتر بود و میشد 120 دقیقه طول نمیدادن و مردم رو حساس نمیکرد.[/quote]

شاید شاید شاید چون اون موقع صفر - صفر بود .
ولی وقتی یک - صفر بنفع ما بود یکی باید به دادشون می رسید .
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:57 am

منم دیروز رفته بودم تمرین داماش نگهبان ورزشگاه عضدی بهم گفت بازی تبانی بود اول باید داماش گل میزد بعد پرسپولیس سر پنالتی باید پرسپولیس میبرد. رودباریان هم همه رو باید گل میخورد :?
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » دوشنبه آپريل 08, 2013 9:57 am

خیلی کار اشتباهی هست که بخوایم زحمات رودباریان رو با یک سری تفکرات بدبینانه و شکاک بودن بی مورد از بین ببریم. انگاری کلا ما بدمون نمیاد همش دنبال مقصر بگردیم! /15/ /15/ /15/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » دوشنبه آپريل 08, 2013 10:03 am

[quote:2ebe19b0f3="rashti_sarvar"]منم دیروز رفته بودم تمرین داماش نگهبان ورزشگاه عضدی بهم گفت بازی تبانی بود اول باید داماش گل میزد بعد پرسپولیس سر پنالتی باید پرسپولیس میبرد. رودباریان هم همه رو باید گل میخورد :?[/quote:2ebe19b0f3]

شما هم حرف اون دوستمون رو باور کردید؟ اگر هر کسی هر چیزی گفت که ما نباید سریع باور کنیم دوست عزیز.
خدا رو شکر بچه ها همه فوتبالی هستند و میدونند فوتبال برد و باخت داره. پنالتی هم که واقعا غیر قابل پیش بینی هستش. بهتره همش هر سال با یک باخت همش قضیه تبانی رو مطرح نکنیم چون داره دیگه واقعا لوث میشه قضیه.
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » دوشنبه آپريل 08, 2013 10:07 am

[quote:5178c27e80="mostafa"][quote:5178c27e80="rashti_sarvar"]منم دیروز رفته بودم تمرین داماش نگهبان ورزشگاه عضدی بهم گفت بازی تبانی بود اول باید داماش گل میزد بعد پرسپولیس سر پنالتی باید پرسپولیس میبرد. رودباریان هم همه رو باید گل میخورد :?[/quote:5178c27e80]

شما هم حرف اون دوستمون رو باور کردید؟ اگر هر کسی هر چیزی گفت که ما نباید سریع باور کنیم دوست عزیز.
خدا رو شکر بچه ها همه فوتبالی هستند و میدونند فوتبال برد و باخت داره. پنالتی هم که واقعا غیر قابل پیش بینی هستش. بهتره همش هر سال با یک باخت همش قضیه تبانی رو مطرح نکنیم چون داره دیگه واقعا لوث میشه قضیه.[/quote:5178c27e80] مگه اون سال بازی فینال پگاه استقلال تبانی نشده بود؟ تقی پور فصل بعدش رفت استقلال خیلی از بازیکنا هم گفته بودن حتی مایلی کهن هم به تبانی بودن اون بازی اعتراف کرده بود. حالا این بازی تبانی بود یا نبود بگذریم فینال هم میرفتیم نمیزاشتن قهرمان شیم. باید به فکر بازی نفت تهران باشیم
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه آپريل 08, 2013 10:45 am

انتقادهای رهبری‌فرد از گل‌محمدی: برد مقابل داماش خدایی بود / باند یحیی تکمیل شد؛ او و ترابیان شراکتی ساخت و ساز می‌کنند
لیگ برتر - بهروز رهبری‌فرد می‌گوید پرسپولیس با دعای مردم داماش را شکست داده نه با تاکتیک خود!
به گزارش خبرآنلاین؛ بهروز رهبری‌ فرد در مورد حضورش در یک سریال تلویزیونی گفت: «چند وقتی است هر روز درگیر این سریال هستم قبلا قرار بود یک سکانس بازی کنم اما الان در 7،8 قسمت آن بازی کردم.»
کاپیتان سابق پرسپولیس در مورد دیدار این تیم با داماش گیلان در مرحله نیمه‌نهایی جام‌حذفی و پیروزی سرخ‌پوشان هم گفت: «پرسپولیس برد و چقدر هم موقعیت گل داشت! فکر می‌کنم یک سری از بردها در فوتبال بردهای خدایی است. یعنی مردم دعا می‌کنند و تیم برنده می‌شود مثل بازی ایران و استرالیا، یا بازی پرسپولیس و داماش.»
وی با انتقاد از عملکرد پرسپولیس در این بازی گفت: «تیم یحیی گل‌محمدی نه تاکتیک داشت و نه موقعیت و فقط با یک خوش‌شانسی توانست داماش را ببرد. البته در این میان دعای مردم هم تاثیرگذار بود چون لیگ برای پرسپولیس تمام شده و فقط همین جام‌حذفی مانده است.»
رهبری‌فرد از عملکرد مهاجمان پرسپولیس هم انتقاد کرد: «فکر می‌کنم یحیی هنوز ترکیب تیمش را نشناخته چرا که اگر اینطور بود نوری و نوروزی نباید از ترکیب بیرون می‌نشستند. این دو بازیکن در حال حاضر بهترین‌های پرسپولیس هستند. نوروزی یک مهاجم درگیر، سرزن و گلزن است اما روی نیمکت می‌نشیند، در عوض انصاری‌فرد 90 دقیقه توپ به پایش می‌خورد و جدا می‌شود اما همچنان در ترکیب است.»
پیشکسوت پرسپولیس در ارتباط با حضور رضا ترابیان به عنوان دستیار در کنار گل‌محمدی گفت: «اگر قرار است به یحیی کمک شود چرا ترابیان به کادر فنی اضافه شد؟ باید یکی مثل ویسی یا تارتار اضافه شود که سابقه مربیگری دارد. فکر می‌کنم باند یحیی در پرسپولیس تکمیل شد. ترابیان و گل‌محمدی با هم مشغول ساخت و ساز هستند و خودم از ترابیان 2 واحد آپارتمان خریدم. یحیی همانطور که بگوویچ را به نان و نوا رساند، دیگران را هم به همین صورت نان و نوا می‌رساند.»
وی در مورد تقابل پرسپولیس و سپاهان در فینال جام حذفی گفت: «سپاهان یک تیم حرفه‌ای است که در این چند سال یا قهرمان بوده یا مدعی قهرمانی، قطعا بازی سختی برای هر 2 تیم خواهد بود. خدا کند مثل بازی با داماش خدا به پرسپولیس کمک کند، چون پرسپولیس باید سال آینده در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشد.»
البته رهبری فرد در شرایطی این صحبت ها را مطرح می کند که در ماه های گذشته اکثرا علیه پرسپولیس حرف زده. او از زمانی که از کمیته فنی باشگاه پرسپولیس بیرون مانده ، مصاحبه هایی علیه این باشگاه انجام داده است اما به هر حال نمی توان منکر نتایج خوب پرسپولیس از زمان سرمربیگری یحیی گل محمدی شد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 08, 2013 11:25 am

واقعا تاسف داره بچه ها.
چرا نسبت به رودباریان شک دارید ؟پنالتی 50 50 هستش.
منم داشتم نون میخریدم از کنار ورزشگاه عضدی نانوا گفت :نیلسون پول گرفته بود پنالتی نگیره! که ابوذر خراب کرد.حیف.
اومدم اینور خیابون راننده تاکسی گفت ابوذر پول گرفته بود بزنه به تیرک.
داشتم ناراحت میرفتم خونه که پیرزنه گدا سر چهارراه گفت جهانبخش زد به تیرک در حین بازی میتونست گل بزنه اون پول گرفته بود.
کدوم سند؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان