[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shervin1381 » شنبه دسامبر 07, 2013 2:26 pm

تواوج جشن برد ملوانیها که به کمک داور بدستش اورده بودند یه پرچم بزرگ داماش سرپا در جایگاه تیفوسیها توجه ام رو جلب کرد که به تنهایی خودش رفته بود واز غم و اندوه شکست توان اهتزاز نداشت چراکه دست یاریگری نبود تا انرا به اهتزاز در بیاورد غوطه ور در افکارناراحتم بودم که دیدم جوانی بر چم را در جلوی چشمان ملوانیها بر بالای دست برده وانرا در جلوی چشمان انان به اهتزاز در اورده وبه جشنشان شوک داد تا به انان وهمه ما بفهماند که درست است که بازی مهم سال را با نتیجه ای پرگل وبه کمک داور مفتضحانه باخته ایم اما همچنان ایستاده ایم وبه پای عشقمان داماش جان خواهیم سپرد بنابراین به فرداها می اندیشیم ودوباره به پا میخیزیم وگام در میدانهای بعدی منهیم تابه کمک هم در پایان فصل حتی با وجود این شکست بالاتر از ملوان قرار بگیریم
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه دسامبر 07, 2013 2:29 pm

این عکسارو دیدم واقعا دلم سوخت خدایش نباید به اینا هم خورده گرفت تقصیرکار اصلی یکی دیگست + داور!!!
[img:b021103318]http://s5.picofile.com/file/8103049018/_33_.jpg[/img:b021103318]
[img:b021103318]http://s5.picofile.com/file/8103049076/_35_.jpg[/img:b021103318]
[img:b021103318]http://s5.picofile.com/file/8103049100/_36_.jpg[/img:b021103318]
[img:b021103318]http://s5.picofile.com/file/8103049176/_38_.jpg[/img:b021103318]
[img:b021103318]http://s5.picofile.com/file/8103049284/_42_.jpg[/img:b021103318]
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » شنبه دسامبر 07, 2013 2:53 pm

[quote:89e4b73b40="ali-tifusi"]درکل مقصرباخت دونفرن.میگم ولی مطمعنم همتون ناراحت میشین یک امیرعابدینی بخاطراینکه تیم به امیدخداول.کرده همش حرف ازپرسپولیس میزنه دلش بامانبیس ماهم دیگه خسته شدیم .دومی مرغوب. که بخاطر دخاتهای بیجاش همش باعث تنش میشه خسته شدیم بریدبذارین یه نفس راحت بکشیم[/quote:89e4b73b40]
ناراحت چرا؟
حرف حساب جواب نداره
دقیقا توی اینجور موارد میشه قشنگ فهمید که کانون هواران داماش گیلان یعنی کشششششششششششششششششککککککککککککککککک
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط armilad » شنبه دسامبر 07, 2013 4:23 pm

[quote:8c8d7fa803="shervin1381"]تواوج جشن برد ملوانیها که به کمک داور بدستش اورده بودند یه پرچم بزرگ داماش سرپا در جایگاه تیفوسیها توجه ام رو جلب کرد که به تنهایی خودش رفته بود واز غم و اندوه شکست توان اهتزاز نداشت چراکه دست یاریگری نبود تا انرا به اهتزاز در بیاورد غوطه ور در افکارناراحتم بودم که دیدم جوانی بر چم را در جلوی چشمان ملوانیها بر بالای دست برده وانرا در جلوی چشمان انان به اهتزاز در اورده وبه جشنشان شوک داد تا به انان وهمه ما بفهماند که درست است که بازی مهم سال را با نتیجه ای پرگل وبه کمک داور مفتضحانه باخته ایم اما همچنان ایستاده ایم وبه پای عشقمان داماش جان خواهیم سپرد بنابراین به فرداها می اندیشیم ودوباره به پا میخیزیم وگام در میدانهای بعدی منهیم تابه کمک هم در پایان فصل حتی با وجود این شکست بالاتر از ملوان قرار بگیریم[/quote:8c8d7fa803]

یه بار از پست تشکر کردم،ولی یه بار کمه.
خدایی 100 تا تشکر هم کمه.
واسه عشق و علاقه و تعصب خاصی می خواد وقتی تیمت 3تا گل توی دربی بخوره و اینجور هوادار پشت تیم باشه.
واقعا دمش گرم.
یادمه که همه برگشتن و پشت سرشونو دیدن که یکی پرچمو گرفته تو دستش و داره حرکت میکنه.همه دست زدیم و یه حال و هوایی خاصی بود.یه وضعی.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه دسامبر 07, 2013 4:36 pm

اگه موافقيد .. ديگه ادامه نديم /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » شنبه دسامبر 07, 2013 4:59 pm

ما اینجا داشت دهنمون سرویس میشد اونوقت اقای عابدینی رفته تو شبکه تهران

داره در مورد پرسپولیس و تیم ملی صحبت میکنه!!!!!!!! /9/ /9/ /9/ /9/ /9/

تو بازی یعنی قبل از بازی وقتی دیدم درودگر توی زمینه ، داره برای هوادارای ملوان پرده نصب میکنه

واقعا دلم به حال خودمون سوخت!!!با خودم گفتم اونا مدیر عامل دارن ما هم

مدیرعامل داریم!!!مدیرعامل ما تو بازیه به این بزرگی کجا تشریف

داشتن؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! /21/ /21/ /21/میخوام از دوستان این سوالو بپرسم:ایا هنوز هم میگید داماش را با امیرش میخواهیم؟؟؟
آخرين ويرايش توسط ParhamRashti on شنبه دسامبر 07, 2013 5:07 pm, ويرايش شده در 2.
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه دسامبر 07, 2013 5:03 pm

میشه این تاپیک رو ببندین؟همه ناراحتا.ولی چه میشه کرد دیگه شده!الان باید به فکر تیم باشیم
اگه هروز بریم سر تمرین شاید تاثیر بزاره و مسولین کمک کنن
اگه50نفرم برن بهتر از هیچیه
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه دسامبر 07, 2013 5:09 pm

[quote:acbdff3ec5="fire_boy"][quote:acbdff3ec5="mahmood1331"][size=18:acbdff3ec5][color=red:acbdff3ec5]

[color=blue]ولي ديروز 95% استاديوم و سكوها همه چيز رو باختند
آبرو،تاريخ،فرهنگ،فوتبال،ادعاي شهريت،ادعاي سواد،ادعاي روشنفكري،كَل كَل فوتبالي همه و همه رو باختيم
تاكيد ميكنم كه در حال خوزني هستم[/color:acbdff3ec5]
[color=black:acbdff3ec5]سرمربي تيم : من باخت رو به گردن ميگيرم چون بد تمرين و آناليز داشتم و در مورد داوري هم حرفي ندارم
جناب افشين خان دوست داشتني . . . دوست دوست داشتني من ،شما اشتباه و بيخود ميكنين كه اعتراض نميكنين .يادتون باشه كه شما داراي يك شخصيت حقوقي هستين ونميتوني از مَن خودت صحبت كني يا نكني .ميبايست داد ميزدي و حنجرت رو پاره ميكردي . . . .چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون مظفري زاده غش كرده بود ... سمت دريا و دريا كنار هم غش كرده بود پس وظيفت بود وقتي كه تمرين و آناليز رو اشتباه ميكني حداقل در مقابل ناداوري دهان باز ميكردي و خودت رو به هر طرفي ميزدي[/color:acbdff3ec5]

[/quote:acbdff3ec5]

[color=black:acbdff3ec5]دوست روشنفکر من منتظر کامنت روشنفکرانه ی شما بودم!![/color:acbdff3ec5]
بنده دیروز تو سکوی c4 نشسته بودم و اگر اشتباه نکرده باشم شما در سکوی c5 یعنی سمت راست بنده نشسته بودید
مشخصات ظاهری شما دیروز در عضدی --> کاپشن یا کت نسکافه ای کمرنگ / عینک با فرم مشکی + بند گردنی /اگه اشتباه نکرده باشم شلوار لی پوشیده بودید
اینجور که معلومه سن و سالی هم از شما گذشته حدس میزنم بالای 30 سال

این تا اینجا

[color=red:acbdff3ec5]در تمام شعار های منشوری همکاری و حضور پر رنگی داشتید[/color:acbdff3ec5] بخصوص در صحنه ی پنالتی و اخراج + خطا رو سيف اللهي
منم در ورزشگاه بود نه از شما بیشتر نه از شما کمتر از کوره در رفتم...
هنوز که هنوز صدام گرفته حنجرم میسوزه اون ساعت های سیاه رو یادم نرفته
اما نمیام اینجا جا نماز آب بکشم
به قول یه شخصی! رطب خورده منع رطب نتوان کرده

[size=18][color=red:acbdff3ec5]لطفا هرگونه که هستیم خود را نشان دهیم![/color:acbdff3ec5][/size:acbdff3ec5]

این تا اینجا

[color=darkblue:acbdff3ec5]دوست روشنفکر!! این چه ادبیاتی(شما اشتباه و بيخود ميكنين كه اعتراض نميكنين) هست که نسب به افشین ناظمی نسبت میدهی؟؟؟[/color:acbdff3ec5]

:roll:[/quote:acbdff3ec5]

اول از همه از تمام عزیزان و دوستانی که بابت کامنت بنده ناراحت شدند عذر خواهی میکنم

ولی دوست گرام فکر میکنم بنده رو با کس دیگه اشتباه گرفته باشی چون بنده اولاً تو اون جایگاهی که میگی نبودم دوم اینکه در طول مدت زمانی که تو استادیوم بودم به غیر از همون لحظه اخراج و گل دوم حتی یک کلمه نیم منشوری از دهان بنده خارج نشد نشان به این نشان که من به همراه برادرم با 4 نفر درگیری پیدا کردیم و اونم از نوع کتک کاری . . . . .دلیلشم این بود که به چند نفر از اون 95% که اشاره کردم بابت بی ادبیشون تذکر دادم وکار به دعوا و پلیس کشیده شد(در ضمن تا اونجایی که یادم میاد از وقتی که خودم رو شناختم سعی کردم مواظب زبانم باشم چه تو استادیوم و چه تو هرجای دیگه)

در ضمن بنده زمانی که بازی 2 هیچ بود وسط بازی استادیوم رو ترک کردم ، البته نه به خاطر نتیجه بازی که اتفاق افتاده بود بلکه ، چون فضا برام غیر قابل تحمل بود رفتم

حالا برسیم به فرمایشات شما ،بنده هیچوقت و هیچ جا ادعای روشنفکری نکردم بلکه این فکر رو دیگران در مورد افراد دارند
در مورد داد و فریاد و حتی ناسزا گفتن زمان وقوع کارت قرمز من هم از کوره در رفتم و با تمام وجود داد زدم چون دقیقاً همون نامردی نتیجه بازی رو رقم زد و جناب افشین ناظمی ،سزمربی تیم میبایست با تمام وجود از حق تیم و حق من تماشاگر که تو اون صحنه حنجرم جر خورد واثرش حداقل تا چند روز دیگه میمونه دفاع میکرد وساکت موند

نمیدونم شما کی هستید دوست عزیز و چند سالتونه ولی حداقل به احترام فضای مقدس سایت سکوت میکنم و جوابتو نمیدم
شما هم یادت باشه واسه اینکه از مطلبی خوشت نیومده و یا اینکه میخوای موضوعی رو عنوان کنی تا دلت خنک بشه ،به دروغ متوسل نشی حقیقت رو بگو

قضاوتش هم دیگه با عاقلان
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه دسامبر 07, 2013 5:25 pm

[quote:f21304a38e="shervin1381"]تواوج جشن برد ملوانیها که به کمک داور بدستش اورده بودند یه پرچم بزرگ داماش سرپا در جایگاه تیفوسیها توجه ام رو جلب کرد که به تنهایی خودش رفته بود واز غم و اندوه شکست توان اهتزاز نداشت چراکه دست یاریگری نبود تا انرا به اهتزاز در بیاورد غوطه ور در افکارناراحتم بودم که دیدم جوانی بر چم را در جلوی چشمان ملوانیها بر بالای دست برده وانرا در جلوی چشمان انان به اهتزاز در اورده وبه جشنشان شوک داد تا به انان وهمه ما بفهماند که درست است که بازی مهم سال را با نتیجه ای پرگل وبه کمک داور مفتضحانه باخته ایم اما همچنان ایستاده ایم وبه پای عشقمان داماش جان خواهیم سپرد بنابراین به فرداها می اندیشیم ودوباره به پا میخیزیم وگام در میدانهای بعدی منهیم تابه کمک هم در پایان فصل حتی با وجود این شکست بالاتر از ملوان قرار بگیریم[/quote:f21304a38e]

[color=darkblue:f21304a38e]
[size=18:f21304a38e]خیلی قشنگ بود/3/

ما دوباره پا میشیم حالا تازه اول کاره,ما با این قوم کارها داریم,مطمئنم این شکست باعث قدرت گرفتن هرچه بیستر داماش میشه,اینم میدونم با این شکست هیشکی پشت تیمش رو خالی نمیکنه البته عوامل شکست رو پیدا میکنه!![/size:f21304a38e][/color:f21304a38e]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه دسامبر 07, 2013 5:40 pm

[color=black:9a40fb72ac]عجب شبی هست امشب از دیشب کسل کننده تر ! اگرچه فوتبال برد و باخت دارد اما بعضی از باخت ها غیر قابل تحمل هستند مثل باخت دیشب !
همانگونه که دوستان اشاره نمودند ، عوامل مختلفی در باخت ما دخیل بودند ، داوری ، عابدینی ،و . . . اما قبل از آنکه به عوامل یاد شده بپردازم ، شخصاً مهمترین دلیل باخت داماش را عدم آمادگی روحی و روانی تبم می دانم ، تیمی که در ظرف 2 دقیقه ، یک کارت زرد ، یک کارت قرمز و یک گل دریافت می کند مسلماً دچار بحران روحی و روانی حاد می باشد ، تیم ما نیاز به کالبد شکافی روحی و روانی دارد ، منظور از تیم صرفاً بازیکنان نیستند بلکه جملگی اعضای کادر فنی ما را نیز شامل می شود ؛ بعلاوه طرح این موضوع نه بعنوان یک وضعیت ویژه بلکه شرایطی است که می تواند در ورزش و یا فعالیت های اجتماعی هر شخص حقیقی و یا حقوقی رخ دهد ؛ قصد تحلیل روانشناسی در ورزش را ندارم چراکه اطلاعات عمیقی از آن در دسترس نیست اما همه می دانیم پرورش جسم در کنار پرورش روح و روان مصداق و معنا پیدا می کند .
حال دلیل این افت شرایط روحی و روانی ما چیست ؟ بسیار ساده است ، تیمی که از بود یا نبود مدیر عامل خود اطلاع ندارد ! تیمی که از دریافت مطالبات قراردادی خود اطمینان ندارد ! بازیکنی که نگران آینده خود می باشد و . . . آیا به نظر شما می تواند برای یک باری مهم تمرکز داشته باشد ؟! حتی نحوه پنالتی دادن بازیکن باهوشی همچون سهرابی بیانگر عدم آرامش روحی او بود ؛ البته بحث درمان و ترمیم وضعیت روحی بازیکنان خود مقوله ای مجزا می باشد که نیاز به تشکیلات مختص به خود را دارد.
اما در رابطه با عابدینی باید عرض کنم علیرغم تلاش های ایشان در گذشته متاسفانه مدتیست که نه تنها شرح وظایف اولیه خود را ایفاء نمی کند بلکه با مصاحبه ها و اقدامات بسیار بسیار غیر منطقی یک نوع آشفتگی را در تیم تزریق می نماید ، تصور می کنم دوره انقضاء مدیر عامل پروازی ما به اتمام رسیده است .
یکی از نکاتی که علاوه بر مبحث داوری می بایست پیگیری شود و ظاهراً از سوی آقای سراوانی مطرح گردیده است حرکات بازیکن تیم حریف بود که نقش بسزایی در بر هم زدن نظم و آرامش سکوها ایفاء نمود ، این شخص چه در تیم ملوان چه در پرسپولیس ، چه در رشت ، چه در تهران ، چه در انزلی باعث ایجاد تنش بر روی سکوها و حتی درون زمین شده است اما طبق معمول عدم پیگری لازم منجر گردیده این شخص به کارهایش در هر بازی ادامه دهد و . . . ! همچنین شادی غیر معمول بازیکنان ذخیره و همراهی با هوچی گران این تیم جای تعمق و تاسف فراوان دارد ، که از چشم داور دور ماند ؛ از سوی دیگر در پایان همین بازی پاشنکو جهت دلجویی به سمت دهقانی آمد ، رفتاری بس پسندیده و انسانی ، آیا کسی به این رفتار او خرده خواهد گرفت ؟
در رابطه با سکوهای خودمان ، در همین تاپیک و در تایید کامنت دوست عزیزی ، نقل قولی نمودم اما متاسفانه از سوی کاربران حمایتی نشد ! مثل اینکه اشتباه کرده بودم ، وضعیت سکوها عالییییییییییییی بود و من بی جهت ظنین شده بودم ، در این رابطه باید عرض کنم : بد یا خوب همینی که هست ! و از آن می گذرم !

اما سخن آخرم که ربطی به نتیجه دیروز ندارد ، افشین خان ناظمی از اینکه واقف به مقرارات هستی و به قوانین احترام می گذاری از شما بسیار ممنونم ، اما برادر گرامی ، در جایی که سرت را در شهرت ، جلوی چشم هوادارانت در یک برنامه زنده تلویزیونی می برند این نوع رفتار شما نمی تواند بازتاب مطلوبی داشته باشد ، خواهی نشوی رسوا با فلاشر و احتیاط همرنگ جماعت شو ؛ حجب و حیا بیش از حد یعنی نابودی در وادی فوتبال![/color:9a40fb72ac]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه دسامبر 07, 2013 5:48 pm

*
*
*
*
*
*
*
:)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط fire_boy در شنبه دسامبر 07, 2013 6:52 pm .
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه دسامبر 07, 2013 6:12 pm

[color=black:85126610f2]انقدر حالم گرفته بود که تازه الان اومدم به سایت سر زدم ،،،،،،،،،،،، هیچکدوم از نظرات بچه ها رو هم نخوندم و فعلا هم قصد خوندنشون رو ندارم ،،،،،،،،،،، فقط خواستم بگم خیلی حالم گرفتس ،،،،، حاضر بودم به اون سایپا میباختیم ولی این بازی رو اینجوری نمیباختیم ،،،،،،، به هر قیمتی شده بود نباید میذاشتیم اینجوری بشه ،،،،،،،،،، سنگین ترین شکست فصل توی خونه خودمون اونم جلو ملوان ،،،،،، باور کنید فاجعس ،،،،،،،، توی کابوسم هیچکدوممون فکر نمیکردیم با این نتیجه تموم کنیم بازیو ،،،،،،،،،،،،،،،،، حوصله بحث فنی درباره بازی رو ندارم ،،،،،، حوصله بحث داوری رو هم ندارم ،،،،،،،،،،، حوصله بحث درباره مشکلات مالکیتی و مدیریتی و مالی تیمم ندارم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،، کلا حوصله هیچی ندارم الان ،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی فقط امیدوارم هرچه زودتر خبرای خوب بشنویم (البته منظورم خبرای خوش واقعیه ، نه فقط خبرایی که یکم امیدوارمون میکنه و توخالیه ! چون از این دست خبرا توی این 3سال زیاد شنیدیم که تا 2هفته دیگه همه مشکلات حله و تا آخر این هفته حله و تا دوشنبه دیگه تکلیف روشن میشه و توی جلسه هفته آینده X با Y که پسفرداس دیگه همه چی معلوم میشه و ....) ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، حالم خیلی خرابه ولی چیکار کنیم که هنوز دنیا به آخر نرسیده! ؛ مطمئنم (اگه با این مشکلات مالی و مدیریتی زمین نخوریم و نابود نشیم) یه روزی دوباره سرپا میشیم ،،، سرپاتر از همیشه... ، به امید اون روز ، به عشق داماش زندگیو ادامه میدیم...[/color:85126610f2]
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه دسامبر 07, 2013 6:15 pm

دیروز بااینکه باختیم برای خود من دستاوردهای مهمی داشت شاید برای دوستان هم جالب باشه
از اوایل نیمه دوم جوانی در پشت سر من مشغول تماشای بازی بود ازنوع ولهجه صحبتش فهمیدم که از همشهریان ترک می باشد که به زبان گیلکی هم اشنا بوده و چنان حرصی میخورد واز تماشاگر نماهای دور واطرافش میخواست که فحش ندهند وداماش را تشویق کنند وخودش نیز داماشمان را تشویق میکرد.
اری دوستان تیم شهرمان رشت را میگوییم نه تراکتور وملوان را ما وقتی همچین هوادارهایی داریم نباید لعنت بفرستیم به کسانی که فقط در ان روز میایندوخود را رشتی مینامند وبه زمین وزمان فحاشی میکنند وجلوی حرکت تیم وهواداران واقعی را میگیرند به نظر شما کدامیک رشتی تر است؟انکه ترک است و90دقیقه میگوید داماش یا انکه رشتی است و90دقیقه میگوید عنزلی چی ابایه؟بیایم این عزیزان راهمراه خود کنیم تا جا برای ان بیگانگان همشهری تنگتر شود
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه دسامبر 07, 2013 6:40 pm

fire_boy عزیز وا بدن ول کن..... - هَمش نزن!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه دسامبر 07, 2013 6:54 pm

[quote:6f74d9913e="sepidroudi"]fire_boy عزیز وا بدن ول کن..... - هَمش نزن![/quote:6f74d9913e]

چشم آبرار :)
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان