[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه مه 27, 2013 11:18 am

[quote:820bf541b9="Mordab"]شماره هفت NEC برای جهانبخش

فوتبال ایران/ علیرضا جهانبخش به طور قطعی بازیکن تیم NEC هلند شد.

به گزارش اوج نیوز، بعد از اینکه مهاجم داماش از حضورش در لیگ هلند خبر داد برخی افراد مدعی شدند که چون در سایت باشگاه هلندی هیچ خبری درباره جهانبخش نیامده پس این خبر نمی تواند صحت داشته باشد اما صحبتهای مدیر برنامه های بازیکن سابق تیم ملی جوانان نشان می دهد که جهانبخش لژیونر شده است.

او در این باره گفته است: توافقات نهایی انجام شده و هیچ مشکلی برای پیوستن جهانبخش به NEC وجود ندارد. علیرضا باید بعد از گرفتن ویزایش در تست پزشکی باشگاه شرکت کند و بعداز آن به اردوی این تیم می پیوندد. مدیران این باشگاه از مدتها قبل جهانبخش را زیر نظر داشتند و برای دیدن بازیهای او در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در امارات به دوبی رفته بودند. این باشگاه سردار آزمون و یعقوب کریمی را هم مدنظر داشت اما بنا به دلایلی حضور این دو بازیکن منتفی شد. به گفته هاشمی قرارداد جهانبخش با NEC سه ساله است و پیراهن شماره 7 این باشگاه هلندی به او رسیده است...///[/quote:820bf541b9]
[b:820bf541b9][color=black:820bf541b9]خیلی خوشحال شدم از دیدن این عکس
علیرضا امیدوارم هر جا هستی موفق باشی.دمت گرم آبرار با تعصب پرچمو بردی بالا.تنها بازیکن ایرانی که در چند سال گذشاه ترنسفر شده لروپا ار داماش یوده
پرچم بالاست :P [/color:820bf541b9][/b:820bf541b9]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه مه 27, 2013 11:20 am

[b:7c1d61b1a6]متوسل زاده از رشت به شیراز[/b:7c1d61b1a6]

امین متوسل زاده مهاجم داماش به گل می گوید از طرف داماشی ها با من صحبت هایی شده است من هم نه نگفته ام اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست. پیشنهاداتی دارم و این طبیعی است اما هنوز تصمیمی نگرفته ام فعلاً دارم به شیراز می روم و تمام اسباب های خودم را هم با خود می برم چون جا برای خودم هم نیست. و گفت : در روزهای آینده حتماٌ تکلیفم را روشن می کنم.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه مه 27, 2013 12:01 pm

ترانسفر شدن علیرضا یکی به بازی فوقعلاده اش ربط داره یکی هم عابدینی خدایه ترانسفر کردن بازیکنه این فرد
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه مه 27, 2013 12:07 pm

بچه ها بیاید منطقی باشیم!!
الان که جهانبخش و ابراهیمی رفتن طبیعتا ما دوتا گوشمون که فصل پیش نقطه قدرتمون بود رو از دست دادیم و با این شرایطی که باشگاه داره نمیشه بازیکن تاپ خرید. بنظر من اگه همین بازیکنا (انشالله) حفظ بشن ما نیاز زیادی به خرید نداریم یعنی بازم حس میکنم توو لیگ بمونیم چون میتونیم حلافی رو جایه حسین بزاریم و یه بازیکن جوون شاید دادرسی یا مظلوم رو جایه جهانبخش بذاریم. فقط ما دفاع راستمون خیلی ضعیفه! امیدوارم یه دفاع راست خوب بگریم و اگه رضا کاردوستم بیاد که خیلی خوب میشه .. (دیروز شهرداری دیدمش)
ولی اینم بگم که با رفتن آبشک و نظیفکار رسما به فنا میریم! :)
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه مه 27, 2013 12:25 pm

[quote:b68b30ba78="majid13"]بچه ها بیاید منطقی باشیم!!
الان که جهانبخش و ابراهیمی رفتن طبیعتا ما دوتا گوشمون که فصل پیش نقطه قدرتمون بود رو از دست دادیم و با این شرایطی که باشگاه داره نمیشه بازیکن تاپ خرید. بنظر من اگه همین بازیکنا (انشالله) حفظ بشن ما نیاز زیادی به خرید نداریم یعنی بازم حس میکنم توو لیگ بمونیم چون میتونیم حلافی رو جایه حسین بزاریم و یه بازیکن جوون شاید دادرسی یا مظلوم رو جایه جهانبخش بذاریم. فقط ما دفاع راستمون خیلی ضعیفه! امیدوارم یه دفاع راست خوب بگریم و اگه رضا کاردوستم بیاد که خیلی خوب میشه .. (دیروز شهرداری دیدمش)
ولی اینم بگم که با رفتن آبشک و نظیفکار رسما به فنا میریم! :)[/quote:b68b30ba78]

جدیدا خیلی منطقی با مسائل بر خورد میکنی !
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط 1gilani » دوشنبه مه 27, 2013 12:37 pm

[align=center:501a0c401f]

خدا کنه که مشکلات حل بشه تا ما بازیکنامونو از دست ندیم

[img:501a0c401f]http://www.lenzor.com/public/public/user_data/original_photo/19/18035-db604ad7b6a569b1955413702e3857f1-org.jpg[/img:501a0c401f][/align:501a0c401f]
نماد کاربر
1gilani
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 14, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه مه 27, 2013 12:52 pm

[quote:386d925b13="ali_damashi"][quote:386d925b13="majid13"]بچه ها بیاید منطقی باشیم!!
ولی اینم بگم که با رفتن آبشک و نظیفکار رسما به فنا میریم! :)[/quote:386d925b13]

جدیدا خیلی منطقی با مسائل بر خورد میکنی ![/quote:386d925b13]
باله باله همینطوره... شما مشکل داری با این قضیه؟ :arrow:
پ.ن.پ : اگه محمد غلامی و خلعتبری رو بگیریم برا مهاجم و حاج صفی-رحمتی-تیموریان- نکونام - حیدری- رضایی- پولادی رو بگیرم خوبه! (علی جان اینطوری کامنت بذارم خوشت میاد؟ :arrow: )
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه مه 27, 2013 1:49 pm

[size=24:9d84db858d][color=red:9d84db858d]جدايي قطعي سه بازيکن از ملوان :[/color:9d84db858d][/size:9d84db858d]
[color=blue:9d84db858d]سه بازيکن از تيم فوتبال ملوان جدا شدند.[/color:9d84db858d]
[color=black:9d84db858d]مازيار زارع، مهرداد اولادي و نزهتي سه بازيکن تيم ملوان هستند که جدايي‌شان از باشگاه ملوان قطعي شده است.
به گزارش فارس، زارع يک فصل ديگر با باشگاه ملوان قرارداد داشت اما امروز قراردادش را با ملوان فسخ کرد.
زارگان اسکوکيچ مربي کروات که اولين مربي خارجي ملوان است فردا به تهران مي‌آيد و مستقيم راهي انزلي خواهد شد تا کارش را آغاز کند.[/color:9d84db858d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه مه 27, 2013 2:26 pm

نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه مه 27, 2013 4:15 pm

نظيف‌کار: دو مشکل بزرگ دارم، از رشت مي‌روم
مشکلاتي سر راه علي نظيف‌کار است و او مي‌خواهد داماش را ترک کند. سال گذشته اين مدافع پيشنهاداتي داشت ولي به دليل قراردادش با داماش نتوانست جدا شود. حال او شرايط فصل گذشته را ندارد.

90: مشکلاتي سر راه علي نظيف‌کار است و او مي‌خواهد داماش را ترک کند. سال گذشته اين مدافع پيشنهاداتي داشت ولي به دليل قراردادش با داماش نتوانست جدا شود. حال او شرايط فصل گذشته را ندارد. گفت و گوي نود را در رابطه با ماندن و رفتن نظيف‌کار بخوانيد.
90: تصميم به رفتن گرفتي؟
دو مشکل بزرگ دارم که بايد از رشت بروم.
90: چه مشکلاتي؟
يکي بحث مالي است که دو فصل اخير هيچ پولي نگرفتم و ديگري هم مشکل خانوادگي است که نمي‌توانم در رشت باشم.
90: چرا در فوتبال ايران هر کسي مي‌خواهد از تيمي جدا شود مشکل خانوادگي‌اش را پيش مي‌کشد؟
باور کنيد زانوي همسرم درد مي‌کند و پيش دکتر رفتم گفته بايد به آب و هواي خشک برويم چون رطوبت نمي‌گذارد با دارو و فيزيوتراپي خوب شود. البته قرار است در تهران هم به دکتر مراجعه کنيم اگر تهران هم همين نظر را داشته باشد بايد تيمم را تغيير دهم.
90: حالا اگر مشکل مالي برطرف شود چطور؟
مشکل اصلي بيماري همسرم است و البته بايد با آقاي عابديني در رابطه با مالک باشگاه و نحوه بستن قرارداد صحبت کنم چون دو فصل با بي‌پولي بازي کردم و الان ديگر نمي‌توانم. بيش از 75 درصد قراردادم را از داماش طلب دارم و نمي‌دانم چگونه اين مبلغ را بگيرم. باشگاه هم که مالک ندارد و بلاتکليف است.
90: امسال همه بازيکنان ساز جدايي کوک کرده‌اند. فکر نمي‌کني نوعي تبليغ باشد؟
همه آنهايي که بحث جدايي را مطرح کرده‌اند پيشنهاد دارند و اصلا کار تبليغاتي نيست. حال چون قراردادهايشان به پايان رسيده به پيشنهادها نيز فکر مي‌کنند.
90: مربي داماش کيست؟
فکر مي‌کنم ناظمي باشد چون عملکردش خوب بود.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه مه 27, 2013 4:23 pm

هر کی دلش با تیم نیست بره من دیگه ناز بازیکنی رو نمیکشم
فصل بعد با امید بازی میکنیم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه مه 27, 2013 4:35 pm

علی جان دوست عزیز حق دارن که برن
باید حرفه ای به موضوع نگاه کرد
این بازیکنا 2 فصل همه زحمت کشیدن
امیدوارم که مشکل مالکیت حل بشه وگرنه اگه به قول شما با امید بازی کنیم جز مدعی های سقوط به لیگ یک میشیم از همون اول
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه مه 27, 2013 4:43 pm

8O
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه مه 27, 2013 4:46 pm

[quote:e9c4ef5a49="r4sht"]علی جان دوست عزیز حق دارن که برن
باید حرفه ای به موضوع نگاه کرد
این بازیکنا 2 فصل همه زحمت کشیدن
امیدوارم که مشکل مالکیت حل بشه وگرنه اگه به قول شما با امید بازی کنیم جز مدعی های سقوط به لیگ یک میشیم از همون اول[/quote:e9c4ef5a49]

وابده دِ برههههه شورشو در آوردي .....هميشه انرژي منفي .......* :( :( :(
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » دوشنبه مه 27, 2013 5:14 pm

90: چرا در فوتبال ايران هر کسي مي‌خواهد از تيمي جدا شود مشکل خانوادگي‌اش را پيش مي‌کشد؟
باور کنيد زانوي همسرم درد مي‌کند و پيش دکتر رفتم گفته بايد به آب و هواي خشک برويم چون رطوبت نمي‌گذارد با دارو و فيزيوتراپي خوب شود !!!!!!!!!!!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نیست که اهواز توی منطقه خشک و بدون رطوبت قرار گرفته و اصلا هم جزو جلگه خوزستان به حساب نمیاد!!! واسه همینه که تمایل به فولاد پیدا کردن دوستان...!
حداقل یه دلیل منطقی بیارین یا اصلا دلیل نیارید ،، هیچی نگید ،، اگه دلتون نیست که بمونید برید راحت از تیم!
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان