[quote:e0c5dabef8="Milad_777"][quote:e0c5dabef8="miladcivil"][color=darkblue:e0c5dabef8]من که نیستم [/color:e0c5dabef8]

[color=red:e0c5dabef8]اما دوستانی که هستند، از طرف ماهم تشویق کنند [/color:e0c5dabef8]
[color=green:e0c5dabef8]امیدوارم با یه بازی خوب و با برنامه 3 امتیاز این بازی کسب بشه. [/color:e0c5dabef8]
[color=black:e0c5dabef8]تیم حریف ما نوسان زیادی داره، من حس میکنم به دلیل مسن بودن تیمشون هست و شاید همین برای ما که تقریبا ثبات خوبی
داشتیم، یه امتیاز بزرگ باشه. یکی از نقاط ضعف بارز اونا، توپهای ارسالی و مخصوصا ایستگاهیه و همجنین کندی دفاعشون.[/color:e0c5dabef8]
[color=brown:e0c5dabef8]ماهم که باید نقاط ضعف خودمونو پوشش بدیم تا با این برد با روحیه بالا بریم تهران و اون 3 امتیاز مشتی بگیریم [/color:e0c5dabef8]
[color=blue:e0c5dabef8]با نبود محمدی و مهدوی و حاجتی، ترکیب پیشنهادی من با روش 4.2.3.1 چنین هست:[/color:e0c5dabef8]
[align=center:e0c5dabef8][/align:e0c5dabef8][/quote:e0c5dabef8]
اگه دفاعشون کنده ! بهترین گزینه برای نوک متوسل زاده هست!
اکثر گل هایی که برای داماش زده تو فرار بوده ! تو فرار از افساید من خیلی قبولش دارم ! اما ...[/quote:e0c5dabef8]
[color=red:e0c5dabef8]
اگر در کند بودن مدافعین اونا شک دارید، بگم همین الان با مهاجمین ما یه مسابقه دو بزارن؟ [/color:e0c5dabef8]
[color=black:e0c5dabef8]این ترکیب پیشنهادی من هست و به شخصه معتقدم شروع با حسن زاده که جوانتر هست بهتره و سپس با
ورود امین از سرعت و قدرتش استفاده کنیم که به گل برسیم.[/color:e0c5dabef8]