[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث آزاد: شرایط سکوها برای دیدار با تراکتورسازی

بحث آزاد: شرایط سکوها برای دیدار با تراکتورسازی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armin5 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:00 pm

دیگه کم کم دارید جو ترسناک عضدی رو از بین می برید. یکی از بچه ها می گفت ابراهیمی رو تشویق کنیم . مثه اینکه یادتون رفته تو بازی های قبلی چی کار کرد این ابراهیمی ؟!!
به خاطر این یه امتیاز چند امتیاز دیگه رو سر همین تشویق کردنا از دست میدیم. از ما گفتن.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:11 pm

نمیدونم یعنی انقدر این موضوع مبهمه.کمیته ی انظباتی میخواد ازمون امتیاز کم کنه.ما هم میخوایم با سیاست رفتار کنیم.شاید 30 ثانیه سر مربی و یکی از بازیکنهای تیم حریف(در صورت وجود) که خبرنگارا باهاش زیاد مصاحبه میگیرن رو تشویق میکنیم.فحاشی و توهین نمیکنیم ،چیزی نمیگیم که منشوی باشه، تا این حسن زاده شاخ محبتو از ما بکشه.نمیدونم کجای این کار مشکل داره؟!!!
یعنی الان ما مایلی کهن رو تشویق کردیم تیم باخت؟اونا روحیه گرفتن اومدن مارو بردن.دیدید که نشد.ما بازیو بردیم.جریمه نمیشیم.سرمربی تیم حریف هم هرجا نشست گفت چقدر رشتی ها خوب بودن.در ضمن ما تموم توانمون رو میزاریم برای تشویق تیم خودی تا تیم نتیجه بگیره و از حرفهایی که باعث محرومیت و... میشه دوری میکنیم.جو عضدی هم همچنان خوف ناکه.فقط توهین که در همه جای ایران استفاده میشه داره تو رشت کم و کمتر میشه(توی چند تا بازی قبل رسما هیچ گونه مشکلی نبود)
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:33 pm

گهر درود رو که یادتونه . طرفدارای اون تیم هم تیم مقابل یا بازیکنانش رو تشویق می کردند. الان گهر کجاست ؟ /21/
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Dane_Ali » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 12:44 am

[quote:b1768fe9c9="armin5"]دیگه کم کم دارید جو ترسناک عضدی رو از بین می برید. یکی از بچه ها می گفت ابراهیمی رو تشویق کنیم . مثه اینکه یادتون رفته تو بازی های قبلی چی کار کرد این ابراهیمی ؟!!
به خاطر این یه امتیاز چند امتیاز دیگه رو سر همین تشویق کردنا از دست میدیم. از ما گفتن.[/quote:b1768fe9c9]

آبرار من بودم که گفتم ابراهیمی رو تشویق کنیم

اما شما این آیکون ( :lol: ) رو ندیدی ؟

من هم مثل شما دوست ندارم توی عضدی هیچ تیم و شخصی بجز داماش تشویق بشه

شاید چون من و شما آدمای سیاستمداری نیستیم

اما فعلا من و شما اقلیت رو تشکیل میدیم و نظر اکثریت سیاستمدار به نظر ما میچربه

علی از رشت :P :lol:
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط armin5 » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 1:14 am

[quote:a77ae3ebd6="Dane_Ali"][quote:a77ae3ebd6="armin5"]دیگه کم کم دارید جو ترسناک عضدی رو از بین می برید. یکی از بچه ها می گفت ابراهیمی رو تشویق کنیم . مثه اینکه یادتون رفته تو بازی های قبلی چی کار کرد این ابراهیمی ؟!!
به خاطر این یه امتیاز چند امتیاز دیگه رو سر همین تشویق کردنا از دست میدیم. از ما گفتن.[/quote:a77ae3ebd6]

آبرار من بودم که گفتم ابراهیمی رو تشویق کنیم

اما شما این آیکون ( :lol: ) رو ندیدی ؟

من هم مثل شما دوست ندارم توی عضدی هیچ تیم و شخصی بجز داماش تشویق بشه

شاید چون من و شما آدمای سیاستمداری نیستیم

اما فعلا من و شما اقلیت رو تشکیل میدیم و نظر اکثریت سیاستمدار به نظر ما میچربه

علی از رشت :P :lol:[/quote:a77ae3ebd6]
من ابراهیمی رو مثال زدم و چون تعداد کامنتا زیاد بود قاطی کردم. دیگه حواسم نبود شما چطو فکر می کنید.
نظر بنده به شما نزدیک تره :D
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط soheil_shahre_baran » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 7:02 am

[b:0164e85c64]دوستانی که مخالف تشویق عناصری از تیم حریف هستید تو رو خدا یکم بیشتر و باز تر به قضیه نگاه کنید.
ابراری که میگی این کار مصداق * .یه چرا به این موضوع فکر نمیکنی که این کار فقط و فقط بیانگر فرهنگ غنی و بالای شهر و استانت رو نشون میده. و هرگز با 30 ثانیه تشویق مربی یا بازیکن شاخص و با اخلاق تیم حریف هرگز کسی انگه دستمال بودن رو به کسی نمیزنه بلکه فقط باعث بالا رفتن وجه ی عمومیه تیم و شهر و دیارت میشه.
یکی از دوستان این حرکت رو با حرکت گهری ها مقایسه میکنه که یه مقایسه ی بسیار اشتباهیه چون اون گهری یه مدت بسیار زیاد تیم حریف رو تشویق میکرد و حتی گاهی بعد شکست هم خوشحالی میکردند!! در حالی که هدف ما چیز دیگه ایه ما تو بازی با همین صبا فقط و فقط چند ثانیه مربیشون رو تشویق کردیم بعد یکسره واسه پیروزیه تیممون جون دادیم.
یا اون عزیزانی که اعتقاد دارند که این کار باعث از بین رفتن جو وحشتناک سانتیاگو عضدی میشه یه نگاهی به مصاحبه های مربی های تیم حریف بعد بازی بندازن. مربیه سایپا میگه تا حالا همچین جوی ندیدم. مربیه صبا میگه ... مربیه فلان تیم... همه و همه از جو خوفناکه عضدی گفتن ولی در کنارش از ادب و فرهنگ هوادارا و مردمان شهر رشت هم گفتن. این کجاش بده؟
این حرکت ما تو این فصل اینقدرمستمر بود که اون فردوسی پور ضد رشتی که به همه ضد رشتی بودنش ثابت شده رو مجاب کرد دیشب تو دود صحنه ی تشویق مایلی توسط هوادارا رو نشون بده میدونید این چه تاثیری تو انظار و اذهان عمومی داره؟
تو رو خدا از این سیاستی که سکو ها در پیش گرفته حمایت کنید و نگذارید دو دستگی ایجاد بشه. البته من هم با غلظت این موضوع مخالفم. من میگم 30 ثانیه تشویق مربیه حریف و چند ثانیه هم تشویق بازیکن شاخص و با اخلاق و همه پسند بازیکن حریف. مثلا تو بازی با تراکتور جلالی و کریمی همین. ولی اینکه بیایم تراکتور رو تشویق کنیم نه خیلی موافق این حرکت نیستم. همون طور که موافق شعار گیلان سرور اذربایجان نیستم. ما مثل همیشه باید جو وحشتناکه سانتیاگو عضدی رو با سرپا ایستادن و تشویق و ترغیب مستمر تیممون و به دور از توهین به تیم حریف نشون بدیم.
واقعا این فصل سکوهامون داره از هر نظر فوق العاده میشه و بازتابش رو هم داریم میبینیم :
نتیجه گیری تیممون + تعریف و تمجید مربیان حریف از جو مثبت عضدی و مردم رشت (تاثیر در کمیته استیناف و عدم کسر امتیاز با وجود دشمنیه اشکار و مغرضانه با داماش در بازی ها و نشان دادن فرهنگ بالای رشت و گیلان زمین و...) + اعتراف مربیان تیم حریف به جو وحشتناک و سنگین عضدی.
پس ابراران با اتحاد با هم به این سیاستی که این فصل سکو ها پیش گرفته کمک کنیم تا ایشالا به تعبیر یکی از دوستان واسمون دو سر برد باشه!
عذر میخوام بابت طولانی شدن صحبت هام.[/b:0164e85c64]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:20 am

[quote:e07a65df53="armin5"]گهر درود رو که یادتونه . طرفدارای اون تیم هم تیم مقابل یا بازیکنانش رو تشویق می کردند. الان گهر کجاست ؟ /21/[/quote:e07a65df53]

بنظر من فقط گیلکهایی که توی تیمهای دیگه هستن و بعضی اسطوره های ایران باید تشویق بشن.اونم فقط به مدت 30 ثانیه
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 1:00 pm

با تشویق علی کریمی و مجید جلالی و تیم تراکتور فرهنگ بالای مردم رشت رو به همه ی مردم ایران نشون بدیم. /3/ تو بازی با صبا نشون دادیم فرهنگ بالای هوادارای داماش رو که مایلی کهن مردم رشت رو پيشگام و الگوي فرهنگي کشور معرفي ميکنه.ایندفه هم نوبت مجید جلالیه که از فرهنگ بالای مردم رشت بگه
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 7:37 pm

[quote:c6d0be0d50="rashti_sarvar"]با تشویق علی کریمی و مجید جلالی و تیم تراکتور فرهنگ بالای مردم رشت رو به همه ی مردم ایران نشون بدیم. /3/ تو بازی با صبا نشون دادیم فرهنگ بالای هوادارای داماش رو که مایلی کهن مردم رشت رو پيشگام و الگوي فرهنگي کشور معرفي ميکنه.ایندفه هم نوبت مجید جلالیه که از فرهنگ بالای مردم رشت بگه[/quote:c6d0be0d50]

:( :( :( :o :o :o وای من یکی دیگه خسته شدم هر کاری دوست دارید بکنید

سر به دار میدم ولی تن به ذلت نمیدم که اینجوری بیان از ما تعریف کنن با * دستمال زنی
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط metall در سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:07 pm .
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:04 pm

اول بود ...
/15/ جلالی رو تشویق کنیم !
/15/ کریمی رو تشویق کنیم !

کم کم شد ...

/15/ گیلان ... سرور آذربایجان نگیم !
/15/ تراکتور رو تشویق کنیم !

... !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:18 pm

کی گفت تراکتور رو تشویق کنیم ؟
کی گفت گیلان سرور آذرباییجان رو نگیم؟
من میگم فقط در حد 30 ثانیه سرمربی تیم حریف تشویق بشه باز ی های بعد فقط در این مورد تشویق میکنیم که سرمربی تیم حریف مورد تایید باشه دوستان بعد بازی قدرت دست سرمربی ها هستش و هر چی که دلشون بخواد میگن پس چه بهتر با یک تشویق 20 ثانیه ای مربی رو نمک گیر کنیم تا هر چی دلش خواست نگه

armin5 مثال هوادران داماش با گهر اصلا مثال مناسبی نیست گهر اگه سقوط کرد مشکلات دیگه ای داشت بعد ما قرار نیست به استقبال تیم حریف بریم دم اتوبوسشون واستیم و تشویقشون بکنیم یک تشویق کوتاه سرمربی در حین تمرین بعدش هم 90 دقیقه جهنم عضدی
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » سه شنبه سپتامبر 17, 2013 8:45 pm

واقعا دارم از این فضای تغییری که توی سایت وتاپیکهای ایجادشده ونظرات دوستان بوجود اومده لذت میبرم هوای پاکی که در این سایت جریان پیدا کرده همان فرهنگ بالای ما رشتیهاست که روزبه روز در حال تکامل است باعث خوشحالی بسیاری است که این نظرات به صورت مثبت جمع شده وسرانجام در استادیوم متبلور میشود ومارا ازتعداداندکی نادان که همیشه مثل یک دیوار جلوی موفقیت هواداران وداماش قرار داشتند جدا میسازد
اینک نوبت دوستان وابراران گل وبا علم وادب وفرهنگ این سایت است که رهبر اشاعه فرهنگ تماشاگری و هواداری به تمامی نقاط ایران زمین باشد وبه همه انها بفهماند یک رشتی اصیل ریشه در فرهنگ وادب این دیاردارد وهرگز زبان به ناسزا وفحاشی باز نخواهد کردوبرایش مهمترین چیز، دوستی ومهمان نوازی است که به ان در تمامی ایران شهره شده است
[size=18:c963d81121][color=red:c963d81121]پیروزی وموفقیت داماش ارزوی قلبی من است[/color:c963d81121][/size:c963d81121]
خدایا ارزویم را اجابت کن
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 12:07 am

مثه اینکه باید کلمو بکوبم به میز به قول ناعادل
من حاضرم امتیاز کم بشه ولی تن به این ذلت ندم تا بازیکنا و مربی های تیم حریف رو برای جلب رضایت کمیته بی انضباطی تشویق کنم. آخه به چه قیمتی ؟
شما هر کاری کنید این حسن زاده زهرش رو میریزه.
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 3:24 am

[quote:596f9aec84="soheil_shahre_baran"][b:596f9aec84]دوستانی که مخالف تشویق عناصری از تیم حریف هستید تو رو خدا یکم بیشتر و باز تر به قضیه نگاه کنید.
ابراری که میگی این کار مصداق * .یه چرا به این موضوع فکر نمیکنی که این کار فقط و فقط بیانگر فرهنگ غنی و بالای شهر و استانت رو نشون میده. و هرگز با 30 ثانیه تشویق مربی یا بازیکن شاخص و با اخلاق تیم حریف هرگز کسی انگه دستمال بودن رو به کسی نمیزنه بلکه فقط باعث بالا رفتن وجه ی عمومیه تیم و شهر و دیارت میشه.
یکی از دوستان این حرکت رو با حرکت گهری ها مقایسه میکنه که یه مقایسه ی بسیار اشتباهیه چون اون گهری یه مدت بسیار زیاد تیم حریف رو تشویق میکرد و حتی گاهی بعد شکست هم خوشحالی میکردند!! در حالی که هدف ما چیز دیگه ایه ما تو بازی با همین صبا فقط و فقط چند ثانیه مربیشون رو تشویق کردیم بعد یکسره واسه پیروزیه تیممون جون دادیم.
یا اون عزیزانی که اعتقاد دارند که این کار باعث از بین رفتن جو وحشتناک سانتیاگو عضدی میشه یه نگاهی به مصاحبه های مربی های تیم حریف بعد بازی بندازن. مربیه سایپا میگه تا حالا همچین جوی ندیدم. مربیه صبا میگه ... مربیه فلان تیم... همه و همه از جو خوفناکه عضدی گفتن ولی در کنارش از ادب و فرهنگ هوادارا و مردمان شهر رشت هم گفتن. این کجاش بده؟
این حرکت ما تو این فصل اینقدرمستمر بود که اون فردوسی پور ضد رشتی که به همه ضد رشتی بودنش ثابت شده رو مجاب کرد دیشب تو دود صحنه ی تشویق مایلی توسط هوادارا رو نشون بده میدونید این چه تاثیری تو انظار و اذهان عمومی داره؟
تو رو خدا از این سیاستی که سکو ها در پیش گرفته حمایت کنید و نگذارید دو دستگی ایجاد بشه. البته من هم با غلظت این موضوع مخالفم. من میگم 30 ثانیه تشویق مربیه حریف و چند ثانیه هم تشویق بازیکن شاخص و با اخلاق و همه پسند بازیکن حریف. مثلا تو بازی با تراکتور جلالی و کریمی همین. ولی اینکه بیایم تراکتور رو تشویق کنیم نه خیلی موافق این حرکت نیستم. همون طور که موافق شعار گیلان سرور اذربایجان نیستم. ما مثل همیشه باید جو وحشتناکه سانتیاگو عضدی رو با سرپا ایستادن و تشویق و ترغیب مستمر تیممون و به دور از توهین به تیم حریف نشون بدیم.
واقعا این فصل سکوهامون داره از هر نظر فوق العاده میشه و بازتابش رو هم داریم میبینیم :
نتیجه گیری تیممون + تعریف و تمجید مربیان حریف از جو مثبت عضدی و مردم رشت (تاثیر در کمیته استیناف و عدم کسر امتیاز با وجود دشمنیه اشکار و مغرضانه با داماش در بازی ها و نشان دادن فرهنگ بالای رشت و گیلان زمین و...) + اعتراف مربیان تیم حریف به جو وحشتناک و سنگین عضدی.
پس ابراران با اتحاد با هم به این سیاستی که این فصل سکو ها پیش گرفته کمک کنیم تا ایشالا به تعبیر یکی از دوستان واسمون دو سر برد باشه!
عذر میخوام بابت طولانی شدن صحبت هام.[/b:596f9aec84][/quote:596f9aec84]

[quote:596f9aec84="abarar1989"]نمیدونم یعنی انقدر این موضوع مبهمه.کمیته ی انظباتی میخواد ازمون امتیاز کم کنه.ما هم میخوایم با سیاست رفتار کنیم.شاید 30 ثانیه سر مربی و یکی از بازیکنهای تیم حریف(در صورت وجود) که خبرنگارا باهاش زیاد مصاحبه میگیرن رو تشویق میکنیم.فحاشی و توهین نمیکنیم ،چیزی نمیگیم که منشوی باشه، تا این حسن زاده شاخ محبتو از ما بکشه.نمیدونم کجای این کار مشکل داره؟!!!
یعنی الان ما مایلی کهن رو تشویق کردیم تیم باخت؟اونا روحیه گرفتن اومدن مارو بردن.دیدید که نشد.ما بازیو بردیم.جریمه نمیشیم.سرمربی تیم حریف هم هرجا نشست گفت چقدر رشتی ها خوب بودن.در ضمن ما تموم توانمون رو میزاریم برای تشویق تیم خودی تا تیم نتیجه بگیره و از حرفهایی که باعث محرومیت و... میشه دوری میکنیم.جو عضدی هم همچنان خوف ناکه.فقط توهین که در همه جای ایران استفاده میشه داره تو رشت کم و کمتر میشه(توی چند تا بازی قبل رسما هیچ گونه مشکلی نبود)[/quote:596f9aec84]

[size=18:596f9aec84][color=blue:596f9aec84]تمام گفتني ها تو اين دو تا كامنت گفته شده ،پس ديگه اين بحث ها چيه ؟

آقا بيا 4 روز هم اينطوري ،به زعم شما اشتباه كنيم
اونهمه ،ساليان سال اون شكل بوديم.حالا چند سري هم اين شكلي ميشيم

حالا خوبه اكثر بچه هاي سايت حداقل تحصيلاتشون ليسانسه . . . [/color:596f9aec84][/size:596f9aec84]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » چهارشنبه سپتامبر 18, 2013 5:40 am

نظر من می گه جلالی رو تشویق کنیم چون مرد قدر شناسی است تو کنفرانس از ما صد در صد تشکر می کنه

دیگه هیچ کس رو تشویق نکنیم
گیلان سرور اذربایجان هم بگیم
اصل این بازی به این شعاره
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

قبليبعدي