[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان-تراکتورسازی تبریز |نظرات-عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط alirahbar0131 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:07 am

داماش ۲-۰ تراکتورسازی
ابرار در دو واژه خلاصه میشه. "آقا" و "برادر". چون فقط یه ابراره که میتونه هم "آقا" باشه و هم مثل "برادر". ابرار رشت شینه.
نماد کاربر
alirahbar0131
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 10, 2012 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:30 am

[quote:0cc3b5cf1b="ali_m"][quote:0cc3b5cf1b="aaataaa"][quote:0cc3b5cf1b="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

لطفا هم شما و هم ما از توهین قومیتی جلوگیری کنیم

در ضمن من یک هوادر تراکتور سازی هستم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/[/quote:0cc3b5cf1b]

سلام خدمت شما دوست عزیز.ما فقط به فکر تشویق تیم خودمون و کسب 3 امتیاز هستیم.این واسه ما مهمترین چیزه.
امیدوارم بازی در جو سالم و بدون حاشیه البته با برد تیم شهر عزیزم باشه[/quote:0cc3b5cf1b]

دوست عزیز من هم امیدوارم این بازی بدون حاشیه برگزار بشه

امیدوار رقابت و جنگ بین تبریز و گیلان در زمین مشخص بشه نه در سکو

من خودم مخالف شعار نسبت به ستارخان و میزا کوچک خان هستم

به امید پیروزی تیم که مستحق برد باشد که ایشالله تیم ما خواهد بود :)[/quote:0cc3b5cf1b]

من اصلا عادت ندارم مطالب پر حاشیه بنویسم ولی دلیل حضور ترک ها رو قبل هر بازی با تراکتور در سایت رو نمی فهمم
یعنی اونا می خوان به ما ادب یاد بدن
کارمون به کجا رسیده.......................
:idea:
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:34 am

[quote:2ecf11a19a="alirahbar0131"]داماش ۲-۰ تراکتورسازی[/quote:2ecf11a19a]

آبرار ایشالا که پیش بینیت درست از آب در بیاد ولی تاپیک را اشتباه اومدی
باید در تاپیک پیش بینی بازیهای داماش گیلان نظر بدی اینجا در مورد بازی مقابل تراکتور و نکات فنی و حواشی اون نظر میدن
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:34 am

[quote:0fd92fb1bd="ali_m"][quote:0fd92fb1bd="aaataaa"][quote:0fd92fb1bd="ali_m"]سلام خدمت هوادران تیم داماش یک خواهش داشتم

لطفا هم شما و هم ما از توهین قومیتی جلوگیری کنیم

در ضمن من یک هوادر تراکتور سازی هستم

با تشکر

اتحاد هوادران شهرستانی = نابودی تیم های پایتخت نشین /3/[/quote:0fd92fb1bd]

سلام خدمت شما دوست عزیز.ما فقط به فکر تشویق تیم خودمون و کسب 3 امتیاز هستیم.این واسه ما مهمترین چیزه.
امیدوارم بازی در جو سالم و بدون حاشیه البته با برد تیم شهر عزیزم باشه[/quote:0fd92fb1bd]

دوست عزیز من هم امیدوارم این بازی بدون حاشیه برگزار بشه

امیدوار رقابت و جنگ بین تبریز و گیلان در زمین مشخص بشه نه در سکو

من خودم مخالف شعار نسبت به ستارخان و میزا کوچک خان هستم

به امید پیروزی تیم که مستحق برد باشد که ایشالله تیم ما خواهد بود :)[/quote:0fd92fb1bd]
دوست عزیز کسی تو ورزشگاه شعار قومیتی نمیده شک نکن و هیچ گونه توهینی نمیشه اما اینو بدون من به شخص با بازیکن شما ابراهیمی مشکل دارم در حدی که بیرون ورزشگاه ببینمش سالم نمی زارمش اونم دلیل داره.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_m » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 10:14 am

[quote:07cdf2a546="rashti_sarvar"]منم گفتم شعارهای قومی ندیم هممون ایرانی هستیم.علی کریمی و مجید جلالی باید تشویق بشن حتی تشویق تیم تراکتور فرهنگ بالای هوادارای داماش رو نشون میده. /3/[/quote:07cdf2a546]

مرسی دوست گلم

ببینید ما با انزلی چی ها هم مشگل داشتیم

ولی این مشگل در بازی سال پیش مقابل ملوان حل شد

اونا امدن فقط به ما خوش آمد گویی کردن بدون توهین قومیتی

و ماهم در عوض آن وقتی ملوان امد خوش آمد گویی کردیم

حتی هفته پیش که ما با ملوان بازی داشتم تو نفر از هوادران ملوان کنار هوادران تراکتور ایستاده بودن و تیم خودشان را تشویق میکردن

بدون هیچ حاشیه و دعوا
نماد کاربر
ali_m
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 13, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 11:06 am

آقای ali-m ضمن خیر مقدم و خوشامد گویی به پر بازدید ترین سایت شمال کشور خواستم چند نکته رو به شما یاد آور بشم!
- مشکل 2 سال گذشته با تماشاگران شما سر قضیه توهین به تیم استان ما،انزلیچی قایقران ،مردم گیلان و از همه مهم تر توهین به میرزای کبیر بود.من خودم به عینه همشهریان شما رو در مسیر استادیوم دیده بودم که با پرچم بزرگ قرمز در ماشین RD زیتونی و بوق و سر و صدا از فلکه رازی تا استادیوم سردار موجبات تهییج هواداران داماش رو فراهم کرده بودن و درون استادیوم هم متاسفانه ما رو از حرکات ناشایست خود بی نصیب نگذاشتن که به هر ترتیب اتفاقاتی افتاد که نباید میافتاد!
-سال قبل تو جام حذفی انصافا تا قبل از حرکات سید صالحی توهینی صورت نگرفت در مورد حرکات ژانگولر F14!!!!محبوب شما هم بحثی ندارم!
در زمان بازی هم وقتی طرفداران ما آبشک رو تشویق میکردند متاسفانه شما فکر کردید که ما می گوییم اشک!!
اینها رو گفتم که بدونید فقط مشکل از ما نیست یه سری به ظاهر بازیکن محبوب تو تیم شما هستن که کمترین بویی از انسانیت نبردن (اگه نیاز به یادآوری باشه قضیه دهنوی و سید صالحی و ... که تو خیابونای رشت مزد بی ناموسی و بی خانوادگی شون رو گرفتن هم می شه باز کرد که به لطف پا در میانی فروزان کاسیاس ختم به خیر شد!)موجبات این تحرکات رو فراهم می کنن!ما هم مثل همیشه با تشویق های سازمان یافتمون داماش محبوبمون رو حمایت می کنیم و اگه بی احترامی نشنویم کاری به طرفدارای حریف نداریم ولی به شرطی که مهمان هم حد وحدود خودش رو رعایت کنه و احترام به میزبان رو فراموش نکنه!در موردمشکلتون با ملوان هم که حل شد یا نشد نیازی نیست تو این سایت بررسی کنیم و برای ما الگو سازی کنید که چه کردید و چه کردند چون این سایت [color=red:c6ba03b467][size=24:c6ba03b467]تارنمای هواداران دو آتیشه داماشه[/size:c6ba03b467][/color:c6ba03b467] و مسایاهیچ تیمی به ما مربوط نمیشه.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 11:49 am

به نظر من تراکتور تیم قوی هست ولی فصل قبا بهتر بوده
این فصل تراکتور نشون داده در خارج خونه خیلی موفق تر هست و این موضوع بسیار میتونه خطرناک باشه
تراکتور از 4 بردی که تا کنون داشته 3 برد خارج از خونه بوده و این نشون میده تیمی زهر دار و خطناک هست پس باید ناظمی برنامه ای روی دفاع و دروازه داشته باشه
از به نظر من حضور کریمی نقطه قوتی هست که بسیار موثر هست و تکنیک این بازیکن برای خلق موقعیت حتما به سود تراکتور خواهد بود پس باید با پرسینگ نزدیک کریمی رو از بازی خارج کنیم
در اون طرف داماش میتونه با هوادارا و فشار سنگین در عضدی و عادت نداشتن بازیکنان تراکتور به چمن با یک بازی هجومی و دفاع از خط حمله تراکتور رو وادار به دفاع کنه
در بازی های خونگی گل زود هنگام بخاطر حمایت تماشاگران و خواستن گل های بیشتر باعث میشه روحیه تیم حریف خراب بشه
به نظر من ناظمی باید زمان بندی کنه
15 دقیقه اول شناخت و سوار بازی شدن
15 دقیه دوم فشار و حرکت به سوی گل
15 سوم در صورت زدن گل کنترل بازی با پاس کاری های موثر و گرفتن بازی
همین موضوع میتونه در نیمه دوم با یک تغییر سیستم و خراب کردن برنامه های جلالی که مبتنی بر سیستم تیم حریف هست انجام بشه

امبدوارم با این برد خیزش به سوی بالای جدولمون رو شروع کنیم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_farse » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:05 pm

از آبرار0131 خیلی ممنونم بخاطر حرفاش.هرچی من میخواستم بگمو گفت در مورد اون قضیه و حرفای برادر ترکمون.
به نظر من ما تو چپ اگه حسن زاده نوک باشه خیلی مشکل داریم.جای علیرضا کسی رو نیاوردیم.باز اونور یه سیف اللهی هست ،هرچند اونم در حد حسین ابراهیمی نیست،مخصوصاً تو حفظ توپ.در ضمن ابوذر تو این 2 هفته یه ذره شل بوده و تو پا نمیره واسهد توپ گرفتن،نمیدونم چرا.اینور دفاعمون رو باید یه پوششی بدیم.
تو حمله با توجه به اینکه ما این فصل بیشتر توپ رو بلند میفرستیم و از توپ سوم استفاده میکنیم(البته شاید به خاطر نبود کاپیتان و آپشک بوده باشه) لاید دقت کنیم رو سر محمد نصرتی نفرستیم چون خیلی خوب هد میزنه و میپره،سرعت جفت دفاع وسطاشونم خوبه و باید نم نمک نزدیک شد به دروازشون.محمد نصرتی رو پاسای کوتاه و نزدیک خیلی راحت هنگ میکنه و ما میتونیم از این برتریمون که پاسای کوتاه خوب میدیم نهایت استفادرو پشت محوطه ببریم.ولی اسدی کاپیتانشون خیلی کوتاه و میشه کاملاً روش حساب کرد.ببخشید زیاد صحبت کردم.
ایشالا با برد تراکتور میریم بالای جدول و یه جشن حسابی تو شهر میگیریم.
دنیا فقط رشت /13/
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 6:07 am

دوستانی که تمرین میرن از وضعیت مصدومامون چه خبر؟
تمرینشون به گونه ای هست که بازی جمعه برسن یا نه؟
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:46 am

[quote:71f5836e4c="golsar-boy"]دوستانی که تمرین میرن از وضعیت مصدومامون چه خبر؟
تمرینشون به گونه ای هست که بازی جمعه برسن یا نه؟[/quote:71f5836e4c]

من چند روز پیش با خود مهدوی صحبت کردم گفت احتمالا نمیرسم به بازی با تر تر . در مورد ابشک هم گفت چون قبلا مشکل رباط داشت میترسه زود بازی کنه و باید احتیاط کنه. اما من خودم فکر میکنم ابشک به این بازی میرسه اما مهدوی رو بعید میدونم.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط armilad » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 8:53 am

هر جور حساب میکنم تیراختتور رو می بریم[img:7eb4fcbf65]http://www.8pic.ir/images/66151155286615781255.jpg[/img:7eb4fcbf65]
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:32 am

[quote:f91628a3e1="armilad"]هر جور حساب میکنم تیراختتور رو می بریم[img:f91628a3e1]http://www.8pic.ir/images/66151155286615781255.jpg[/img:f91628a3e1][/quote:f91628a3e1]

[color=darkblue:f91628a3e1][size=18:f91628a3e1]تورو خدا بچه ها تراختور نگید,تراکتور!ما که ترک نیستیم اینجوری بگیم[/size:f91628a3e1][/color:f91628a3e1]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:39 am

[quote:f3ebb0904d="soroosh8"][quote:f3ebb0904d="armilad"]هر جور حساب میکنم تیراختتور رو می بریم[img:f3ebb0904d]http://www.8pic.ir/images/66151155286615781255.jpg[/img:f3ebb0904d][/quote:f3ebb0904d]

[color=darkblue:f3ebb0904d][size=18:f3ebb0904d]تورو خدا بچه ها تراختور نگید,تراکتور!ما که ترک نیستیم اینجوری بگیم[/size:f3ebb0904d][/color:f3ebb0904d][/quote:f3ebb0904d]
ابرار با احترام به نظر شما فقط خواستم بگم تراختور ربطی به زبان ترکی نداره.این شرکت ابتدا تحت لیسانس یه شرکت رومانیایی بوده و چون ترک های اروپای شرقی به تراکتور می گن تراختور اسم اون شرکت هم تراختور بوده بهش می گن .
البته من اینا رو از یه ترک شنیدم و تایید و تکذیب نمی کنم.
:wink:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar0131 در دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:11 am .
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:51 am

ترکی گویش نیست . ترکی زبان هست و حتی از ریشه هند و اروپایی هم نیست ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:12 am

[quote:308ee63fb4="nima_beckham"]ترکی گویش نیست . ترکی زبان هست و حتی از ریشه هند و اروپایی هم نیست ...[/quote:308ee63fb4]
درسته ابرار اصلاح شد،ممنون
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان