توسط mahmood1331 » چهارشنبه آگوست 21, 2013 4:01 am
[color=green:5e29a9ee3a][size=24:5e29a9ee3a]ناظمي: مشکلات مالي تاحدود زيادي برطرف شد
سرمربي تيم داماش گفت: ما در بازي روز جمعه مقابل گسترش براي کسب پيروزي به ميدان مي رويم و به دنبال هيچ نتيجه اي جز اين نيستيم. [/size:5e29a9ee3a][/color:5e29a9ee3a]
--------------------------------------------------------------------------------
افشين ناظمي درباره شرايط تيمش براي مقابل گسترش فولاد از هفته ششم ليگ برتر عنوان کرد:پس از شکست مقابل استقلال ريکاوري مناسبي انجام داديم و تمرينات را به شکل منظم برگزار کرديم.در مجموع شرايط تيم خوب است و براي بازي مقابل گسترش آماده هستيم.طبق برنامه روز پنجشنبه يک جلسه تمريني را در تبريز برگزار مي کنيم تا براي بازي جمعه آمادگي لازم را داشته باشيم.
به گزارش اوج ، وي درباره گسترش فولاد اظهار داشت:گسترش تيم خوبي است.اين تيم از آنجاييکه براي اين فصل به ليگ برتر آمده است انگيزه بالايي دارد تا نتايج خوبي کسب کند.ما بازي هاي اين تيم را ديده ام و با بررسي هاي لازم به مصاف گسترش مي رويم.
سرمربي داماش درباره اينکه آيا مشکلات مالي اين تيم رفع شده است يا نه گفت:خوشبختانه با تلاشي که از سوي مديرعامل باشگاه صورت گرفت،اين مساله تا حدود زيادي در اين هفته برطرف شد.قطعا چنين روندي در روحيه بازيکنان هم تاثير مثبتي دارد و در شرايط مناسبي مسابقه هفته ششم را برگزار مي کنيم.
وي درباره اينکه پس از شکست مقابل استقلال گفته بود براي دو مسابقه بعدي داماش که مقابل گسترش و سپاهان است برنامه ويژه اي دارد گفت:دقيقا همين طور است.ما در بازي روز جمعه مقابل گسترش براي کسب پيروزي به ميدان مي رويم و به دنبال هيچ نتيجه اي جز اين نيستيم.هر چند مي دانيم کار دشواري در پيش داريم اما به اهدافمان مي انديشيم.
ناظمي درباره اينکه آيا تيمش در بازي مقابل گسترش غايب دارد يا نه اظهار داشت:ما براي اين مسابقه دو غايب داريم.محمد رضا مهدوي محروم است و آبشک را هم به دليل آسيب ديدگي باز هم در اختيار نداريم اما ساير بازيکنان در خدمت تيم خواهند بود.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند