[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - نفت تهران | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - نفت تهران | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyar7192 » شنبه آگوست 03, 2013 10:19 am

[b:8e379e5f58]ترکیب داماش تو بازی با نفت به نظر من[/b:8e379e5f58]
------------------فراهانی----------------
ابوذر---محمدی----نظیف کار----سیاه(حاجتی)
---------آبشک----------کاردوست--------
----------------مهدوی(c)--------------
هادی سهرابی------حسن زاده------سیف الهی
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه آگوست 03, 2013 10:42 am

نزهتی لشت نشایی هست. لشت نشا هم مال رشت هست. آدم میره به همشهری خودش چون تو ملوان بازی کرده فحش میده؟!!!!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » شنبه آگوست 03, 2013 10:48 am

aberar1989پیغام خصوصی داری
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه آگوست 03, 2013 10:51 am

[quote:e67e35a6ed="mohammadrashti22"]نزهتی لشت نشایی هست. لشت نشا هم مال رشت هست. آدم میره به همشهری خودش چون تو ملوان بازی کرده فحش میده؟!!!![/quote:e67e35a6ed]

[size=24:e67e35a6ed]
[color=red:e67e35a6ed]نزهتی لشت نشایی هست. لشت نشا هم مال رشت هست. آدم میره به همشهری خودش چون تو ملوان بازی کرده فحش میده؟!!!!
[/color:e67e35a6ed][/size:e67e35a6ed]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه آگوست 03, 2013 10:54 am

[quote:cc575fa4d3="mohammadrashti22"]نزهتی لشت نشایی هست. لشت نشا هم مال رشت هست. آدم میره به همشهری خودش چون تو ملوان بازی کرده فحش میده؟!!!![/quote:cc575fa4d3]
یک اشغالی هست که نزهتی.حرکتش بعد از گل به راه اهن در بازی که تو سردار جنگ برگزار کردن جلوی هوادارای رشتی رو هیجوقت از یاد نمی برم.!!اگه رشتیه توف به غیرت نداشتش.ولی در کل کلا من موافق فحاشی نیستم فقط میخواستم بگم در اشغال بودنش شکی نیست
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » شنبه آگوست 03, 2013 11:51 am

[quote:144a1c1878="mahmood1331"][quote:144a1c1878="sepidroudi"][quote:144a1c1878="saeid-nedved"]بعضیا میگن شاید اخراجش عمدی نبوده
بعضیا میگن شاید دلش نیومده جلویه ما بازی کنه
ولی من میگم روش نشده جلویه ما بازی کنه...
من از دستش خیلی ناراحتم خیلی
درسته توی این باشگاه پول نبوده درسته تازه تشکیل خانواده داده ولی مگه فقط به اون پول نرسیده؟ مگه بقیه بچه های تیم زبونم لال خانواده ندارن و نباید خرجشون رو بدن؟ همه ی مشکلات رو قبول کردن و کنار تیمشون موندن ولی آقا حسین ماااا. خوب نتونسسسست...
ازش خرده نمیگیرم قدرت اختیار داشت و انتخاب کرد که بره.به سلامت
ولی چه خوبه این چند هفته....
اول نزهتی بعد پژمان نوری. پیش لرزه ها باید تا هفته ی 17هم بدجوری انزلیچی رو بلرزونه[/quote:144a1c1878]

امیدوارم حسین با لباس شخصی هم که شده بیاد رشت و استادیوم تا حسابی تشویق بشه

و امـــــــــا , چیکار نزهتی دارید آخه؟؟؟!!!! - پیش لرزه چیه دیگه؟!

اتفاقا نزهتی بازیکن آرومی هست و اگه کری هم خونده برای ما (که چیزی یادم نمیاد) فوتبالی بوده و هیچ موقع مثل امثال مازیار زارع و ...... رفتار نکرده - اکثرا تو لاک خودش بوده

این اواخر هم با مولیوانیها به مشکل خورد و با کدورت از اونجا جدا شد , پس خواهشا جو این بازیهای آروم (مثل نفت تهران و .........) دیگه بهم نزنید![/quote:144a1c1878]

[color=green:144a1c1878]حالا رسيديم به بازي بعد از داربي كه باز هم متاسفانه سِنسورها قويتر رو ما ها عمل ميكنه .دليلشم اينه كه تو داربي كه پشت سر گذاشتيم اخلاقيات رو ما برنده شديم پس خيلي هواسمون جمع باشه تا خداي نا كرده نقشه اي رو كه واسه داربي رو ما داشتند اينجا عملي نكنند
در مورد نزهتي هم در تاييد دوست خوبمون معين خان بايد بگم كه پويا نزهتي وجداناً آدم آروم و مودبيه ،خودم به شخصه 2 دفعه بيرون ديدمش و شاهد بودم كه اخلاقيات انزلي چي ها اصلاً روش اثر نكرده پس بيخود گزك دست كميته نامحترم بي انضباطي نديم[/color:144a1c1878][/quote:144a1c1878]
میخواین یه شیپور بگیریم دستمون نزهتی رو تشویق هم بکنیم،نظرتون چیه؟ تا کی آخه؟ مشکل ما رشتیا میدونی چیه؟ چون ذاتا آدمایه بد و مردم آزاری نیستیم فکر میکنیم همه مثل ما هستن.مگه همین پژمان نوریه بی همه چیز نبود،کم بهش لطف کردیم؟ کم تشویقش کردیم؟ ما مگه به پرسپولیس نکشوندیمشو بزرگش نکردیم؟ چیکار کرد با ما؟ چه مزخرفاتی پشت ما و شهرمون گفت؟؟؟
آخه تا کی سکوت کنیم تا کی؟ من نگفتم 90 دقه فحش بدیم که.میگم یه شعار ابتدایی بدیم تا حساب کار دستش بیاد.همین و بس
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه آگوست 03, 2013 11:56 am

نیازی به تشویق نزهتی نیس نیازی به فحش دادنش هم نیس

فقط تیم داماش و تشویق کنیم بس است...یه فوتورک هم به یه سری از مسئولان باید زد تا هوای تیم و داشته باشن نه فکر خودشون
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آگوست 03, 2013 2:35 pm

[color=darkblue:1a12968a0a]حالا زمان ریکاوری تقریبا برای این بازی کافیه، اما با نگاهی کوتاه به هفته های بعد و همچنین با توجه به اینکه باید خوزستان هم بریم و این
گرمای هوا، و بعد اون دو بازی حساس با استقلال و سپاهان، تو 7 هفته ابتدایی فشار کلی بر تیممونو بدجوری بالا میبره. [/color:1a12968a0a]
[color=red:1a12968a0a]امیدوارم بتونیم اولین 3 امتیاز تو بازی با نفت کسب کنیم تا برای بازی های آینده از میزان فشار و استرس کاسته بشه.[/color:1a12968a0a]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه آگوست 03, 2013 2:48 pm

مهرداد اولادي در خصوص شکست 2 بر يک نفت مقابل صبا در چارچوب هفته دوم ليگ برتر اظهار داشت: من در مورد داوري هيچگاه صحبت نمي‌کنم اما در دو هفته‌اي که ليگ برگزار شده اکثر تيم‌ها از داوري ضربه خورده‌اند. داوران ما قشر مظلومي از جامعه فوتبال هستند اما روز گذشته واقعاً داوري اشتباهات زيادي داشت.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: داور در دقيقه 30 بازيکن ما را اخراج کرد و همين امر باعث شد کمر تيم ما بشکند. پنالتي‌اي را اعلام کرد که به هيچ‌وجه خطا نبود. روز گذشته واقعاً داوري ضعيفي صورت گرفت البته من احترام و ارزش خاصي براي داوران قائلم.

مهاجم نفت خاطرنشان کرد: ما در مجموع بازي بدي انجام نداديم. يک بر صفر پيش افتاديم و در دقايق پاياني هم چندين موقعيت داشتيم. خود من هم با توجه به اينکه در پست تخصصي خود يعني مهاجم نوک بازي نمي‌کردم اما وظايفي که به من محول شده بود به خوبي انجام دادم.

اولادي در مورد اينکه چرا به عنوان مهاجم به ميدان نرفت، تصريح کرد: به هر حال نظر کادر فني بوده و من هم هرجايي که سرمربي تشخيص دهد با جان و دل بازي مي‌کنم و تمام توان خود را خواهم گذاشت. در ابتدا متأسفانه من پشت مهاجم بودم و پس از اينکه بازيکنمان اخراج شد من به هافبک راست رفتم که در زندگي‌ام در اين پست بازي نکرده بودم. اما تمام تلاش خود را کردم که بتوانم مثمرثمر باشم.

مهاجم نفت يادآور شد: ما بازي بدي انجام نداديم اما متأسفانه نتيجه را واگذار کرديم به هر حال فوتبال همين است و اميدوارم در بازي‌هاي آينده بتوانيم جبران کنيم و به برتري دست يابيم.

وي در مورد حضور 30 دقيقه‌اي‌اش در بازي اول و 65 دقيقه‌اي در ديدار دوم گفت: اين موضوع طبيعي است من دير به تيم اضافه شدم و 5-6 روز بيشتر تمرين نکردم به هر حال مشکلي وجود ندارد و تا زماني که بخواهيم با بازيکنان هماهنگ شويم زمان خواهد برد.

اولادي در خصوص جدايي‌اش از ملوان و پيوستن به نفت يادآور شد: من چند پيشنهاد ديگر از تيم‌هاي مختلف داشتم من ملوان را هميشه دوست دارم و گفته‌ام که پس از پرسپوليس عاشق ملوان هستم. پولي هم از اين باشگاه نگرفته‌ام 75درصد قرارداد خود را بخشيدم و ملواني‌ها هم مرا مي‌خواستند اما با توجه به اينکه قصد داشتم امسال در تهران بازي کنم و در چشم باشم و مشکلاتي که وجود داشت تصميم گرفتم به نفت بيايم. ملوان تيم جواني بسته بود و نمي‌خواست هزينه کند. اميدوارم در نفت بتوانم دوران پيشرفت خود را سپري کنم.

وي افزود: من انتخاب خود گل‌محمدي هستم و او مرا به اين تيم آورد. کار کردن با او را دوست دارم. او بزرگتر من است و اميدوارم که شرايط خوبي در اين فصل داشته باشيم.

اولادي درباره ديدار مقابل داماش در هفته سوم، گفت:[color=blue:ab8ea26b0e] ما بايد در چمن مصنوعي بازي کنيم که اين امر طبيعتاً کار را سخت خواهد کرد، داماش هواداران خاص خود را دارد و همچنين بازي در چمن مصنوعي دو پوئني محسوب مي‌شود که اين تيم بهره‌مند مي‌شود اما ما هم رفته رفته به بلوغ تاکتيکي خود مي‌رسيم و اميدوارم که بتوانيم 3 امتياز بازي را کسب کنيم.[/color:ab8ea26b0e]
کم کم همه تیما دارن تاثیر هوادارای داماش رو علنا می گن قبل بازی با ملوان هم فیرات گفت دلیل تساوی تماشاچیا بودن.از همه هوادارا خواهش می کنم همین روند رو ادامه بدیم تا سرامد همه باشیم و فرهنگ ناب گیلانی رو که خیلیا ازش محرومن رو به همه نشون بدیم.به امید موفقیت و کوری چشم دشمنان
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه آگوست 03, 2013 8:23 pm

به نظر من سایپا وملوان ضعیف ترین تیم های این فصل لیگ برتر بودن وباید حاقل یکی از این دوتا رو می بردیم حالا برد مقابل نفت تهران به هر قیمتی باید به دست بیاد در غیر اونصوررت افشین ناظمی هم میشه گفت با اون استراتژی 5بازی هفت امتیاز عابدینی زیر فشار میره.
در مورد دروازه بان به نظر من فعلا باید هر جور شده فراهانی رو شیرکنیم چون بهترین از این نداریم دهقانی که به نظر من از فراهانی ضعیف تره اگر هم قرار به بازیکنی میدان داده بشه به نظر من پورقلی از همه بهتره چون هم جوونه وهم قد وهیکل مناسبی برای این پست داره .
در مورد دفاع راست هم یکی از دوستان نظر خوبی داد که وقتی ما به هادی محمدی(که واقعا هم خوب کار کرد) وقدمی و..وفرصت میدیم نمیتونستیم تو این چند سال به یه بایکن جوون تو این پست فرصت بدیم؟که به نظر من ارمین منفرد تو این پست از تیم امید اومده که به نظر من اگه چند بازی به اون هم فرصت داده بشه جا میوفته وکم کم تبدیل به یه دفاع راست مطمئن برای فوتبال رشت میشه. تو دفاع وسط هم به نظر من به ترتیب اولویت با نظیفکار مختاری محمدی وابراهیمی وتو بازی با نفت هم با توجه به محرومیت مختاری فکر کنم از زوج نظیفکار ومحمدی استفاده بشه.
ایشالا کبه افشین وجهانگیر هر چی زودتر به شرایط بدنی خوب برسن ومصدومیتشون برطرف بشه تا کادرفنی با دست بازتری ترکیبشو بچینه تونوک هم با وجود عملکرد خوب حسن زاده به نظر من با متوسل زاده شروع کنیم بهتره چون با دوندگیش فضا سازی زیادی برای هافیک ها هم به وجود میاره(چیزی که که مهدوی هم خیلی به اون اشاره داشت)درضمن استفاده از حلافی حتی در لیست 18نفره هم اشتباه بزرگیه .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » شنبه آگوست 03, 2013 8:28 pm

تو این بازی اگه عکس هوادارایی که زخمی شدن رو بنر بزنیم بیاریم ورزشگاه خیلی خوبه
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » شنبه آگوست 03, 2013 8:30 pm

من احساسم میگه تا دو بال چپ و راست ما راه نیفتن و با تیم هماهنگ نشن،تیممون زهر دار نمیشه.با توجه به اینکه فصل قبل هم این دو بال واسه داماش بسیار خوب و موثر بازی کردن .و حالا که نیستن داره به کل تیم فشار میاد.خودم بارها تو این دو تا بازی دیدم کاپیتان داشت به سیف الهی جوون گوش زد می کرد که چه بکن و چی نکن.اینم دلیلش چیزی جز نا هماهنگ بودن نیست.
حسن زاده یا متوسل زاده ی قد بلند واسه هد زدن مسلما باید از گوشه ها ساپورت شن که نمیشن.
بازی اول قدمی و سیف الهی فیکس بودن و بازی دوم عسگری و حلافی(حالا به هر دلیل)
مطمئنم که با شناخت بهتر کادر فنی نسبت بازیکنا و بهبود دو بال داماش،در ادامه فصل به سمت بالای جدول پرواز میکنیم.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه آگوست 03, 2013 8:38 pm

چیزی که توی بازی ملوان از نزدیک دیدم و حس کردم این بود که اگه تیم هجومی بسته بشه بهتر بازی میکنه و متاسفانه ما در دروازه و دفاع اوضاع خوبی نداریم پس بهتره بهترین دفاع یعنی حمله رو در دستور کار قرار بدیم
خوشبختانه من از بازی حسن زاده خوشم اومد و فکر میکنم بازی به بازی تیم بهتر و هماهنگتر میشه
فقط بازی های سختی داریم و اگه میخوایم با تیم های بالا فاصله پیدا نکنیم باید شیوه 3 امتیاز خونه و حداقل یک امتیاز خونه حریف رو اجرا کنیم با این اوصاف ما نیاز به برد داریم در مقابل نفت
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه آگوست 03, 2013 11:03 pm

هیچ آبراری نمیخواد آخر فصل حسرت 3 امتیاز نفت تهران رو بخوره. پس همه باهم به سوی اولین سه امتیاز فصل.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » يکشنبه آگوست 04, 2013 12:30 am

الان دیگه فقط باید به این 3 امتیاز فکر کنیم
از نظر من نفت اون هماهنگی 2 سال قبلش رو نداره و با تغییرات زیادی که توش انجام گرفته بهترین فرصت برای ماست که تو خونه خودمون ببریمشون ( یه نگاهی به 2 3تا بازی بعدیمون بندازین می فهمین که این 3 امتیاز بقولی از نون شبم واجب تره)
تو دروازه باید از فراهانی حمایت کرد چون 2 3سالی هست تو داماشه و یه جورایی اینجا داره پرورش پیدا می کنه با اینکه هنوز دروازه بان مطمئن و کاملی نشده ولی اینقدر بهش بازی دادیم که تجربش خوبه نسبتن . از نظر بدنی و استیل هم خوبه . با این حال امیدوارم نقص هاشو کم کنه .
کم کم همه به این نتیجه رسیدن که دفاع راست جای هادی سهرابی با تکنینک خوبش و این همه توانایی که در زمینه بازیسازی و حمل توپ داره نیست و این بازیکن داره تو این پست یه جورایی هدر میره و ما داریم 20 % از هادی استفاده می کنیم . به نظرم دیگه وقتشه یا به سیاه یه فرصتی بدیم یا یه بازیکن از رده ی امید استفاده کنیم .
خوشحالم که تو پست دفاع وسط یه بازیکن خوب . جوان به اسم هادی محمدی تربیت کردیم که ما رو به اینده تیم امیدوار می کنه .
زوج آبشک - کاردوست به نظرم یکی از بهترین زوج های هافبک دفاعی تو ای دوره از لیگ میشه . با نبود هر کدوم از ایندو (به دلیل مصدومیت یا کارت زرد) میتونیم از حاجتی استفاده کنیم , پس خیالمون از هافبک دفاعی تا حدودی جمعه.
مهدوی هم که آمادست این فصل میمونه دوتا بال راست و چپ که نظر من استفاده از سیف الهی و هادی سهرابی در این دو پست جواب میده . در نوک هم به دلیل مصدومیت چاووشی و اماده نبودن متوسل زاده و کبه به نظر من گزینه ای به جز حسن زاده ی جوان نداریم که اگر چه تو این دو تا بازی گل نزد ولی از اکثر هوادارای سخت گیر داماش نمره قبولی گرفت .
شاید همه بگن مشکلات مادی باعث افت تیم شده و ... منم قبول دارم ولی از این موضوع غافل نشیم که همین مشکلات مالی یه سری فواید خیلی خوب هم به همراه داشته که دوتا از مهمترینشون :
1- بومی گرایی و 2- جوان گرایی است.
مطمئنا اگه اوضاع مالیمون خوب بود تیممون پر میشد از بازیکن های شبه ستاره که قراردادهای سنگین (بیشتر از بومیامون ) می بستن , تیم رو به حاشیه میکشیدن , یکی دو سالی میموندن و بعد می رفتن و ما میموندیمو پرک کردن جای این بازیکن ها ..... اما با به وجود اومدن مشکلات مالی دوست و دشمن خودمون رو خوب شناختیم . مسئولان باشگاه به این نتیجه رسیدند که در رشت با بومی گرایی با وجود مشکلات مالی می تونن نتایجی بگیرن که با بازیکن های غیر بومی به اصطلاح ستاره ! و بدون مشکل مالی هم نمی تونن .
مطمئنا اگه مشکل مالی نداشتیم یه مربی از امثال فیروز کریمی ها و درخشان ها رو نیمکت ما بودند که یسری بازیکن را با زدو بند به تیم میاوردن و یه سری بومیامون رو هم فراری میدادن . اما حالا ما افشین ناظمی رو رو نیمکت خودمون داریم که ماله همین جاست . بازیکن های بومی رو میشناسه . با فوتبال رشت آشناست و از خصوصیات هواداراش با خبر . واقعن شجاعتش رو در جوانگرایی تحسین می کنم . از نظر من تو لیگی که پر شده از بازیکن های پا به سن گذاشته که بعضا از انگیزه کافی هم بر خوردار نیستن استفاده از بازیکن های جوان و با انگیزه که بازیشونم برای تیم های دیگه نا آشناست و اتکا به تعصب و غیرت بومیایه با تجربمون برگ برنده ی داماش در این دوره از مشابقات لیگ برتر است .
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان