منم ازتون تشکر می کنم. از همه ی کسانی که تو طراحی و اجرای این طرحهای جدید و آبرومند به طور مستقیم و یا غیر مستقیم کمک می کنن و در واقع بخشی از فکر و وقتشون رو درگیر این کار می کنن. چه اونایی که من میشناسم مثل مازیار، رضا، حامد، پدارم، مجید13، گلساربُی، آقا مجید و آقای خرمی که حضورشون در کنار بقیه ی داماشی های پرانرژی وارش اسپرت ترکیب جالب و کاملی رو به وجود آورده. و چه اونایی که من نمی شناسم اما پشت پرده کارای زیادی دارن انجام میدن.
در واقع من فکر می کنم که کسانی که این حرکت های جالب رو می زنن و وقتشون رو برای داشتن سکوهایی پویا و متفاوت میذارن، نماینده ی تمامی هوادارای داماش هستن و افتخار و مباهات این کارا هم به همه ی اون هوادارا می رسه. یعنی کاری که با صرف وقت، انرژی و ... یه گروه محدود (در مقابل هوادارای داماش) انجام میشه و سربلندی و افتخارش نصیب همه ی هوادارای داماش میشه. لپ کلام شما دس خوش و خسته نباشیدی به اندازه ی تمامی هواداری داماش دارید. حسی رو به جمع بزرگی منتقل می کنید که شاید قابل ارزش گذاری نباشه. حسی که از احساس متفاوت بودن و نو بودن و پویا بودن به آدم دست میده. دیگه در باره ی روحیه ی مضاعفی که به داخل زمین منتقل میشه بحث نمی کنم که هممون به عینه تصویرشو جلوی چشامون داریم و از همین الان منتظر رسیدن اون لحظه هستیم.
ایشالا با پوشش تلویزیونی و رسانه ای خوب و هماهنگی پرچم دارای داماش، این حرکت به بهترین نحو در دومین روز هفته ی اول لیگ 13 و در سومین روز دومین ماه تابستون 92

به ثمر برسه.