[quote:82bf2b44be="sepidroudi"][quote:82bf2b44be="fire_boy"][size=18:82bf2b44be][color=red:82bf2b44be]آری[/color:82bf2b44be][/size:82bf2b44be]
گفتنی هارو دوستان گفتن من فقط یه نکته اضاف میکنم (نظر شخصی)
استفاده از[color=black:82bf2b44be] آقای مجید جهانپور[/color:82bf2b44be] باتجربه در کادرفنی

[/quote:82bf2b44be]
در ادامه صحبت دوستمون استفاده از آقای جهانپور به عنوان سر پرست (مثل نقشی که پورحیدری در استقلول داشت) هم خیلی خوبه
هم میتونند مشاوره بدند - هم به جهت وجاهت و شخصیت بالاشون مورد احترام همه هستند و باعث سنگینی بار فنی و تجربی و شخصیتیه نیمکت میشند[/quote:82bf2b44be]
منم در ادامه صحبت شما میگم که کاملا با شما موافقم و به نظر من جهانپور میتونه سرپرست باشگاه ما باشه . البته با سرمربی شدن جهانپور مخالف صددرصد هستم . چون مجید خان نشون داده که تو لیگ برتر جواب نمیده و مثل : دینورزاده لیگ یک باز فوق العاده ای هست .اخلاقش هم به دینورزاده شباهت داره و البته بسیار باشخصیت هست که این هم بی شباهت با دینورزاده نیست
اما افشین ناظمی مربی شجاع و نترسی هست و میتونه سال بعد خیلی خودشو نشون بده ( مگه از ویسی چی کم داره ؟؟؟؟ ) فقط ایشالا شرایط تیم از نظر مالی درست باشه که مهندس عابدینی یه تیم خوب ببنده