[quote:f58feb92cc="popo131"][quote:f58feb92cc="miladcivil"][color=brown:f58feb92cc]من تیم پیشنهادی سال بعد تو لینک زیر نوشتم . بنظرم این تیم براحتی میتونه سهمیه آسیا از لیگ و یا حتی به قهرمانی حذفی برسه .
[/color:f58feb92cc]
[color=blue:f58feb92cc]البته باید بر روی ساختار دفاعی و یا استفاده بهینه از موقعیات توسط مربی سال بعد بطور اختصاصی کار بشه .
[/color:f58feb92cc]
[color=black:f58feb92cc]روش چیدمان همون 4.2.3.1 هست . بازیکنان رنگ آبی فیکس و در درجه اول ، رنگ قرمز در درجه دوم و رنگ مشکی در درجه سوم هستند .
همچنین بازیکنان داخل پرانتز به معنی "یا" هست که یعنی یکی از این دو[/color:f58feb92cc] .
[color=red:f58feb92cc]لطفا دوستان نظرشونو بگن . [/color:f58feb92cc]
[color=black:f58feb92cc][align=center:f58feb92cc]http://rodfile.ir/images/z5jllib6v94kzf7sdngd.pdf[/align:f58feb92cc][/color:f58feb92cc][/quote:f58feb92cc]
ترکیب خوب بود میلاد جان ...ولی من غلامی یا یک مهاجم گلزن ترو به منوچهری ترجیح میدم .... بعد اگه مهدوی نباشه دوس دارم ایپکچی یا .یک نفر دیگه بجاش بازی کنه ...با بهادور عبدی هم خیلی موافقم ...ولی با علی عسگر نه دوس دارم یعقوب کریمی یا نظری به جاش بازیکنن یا یه نفر دیگه ... شاید بگین این دو نفر آخر نمیان ...من میدونم ...به هر حال نظرمو گفتم[/quote:f58feb92cc]
[color=blue:f58feb92cc]به نظرم غلامی بخاطر شرایط سنیش دیگه شاید نهایتا یکی دو سال بدرد داماش بخوره ، اما منوچهری اینطور نیست .
البته سبک بازی منوچهری و متوسل زاده مثل هم هست ، اما منوچهری بازی با پای چندبرابر بهتری داره . شاید یکی
از این دو واسه این پست خوب باشه ، اما بایرن هم مانژوکیچ و گومز که شبیه هم هستن تو یه پست داره[/color:f58feb92cc]
[color=red:f58feb92cc][size=18:f58feb92cc]یعقوب کریمی و نظری هم 99.9% استقلال ، پرسپولیسی هستن ...[/size:f58feb92cc][/color:f58feb92cc]
[color=black:f58feb92cc]باید بازیکنانی بیاریم که از اون تیمها با بی مهری کنار گذاشته شدن و همچنین پتانسیل خوبی داشته باشن تا ما نهایت
بهره ازشون بگیریم ، نه اینکه بازیکنایی بیاریم که هی عشق سرخابی باشن و نیم فصل بخوان برن ، آخر فصل بخوان برن !!![/color:f58feb92cc]