[quote:47117d5bb4="golsar-boy"][quote:47117d5bb4="sepidroudi"][quote:47117d5bb4="Farzad-7091"]لعنت به این سازمان لیگ که بازی رو انداخت شنبه
جمعه بود راحت بود دیگه[/quote:47117d5bb4]
والا به خدا - شنبه خیلی ستمه - نمیدونم چرا آقای عابدینی که داره ازش خوشم میاد و شده همون مدیری که همه میخواستیم

با این تغییر زمان بازی موافقت کرد؟![/quote:47117d5bb4]
من که به شخصه فکر میکنم عابدینی تصمیم کاملا درستی گرفت.کاملا سیاست به خرج داد. چه جمعه باشه و چه شنبه حداقل 20000 تماشاگر واسه تشویق داماش به عضدی میان. اما در مورد تماشاگران پس پس اگه در جمعه بازی برگزار میشد احتمال اینکه به دلیل تعطیلات (13 بدر سه شنبه ، تعطیلی احتمالی چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هم که تهران تعطیله و تعداد زیادی مسافر اینجا پلاسن) حداقل 5000 تماشاگر واسه حمایت از پس پس میومد و با این همه لابی گری ممکن بود فشار بیارن تا این بازی حساس به سردار جنگل منتقل بشه و یا بیش از 10% ورزشگاه در اختیارشون قرار داده بشه. تازه اگه همه اینا هم نادیده بگیریم فکر کن 5000 بیان واسه تشویق و پشت در بمونن چقدر خیابونهای اطراف ورزشگاه شلوغ میشه و کنترلش واسه نیروی انتظامی سخت. از همه طرف فشار رو هیات فوتبال و شورای تامین بود.[/quote:47117d5bb4]
کاملا موافقم . منم فکر می کنم عابدینی به همین دلیل با روز شنبه موافقت کرد و واسه ما فرقی نمی کنه ... قرار واترکان دوترکانشون کنیم