[quote:606a4d8a2f="ali_damashi"][quote:606a4d8a2f="MEHRDAD"]من معمولا سعي مي کنم کمتر تو بحث ها وارد بشم اما اينجا فکر کنم بهتره يه توضيحاتي بدم مخصوصا با کامنت ميلاد عزيز که براش احترام زیادی قائلم چون حتی اگر نظرش به نظرم اشتباه باشه معمولا با احساسی نظر نمیده یا ...
اول اينکه چرا هر کس در مورد يک جايگاه حرف ميزنه افراد اون جايگاه فوري قصد دارند وارد بشن و يه جورايي وکيل مدافع جايگاه ميشن؟ فرقي هم نمي کنه چه H باشه چه S باشه چه پشت دروازه مخصوصا که بعضي وقت ها جايگاه ها همديگر رو مي کوبند و بي تعارف بگم مخصوصا جايگاه H که از بچه هاي سايت خودمون هستند بيشتر از اين ادبيات کوبيدن براي ساير جايگاه استفاده مي کنند در حالي که اشتباهات در تمام سکوها هست و نمي خوام زياد بهش بپردازم .
اما در مورد بازي قبل ...من تو همه جايگاه ها با يه سري از بچه ها ارتباط دارم که بدونم اوضاع چطوره. بنابراين در مورد بازي قبل يه چيزايي رو تيتر وار ميگم و خودتون نتيجه گيري کنيد ؛ تو جايگاه پشت دروازه چند نفري اومده بودند خیلی خودجوش و ميگفتند آقاي قويدل رو تشويق کنيم عابديني نه و بنر چرا نصب ميشه براش و چرا شعار ميديد و از این حرفا...
تو جايگاه H بعضي ها هستند که گاهي از احساسات بلدند استفاده کنند و اسم نمي برم ،مثل تشويق هميشگي يه آدم هاي خاص يا مثل همين شعار داماش شهر باران من اصلا نميگم شعارش رو بديد ولي چرا اين شعار؟ فکر می کنم اصلا شعار رو جواب نميداديد خيلي بهتر بود چون اين شعار تو روزي که عابديني در کنار قويدل نشسته بود و با توجه به اتفاقات روزهای گذشته معنايي چندان جالبي رو نداشت ، در حالي که شايد به قول فکر کنم 777 اين حرف بوده که تيم داره حمله مي کنه . بگذریم که بعضی ها چه تفکراتی رو دنبال می کنند و به خاطر درگیریشون با چه شخصی و اشخاصی دنبال اون تفکراتند .
تويS که يکي از دوستان هم گفت من هم همين به گوشم رسيد که بعضي ها گفتند نگيد چون پول نرسيده ! والله گاهی برای من تعجب داره بعضی رفتارها...
من به شخصه نه از آقای قویدل ، نه از آقای عابدینی وغیره ذلک منفعتی بهم نرسیده و هیچ وقت دنبالشم نبود و فقط برام منفعت شهرو تیمم مهم هست بنابراین با هیچکدوم تعارف ندارم اما کارهای همه رو هم دارم می بینم...
به نظر من حضور این دو در کنار هم به نفع داماش هست به شرط اینکه آقای قویدل نگه فلان روز پول میدم و نرسونه و هنوز بازیکنان همون 25 درصد رو بعد از 25 هفته دریافت کرده باشند... اینکه بازیکنا چقدر درآمد دارند ویا من مهرداد اندرخم یک کوچه ام رو کاری بهش ندارم؛ به هر حال اونا بازیکنند و وقتی یک سال اون وضع رو داشتند چطور انتظار داشته باشیم باز هم با این روش کنار بیان وقتی می تونستند جای دیگه پول رو راحت تر دریافت کنند اما اینجا موندند ؟!
یه توضیحی در مورد این محرومیت بدم... میگن طرف مرد که به سکته راضیت کنند. وقتی زور بالا سرمون هست و تمام عوامل داخل کمیته انضباطی و فدراسیون بر علیه ما اونوقته که یه جورایی تو حکم کمیته انضباطی میگن با از بین بردن دو جلسه محرومیت بازی با استقلال که اون هم به ناحق بوده یک جلسه اینجا محرومیت زدیم بقیه رو ساکت کنیم...پس باید کوپنت رو جور دیگه خرج کنی و اعتراض بکنی اما دیگه نگی در استادیوم باز که واسه بازی های مهمی مثل تراکتور، پرسپولیس و سپاهان تو خونه محروم بشی، اونوقته که هر چقدر داد بزنی بیشتر گلوت رو فشار میدن .
ضمن اینکه باید از عوامل دیگه ورزشی و استانی هم تشکر کرد که دارند تلاششون رو انجام میدن که حق پایمال شدمون رو کامل بگیریم .
البته من یه ایده ای تو ذهنم هست که اگر محرومیت برطرف نشد یه جورایی برای احترام به تماشاگران مظلوم داماش یه کارایی بشه که نیاز به موافقت و هماهنگی هست .
[color=black:606a4d8a2f]پی نوشت :
کانون هواداران داماش گیلان با تلاش آقای نقی هدایتی در هیات فوتبال گیلان و موافقت شهردار به تعداد محدود هوادار به تهران اعزام می کند .
زمان ثبت نام از بخش اطلاعیه سایت اعلام خواهد شد .
به دلیل محدودیت و با توجه به استقبال احتمالی هوادارانی که توانایی مالی لازم رو دارند از خودروهای شخصی استفاده کنند .[/color:606a4d8a2f][/quote:606a4d8a2f]
مهرداد جان شما كه تو كانون هواداران هستي ميشه اين بحث رو مطرح كني بازي هاي خارج از خانه از تلوزيون شهري يا همون تلوزيون استاديوم هوادارا جمع بشن با هم ببينند[/quote:606a4d8a2f]
یادم هست یه بار سال پیش یکی این ایده رو داده بود ! خیلی کار جالبی هست ... فکر نکنم تلوزیون شهری بشه ولی تلوزیون ورزشگاه رو راحت میتونند جا به جا کنند