[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - راه آهن vs داماش گيلان/ عكس ها نظرات و اخبار كوتاه

راه آهن vs داماش گيلان/ عكس ها نظرات و اخبار كوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط payam_baran » چهارشنبه فبريه 13, 2013 7:00 pm

[
کسانی که روز بازی با فجر داشتند خط و خطوطی کار می کردند باید بدونند در صورت رفتن عابدینی ، با بعضی ها تا امام زاده هاشم هم نمیشه رفت و خدا به داد روزی برسه که فوتبال رشت بیوفته دست افراد دم دمی مزاج...
پس بهتره هوشیار باشید و گول دشمنانِ دوست نما رو نخورید![/quote]

آره آقا راست میگی.برام عجیب بود سره شعارای دو طرفه که میگفتن ایران آسیا اصلا کسی جواب نمیداد یا خیلی زود تموم میشد. کیا از کیا خط میگیرن؟؟؟!!!!؟؟؟!!!
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه فبريه 13, 2013 7:08 pm

عباس و صادق که قرار بود با درخشان برن اسیا که زیر نظر خود باشگاه هستن.خودشون گفتن به جایگاه اس که جواب شعار رو ندین ولی درخشان رو خیلی خوب تشویق میکنن.اقای سراوانی هم اگه از این روند ناراضی باشه بهشون میگه پس مطمئنا از نظر باشگاه مشکلی نداره.البته ما هم که در جایگاه اچ بودیم تشویق نکردیم چون الان زمان خوبی واسه استعفا اقای عابدینی نبود
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 8:50 am

من توی اس نشسته بودم اونجا عباس اینا گفتن پول ما رو ندادن عابدینی رو تشویق نکنین. اچ هم دیدم خیلیا با خط چند نفر گفتند بگین داماش شهر باران . واسه تماشاگرایی که به حرف عباس یا چند نفر اچ گوش کردن متاسف هستم و برای من مهم نیست اگر اینجا کامنت من رو بخونند چون کارشون اشتباه هست . امیدوارم این حاشیه ها تموم بشه
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه فبريه 14, 2013 10:42 am

متاسفانه خط و خطوطی داره بین هواداران داده میشه که خود باشگاه هم موافقش نیست، متاسفانه چند لیدر هم دارند با عوامل بیگانه همکاری میکنند :wink:

بازی با فجر کسانی که روبه رو نشسته بودند کاملا متوجه خط دهی افراد شدند جایی که صادق گفت عابدینی تشویق نکنید و جایگاه h گفت ایران آسیا داماش شهرباران :roll:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 10:49 am

[quote:48a3f5ea9a="raincityboy"]متاسفانه خط و خطوطی داره بین هواداران داده میشه که خود باشگاه هم موافقش نیست، متاسفانه چند لیدر هم دارند با عوامل بیگانه همکاری میکنند :wink:

بازی با فجر کسانی که روبه رو نشسته بودند کاملا متوجه خط دهی افراد شدند جایی که صادق گفت عابدینی تشویق نکنید و جایگاه h گفت ایران آسیا داماش شهرباران :roll:[/quote:48a3f5ea9a]
توبازی بافجرهروقت شعارایران اسیا داده شدوبچه های hجواب درست دادن اون صحنه که گفتن داماش شهرباران فک کنم دقیقه 45بوددیگه که تیم تحت فشاربود
درضمن اونروز بارها ازپشت دروازه شعارانزلیچی ابایه داه شد که جایگاه hجمع جورش کرداون شعاربرعلیه شیرازی هاروهم همین عباس وصادق راه انداختن که اونم جمع جورشد
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه فبريه 14, 2013 11:38 am

[color=black:b971a4672b]دوستان عزیزی که منافه باشگاه داماش گیلان به افراد میفروشن ، مطمئن باشند با این طرز فکر کارشون از تاسف هم گذشته !!!
بچه های به اصطلاح تیفوسی پشت دروازه بخاطر تهران رفتن و اینطرف اونطرف بردن هوادارا خواستار موندن عابدینی هستن که
روز بازی با فجر چه تیم تحت فشار بود و یا در حال حمله ، با ربط بی ربط شعار ایران آسیا میدادن ؟
بقول یه عزیزی : آخه ایبار ، دو بار ، سه بار . . . . چند بار ؟؟؟؟؟
ضمنا مگه زمان بی پولی سال قبل باشگاه ، اون هواداران واقعی از جیب خودشون پول جمع نمیکردن و با هماهنگی و زحمات گروهی
از بچه های سایت واسه تشویق تیم نمیرفتن ؟؟؟؟
در مورد بچه های بقل دستمون (H) باید بگم ، بعضی اوقات یه کارایی میکنن ! اون عباس و صادق که اوائل فصل خوب و هماهنگ بودن
اما با اومدن درخشان و بعد شعارهای عجیب : میریم آسیا با تو . . . . . . /10/ /10/ /10/ دیگه گندشو در آوردن .
از بچه های (S) میخوام کمتر به لیدرهایی که با یه تراول پنجاه هزار تومنی (شایدم خیلی کمتر) 180 درجه تغییر میکنن توجه کنن و با کل
ورزشگاه همههنگ باشند .[/color:b971a4672b]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه فبريه 14, 2013 11:43 am

[quote:b5fb4a3f27="raincityboy"]متاسفانه خط و خطوطی داره بین هواداران داده میشه که خود باشگاه هم موافقش نیست، متاسفانه چند لیدر هم دارند با عوامل بیگانه همکاری میکنند :wink:

بازی با فجر کسانی که روبه رو نشسته بودند کاملا متوجه خط دهی افراد شدند جایی که صادق گفت عابدینی تشویق نکنید و جایگاه h گفت ایران آسیا داماش شهرباران :roll:[/quote:b5fb4a3f27]

[color=black:b5fb4a3f27]دوست عزیزم raincityboy : شما مطمئن باش جایگاه H هرگز به باید و نبایدهای امثال عباس . . توجه نمیکنه .
ما در اونجا هرکاری که فکر کنیم به صلاح تیم باشه انجام میدیم حتی ممکنه اون لحظه تصمیمون اشتباه باشه
اما به فکر هیچی جز صلاح تیم (نه هیچ فردی) نیستیم . [/color:b5fb4a3f27]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 12:34 pm

بنظر من عابدینی هیچی نیست!! ما خیلی بزرگش کردیم. اصلا با نفوذ نیست!! ما که تا حالا چیزی ندیدیم اگه هم بود این همه راه به راه جریمه نمیشدیم!! شما برید مدیرعامل سپاهان (رحیمی) ببینید. بی حاشیه کارشو انجام میده تا وقتی که کسی کاری به تیمش نداشته باشه ولی اگه یه جا احساس ظلم کنه دهن طرفو سرویس میکنه!! بارها هم شده که با فتل و روباهیان توو 90 اوده پشت خط و دهنشونو بسته.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه فبريه 14, 2013 1:22 pm

من معمولا سعي مي کنم کمتر تو بحث ها وارد بشم اما اينجا فکر کنم بهتره يه توضيحاتي بدم مخصوصا با کامنت ميلاد عزيز که براش احترام زیادی قائلم چون حتی اگر نظرش به نظرم اشتباه باشه معمولا با احساسی نظر نمیده یا ...

اول اينکه چرا هر کس در مورد يک جايگاه حرف ميزنه افراد اون جايگاه فوري قصد دارند وارد بشن و يه جورايي وکيل مدافع جايگاه ميشن؟ فرقي هم نمي کنه چه H باشه چه S باشه چه پشت دروازه مخصوصا که بعضي وقت ها جايگاه ها همديگر رو مي کوبند و بي تعارف بگم مخصوصا جايگاه H که از بچه هاي سايت خودمون هستند بيشتر از اين ادبيات کوبيدن براي ساير جايگاه استفاده مي کنند در حالي که اشتباهات در تمام سکوها هست و نمي خوام زياد بهش بپردازم .

اما در مورد بازي قبل ...من تو همه جايگاه ها با يه سري از بچه ها ارتباط دارم که بدونم اوضاع چطوره. بنابراين در مورد بازي قبل يه چيزايي رو تيتر وار ميگم و خودتون نتيجه گيري کنيد ؛ تو جايگاه پشت دروازه چند نفري اومده بودند خیلی خودجوش و ميگفتند آقاي قويدل رو تشويق کنيم عابديني نه و بنر چرا نصب ميشه براش و چرا شعار ميديد و از این حرفا...
تو جايگاه H بعضي ها هستند که گاهي از احساسات بلدند استفاده کنند و اسم نمي برم ،مثل تشويق هميشگي يه آدم هاي خاص يا مثل همين شعار داماش شهر باران من اصلا نميگم شعارش رو بديد ولي چرا اين شعار؟ فکر می کنم اصلا شعار رو جواب نميداديد خيلي بهتر بود چون اين شعار تو روزي که عابديني در کنار قويدل نشسته بود و با توجه به اتفاقات روزهای گذشته معنايي چندان جالبي رو نداشت ، در حالي که شايد به قول فکر کنم 777 اين حرف بوده که تيم داره حمله مي کنه . بگذریم که بعضی ها چه تفکراتی رو دنبال می کنند و به خاطر درگیریشون با چه شخصی و اشخاصی دنبال اون تفکراتند .
تويS که يکي از دوستان هم گفت من هم همين به گوشم رسيد که بعضي ها گفتند نگيد چون پول نرسيده ! والله گاهی برای من تعجب داره بعضی رفتارها...
من به شخصه نه از آقای قویدل ، نه از آقای عابدینی وغیره ذلک منفعتی بهم نرسیده و هیچ وقت دنبالشم نبود و فقط برام منفعت شهرو تیمم مهم هست بنابراین با هیچکدوم تعارف ندارم اما کارهای همه رو هم دارم می بینم...

به نظر من حضور این دو در کنار هم به نفع داماش هست به شرط اینکه آقای قویدل نگه فلان روز پول میدم و نرسونه و هنوز بازیکنان همون 25 درصد رو بعد از 25 هفته دریافت کرده باشند... اینکه بازیکنا چقدر درآمد دارند ویا من مهرداد اندرخم یک کوچه ام رو کاری بهش ندارم؛ به هر حال اونا بازیکنند و وقتی یک سال اون وضع رو داشتند چطور انتظار داشته باشیم باز هم با این روش کنار بیان وقتی می تونستند جای دیگه پول رو راحت تر دریافت کنند اما اینجا موندند ؟!

یه توضیحی در مورد این محرومیت بدم... میگن طرف مرد که به سکته راضیت کنند. وقتی زور بالا سرمون هست و تمام عوامل داخل کمیته انضباطی و فدراسیون بر علیه ما اونوقته که یه جورایی تو حکم کمیته انضباطی میگن با از بین بردن دو جلسه محرومیت بازی با استقلال که اون هم به ناحق بوده یک جلسه اینجا محرومیت زدیم بقیه رو ساکت کنیم...پس باید کوپنت رو جور دیگه خرج کنی و اعتراض بکنی اما دیگه نگی در استادیوم باز که واسه بازی های مهمی مثل تراکتور، پرسپولیس و سپاهان تو خونه محروم بشی، اونوقته که هر چقدر داد بزنی بیشتر گلوت رو فشار میدن .
ضمن اینکه باید از عوامل دیگه ورزشی و استانی هم تشکر کرد که دارند تلاششون رو انجام میدن که حق پایمال شدمون رو کامل بگیریم .

البته من یه ایده ای تو ذهنم هست که اگر محرومیت برطرف نشد یه جورایی برای احترام به تماشاگران مظلوم داماش یه کارایی بشه که نیاز به موافقت و هماهنگی هست .

[color=black:513bbf0d8d]پی نوشت :
کانون هواداران داماش گیلان با تلاش آقای نقی هدایتی در هیات فوتبال گیلان و موافقت شهردار به تعداد محدود هوادار به تهران اعزام می کند .
زمان ثبت نام از بخش اطلاعیه سایت اعلام خواهد شد .
به دلیل محدودیت و با توجه به استقبال احتمالی هوادارانی که توانایی مالی لازم رو دارند از خودروهای شخصی استفاده کنند .[/color:513bbf0d8d]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه فبريه 14, 2013 1:47 pm

[quote:f6a613e08c="miladcivil"][color=black:f6a613e08c]دوستان عزیزی که منافه باشگاه داماش گیلان به افراد میفروشن ، مطمئن باشند با این طرز فکر کارشون از تاسف هم گذشته !!!
بچه های به اصطلاح تیفوسی پشت دروازه بخاطر تهران رفتن و اینطرف اونطرف بردن هوادارا خواستار موندن عابدینی هستن که
روز بازی با فجر چه تیم تحت فشار بود و یا در حال حمله ، با ربط بی ربط شعار ایران آسیا میدادن ؟
بقول یه عزیزی : آخه ایبار ، دو بار ، سه بار . . . . چند بار ؟؟؟؟؟
ضمنا مگه زمان بی پولی سال قبل باشگاه ، اون هواداران واقعی از جیب خودشون پول جمع نمیکردن و با هماهنگی و زحمات گروهی
از بچه های سایت واسه تشویق تیم نمیرفتن ؟؟؟؟
در مورد بچه های بقل دستمون (H) باید بگم ، بعضی اوقات یه کارایی میکنن ! اون عباس و صادق که اوائل فصل خوب و هماهنگ بودن
اما با اومدن درخشان و بعد شعارهای عجیب : میریم آسیا با تو . . . . . . /10/ /10/ /10/ دیگه گندشو در آوردن .
از بچه های (S) میخوام کمتر به لیدرهایی که با یه تراول پنجاه هزار تومنی (شایدم خیلی کمتر) 180 درجه تغییر میکنن توجه کنن و با کل
ورزشگاه همههنگ باشند .[/color:f6a613e08c][/quote:f6a613e08c]
بله باز هم داستان تکراری!!شما بازم بدون هیچ اطلاعی شروع به سخرانی کردی!!اول از هم و بدون هیچ توضیحی اینو بگم که در این حدی نیستی که بخوای در مورده جایگاه تیفوسی ها و بچهاش نظر بدی!!ولی من بعنوان نماینده بچهای تیفوسی و پشت دروازه موظفم واسه روشن شده بعضی چیزا توضیح بدم. همون طور که منم تا 7/8 سال پیش با اینکه چندین سال بود میامدم استادیوم حرفای قدیمی تر ها و کسایی که اطلاع بیشتری از من داشتن رو گوش میکردم! و ندونسته سخنرانی نمیکردم بهتر شما هم بعد از اینکه از همه چی اگاه بودی بعد بیای یه جایگاه رو زیر سوال ببری.گفتی که منافع شخص رو به منافع باشگاه ترجیح میدن تاسف میخوری.من همیشه فقط و فقط واسم تیم و شهرم مهم بوده و هیچوقت به شخص توجه نمیکنم ولی وقتی با توجه مشکلاتی که وجود داره و هنوز هیچی مهم نیست و وقتی منافع باشگاه تا حد زیادی به یه شخص(عابدینی) بستگی داره پس باید حمایت بشه.دقیقا دقیقا کسایی که مخالف تشویق عابدینی بودن مصداق حرفای شماست.چون اونا بخاطر منافع شخصیشون میخوان یه جورایی عابدینی کنار زده بشه چیزی که اگه دقیقا در جریان مسائل بودی میفهمیدی که کاملا به ضرر تیمه.بر عکس کسایی که دوست داشتن عابدینی تشویق بشه اهمیت حفظ عابدینی رو درک کردن.عباس و صادق رو که من اصلا در حد لیدر هیچوقت نمیدونستمو نمیدونم و کلا ادمی که گفته من نه شهر شناسم نه تعصب و فقط پول شناسم پوووووول.از این ادم انتظار بیشتری نمیره که وقتی دو تا بازی پول نگیره چنین رفتاری از خودش نشون بده و البته چند نفری که دارن تو جایگاه اچ خطی کار میکنن و دارن بخاطر مافع شخصیشون کل زحمات جایگاه اچ رو خراب میکنن.جالب اینجاست که همه دلایل من مصداق همون حرف خودت هکه گفتی منافع باشگاه به منافع شخص ارجع تره چون این افراد دقیقا دارن بخاطر منافع شخصی اینکارو میکنن ولی حالا دیگه خیلی ظلمه بچهای تیفوسی بدون کوچکترین منافعی حنجره پاره کنن و بعدش هم زیر سوال برن.هرچند این رو بگم خط و خطوط ها حتی به تیفوسی ها هم رسید ولی ما همون اول بازی فهمیدیم و جلوشو گرفتیم حالا اینکه بچهای اس و اچ نمیتونن جلوی خط و خطوط رو بگیرن و اینطور زحماتشون خراب میشه دیگه مشکل خودشونه.اما در مورده اوتوبوس!!خیلی خنده داره!!کسایی که سالهاست دارن همه بازیهای خارج خونه رو میرن و حتی مواقعی که باشگاه پول نداشت به هزینه خودشون خیلی قبل تر از اونی که عابدینی بشه مدیر عامل الان دارن متهم میشن که بخاطر اوتوبوس عابدینی رو تشویق میکنن؟!؟!؟اخه پسر خوب الان چند بازی که بخاطر مشکلات مالی اصلا باشگاه توان اوتوبوس گذاشتنو نداره و از شورای شهرو شهرداری کمک میگیره و اونا میزارن و حتی همین بازی با راه اهن هم همینطوره.خوب اگه بخاطر اوتوبوس بود که تیفوسی ها باید مباحی و شورای شهر وشهردارو تشویق میکردن نه عابدینی رو!!تازه فکر نکنم وقتی ینفر یه لطفی بکنه و بعد تشویق بشه کار بدی باشه!!بدبختی ما اینه که هرکی میاد اینجا و میخواد مفید واقع بشه بعضی ها مثل شما استقبال نمیکنن!!خوب معلومه شمایی که بازی خارج خونه نمیای و اصلا واست مهم نیست معلومه که باید مخالف باشی.هواداری که میخواد بره خارج خونه و تیمشو حمایت کنه و بعد یکی این امکان رو واسش فراهم کنه و تشویق بشه بعدش این کار بدیه؟!؟!؟واسم توضیح بده کجاش اشتباست؟!؟!؟البته همه اینا با در نظر گرفتن اینکه اصلا عابدینی توان اوتوبوس گذاشتن رو نداره و دیروز توی کانون همهو غم همه این بود که با توجه به مشکلی که واسه مباحی پیش امد اوتوبوس از کجا بیاریم!!بعد شما میای این حرفای سطحی رو میزنی؟!؟!؟واقعا حالا نمیدونم باید واسه کی تاسف خورد..................................
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » پنج شنبه فبريه 14, 2013 4:12 pm

[quote:63f9847548="MEHRDAD"]من معمولا سعي مي کنم کمتر تو بحث ها وارد بشم اما اينجا فکر کنم بهتره يه توضيحاتي بدم مخصوصا با کامنت ميلاد عزيز که براش احترام زیادی قائلم چون حتی اگر نظرش به نظرم اشتباه باشه معمولا با احساسی نظر نمیده یا ...

اول اينکه چرا هر کس در مورد يک جايگاه حرف ميزنه افراد اون جايگاه فوري قصد دارند وارد بشن و يه جورايي وکيل مدافع جايگاه ميشن؟ فرقي هم نمي کنه چه H باشه چه S باشه چه پشت دروازه مخصوصا که بعضي وقت ها جايگاه ها همديگر رو مي کوبند و بي تعارف بگم مخصوصا جايگاه H که از بچه هاي سايت خودمون هستند بيشتر از اين ادبيات کوبيدن براي ساير جايگاه استفاده مي کنند در حالي که اشتباهات در تمام سکوها هست و نمي خوام زياد بهش بپردازم .

اما در مورد بازي قبل ...من تو همه جايگاه ها با يه سري از بچه ها ارتباط دارم که بدونم اوضاع چطوره. بنابراين در مورد بازي قبل يه چيزايي رو تيتر وار ميگم و خودتون نتيجه گيري کنيد ؛ تو جايگاه پشت دروازه چند نفري اومده بودند خیلی خودجوش و ميگفتند آقاي قويدل رو تشويق کنيم عابديني نه و بنر چرا نصب ميشه براش و چرا شعار ميديد و از این حرفا...
تو جايگاه H بعضي ها هستند که گاهي از احساسات بلدند استفاده کنند و اسم نمي برم ،مثل تشويق هميشگي يه آدم هاي خاص يا مثل همين شعار داماش شهر باران من اصلا نميگم شعارش رو بديد ولي چرا اين شعار؟ فکر می کنم اصلا شعار رو جواب نميداديد خيلي بهتر بود چون اين شعار تو روزي که عابديني در کنار قويدل نشسته بود و با توجه به اتفاقات روزهای گذشته معنايي چندان جالبي رو نداشت ، در حالي که شايد به قول فکر کنم 777 اين حرف بوده که تيم داره حمله مي کنه . بگذریم که بعضی ها چه تفکراتی رو دنبال می کنند و به خاطر درگیریشون با چه شخصی و اشخاصی دنبال اون تفکراتند .
تويS که يکي از دوستان هم گفت من هم همين به گوشم رسيد که بعضي ها گفتند نگيد چون پول نرسيده ! والله گاهی برای من تعجب داره بعضی رفتارها...
من به شخصه نه از آقای قویدل ، نه از آقای عابدینی وغیره ذلک منفعتی بهم نرسیده و هیچ وقت دنبالشم نبود و فقط برام منفعت شهرو تیمم مهم هست بنابراین با هیچکدوم تعارف ندارم اما کارهای همه رو هم دارم می بینم...

به نظر من حضور این دو در کنار هم به نفع داماش هست به شرط اینکه آقای قویدل نگه فلان روز پول میدم و نرسونه و هنوز بازیکنان همون 25 درصد رو بعد از 25 هفته دریافت کرده باشند... اینکه بازیکنا چقدر درآمد دارند ویا من مهرداد اندرخم یک کوچه ام رو کاری بهش ندارم؛ به هر حال اونا بازیکنند و وقتی یک سال اون وضع رو داشتند چطور انتظار داشته باشیم باز هم با این روش کنار بیان وقتی می تونستند جای دیگه پول رو راحت تر دریافت کنند اما اینجا موندند ؟!

یه توضیحی در مورد این محرومیت بدم... میگن طرف مرد که به سکته راضیت کنند. وقتی زور بالا سرمون هست و تمام عوامل داخل کمیته انضباطی و فدراسیون بر علیه ما اونوقته که یه جورایی تو حکم کمیته انضباطی میگن با از بین بردن دو جلسه محرومیت بازی با استقلال که اون هم به ناحق بوده یک جلسه اینجا محرومیت زدیم بقیه رو ساکت کنیم...پس باید کوپنت رو جور دیگه خرج کنی و اعتراض بکنی اما دیگه نگی در استادیوم باز که واسه بازی های مهمی مثل تراکتور، پرسپولیس و سپاهان تو خونه محروم بشی، اونوقته که هر چقدر داد بزنی بیشتر گلوت رو فشار میدن .
ضمن اینکه باید از عوامل دیگه ورزشی و استانی هم تشکر کرد که دارند تلاششون رو انجام میدن که حق پایمال شدمون رو کامل بگیریم .

البته من یه ایده ای تو ذهنم هست که اگر محرومیت برطرف نشد یه جورایی برای احترام به تماشاگران مظلوم داماش یه کارایی بشه که نیاز به موافقت و هماهنگی هست .

[color=black:63f9847548]پی نوشت :
کانون هواداران داماش گیلان با تلاش آقای نقی هدایتی در هیات فوتبال گیلان و موافقت شهردار به تعداد محدود هوادار به تهران اعزام می کند .
به دلیل محدودیت و با توجه به استقبال احتمالی هوادارانی که توانایی مالی لازم رو دارند از خودروهای شخصی استفاده کنند .[/color:63f9847548][/quote:63f9847548]

مهرداد جان شما كه تو كانون هواداران هستي ميشه اين بحث رو مطرح كني بازي هاي خارج از خانه از تلوزيون شهري يا همون تلوزيون استاديوم هوادارا جمع بشن با هم ببينند
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » پنج شنبه فبريه 14, 2013 4:17 pm

[quote:a509eaf4cc="majid13"]بنظر من عابدینی هیچی نیست!! ما خیلی بزرگش کردیم. اصلا با نفوذ نیست!! ما که تا حالا چیزی ندیدیم اگه هم بود این همه راه به راه جریمه نمیشدیم!! شما برید مدیرعامل سپاهان (رحیمی) ببینید. بی حاشیه کارشو انجام میده تا وقتی که کسی کاری به تیمش نداشته باشه ولی اگه یه جا احساس ظلم کنه دهن طرفو سرویس میکنه!! بارها هم شده که با فتل و روباهیان توو 90 اوده پشت خط و دهنشونو بسته.[/quote:a509eaf4cc]

آبرار شمایی که میگی عابدینی هیچی نیست! یادت رفته موقع بحران چه جوری تیم رو نگه داشت؟ (خودمونم باورمون نمیشد) اون موقع رحیمی که به قول شما مدیر لایقی هست میتونست تیم رو نگه داره؟
من بر عکس نظر شما شک ندارم که عابدینی بهترین مدیر تو ایرانِ و ما باید تا زمانی که هست بهترین استفاده رو ازش ببریم. نه اینکه بذاریم بره بعد بشینیم افسوس بخوریم.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط kami666 » پنج شنبه فبريه 14, 2013 4:50 pm

این نامردها انشاله این بازی رو دیگه از تلویزیون پخش می کنن ؟
نماد کاربر
kami666
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 13, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه فبريه 14, 2013 4:55 pm

[quote:1bfaabc880="RainyGilman"][quote:1bfaabc880="majid13"]بنظر من عابدینی هیچی نیست!! ما خیلی بزرگش کردیم. اصلا با نفوذ نیست!! ما که تا حالا چیزی ندیدیم اگه هم بود این همه راه به راه جریمه نمیشدیم!! شما برید مدیرعامل سپاهان (رحیمی) ببینید. بی حاشیه کارشو انجام میده تا وقتی که کسی کاری به تیمش نداشته باشه ولی اگه یه جا احساس ظلم کنه دهن طرفو سرویس میکنه!! بارها هم شده که با فتل و روباهیان توو 90 اوده پشت خط و دهنشونو بسته.[/quote:1bfaabc880]

آبرار شمایی که میگی عابدینی هیچی نیست! یادت رفته موقع بحران چه جوری تیم رو نگه داشت؟ (خودمونم باورمون نمیشد) اون موقع رحیمی که به قول شما مدیر لایقی هست میتونست تیم رو نگه داره؟
من بر عکس نظر شما شک ندارم که عابدینی بهترین مدیر تو ایرانِ و ما باید تا زمانی که هست بهترین استفاده رو ازش ببریم. نه اینکه بذاریم بره بعد بشینیم افسوس بخوریم.[/quote:1bfaabc880]

منم نظر شخصی خودمُ بگم ! به نظر من تا موقعی که عابدینی هست باید ازش حمایت کنیم ... ولی اگه یه روز فهمیدیم کسی مثل رحیمی یا ساکت می خواد بیاد به نظر من اینا هم میتونند به داماش گیلان کمک کنند ... ولی حالا که فکر کنم هیچ کس بهتر از عابدینی نیست ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه فبريه 14, 2013 4:58 pm

[quote:606a4d8a2f="ali_damashi"][quote:606a4d8a2f="MEHRDAD"]من معمولا سعي مي کنم کمتر تو بحث ها وارد بشم اما اينجا فکر کنم بهتره يه توضيحاتي بدم مخصوصا با کامنت ميلاد عزيز که براش احترام زیادی قائلم چون حتی اگر نظرش به نظرم اشتباه باشه معمولا با احساسی نظر نمیده یا ...

[color=black:606a4d8a2f]پی نوشت :
به دلیل محدودیت و با توجه به استقبال احتمالی هوادارانی که توانایی مالی لازم رو دارند از خودروهای شخصی استفاده کنند .[/color:606a4d8a2f][/quote:606a4d8a2f]

مهرداد جان شما كه تو كانون هواداران هستي ميشه اين بحث رو مطرح كني بازي هاي خارج از خانه از تلوزيون شهري يا همون تلوزيون استاديوم هوادارا جمع بشن با هم ببينند[/quote:606a4d8a2f]

یادم هست یه بار سال پیش یکی این ایده رو داده بود ! خیلی کار جالبی هست ... فکر نکنم تلوزیون شهری بشه ولی تلوزیون ورزشگاه رو راحت میتونند جا به جا کنند :arrow:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان