[quote:f205938c0a="soroosh8"][quote:f205938c0a="khorami201"][quote:f205938c0a="ali_damashi"]بچه ها من اذري بلدم كاري خواستين بكنين يا حركتي رو من حساب كن بازي قبل كه تو سردار بود اذري يا پرده زذه بودن رشت تركلرين سوگيبي تيراختور يعني اذري هاي رشت تراكتورو دوست دارند . اين بازي اگه بشه يه پرده جواب اون حركتشون بزنيم[/quote:f205938c0a]
[color=black:f205938c0a]بندگان خدا رو خیال برداشته بوده! باید مینوشتند: "آذریهای مقیم رشت" چون رشت از قدیم الایام ترک نداشته هرچی بوده مهاجر بودن. [/color:f205938c0a]:wink:[/quote:f205938c0a]
کلا این ترکا مثه مور و ملخ ریختن تو ایران دیگه

[/quote:f205938c0a]
من که میگم ترکا اصولا هیچ زبونی حالیشون نمیشه باید با زبون خودشون آتیششون بزنیم.
شعار معروف ترکا اگه اشتباه نکنم " یِل یاتار طوفان یاتار یاتماز تراختور پرچمی" یعنی باد میخوابه طوفان می خوابه ولی هرگز پرچم تراختور نمی خوابه. باید همین شعارو بنویسیم " یِل یاتار طوفان یاتار یاتماز گیلانم پرچمی" تا بسوزن.
[b:f205938c0a]یه خاطره بگم حال کنید.[/b:f205938c0a]یادمه یه بار مسابقات مدارس بود تو زنجان تیم فوتبال ما با تبریز مسابقه داشت. همه ترکا داشتند اونا رو به ترکی تشویق می کردند. ورزشکارای والیبالیست و بسکتبالیست ما هم که چند نفر بیشتر نبودیم اومدیم تیم فوتبالو تشویق کردیم ولی تعدادمون خیلی کم بود و صدامون نمی رسید، یه لحظه که اونا ساکت شدند من با بچه ها هماهنگ کردم بلند با لهجه ترکی گفتیم تراختور سوراخه.... از اون لحظه به بعد ترکها یه سره گفتن ملوان سوراخه. آی ما حال کردیم و خندیدیم. تیم فوتبالمونم حسابی حال کرد و بازی 2 هیچ باخته رو مساوی کرد