[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: هرندی دیگر در تمرینات حضور پیدا نخواهد کرد!

عابدینی: هرندی دیگر در تمرینات حضور پیدا نخواهد کرد!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط khorami201 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 6:24 pm

[color=black:627b07048b][size=13:627b07048b][b:627b07048b]جناب عابدینی ، اینجا رو بهش میگن رشت ! اینجا مردمش سرانه مصرف ماهیشون بالاست!فسفر هم به غایت میسوزونن. به خاطر همین از قدیم به تیزهوشی مشهور بودند. پس ما رو نپیچون عزیز.[/b:627b07048b]
برادر ، یه زمانی بود تیم رفت تو بحران و اختلاس و بی پولی و و و . همه عاشقای رشتی میدیدن یکی هست به نام عابدینی داره واسه تیم زحمت میکشه و به نحوی تیمو رو پا نگه داشته. خب همه گفتن به به و چه چه و ارتش و خان و امیر و سردار و و و .دروغ چرا منم گفتم. چرا ؟ چون اقدامات اون زمان شما رو به نفع تیم محبوبشون میدونستن. به نفع شهر عزیزشون رشت. زد و دست برقضا امید هرندی شد مربی تیم. یه مربی بومی . وای که چقدر حال کردیم.آخه همه جا بی انصافا بقیه تیمها رو نمیدیدن و میگفتن رشت تیماش بومی نیست.پیش خودمون گفتیم ای ول مربی بومی تیم بومی وای چه شود .دم عابدینی گرم . واسه خودش آبراری شده. اما زهی خیال باطل ! تو نگو پول نبوده! مربی کم توقع عین امید هرندی گیر نمیومده!
استاد عزیز هرکس هرچی میکاره ،درو میکنه. شما خداوکیلی چی کاشتید که انتظار محصول دارید؟ یه روز روابط عمومیتون که دقیقا منعکس کننده سخنان شماست گفت فحاشی تماشاگران باعث عدم نتیجه گیری ما شده ! یه روز مربی باعث بوده ! یه روز بازیکن .{پس سهم شما و اون استاد ارجمند قویدل چقدره؟ باز راجع به شما میشه حرف زد اما راجع به مالک باشگاه حرفی وجود نداره.استاندار غیر بومی از مازندران آدم به گیلان میاورد ، این عزیز دل تیم میبره بابل ( کشتی!) } اصلا شاید شما سهمی تو این نتایج ضعیف ندارید؟ اوه اوه یادم رفته بود ببخشید اردوی خارج کشور رو یادم رفت که برگزار کردید ، اون بازیکنایی که هرندی خواست و همشون رو جذب کردید فراموشم شده بود. اون چک های بازیکنا که قویدل داد و مشکلاتشون رو حل کرد . وای وای حق دارید با این کارها باید امید هرندی رو بعد از برد پرسپولیس اخراج میکردید. نتیجه یک بر صفر؟ با این همه امکانات ؟ضعیفه آقا ضعیف.
شما این قدر که در مورد قرمز مصاحبه کردید و از نتایجش ابراز تاسف کردید ، در طول فصل واسه داماش انجام دادید؟میترسم با حمایت شما از قرمزها آخر فصل اونا قهرمان و ما . . .
[b:627b07048b]مدیر عامل محترم ، خلاصه و یک کلام : من هم از زحمات گذشته شما تشکر کردم و حمایت هم کردم ولی بدانید شهر بزرگ ما سرباز میخواهد سرباز ، نه ژنرال و خان و امپراطور . . هرکس سرباز صفر برای شهرم شد و بود قدمش روی چشم من رشتی.فعلا دور و بر تیم سربازی جز امید هرندی نمیبینم[/b:627b07048b][/size:627b07048b].[/color:627b07048b]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 6:39 pm

ما فقط مربی بومی میخوایم حالا که هرندی برکنار شد باید یه مربی بومیه دیگه بیاد
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 6:46 pm

از واقعیت داریم دور میشیم
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: 8O 8O
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:00 pm

نه به این شوری شوری نه به این بی نمکی!
یادمه هر مصاحبهی (درست غلط) که از عابدینی میذاشتیم جمله کلیشهی ایران آسیا ... تاپیکو پر میکرد نه به الان که اگه همینطور ادامه پیدا کنه بعید نیست بزودی شعار عابدینی حیا کن سر داده بشه، ولی بنظر من توو این وضعیت عابدینی بره مشکلات ده برابر میشه و هیچ بعید نیست قویدل تیمو ببره طهران! راستش من بشدت از مدیریت عابدینی ناراضیم اگه به آرشیو کامنتهام هم برید میبینید ولی الان بدترین موقع انتقاد از عابدینیه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:01 pm

باخت دیروز بو دار بود بخدا /8/ /8/ /8/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:07 pm

من نظری ندارم راجع به بازی دیروز چون نه بازیو دیدم که بازیکنی رو به کم کاری متهم کنم نه میدونم تو اتوبوس چه اتفاقی افتاده نه چه مشکلات حاشیه ای تو باشگاه سرمربی تیم و عابدینی و باشگاه وجود داره

فقط یه سوال دارم از کاربرای سایت خودمون

الان که داشتم کامنت ها رو میخوندم اعصابمو بهم ریخت

چراچند وقتیه تا یه اتفاقی میفته به جای پشت هم بودن واسه حل مشکل میوفتید به جون هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:32 pm

واقعاً تیم رفت به حاشیه...همین جا وقتی اختلاف نظر وجود داره اینقدر شما برو تا آخرش.به ما گفتمان نیومده.هیچکس راه حل نمیگه....
به نظرم ما نباید به افرادی مثه عابدینی توهین کنیم و براش خط و نشون بکشیم که اینجا رشت و ما اینجوریم و اونجوریم و استادیوم هرندی هرندی میگیمو.هرچی باشه واسه تیم زحمت کشیده این بنده خدا.هدفش هم بهبود شرایط تیم هست مسلماً/هرچند که ممکنه اشتباه کنه.ولی موضع گیری ما یه طوریه که آینده رو در نظر نمی گیریم.می خواین ما هم بشیم پرسپولیس و از هرندی یه دایی دیگه بسازیم که اون پرسپولیس دو فصل نتونست خودش رو جمع کنه و این شده حال و روزش؟!
من با اخراج هرندی مخالفم به شدت ولی حالا هیئت مدیره تصمیم می گیره.نمیشه ادعا کرد که قویدل یا عابدینی که اینهمه سختی کشیده یا مثلاً آقای سراوانی کمتر از ما به تیم علاقه دارن که....اونا حسن نیت دارن ولی نظرشون مغایر با نظر ماست.اینا نظر من بود...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:33 pm

[quote:bdbb49282d="civilboy"]جریان این چیه:

مدیر عامل باشگاه داماش با بیان اینکه دلیل اخراج هرندی فنی نبوده، گفت: طی سی سالی که در فوتبال هستم ندیده بودم که پیش از آغاز بازی و در اتوبوس سرمربی با مشت به دهان سرپرست زده و دو طرف مقابل چشم بازیکنان علاوه بر درگیری فیزیکی به یکدیگر فحاشی کنند. امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم ضمن بیان مطبل فوق گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگرفحاشی کنند..
وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند. مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است. عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد. عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.[/quote:bdbb49282d]

اگه این راست باشه..پس اخراج هردو درسته....واقعا کار زشتی بود.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:38 pm

[quote:a5d00a0514="ARYANST122"]. . .
فقط یه سوال دارم از کاربرای سایت خودمون

الان که داشتم کامنت ها رو میخوندم اعصابمو بهم ریخت

چراچند وقتیه تا یه اتفاقی میفته به جای پشت هم بودن واسه حل مشکل میوفتید به جون هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:a5d00a0514]

[color=black:a5d00a0514][b:a5d00a0514]درود بر شما عزیز ، دقیقا اصل مطلب همینه که شما گفتید.حرف دل منه. هر کس هر نظری داره محترمه و باید بتونه در سایه اخلاق نظرشو بزاره.ما همون طور که دوست داریم بقیه با نظراتمون آشنا بشن و بهش احترام بزارن پس باید تاب و تحمل شنیدن نظرات باقی دوستان رو هم داشته باشیم. من فکر نمیکنم با بکار بردن الفاظ نازیبا و توهین به همدیگه بتونیم مخالفان نظراتمون رو با خودمون همسو کنیم. پس بهتره همه فقط نظرات خودشون رو بزارن و بدونن همه تو این سایت عاشق داماش و رشتن مگر اینکه خلافش ثابت بشه. نظر دادن بدون استفاده از توهین حق طبیعی همست پس به حقوق هم هرچند مخالف با نظر و ایده ماباشه ،احترام بزاریم. ارادتمند همه شما[/b:a5d00a0514][/color:a5d00a0514]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:39 pm

[quote:7aa08cd27c="chile1369"][quote:7aa08cd27c="civilboy"]جریان این چیه:

مدیر عامل باشگاه داماش با بیان اینکه دلیل اخراج هرندی فنی نبوده، گفت: طی سی سالی که در فوتبال هستم ندیده بودم که پیش از آغاز بازی و در اتوبوس سرمربی با مشت به دهان سرپرست زده و دو طرف مقابل چشم بازیکنان علاوه بر درگیری فیزیکی به یکدیگر فحاشی کنند. امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم ضمن بیان مطبل فوق گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگرفحاشی کنند..
وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند. مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است. عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد. عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.[/quote:7aa08cd27c]

اگه این راست باشه..پس اخراج هردو درسته....واقعا کار زشتی بود.[/quote:7aa08cd27c]هنوز هیچی مشخص نیست دوستان لطفا زود نظر ندید که بعدا پشیمون بشید
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط chile1369 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:41 pm

[quote:72da82fd96="ARYANST122"][quote:72da82fd96="chile1369"][quote:72da82fd96="civilboy"]جریان این چیه:

وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند. مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است. عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد. عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.[/quote:72da82fd96]

اگه این راست باشه..پس اخراج هردو درسته....واقعا کار زشتی بود.[/quote:72da82fd96]هنوز هیچی مشخص نیست دوستان لطفا زود نظر ندید که بعدا پشیمون بشید[/quote:72da82fd96]

منم گفتم اگه حقیقت داشته باشه.
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:42 pm

[quote:7cfe1c253e="chile1369"][quote:7cfe1c253e="ARYANST122"][quote:7cfe1c253e="chile1369"][quote:7cfe1c253e="civilboy"]جریان این چیه:

وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند. مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است. عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد. عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.[/quote:7cfe1c253e]

اگه این راست باشه..پس اخراج هردو درسته....واقعا کار زشتی بود.[/quote:7cfe1c253e]هنوز هیچی مشخص نیست دوستان لطفا زود نظر ندید که بعدا پشیمون بشید[/quote:7cfe1c253e]

منم گفتم اگه حقیقت داشته باشه.[/quote:7cfe1c253e]من خطاب به همه گفتم منظورم فقط شما نبود هنوز هیچی نشده یه سریها رفتن پشت عابدینی یه سریا رفتن پشت هرندی
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط majid13 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:43 pm

مطمعنم هر مربیی که بیاد اگه چندتا بازیکن تاب نیارن تیم سقوط میکنه، فقط امید هرندی میتونه با این بازیکنا توو لیگ بمونه. متاسفانه عابدینی خیلی جو گیره و فکر میکنه خدا هست! آقایه عابدینی ما که میدونیم شما بخاطر موندن سر حرف و غرورت برایه حرف مسخرهی که توو ۹۰ خطاب به رویانیان لنگی گفتی که هر مربی ۵تا بازی فلان امتیاز نیاره باید اخراج بشه داری هرندی رو اخراج میکنی! ولی متاسفانه یه حسی بهم میگه اگه الان عابدینی بره این قویدل تیمو میبره تهران! آخه چرا همه چی بهم ریخته! یعنی کی باید رنگ آرامشو ببینیم!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:54 pm

اگه مربی عوض کنه من شخصا اعتراض میکنم ! /15/ شاید صدام جایی نرسه ولی خودم خالی میشم ...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 7:59 pm

آقایان یادتون نرفته که زمانی که عابدینی با چنگ و دندون این تیم رو نگه داشت همین امید هرندی که الان دیگه خیلی دوستش دارم تو یک برنامه علیه داماش حرف زد فقط به این دلیل که عابدینی اون رو سرمربی نکرده بود. یک وقت این مسخره بازی بومی و غیر بومی رو راه نندازیم و مثل اعراب جاهلیت به کوره راه نریم! هرندی مردانگی کرد اومد ولی یک دلیلشم این بود که دنبال فرصت میگشت تا خودش رو مطرح کنه. یادمون باشه که این تیم رو فدای شخص نکنیم و خدای نکرده به کسایی که برای این تیم خیلی مایه گذاشتن توهین نکنیم و تهمت نزنیم. با تمام این موارد من مخالف اخراج هرندی هستم ولی اعتقاد دارم ابقاء هرندی باید بصورت یک درخواست به مدیر عامل ارائه بشه. از مدیران سایت میخوام یک مطلبی رو صفحه اصلی سایت قرار بدن و طی اون مطلب درخواست کنن 4 هفته دیگه به هرندی مهلت بدن و تمام بچه ها زیر اون مطلب مودبانه نظر بدن و این قضیه رو به گوش آقای سراوانی و عابدینی برسونیم و به این طریق درخواستمون رو مبنی بر مهلت چهار هفته ای به هرندی بیان کنیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان