[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVsمس کرمان /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

داماش گیلانVsمس کرمان /تایپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبارکوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 6:17 am

[size=18:0e6ad5c3fc][color=brown:0e6ad5c3fc]غيبت سه بازيکن مس کرمان برابر داماش[/color:0e6ad5c3fc][/size:0e6ad5c3fc]

[color=darkblue:0e6ad5c3fc]مس کرمان سه بازيکن خود را براي بازي با داماش گيلان در اختيار نخواهد داشت.
مس کرمان که در هفته ششم بازي هاي ليگ برتر ميزبان داماش گيلان خواهد بود نمي تواند از شجاع خليل زاده، احمد حسن زاده و مصطفي شجاعي به دليل مصدوميت استفاده کند.

به گزارش مهر ،خليل زاده که با مصدوميتي بلند مدت روبرو شده است و دو بازيکن ديگر مس نيز در طول هفته گذشته به صورت انفرادي تمرين کرده اند و به تجويز پزشکان تيم مس در اين بازي نيز استراحت خواهند کرد.

مس براي اين بازي محروم انضباطي ندارد و مي تواند از ساير نفرات خود در بازي با داماش استفاده کند.

تيم هاي مس کرمان و داماش گيلان روز جمعه سوم شهريور ماه و از ساعت شش و 30 دقيقه بعد از ظهر در ورزشگاه باهنر کرمان به مصاف يکديگر مي روند.[/color:0e6ad5c3fc]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه آگوست 23, 2012 6:45 am

در صورتی که نظیفکار دو کارته باشه باید خیلی مراقب خودش باشه تا دربی الگیلانو رو از دست نده .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 7:14 am

[quote:abb36e0e87="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من ...

من شماره نصیری رو نمی دونم نوی لیست بازیکنان که توی سایت هم هست نیست !![/quote:abb36e0e87]

گمون کنم نصیزی 22 باشه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:00 am

[quote:c75d726b5c="meraj130"][quote:c75d726b5c="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من ...

من شماره نصیری رو نمی دونم نوی لیست بازیکنان که توی سایت هم هست نیست !![/quote:c75d726b5c]

گمون کنم نصیزی 22 باشه[/quote:c75d726b5c]

اشتباه گفتم- 22 کیانی هست :idea:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:05 am

[quote:8422ca9221="meraj130"][quote:8422ca9221="meraj130"][quote:8422ca9221="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من ...

من شماره نصیری رو نمی دونم نوی لیست بازیکنان که توی سایت هم هست نیست !![/quote:8422ca9221]

گمون کنم نصیزی 22 باشه[/quote:8422ca9221]

اشتباه گفتم- 22 کیانی هست :idea:[/quote:8422ca9221]

کیانی 21 هست ... :idea: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:14 am

[quote:830d73dce2="pedram_1367"][quote:830d73dce2="meraj130"][quote:830d73dce2="meraj130"][quote:830d73dce2="pedram_1367"]ترکیب پیشنهادی من ...

من شماره نصیری رو نمی دونم نوی لیست بازیکنان که توی سایت هم هست نیست !![/quote:830d73dce2]

گمون کنم نصیزی 22 باشه[/quote:830d73dce2]

اشتباه گفتم- 22 کیانی هست :idea:[/quote:830d73dce2]

کیانی 21 هست ... :idea: :arrow:[/quote:830d73dce2]

پایین سایت نوشته 22 منم به اشتباه افتادم - پس قطعا نصیری 22 هست و تو تمرینا هم 22 میپوشه - دیروزم 22 پوشیده بود .
واسه اینکه اشتباه نشه لیست بازیکنارو هم درست کردم - کیانی رو 21 کردم و نصیری رو 22
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط arminaberar » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:26 am

نصیری بچه ی کجاست؟ گیلانیه؟
آقای هرندی چرا اصلا از سعید مرتضی . گلبرگ یا بقیه ی بازیکن های امید استفاده نمیکنه؟
بازیکن های تیم امید پارسال گل کاشتن.
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:29 am

[quote:56e93427e6="arminaberar"]نصیری بچه ی کجاست؟ گیلانیه؟
آقای هرندی چرا اصلا از سعید مرتضی . گلبرگ یا بقیه ی بازیکن های امید استفاده نمیکنه؟
بازیکن های تیم امید پارسال گل کاشتن.[/quote:56e93427e6]
به نظره منم باید کم کم به امیدها بازی بده.البته تاکید میکنم کم کم.
راستی آرمین جان مهرگان مصدوم شده و از لیست همون اول فصل خارج شد...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arminaberar » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:41 am

[quote:5876d97568="abarar1989"][quote:5876d97568="arminaberar"]نصیری بچه ی کجاست؟ گیلانیه؟
بازیکن های تیم امید پارسال گل کاشتن.[/quote:5876d97568]
راستی آرمین جان مهرگان مصدوم شده و از لیست همون اول فصل خارج شد...[/quote:5876d97568]
یعنی دیگه خوب نمیشه؟ کی خوب میشه؟
راستی نمیدونی نصیری کجاییه؟
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه آگوست 23, 2012 8:44 am

[quote="abarar1989"][quote="arminaberar"]نصیری بچه ی کجاست؟ گیلانیه؟
بازیکن های تیم امید پارسال گل کاشتن.[/quote]
راستی آرمین جان مهرگان مصدوم شده و از لیست همون اول فصل خارج شد...[/quote]

[b]همیشه تو ایران اعتماد به جوانان جواب داده ، مربیان ، چون مایلی کهن ، جلالی ، احمدزاده و . . . مزد اعتماد شان را با افزایش اعتبار فنی و معرفی پدیده به فوتبال ایران گرفتند .
من همیشه با خودم می گم در صورتی که کاپیتان خدای نکرده مصدوم و یا دوران فوتبالش به اتمام برسه ، چه باید کرد ؟ به نظر من بهترین راه ، استفاده از جوانان و امید ها هستش . در همین بازی ما با پس پس ، اعتماد ژوزه به سیف الهی جوان ، در جای خودش مثمر به ثمر بود . [/b]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه آگوست 23, 2012 10:16 am

[b:40324d31b1]آمادگی تغییر زمان بازی مس کرمان و داماش گیلان را داریم
کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت فوتبال کرمان با اشاره به همزمانی بازی تیم های مس کرمان و داماش گیلان با بازی پرطرفدار تیم های پرسپولیس و استقلال گفت: این آمادگی را داریم که بازی مس را بعد از بازی دربی در کرمان برگزار کنیم.

مراد حاج جعفری در گفتگو با مهر اظهار داشت: با توجه به اینکه بازی تیم های پرسپولیس و استقلال به ساعت شش بعدازظهر روز جمعه منتقل شده است ما به فدراسیون فوتبال نامه فرستادیم که می توانیم در کرمان از ساعت هشت شب بازی تیم های مس کرمان و داماش را برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: در این زمینه با شورای تامین استان کرمان نیز هماهنگی به عمل آمده است و آن ها نیز مشکلی در این زمینه نداشته اند.

حاج جعفری ادامه داد: با توجه به حساسیت دربی تهران و علاقه هواداران فوتبال به این بازی به نظرم بهتر است فدراسیون بازی های دیگر روز جمعه را دو ساعت بعد از این بازی برگزار کند.

رئیس هیئت فوتبال کرمان افزود: البته ما با هماهنگی هیئت فوتبال های سایر استان ها این کار را انجام دادیم و همه این ارگان ها خواستار به تعویق افتادن دو ساعته بازی ها بودند و حالا باید منتظر جواب فدراسیون باشیم.

حاج جعفری در پایان گفت: البته با توجه به تماس های تلفنی که شخصا با فدراسیون فوتبال برقرار کردم تمایلی مبنی بر تعویق افتادن بازی ها در فدراسیون ندیدم و بعید می دانم که بازی مس و داماش از ساعت هجده و 30 دقیقه روز جمعه تغییر کند.[/b:40324d31b1]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط sajjad_fx » پنج شنبه آگوست 23, 2012 10:20 am

آبرار نظیف کار دو اخطارست و میتونه بازی کنه،ولی باید خیلی مراقب باشه کارت نگیره تا تو الگیلانو محروم نشه
http://teamfantasy.varzesh3.com/cns/if/ ... r/?idd=582
در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم میکند:
آبی آسمانی که میبینم و میدانم که نیست،خدایی که نمیبینم و میدانم که هست...
نماد کاربر
sajjad_fx
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 19, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 11:02 am

[quote:9bebf5fd19="arminaberar"][quote:9bebf5fd19="abarar1989"][quote:9bebf5fd19="arminaberar"]نصیری بچه ی کجاست؟ گیلانیه؟
بازیکن های تیم امید پارسال گل کاشتن.[/quote:9bebf5fd19]
راستی آرمین جان مهرگان مصدوم شده و از لیست همون اول فصل خارج شد...[/quote:9bebf5fd19]
یعنی دیگه خوب نمیشه؟ کی خوب میشه؟
راستی نمیدونی نصیری کجاییه؟[/quote:9bebf5fd19]
مهرگان اول فصل مصدوم شد،و دیگه بعیده امسال(مثل پارسال) وارد لیست بشه.2،3 روز پیش تو عضدی دیدمش ولی باهاش حرف نزدم...
نصیری رو هم نمیدونم کجاییه آبرار...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hatam » پنج شنبه آگوست 23, 2012 1:53 pm

[b:10a326d539]
غيبت مدافع خارجي مس کرمان برابر داماش
[/b:10a326d539]

ظاهرا اين بازيکن به دليل عدم تمديد مجوز کار خود نمي تواند در اين بازي به زمين وارد شود که اين مسئله موجب ناراحتي کادر فني تيم مس هم شده است.

با توجه به اينکه شجاع خليل زاده نيز در خط دفاع مس به دليل مصدوميت غايب مي باشد بازي نکردن اين مدافع خارجي نيز مي تواند کادر فني مس را با دردسر روبرو کند.

به غير از باتس و خليل زاده دو بازيکن ديگر مس يعني احمد حسن زاده ومصطفي شجاعي هم نمي توانند مس را در بازي اين هفته برابر داماش همراهي کنند.
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه آگوست 23, 2012 2:24 pm

کرمان - خبرگزاری مهر: دیدار تیم های مس کرمان و داماش گیلان از سری مسابقات هفته ششم رقابت های لیگ برتر از شبکه استانی کرمان پخش مستقیم نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته برخی از اعضای گروه ورزش سیمای کرمان به دلیل نبود دستگاه اس ان جی در کرمان در زمان برگزاری این بازی تلویزیون قادر نخواهد بود که این بازی را مستقیم پخش کند از این رو هواداران مس از دیدن این بازی در خانه محروم هستند.

با توجه به همزمانی این بازی با دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال خیلی از هواداران مس درصدد بودند که در خانه بازی تیم مس را تماشا کنند که ظاهرا این امکان برای آن ها عملی نیست.

تماشای دیدار تیم های مس و داماش که روز جمعه ساعت شش و 30 دقیقه بعد از ظهر در ورزشگاه باهنر کرمان برگزار خواهد شد رایگان خواهد بود.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
با این کار میخوان تماشاگر داشته باشن-ولی مارو از بازی میندازن :(
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 2 مهمان