[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:00 am

[quote:060c13c15f="lvlamad_2010"][quote:060c13c15f="miladcivil"]مجددا" با دیدن تمرین امروز بازم اعصابم خرد شد .
فقط خدا کنه که این پافشاری هرندی جواب بده و اشتباهی که داره مرتکب میشه مسئله ساز نشه ، چون خدای ناکرده اونموقع مربی های بومی رشت باید تاوان سنگینی پرداخت کنن .....
چون با شرایط جدید عابدینی صبر چندانی نمیکنه !!!
یکی حرف مارو به گوش مربیمون برسونه (اِی خدااااااا) به دین به پیغمبر استفاده از چاووشی در پست پشت فوروارد و در آن واح استفاده از کیانی در پست هافبک چپ عملا" یعنی خودزنی و خودکشی .
فقط امیدوارم روز، روز این بازیکنا باشه و تیم ببره ، در غیر اینصورت حاشیه سنگینی در راااااه هست .[/quote:060c13c15f]

داداش من ، من نمی دونم چرا ماها سعی داریم همیشه تو تصمیمات مربی دخالت کنیم و به زور بگیم که حرف خودمون درست ، من خودم خیلی نقد دارم ار هرندی موقع تمرین دادنش اما تا حالا چیزی نگفتم نمی خوام تیم روو ببرم تو حاشیه ، چن روز پیش یکی از دوستان می گفت چرا مرتضی ابرهیمی روو تو بازی نمی زاره ، می گقت مختاری خیلی پر اشتباه؟ من واقعا تعجب کردم مختاری با تراوت زیبا ، و به زور می گفت که باید مرتضی بازی کنه.

الانم شما می گی که چاووشی نباید پیشت فروارد بازی کنه یا منظورت اینه که هافبک چپ واسته یه از دقیقه 60 به بعد وارد زمین بشه. شاید هم حرف شما درست باشه ها اما تا حالا که اتفاقی نیفتاده تیم نتیجه بدی نگرفته ما باید پشت تیم باشیم از تصمیمات مربی حمایت کنیم. اگه یه زمانی تیم دیگه اوزاش خراب شد اونم به صورت پیشنهاد دادن باشه به نظرم بهتره.[/quote:060c13c15f]

من اصلا نمیـخوام در مورد مهـره ها نظر بدم ولی دوستِ من اگـه بخوایم بگیم بمونیـم تـا اتفاقی بیوفته ممکـنه خیلی دیــر بشه . . .
ایـن موضوع رو هـم بایـد در نظـر بگیـریم که امسـال 4 تیـم سقوط میکنن ، بنابرایـن تیمـی موفقِ که از همیـن بازیهـای ابتدایـی امتیازات لازم رو جمـع کنـه . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:33 am

[quote:932a47b0f8="lvlamad_2010"][quote:932a47b0f8="miladcivil"]مجددا" با دیدن تمرین امروز بازم اعصابم خرد شد .
فقط خدا کنه که این پافشاری هرندی جواب بده و اشتباهی که داره مرتکب میشه مسئله ساز نشه ، چون خدای ناکرده اونموقع مربی های بومی رشت باید تاوان سنگینی پرداخت کنن .....
یکی حرف مارو به گوش مربیمون برسونه (اِی خدااااااا) به دین به پیغمبر استفاده از چاووشی در پست پشت فوروارد و در آن واح استفاده از کیانی در پست هافبک چپ عملا" یعنی خودزنی و خودکشی .
فقط امیدوارم روز، روز این بازیکنا باشه و تیم ببره ، در غیر اینصورت حاشیه سنگینی در راااااه هست .[/quote:932a47b0f8]

داداش من ، من نمی دونم چرا ماها سعی داریم همیشه تو تصمیمات مربی دخالت کنیم و به زور بگیم که حرف خودمون درست ، من خودم خیلی نقد دارم ار هرندی موقع تمرین دادنش اما تا حالا چیزی نگفتم نمی خوام تیم روو ببرم تو حاشیه ، چن روز پیش یکی از دوستان می گفت چرا مرتضی ابرهیمی روو تو بازی نمی زاره ، می گقت مختاری خیلی پر اشتباه؟ من واقعا تعجب کردم مختاری با تراوت زیبا ، و به زور می گفت که باید مرتضی بازی کنه.

الانم شما می گی که چاووشی نباید پیشت فروارد بازی کنه یا منظورت اینه که هافبک چپ واسته یه از دقیقه 60 به بعد وارد زمین بشه. شاید هم حرف شما درست باشه ها اما تا حالا که اتفاقی نیفتاده تیم نتیجه بدی نگرفته ما باید پشت تیم باشیم از تصمیمات مربی حمایت کنیم. اگه یه زمانی تیم دیگه اوزاش خراب شد اونم به صورت پیشنهاد دادن باشه به نظرم بهتره.[/quote:932a47b0f8]

دوست عزیزم lvlamad_2010 من چیزی رو که می بینیم میگم ، حرفم جنبه پیشنهاد داره ، حالا نمیدونم پطور میشه که
پیشنهاد من تیمو به حاشیه میبره ؟!؟ اگه چاووشی در مهمترین پست ما به زور بازی کنه و افتضاح گاف بده و تیم به زور
مساوی بگیره تیم به حاشیه نمیره اما با حرف من که 99% کارشناسا و هوادارا هم بهش اعتقاد دارن به حاشیه میره ؟
من نمیدونم اسم شما چیه ، اما عزیز جان شما خودت حساب کن و ببین مثل سال قبل اگه چاووشی فیکس باشه بهتر
کار میکنه یا اگه جانشین وارد میشه پرانگیزه تره ؟
متاسفانه چاووشی کند هست و در فوتبال فقط توانایی ضربه آخر زنی و تمام کنندگی داره ، قبول داری ؟ حالا در کنار این
بازیکن اگه یک کسی مثل کیانی به عنوان هافبک چپ بازی کنه تیم فلج میشه ، چون اون هم کند و بازیکن درجایی هست
و من نظرم اینه اگه قراه چاووشی پشت فوروارد باشه در پست هافبک چپ از جهانبخش یا افشه که بازیکنان سرعتی و خلاقی
هستن استفاده بشه و یا نه اگه قراره کیانی در چپ باشه ، برای پشت فوروارد مهدوی و یا مجددا" جاهنبخش بااااابد بازی
کنن . فوتبال همیشه نظم و هارمونی میخواد که متاسفانه تیم ما در این دو بازی کمتر داشت ، باز بازی با آلومینیوم بهتر بود که
گرمای هوا اجازه مانور نمیداد .......
دیگر دوست عزیزمون keyvan که با نظر lvlamad_2010 موافق هستید ، بازی با فولاد که یادتون هست ؟ چرا ما در نیمه اول دو
دو موقعیت خوب که با هنرنمایی فراهانی جمع شد به فولاد دایم و ده ها موقعیت شوت زنی و ارسال از جناحین و نفوذ شریفت و
افشین و اون برزیلیه (کچل بود) ؟؟ چون نهایت بازیسازی و توانایی حفظ توپ ما در بین هافبک های دفاعی ما بود و از بعد مهدوی و
حاجتی چنین توانایی وجود نداشت و هی فشار بر روی دفاع و هافبک های دفاعی ما زیاد می شد ........
دوست عزیزم lvlamad_2010 من بارها گفتم که هرندی داره اشتباه میکنه اما امیدوارم اشتباهش بگیره و روز روزه اون بازیکنا باشه
و ما ببریم ، چون در غیر اینصورت اون فاجعه ای که نباید پیش میاد ، همون چیزی که شما میگی هنوز چیزی نشده !!!!!!
منم مطمئن و امیدوارم که تیم ما نتیجه بگیره ولی خیلی دوست دارم این نیک بختی با هرندی بچه رشت باشه
در مورد مرتضی ابراهیمی هم نظرم اینه باید حداقل 10 ، 15 دقیقه بازی بکنه تا تو ریم مسابقه و شرایط بازی باشه و در صورت نیاز
بهش متزلزل نباشه ......
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:35 am

ببینید دوستان ما فقط میتونیم نظراتمون بگیم ولی بنظر من بهترین کسی که میتونه تصمیم بگیره چه بازیکنی کجا بازی کنه مربی هستش و شخص امید هرندی،برعکس دوستی که گفت من در تمرینات ناامید شدم باید بگم که تمرین دیروز خیلی خوب بود و همه با 100درصد انرژی تمرین کردن و هیچ کسی بی تفاوت نبود از بازیکنهای امید بگیر تا کسانی که فیکس بازی میکردن،فقط یک نکته هستش که دفاع ما نباید زیاد توپ زیر پاهاش نگهدار و سریع به خط هافبک بده یا اینکه بلند بزنه روی دفاع حریف

اگر به امید هرندی اطمینان کردیم پس بزاریم کارشو انجام بده
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:43 am

نظر دوستان محترم و اصلا باید انتقاد باشه و امید هرندی هم با این قضیه هیچ مشکلی نداره و اشتقبال هم میکنه و حتی شما میتونید بعد از تمرین به صورت مستقیم باهاش صحبت کنید.
ولی من نظرم اینه که نمیشه با این دو بازی که انجام دادیم عیار تیم رو محک بزنیم.چون بازی با فولاد اولین بازی ما بود و بازی دوم در گرمای 50 درجه بندرعباس شرایط خیلی سخت بود.
ولی در بازی با پیکان میتونیم 60 درصد داماشی که هرندی قول داده بود را ببنیم و باید داماش شکل تیمی خودش رو در این بازی نشون بده.من نظرم اینه که داماش از بازی با پرسپولیس باید به اون چیزی که هواداران انتظار دارند برسه.
با اومدن هادی سهرابی دست امید هرندی در خط هافبک بازتر هست و اما من برخلاف نظر بعضی از دوستان با بازی دادن مهدی کیانی خیلی موافقم.چون دورنمای ین بازیکن در ذهن من محمد مختاری حال حاضر هست،چون در این دو بازی نشون داد با تمام وجودش برای تیم بازی میکنه و تا اینجای فصل بهترین خرید غیربومی داماش بوده.
در ضمن این بازی شعار محبوب کل گیلان........داماش شهرباران رو میخواهیم بدیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:46 am

[quote:5ac23faa7e="raincityboy"]ببینید دوستان ما فقط میتونیم نظراتمون بگیم ولی بنظر من بهترین کسی که میتونه تصمیم بگیره چه بازیکنی کجا بازی کنه مربی هستش و شخص امید هرندی،برعکس دوستی که گفت من در تمرینات ناامید شدم باید بگم که تمرین دیروز خیلی خوب بود و همه با 100درصد انرژی تمرین کردن و هیچ کسی بی تفاوت نبود از بازیکنهای امید بگیر تا کسانی که فیکس بازی میکردن،فقط یک نکته هستش که دفاع ما نباید زیاد توپ زیر پاهاش نگهدار و سریع به خط هافبک بده یا اینکه بلند بزنه روی دفاع حریف

اگر به امید هرندی اطمینان کردیم پس بزاریم کارشو انجام بده[/quote:5ac23faa7e]

دوست عزیزم raincityboy شما تو تمرین دیروز تشریف داشتید ، درسته ؟ من حرفی از نا امیدی نزدم ، گفتم اعصابم خورد شد
چون اشتباهات تکراری و ساده ای داریم انجام می دیم . اگه من و شما و همه هوادارا به این موضوع اعتقاد داریم که باید به نظر
مربی احترام بذاریم ، این فقط واسه امسال هست که هرندی بچه رشتی مربی ما هست یا سال قبل هم که 3 تا مربی داشتیم
برقرار بود ؟
به قول شما ، منم الان دارم نظرمو میگم دیگه ، اما کو گوش شنوا !؟! من در پایان هر کامنتی که به انتقاد می پردازم اظهار امیدواری
میکنم که با وجود اشتباه ، تیم ببره و نتیجه بگیریم .
من حرفی از کم کاری . بی تفاوتی یارا نزدم ، اما جو تمرین دیروز دلخواه من نبود .
خدا کنه پیکان بترکونیم تا 3 امتیاز ضروری بگیریم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:53 am

[quote:f451e7caba="MAZIYAR"]نظر دوستان محترم و اصلا باید انتقاد باشه و امید هرندی هم با این قضیه هیچ مشکلی نداره و اشتقبال هم میکنه و حتی شما میتونید بعد از تمرین به صورت مستقیم باهاش صحبت کنید.
ولی من نظرم اینه که نمیشه با این دو بازی که انجام دادیم عیار تیم رو محک بزنیم.چون بازی با فولاد اولین بازی ما بود و بازی دوم در گرمای 50 درجه بندرعباس شرایط خیلی سخت بود.
ولی در بازی با پیکان میتونیم 60 درصد داماشی که هرندی قول داده بود را ببنیم و باید داماش شکل تیمی خودش رو در این بازی نشون بده.من نظرم اینه که داماش از بازی با پرسپولیس باید به اون چیزی که هواداران انتظار دارند برسه.
با اومدن هادی سهرابی دست امید هرندی در خط هافبک بازتر هست و اما من برخلاف نظر بعضی از دوستان با بازی دادن مهدی کیانی خیلی موافقم.چون دورنمای ین بازیکن در ذهن من محمد مختاری حال حاضر هست،چون در این دو بازی نشون داد با تمام وجودش برای تیم بازی میکنه و تا اینجای فصل بهترین خرید غیربومی داماش بوده.
در ضمن این بازی شعار محبوب کل گیلان........داماش شهرباران رو میخواهیم بدیم.[/quote:f451e7caba]

100% حق با مازیار هست و منم بارها گفتم که بازی اول و بازی در اون گرما نمیتونه ملاک باشه ، اما پافشاری به یه اشتباه نهایتا"
نتیجه دلخواه مارو پدید نمیاره . مازیار جان به نظرم اگه قراره کیانی باشه ، بجای چاووشی مهدوی باید پشت فوروارد باشه و با چیزی
که شما الان گفتی عالی شد ، سهرابی میتونه جای مهدوی در هافبک دفاعی بازی کنه .
تا ببینیم چی میشه ...... مازیار جان شعار رو هم پایه هستم ، خوبه ، ترکاااااااانیم :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:56 am

یه چیزی که توی تمرین ها واضح بوده وفکر کنم کسی منکرش نیست اینه که کسی توی تمرین لاس نمیزنه مثل زمان قاسمپور و تارتار و این یه حسن بزرگ برای تیم هست.
در مورد کیانی من فکر کنم که میتونه از این بهتر بشه و کم کم با هماهنگ تر شدن با مدافع پشت سرش بروشی وهافبک های کناریش بهتر بشه توی بازی های قبلی هم فکر کنم متوسط رو به بالا بوده .
در مورد چاوشی باید بگم متاسفانه افشین اون افشین چند سال پیش نیست و البته با توجه به استعداد وتعصبی که داره میتونه نیمه دوم مفید تر باشه
البته باید بگم که با این پیشنهادها وانتقادات ما تیم توی حاشیه نخواهد رفت چون ما نیومدیم اینجا که فقط بگیم به به و چه چه عجب تیم خوبی!!!ولی باید به هرندی فرصت داد ما تمریناتمون خیلی دیر شروع شد وشاید به خاطر مشکلات مالی همه بی انگیزه بودند از یکی دو هفته دیگه کاملا میشه بحث فنی رو باز کرد .ضمن اینکه بازی با فولاد داماش تماشاگر پسندت بازی کرد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 30, 2012 8:57 am

[quote:b983fd9813="lvlamad_2010"][quote:b983fd9813="miladcivil"]مجددا" با دیدن تمرین امروز بازم اعصابم خرد شد .
فقط امیدوارم روز، روز این بازیکنا باشه و تیم ببره ، در غیر اینصورت حاشیه سنگینی در راااااه هست .[/quote:b983fd9813]

الانم شما می گی که چاووشی نباید پیشت فروارد بازی کنه یا منظورت اینه که هافبک چپ واسته یه از دقیقه 60 به بعد وارد زمین بشه. شاید هم حرف شما درست باشه ها اما تا حالا که اتفاقی نیفتاده تیم نتیجه بدی نگرفته ما باید پشت تیم باشیم از تصمیمات مربی حمایت کنیم. اگه یه زمانی تیم دیگه اوزاش خراب شد اونم به صورت پیشنهاد دادن باشه به نظرم بهتره.[/quote:b983fd9813]

من فکر می کنم نظر دادن با دخالت کردن فرق می کنه و اصلا ما امکان دخالت کردن در حوزه فنی رو نداریم ... ولی نظرمون رو می تونیم بگیم ! من پارسال و در زمان قاسمپور همیشه می گفتم اشتباه زیاد مشکلی نیست ولی تکرار اشتباه شاید ضررهای جبران ناپذیری بهمون وارد کنه .... مخصوصا که الان و با این کادر فتی من خودم روز به روز به نتایجش حساس تر می شم چون دوست ندارم یک کادر فنی ای که اینهمه تو بوق و کرنا کردیم که ما افتخارمون به کادر فنی بومیمونه ؛ خدای ناکرده نتیجه نگیره و یا عوض بشه که با فروخته شدن باشگاه و صاحب جدید من از همون اولش در جمع دوستان معتقد بودم که این کادر در خطر برکناری قرار داره ! البته این هم از بدشانسی ما هست که تا ما اومدیم و کادر بومی گذاشتیم ، بی پولی اومد ، بدبختی اومد و از همه مهمتر این فصل 5 تا تیم خطر افتادن رو احساس می کنند ... پس باید از همین الان نگرانی هامون رو اعلام کنیم ...
توی همون جلسه هم اندیشی با کادر فنی من خودم خیلی سر این مسائل و مسائل نظیر این صحبت داشتم که متاسفانه کلا به من و میلاد 2 دقیقه وقت رسید !
اما در مورد چاووشی ؛ دیگه من نمی تونم بگم که بهترین ضربه آخر زن هست این رو خودش اثبات کرده و دیگه توش بحثی نیست ... اما بازیکنی نیست که بخواد دریبل کنه یا با پاس هاش بازی سازی کنه ! اما اگه اصرار بر بازی دادنش به صورت فیکس هست ، می تونیم هافبک چپ بذاریمش تا حداقل از پاس های هافبک های دیگه استفاده کنه و در نهایت به خط حمله اضافه بشه ... البته این به نظر من باز هم درست نیست چون الان سیستم ما طوری شده که فوروارد نوک همش پرس میکنه و درگیر میشه و خدایی از دقیقه 60-70 دیگه انرژیش تمام میشه و اگه ما چاووشی رو فیکس بازی بدیم دیگه جایگزینی برای نوکمون نداریم و مجبور به بازی دادن جهانبخش در اون پست هستیم ... همچنین چاووشی اگه نفوذ کنه به عنوان هافبک چپ ، باز هم انرژیش تمام میشه و ما باید یک تعویض هم اونجا داشته باشیم ....
این ها اصلا جو سازی و حاشیه و ... نیست :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط lvlamad_2010 » دوشنبه جولاي 30, 2012 9:10 am

حرف های دوست خوب مون روو قبول دارم خوب نظر من هم هیمنه که حاجتی او شادابی و بازی خلاق روو تو هافبک دفاعی نداره و اگه بخواد وارد زمین بشه 20 دقیقه آخر اونم واسه اینکه تازه نفس و تجربه نشون داده تو اوون تایم جواب می ده.

در مورد چاووشی من هر 2 نظر رو قبول دارم هم به عنوان یار تعویضی یا به عنوان فروارد نوک چون بازیکن فرصت طلبی هستش و توانایی حمل توپ زیاد روو نداره.

در مورد ابراهیمی اوو 10 15 رو قبول دارم اما اینکه تواناییی گرفتن جای مختاری روو داشته باشه رو قبول ندارم.

در مورد هاقبک دفاعی فعلا دستمون بستس 1 اینه آبشک مصدم 2 هادی سهرابی نمی تونه بازی کنه

همه ما این چیزا روو می دونیم اما بعضی از بچه ها هستن از چیزی خبر ندارن بعدد بعد با این صحبتا فکر می کنن چی شده

قطعا هرندی می دونه اگه نتیجه نگیره باید پاسخ گوو باشه و به خاطر همین موضوع هیچ وقت سلیقه ای کار نمی کنه حتما بر اساس افکارش جلو میره اگه هم اشتباه کنه باید پاسخ گوو باشه واسه همینه من می گم باید فرصت بدیم نه اینکه هنوز اتفاقی نیفتاده خودمون یه جوی ایجاد کنیم.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » دوشنبه جولاي 30, 2012 12:05 pm

[size=18:d1435adbb7]ويسي:مقابل تماشاگران داماش كار سختي در پيش خواهيم داشت.
[/size:d1435adbb7]

عبدالله ويسي در كنفرانس خبري پيش از بازي درباره شرايط تيمش پيش از رويارويي با داماش گيلان گفت: وضعيت تيم ما نسبت به دو هفته‌ اول بهتر شده است. البته هنوز كامل نيستيم و پنج بازيكن ما بيرون هستند. منتظريم كه آنها به ما اضافه شوند و در صورت اضافه شدن آنها از نظر فني بهتر خواهيم شد. اميدوارم كه مقابل داماش بازي خوبي ارائه دهيم. هر چند كه آنها در اين ديدار ميزبان هستند و ما نيز به دنبال سه امتياز بازي هستيم. ويسي درباره مصدومان تيمش گفت: ايمان مبعلي، سجاد فيض‌اللهي، رضا طاهري، علي سالارخاني، وحيد حيدريه و علي فرهنگ مصدوم هستند. البته احتمال دارد كه دو نفر از آنها بتوانند به تركيب اضافه شوند. بعضي از مربيان وقتي يك بازيكن خود را در اختيار ندارند، گله مي‌كنند ولي ما 9 بازيكن اصلي‌مان را در اختيار نداشتيم، اما هيچ چيزي نگفتيم. وي درباره علت مصدوميت‌هاي زياد بازيكنان پيكان در ابتداي فصل گفت: سه، چهار بازيكن ما از زماني كه به تيم اضافه شدند، مصدوم بودند كه هنوز بهبودي كامل را پيدا نكرده‌اند ولي يكي ديگر از دلايل افزايش مصدومان ما به دليل تمرينات پرفشار بدنسازي بود و ما يا بايد تمرينات بدنسازيمان را به دليل اين مصدوميت‌ها قطع مي‌كرديم يا اين كه بايد اين خسارت را مي‌داديم. اين كار كاملا آگاهانه بود، حتي عده‌اي از همكاران هم مي‌گفتند كه فشار تمرينات را كم كنيد ولي من به اين كار اعتقاد داشتم و به خاطر اصولي كه وجود داشت فشار تمرين را كم نكردم. مطمئنا زماني كه در نيم فصل دوم تيم‌هاي ديگر مصدوم مي‌دهند، ما بدون مصدوميت كار را ادامه مي‌دهيم و در سال گذشته هم در نيم فصل دوم در صبا مصدوم نداشتيم.[size=18:d1435adbb7] سرمربي پيكان درباره داماش حريف اين هفته تيمش هم گفت: با دو بازي كه از داماش ديدم، آنها تيم خوبي نشان دادند و فكر مي‌كنم نسبت به سال گذشته از انگيزه بيشتري برخوردار هستند. هرندي هم زحمت مي‌كشد و تلاش مي‌كند كه تيمش نماينده شايسته‌اي براي استان گيلان باشد. فردا هم به دليل اين كه آنها در يك بازي خانگي با ما مواجه مي‌شوند براي سه امتياز خواهند آمد، ولي ما تيم دست و پا بسته‌اي نيستيم، اما قطعا مقابل تماشاگران آنها كار سختي در پيش خواهيم داشت. تماشاگران گيلاني نيز مانند تبريزي‌ها هستند و ورزشگاه را پر مي‌كنند و بازي برابر آنها لذت بخش است. ما هم تلاش مي‌‌كنيم كه يك بازي جوانمردانه انجام دهيم تا آنها از اين ديدار لذت ببرند. او همچنين درباره مشكلات مالي داماش قبل از ديدار با پيكان نيز گفت: خدا را شكر كه مشكلات آنها حل شد و ما بخيل نيستيم كه بخواهيم بگوييم اي كاش پس از بازي برابر ما مشكلاتشان حل مي‌شد. اميدوارم كه مشكل تمام تيم‌هاي ليگ حل شود.[/size:d1435adbb7] سرمربي پيكان در پاسخ به اين سوال كه آيا تيمش پس از گذشت چند هفته از ليگ به هماهنگي لازم رسيده است يا خير؟ گفت: من از مربياني نيستم كه باخت‌هاي هفته‌‌هاي اول را با اين جمله كه «تيمم هنوز هماهنگ نيست» توجيه كنم. پنج هفته‌ فرصت براي كار و هماهنگ شدن داشتيم و دليل باخت اول و تساوي برابر تراكتورسازي كه اتفاقا نتيجه‌ عادلانه اين ديدار مساوي بود را گردن ناهماهنگي تيم نمي‌اندازم. چگونه است كه تيم پيروز مي‌تواند هماهنگي لازم را داشته باشد ولي تيم بازنده ناهماهنگ است! وي افزود: شروع خوب چندان اهميت ندارد و پايان خوب مهم است. تيم‌هاي قلعه‌نويي هميشه شروع خوبي ندارند ولي معمولا در پايان قهرمان مي‌شود. ما كارمان را بد آغاز كرديم و تاوانش را هم داديم. اما مطمئنا در پايان فصل جايگاهي را كسب مي‌‌كنيم كه همه را شوكه كند. ويسي در ادامه بيان كرد: در تيم صبا هم سختي زيادي كشيدم و زماني كه چهار گل از شاهين بوشهر دريافت كرديم، همه گفتند كه اين تيم در پايان فصل سقوط خواهد كرد. هميشه در كارنامه‌ام باخت‌هاي چهار گله دارم. در پيكان هم با اين سختي‌ها مواجه هستم، ولي مطمئن باشيد كه جايگاه خوبي در پايان كسب خواهيم كرد و تلاش مي‌‌كنيم كه سهميه آسيايي را كسب كنيم و پديده ليگ شويم اما اگر اين اتفاق هم نيفتد چندان مهم نيست. سرمربي پيكان درباره نامگذاري سال 2013 از سوي AFC به عنوان سال «فوتبال پايه» گفت: تا زماني كه ما به دنبال نتيجه‌گرايي باشيم، قطعا نمي‌توانيم به پايه‌ها فكر كنيم. امسال پنج بازيكن را از تيم اميد به بزرگسالان آورده‌ام و تمام آنها براي ما بازي مي‌كنند. اين گونه نيست كه تنها اسمشان سهميه بازيكن اميد رد شده باشد. اين شعار سال 2013 را واقعا قبول دارم و برايش ارزش قائل هستم، چرا كه خودم مربي جواني هستم كه اگر به من اهميت نمي‌دادند نمي‌توانستم پيشرفت كنم. وظيفه من است كه به بازيكنان گمنام ميدان دهم و انگيزه آنها را بالا دهم و اين ماموريت من است. وي ادامه داد: سال گذشته 40 بازيكن از ليگ يك به ليگ برتر اضافه شد كه نزديك 18 نفر از آنها را من وارد ليگ كردم اما امسال 105 نفر از ليگ يك به ليگ برتر آورده‌ شده‌اند. اين مساله نسبت به سال گذشته افزايش قابل توجهي داشته است و خوشحالم كه اين كار را كردم. در حال حاضر بيشتر تيم‌ها بازيكنان ليگ يكي جذب مي‌كنند و از آنها استفاده مي‌كنند و راضي هم هستند. درست است كه يك تيم بازيكن با تجربه نياز دارد، اما با وجود نيروي جوان در كنار آنها شادابي تيم را بالا مي‌بريم. براي كار روي تيم‌هاي پايه ارزش زيادي قائل هستم و خودم هم اين شعار را عملي مي‌كنم. ويسي در واكنش به اظهارات سرمربي پرتغالي تيم فوتبال تراكتورسازي مبني بر اين كه پيكان ضد فوتبال بازي مي‌كرد گفت: به او بايد بگويم كه هنوز مرا نشناخته است. من يكي از مربياني هستم كه تكل زدن و افتادن بازيكنان در تيم من ممنوع است. در بازي برابر تراكتورسازي يكي از بازيكنان من بيني‌اش شكسته بود، اما جرات نمي‌كرد كه بيرون بيايد تا اين كه داور به او گفت از زمين خارج شود. وقتي كه شما تحت فشار هستيد، دليل نمي‌شود عملكرد خودتان را با اين مسايل توجيه كنيد و نبايد فوتبال مملكت را بر هم بزنيد. همه مي‌دانند كه من به دنبال برد جوانمردانه هستم. سال گذشته در پنج بازي در دقيقه 90 گل خورديم. در حالي كه اگر مي‌خواستم جوانمردانه بازي نكنم، مي‌توانستم بازي را نگه دارم تا داور سوت پايان را بزند.
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه جولاي 30, 2012 12:22 pm

از نکات جالب این بازی قرار گرفتن مسعود میکاییلی مقابل تیمیه که تو اون تیم رشد کرده.میکاییلی تو اخرین بازی پیکان با تراکتور نود دقیقه بازی کرد واحتمالا این هفته هم مقابل ما بازی میکنه.مسعود میکاییلی 4-5سال بی حاشیه برای ما زحمت کشید هر چند امسال اشتباه کرد اون شرطو گذاشت ولی بازیکنیه که از زمان انتقال پگاه به داماش بیشترین بازی رو برای تیم داماش انجام داده بود(تا قبل از رفتنش).
من که خیلی دوست دارم مسعود میکاییلی تشویق بشه(هر چند بعضیا مخالفن) .
نظر شما چیه؟
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » دوشنبه جولاي 30, 2012 12:22 pm

ویس واقعا مربی فهیم و باشخصیتیه
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه جولاي 30, 2012 12:26 pm

افشين يعني تمام كننده ولي حيف قدرت دريبل نداره
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه جولاي 30, 2012 12:31 pm

[quote:b8f14ce821="888"]از نکات جالب این بازی قرار گرفتن مسعود میکاییلی مقابل تیمیه که تو اون تیم رشد کرده.میکاییلی تو اخرین بازی پیکان با تراکتور نود دقیقه بازی کرد واحتمالا این هفته هم مقابل ما بازی میکنه.مسعود میکاییلی 4-5سال بی حاشیه برای ما زحمت کشید هر چند امسال اشتباه کرد اون شرطو گذاشت ولی بازیکنیه که از زمان انتقال پگاه به داماش بیشترین بازی رو برای تیم داماش انجام داده بود(تا قبل از رفتنش).
نظر شما چیه؟[/quote:b8f14ce821]
شک نکن مسعود تشویق میشه...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » دوشنبه جولاي 30, 2012 12:36 pm

[quote:617439e454="888"]از نکات جالب این بازی قرار گرفتن مسعود میکاییلی مقابل تیمیه که تو اون تیم رشد کرده.میکاییلی تو اخرین بازی پیکان با تراکتور نود دقیقه بازی کرد واحتمالا این هفته هم مقابل ما بازی میکنه.مسعود میکاییلی 4-5سال بی حاشیه برای ما زحمت کشید هر چند امسال اشتباه کرد اون شرطو گذاشت ولی بازیکنیه که از زمان انتقال پگاه به داماش بیشترین بازی رو برای تیم داماش انجام داده بود(تا قبل از رفتنش).
نظر شما چیه؟[/quote:617439e454]

به نظرم باسد قدردان زحمات بازیکنان سابقمون باشیم و با تشویقشون فرهنگ بالای خودمون رو نشون بدیم.
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان