[quote:b983fd9813="lvlamad_2010"][quote:b983fd9813="miladcivil"]مجددا" با دیدن تمرین امروز بازم اعصابم خرد شد .
فقط خدا کنه که این پافشاری هرندی جواب بده و اشتباهی که داره مرتکب میشه مسئله ساز نشه ، چون خدای ناکرده اونموقع مربی های بومی رشت باید تاوان سنگینی پرداخت کنن .....
چون با شرایط جدید عابدینی صبر چندانی نمیکنه !!!
یکی حرف مارو به گوش مربیمون برسونه (اِی خدااااااا) به دین به پیغمبر استفاده از چاووشی در پست پشت فوروارد و در آن واح استفاده از کیانی در پست هافبک چپ عملا" یعنی خودزنی و خودکشی .
فقط امیدوارم روز، روز این بازیکنا باشه و تیم ببره ، در غیر اینصورت حاشیه سنگینی در راااااه هست .[/quote:b983fd9813]
داداش من ، من نمی دونم چرا ماها سعی داریم همیشه تو تصمیمات مربی دخالت کنیم و به زور بگیم که حرف خودمون درست ، من خودم خیلی نقد دارم ار هرندی موقع تمرین دادنش اما تا حالا چیزی نگفتم نمی خوام تیم روو ببرم تو حاشیه ، چن روز پیش یکی از دوستان می گفت چرا مرتضی ابرهیمی روو تو بازی نمی زاره ، می گقت مختاری خیلی پر اشتباه؟ من واقعا تعجب کردم مختاری با تراوت زیبا ، و به زور می گفت که باید مرتضی بازی کنه.
الانم شما می گی که چاووشی نباید پیشت فروارد بازی کنه یا منظورت اینه که هافبک چپ واسته یه از دقیقه 60 به بعد وارد زمین بشه. شاید هم حرف شما درست باشه ها اما تا حالا که اتفاقی نیفتاده تیم نتیجه بدی نگرفته ما باید پشت تیم باشیم از تصمیمات مربی حمایت کنیم. اگه یه زمانی تیم دیگه اوزاش خراب شد اونم به صورت پیشنهاد دادن باشه به نظرم بهتره.[/quote:b983fd9813]
من فکر می کنم نظر دادن با دخالت کردن فرق می کنه و اصلا ما امکان دخالت کردن در حوزه فنی رو نداریم ... ولی نظرمون رو می تونیم بگیم ! من پارسال و در زمان قاسمپور همیشه می گفتم اشتباه زیاد مشکلی نیست ولی تکرار اشتباه شاید ضررهای جبران ناپذیری بهمون وارد کنه .... مخصوصا که الان و با این کادر فتی من خودم روز به روز به نتایجش حساس تر می شم چون دوست ندارم یک کادر فنی ای که اینهمه تو بوق و کرنا کردیم که ما افتخارمون به کادر فنی بومیمونه ؛ خدای ناکرده نتیجه نگیره و یا عوض بشه که با فروخته شدن باشگاه و صاحب جدید من از همون اولش در جمع دوستان معتقد بودم که این کادر در خطر برکناری قرار داره ! البته این هم از بدشانسی ما هست که تا ما اومدیم و کادر بومی گذاشتیم ، بی پولی اومد ، بدبختی اومد و از همه مهمتر این فصل 5 تا تیم خطر افتادن رو احساس می کنند ... پس باید از همین الان نگرانی هامون رو اعلام کنیم ...
توی همون جلسه هم اندیشی با کادر فنی من خودم خیلی سر این مسائل و مسائل نظیر این صحبت داشتم که متاسفانه کلا به من و میلاد 2 دقیقه وقت رسید !
اما در مورد چاووشی ؛ دیگه من نمی تونم بگم که بهترین ضربه آخر زن هست این رو خودش اثبات کرده و دیگه توش بحثی نیست ... اما بازیکنی نیست که بخواد دریبل کنه یا با پاس هاش بازی سازی کنه ! اما اگه اصرار بر بازی دادنش به صورت فیکس هست ، می تونیم هافبک چپ بذاریمش تا حداقل از پاس های هافبک های دیگه استفاده کنه و در نهایت به خط حمله اضافه بشه ... البته این به نظر من باز هم درست نیست چون الان سیستم ما طوری شده که فوروارد نوک همش پرس میکنه و درگیر میشه و خدایی از دقیقه 60-70 دیگه انرژیش تمام میشه و اگه ما چاووشی رو فیکس بازی بدیم دیگه جایگزینی برای نوکمون نداریم و مجبور به بازی دادن جهانبخش در اون پست هستیم ... همچنین چاووشی اگه نفوذ کنه به عنوان هافبک چپ ، باز هم انرژیش تمام میشه و ما باید یک تعویض هم اونجا داشته باشیم ....
این ها اصلا جو سازی و حاشیه و ... نیست