[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » شنبه جولاي 14, 2012 4:08 pm

[quote:1b594499ad="eparsi"][quote:1b594499ad="MEHRDAD"]اولا در اینکه همه اشتباهاتی رو دارند و همه انسان هستیم هیچ شکی وجود نداره . نظر مخالف یا انتقاد هم اگر با حفظ جایگاه و احترام هم باشه هیچ اشکالی نداره و همینکه اجازه انتقاد وجود داره به معنی این هست که ما انتقادها رو می بینیم و توضیحاتمون رو هم اگر لازم باشه می دیم .

حالا اینکه قابل قبول باشه یا نباشه به همون شخص ربط داره اما اینجا قوانینی داره که توجه شما رو به قوانین سایت جلب می ده چون شما هنوز قادر نیستید این قوانین رو هم رعایت کنید ! شما هم فقط در مورد خودتون اجازه اظهار نظر دارید و مخاطبان دیگه خودشون می تونند کامنت بدن .
هیچ فرقی هم نمی کنه که اسامی رو اینجا اعلام کنیم یا از طریق بخش پیغام خصوصی چون اگر قرار بود انتقادی بشه همون موقع هم طرف انتقاد می کرد که من نبودم در حالی که اگر یه مقدار تامل باشه تو دل لیگ باز هم جلساتی هست .
البته یک نفر که اینجا اعلام کرد این مسئله رو قبول نداره و یکی دو نفر هم که انتقاد نداشتند بلکه فرافکنی می کردند خب این طبیعی هست و دوست ندارند و اونها به جلسات نمیان .

پ.ن : برای تمامی کاربران با هر طرز فکری به شرط رعایت احترام، احترام قائلم و فعلا 115 کاربر که فعالیت دارند رو تحت نظر داریم که از این بین تعدادی توی جلسات بعد حضور دارند.[/quote:1b594499ad]
بیشتر حرفا احساسی هست من یکی که میدونم حقم نبود در این جلسه حضور داشته باشم و ناراحت نیستم
من میگم کاش چند لیست درست میکردید و میگفتید در مرحله اول این دوستان قرار هست بیان و در مواقع بعدی دوستانی دیگر که در این لیست قرار دارن با توجه به فعالیت و ساقبه حضورشون به نوبه خودم شاید این دلخوریها بو وجود نمیومد ولی امیدوارم دوستان این بحث به حاشیه نبرند و فقط راه حل و انتقاد خودشون بگند چون بحث حاشیه ای زیاد شد و از بحث اصلی خارج شدیم واقعا تاسف میخورم از هدف اصلی دور شدیم[/quote:1b594499ad]

کی گفته حق شما نیست حق فلان شخص نیست که در این جور جلسات حضور داشته باشه؟! حق تمام کسانی هست که هوادار داماش و وارش اسپرتی هستند و قرار هم هست به تدریج همه افرادی که انتقاد و پیشنهاد و کامنت رو با رعایت اصول می دن در صورت امکان باشند و بعد از اون هر کسی رو که بشناسیم . البته گفتم تو این مطلب هم یکی دو نفر فرافکنی رو با انتقاد اشتباه گرفتند وگرنه انتقاد پذیریم . تو همین متن هم مازیار آورده که همه قرار هست تو این جلسات حضور داشته باشند اما به دلیل محدودیت ها گروه گروه و در طول لیگ .
من همین الان لیست کاربران فعال رو بذارم شما ببین می تونی 20 نفر انتخاب کنی؟ اصلا تعجب می کنم که کسی سر انتخاب نفرات جلسه اول توجه داشته باشه و دیگر چیزها و فواید این جلسه رو فراموش کنه! فراموش کنه که چه حرکت خوبی می تونه باشه... البته نه تو این مورد بلکه تو خیلی از موارد فراموشکاری عادت ما آدم هاست .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه جولاي 14, 2012 4:09 pm

[quote:6138b6f0ea="mohammadss22"]به نمایندگی همه هوادارا مخصوصا بحث اسپانسرو پیگیری کنید[/quote:6138b6f0ea]
حالا جدا از این بحثا که من میگم ربطی به امید خان نداره باید درباره اینکه قراره در بازیها چه سیستمی در نظر بگیرند آیا قراره باز با یک مهاجم در خونه باز بکنیم یا نه دوستان بگند که برای ما هضم باخت وقتی که تیم هجومی بازی کنه راحت تره تا تیم محتاط بازی کنه
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » شنبه جولاي 14, 2012 4:33 pm

قبل از هر چیز از مدیرای سایت بابت دعوت خودم به جلسه تشکر میکنم.اما به دلیل مشکلات شخصی وازدحام کارها در هفته قبل از ماه مبارک رمضان وعدم اطلاع از زمان دقیق روز جلسه(امکان تداخل در کارها) با وجود تمایل بسیار برای حضور در جلسه از شرکت در جلسه انصراف می دم. و دست دوستان ومدیران سایت را برای انتخاب فردجایگزین باز میگذارم تا فرصت کافی را برای انتخاب فرد دیگر باز میگذارم.
اما چندتا نکته در مورد انتخاب کاربرا وانتقاد بچه ها بگم ونظرات دیگر . 1.من خودم بیرون از این سایت مطلقا" با هیچکدام از بچه های سایت ارتباط ندارم بنابراین انتخاب کاربران خارج از رفاقتها بوده.(حداقل در مورد خودم) 2.در مورد برگزاری جلسه واینکه بعضی از دوستان از این جلسه برای در اختیار گرفتن سکوها توسط هرندی یاد می کنند شاید در نگاه اول میشه همچین برداشتی کرد اما خوب اگه هدف این بودمیتونست این جلسه را مخفیانه برگزارکنه وکار سختی نبود والبته چه اشکالی داره که سکوها دراختیار ما وبرای تیم ما باشه مگه تماشاگر یار دوازدهم تیم نیست. خیلی از کسانی که به استادیوم میاندنوجوان کم سن وسال هستند وشاید مصلحت تیم وحتی شرایط جدول ندونند برای مثال سربازی با شاهین بوشهر تو رشت شرایط بازی به گونه ای پیش رفت که تیم ما به مساوی هم در دقایق پایانی راضی شدوالبته باتوجه به اینکه 4امتیاز از شاهین جلو وبودیم وشاهین جزء تیمهای در معرض سقوط بود ودر فوتبال ایران تفاوتی بیت تیم 5 وپانزدهم جدول از نظر کسب درآمد(برعکس لیگ انگلیس که 1رتبه بالا وپایین رفتن باچند میلیون دلار بالا وپایین شدن سود و درامدمالی همراه است) مساوی هم برای ما خوب بود.یه بچه 13ویا14ساله در دقایق پایانی حرفش این بود که نتونستیم گل بزنیم حداقل یکی بخور خیالمون را راحت کن وچندنفر را باخودش همرا کرده بود و یا شما تو استادیوم کسانی را میبینید سر بازی شرطبندی میکنند( توتو ویا لاین )وتعدادشون هم کم نیست و وقتی نتیجه بازی باب میل اینها نیست بد بهم میریزند وسعی به هم ریختن جو استادیوم دارند برای کسب نتیجه دلخواهشون دارند . خوب چرا نباید شرایطی فراهم کنیم که حداقل افراد کمتری تحت تاثیر جو ایجاد شده این افراد که معمولا" نوع دوم خیلی انرزی زیادی ناشی از عصبانیت دارند قرار بگیرند. هر چند بعید میدونم که هدف در اختیار گرفتن سکو باشه و یا حتی بشه با این جلسات این سکوها را در اختیار گرفت (این کاری است که هر 2000عضو سایت باید انجام بدهند.
3. دوستانی که در جلسه حضور پیدا می کنندنماینده تمام کاربرای سایت هستند وموظفند تو این جلسه سوالات منطقی ومناسب بچه ها را بپرسند سوال من هم اینه:ایا برای قویتر کردن کادر فنی تیم فکری کرده اید نظر من اینه که نیمکت تیم باید قویتر بشه و وباید چندنفر دیگه هم به تیم اضافه بشند(حتی تیمهای دیگر هم حداقل از نظر کمی از ما بیشتر روی نیمکت هستند) تا بار فنی تیم بالاتر بره.همیشه چندتا فکر بهتر از یه فکر عمل میکنه .مخصوصا" در شرایط سخت وبحرانی
4. در مورد نحوه اعلام دعوت شده هابود که البته هرجور دیگه اگه میشد میتونست مورد انتقاد قرار بگیره .اگه پنهانی میشد شایبه خط گیری وساخت وپاخت با مربی برای در دست گرفتن سکوها قویتر میشد والبته محرم ندانستن کاربرای سایت

من جزء کسانی بودم که به انتخاب هرندی انتفاد داشتم(تندترین) اما از وقتی انتخابش قطعی شدنظرم اینه که باید کاملا" حمایت بشه واین نظرم در مورد مربیان قبلی هم بود.چون مربی ما است.در مورد هرندی هم باید اینو بگم که ممکنه تیم نتیجه نگیره چون فوتباله وهرچیزی امکان داره اما مطمینم که شهرش خیانت نمیکنه چون شهرشه وباید تو این شهر زندگی کنه(برعکس مربیان غیر بومی) .همانطور که جهانپور خیانت نکرد با اینکه بدترین نتایجو تو اخرین دوره مربیگریش گرفت اما الان اکثربازیکنانی که تو تیم ما بازی میکنند کسانی هستند که توسط اشون معرفی شدند.
(از هرندی هم بابت اینکه باتمام نداریها پای کار وایساد و تیمو تمرین داد وبچه بازی در نیاورد و وسط کار نرفت هم تشکر میکنم.) دوستان حاضر در جلسه لطف کنند این تشکر راهم از طرف یکی از کابرای سایت از ایشون داشته باشند.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه جولاي 14, 2012 5:43 pm

اول از دوستانی که اسم من رو بردند کمال تشکر رو دارم و دوم از آقای هرندی و مدیران سایت هم تشکر میکنم چون فکر میکنم این جلسات اگر بازده مفیدی داشته باشه به نفع تیم و شهر و استانمون خواهد بود .
اصلا مهم نیست که من دعوت بشوم یا نشوم مهم اینه که20 نفر از برادران من در اونجا حاضر هستند جای بسی مباهات داره و قطعا انتقاداتی صورت خواهد گرفت و پیشنهاداتی خواهد شد،ضمن اینکه تاکید مدیران بر این هست که جلسات بعدی در کار خواهد بود .(امیدوارم دوستان دقت کنند)
فقط امیدوارم دوستان اگر اونجا انتقاد میکنند راه کارش رو هم ارائه بدهند توی این نظرات در 5 صفحه این تایپیک فقط یک الی دو نظر بود که به نظر من میتونه با آقای هرندی در موردش صحبت کرد و بقیه یا انتقاد کردند که چرا خودشون نیستند و یا تایید کردند !!!
این خوب نیست!
فقط یکی از دوستان در مورد سبک بازی صحبت کرد که مفید بود:" ما دوست داریم که تیم توی رشت هجومی بازی کنه" ،غیر از اینه دوستان که همه همین رو میخواهیم؟ پس بهتره این به گوش هرندی برسه.
غیر از اینه که ما دوست داریم مربیمون وقتی مصاحبه میکنه کسی نتونه ازش" آتو" بگیره امیدوارم این مورد به آقای هرندی (هر چند خودشون استاد هستند و فن بیان خوبی دارند ) گوشزد بشه
باز هم آرزو میکنم دوستانی که تشریف میبرند به این جلسه وجلسات بعدی انشالله صدای همه هواداران از حنجره اونها بیرون بیاد.
نکته:
"مهم شخص نیست مهم شهر هست."
/13/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sedaghat-121 » شنبه جولاي 14, 2012 6:26 pm

سلام خدمت همه بچه رشتیهای با غیرت و متعصب
لیست رو که دیدم به اسم خودم رسیدم من محمدحسین صداقت برادر حمزه صداقت و رفیق فاو ارسلان خوشنود هستم و از همین الان نماینده داداشم و رفیقم هم هستم و بزرگترین دغدغه فکری امروزم این بوده که پیام رسان همه شما دوستان دیده و نادیده خودم باشم.
اگه بعضی هاتون تا حالا از من کم شنیدید برای اینکه خدای نکرده اشتباهی فکر کنید که من از نور چشمی ها بودم که دعوت شدم بعد از بوسیدن دست مبارک تک تک شما عزیزانم عرض می کنم که بنده چنان به داماش و گیلان متعصبم که شرکت در حال تاسیسم که اسمش میهن مهر مجذوب هست در حال انجام کاری هستم که انشاالله تا یکی دو روز آینده خبر و عکسش رو مشاهده می کنید.
نماد کاربر
sedaghat-121
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 05, 2012 12:00 am

پستتوسط sedaghat-121 » شنبه جولاي 14, 2012 6:35 pm

عزیزانی که دعوت نشدند ازشون خواهش میکنم اگه نظر خاصی دارند به من ایمیل بدن و قول میدم اگه وقت بمن اجازه داد نظرشون رو توی جلسه بنام خودشون انتقال بدم.
Email:mehrevaresh121@yahoo.com
نماد کاربر
sedaghat-121
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 05, 2012 12:00 am

پستتوسط monfared » شنبه جولاي 14, 2012 6:45 pm

سلام

با تشکر از دوستان، گر چه این انتخاب و بودن در جمع عزیزان، مایه ی مباهات من است، اما حقیقت جز این نیست که بسیاری از همسنگران متعصب برای این نخستین حضور، شایسته تر از من بوده اند...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط monfared در يکشنبه جولاي 15, 2012 9:32 am .
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه جولاي 14, 2012 6:56 pm

بچه ها اشكالي نداره چرا ناراحت ميشين آخه همه رشتي هستيم هوادار.بچه هاي ديگه به جاي ما ميرن به نمايندگي ما.پس نبايد ناراحت بشيم .چون همين حسادت ها باعث ميشه رشت هيچوقت پيشرفت نكنه.
ايران فقط داماش گيلان /3/
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه جولاي 14, 2012 7:01 pm

دوستان عزیز به نظر من یکی از بزرگترین عیوب تیم ما کمبود انگیزه مخصوصا در بازیهای عادی هست. به نظر من بازیکنان ما نیاز دارن قبل از هر بازی تهییج بشن و از نظر روانی روی اونها کار بشه. بهترین راه کار هم استخدام مشاور روانی هست. بعضی ها فکر میکنن مشاور روانی یعنی دلقک! منظور من این هست که یه روانکاو خبره در کنار تیم باشه و قبل از تمرینات و مسابقات برای بازیکنها جلسه بذاره مخصوصا روی بازیکنهای کلیدی و جوانمون بیشتر کار کنه من فکر میکنم اگر یک روانکاو خوب ومتخصص کنار تیم باشه خیلی میتونه به تیم ما کمک کنه. از دوستانی که میرن به جلسه خواهش میکنم این مطلب رو موکدا به سرمربی انعکاس بدن. ممنون.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه جولاي 14, 2012 7:37 pm

[quote:e859d123df="Inja-Rasht"]دوستان عزیز به نظر من یکی از بزرگترین عیوب تیم ما کمبود انگیزه مخصوصا در بازیهای عادی هست. به نظر من بازیکنان ما نیاز دارن قبل از هر بازی تهییج بشن و از نظر روانی روی اونها کار بشه. بهترین راه کار هم استخدام مشاور روانی هست. بعضی ها فکر میکنن مشاور روانی یعنی دلقک! منظور من این هست که یه روانکاو خبره در کنار تیم باشه و قبل از تمرینات و مسابقات برای بازیکنها جلسه بذاره مخصوصا روی بازیکنهای کلیدی و جوانمون بیشتر کار کنه من فکر میکنم اگر یک روانکاو خوب ومتخصص کنار تیم باشه خیلی میتونه به تیم ما کمک کنه. از دوستانی که میرن به جلسه خواهش میکنم این مطلب رو موکدا به سرمربی انعکاس بدن. ممنون.[/quote:e859d123df]

کاملاً با این پیشنهاد موافقم. الان اکثر تیم های حرفه ای و موفق دنیا از وجود یک مشاور و روانکاو قوی برای آماده سازی پیش ار مسابقات استفاده می کنند. فکر کنم از میان متخصصین این زمینه، افراد زیادی از رشت حاضر باشند به خاطر موفقیت شهر خودشون با مبلغ ناچیزی این خدمت را برای تیم استانشون انجام بدهند.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » شنبه جولاي 14, 2012 8:06 pm

اگه قراره تیم باشیم باید در همه مسائل تیم باشیم ، پس حضور نداشتنمون ناراحتی نداره . . .
این دوستانی هم که انتخاب شدن نماینده همه بچه ها هستن
به نظرم اگه پیشنهادی داریم در اختیار همین دوستان بزاریم تا در جلسه مطرح کنند
نباید از انتخاب نشدن ناراحت باشیم چون ما تیمی هستیم که پشت داماش میمونیم
امیدوارم این جلسه موثر باشه چون هدف همه ما موفقیت تیمه . . . /11/
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه جولاي 14, 2012 8:19 pm

[quote:700fa73a72="mehran2010"][quote:700fa73a72="Inja-Rasht"]دوستان عزیز به نظر من یکی از بزرگترین عیوب تیم ما کمبود انگیزه مخصوصا در بازیهای عادی هست. به نظر من بازیکنان ما نیاز دارن قبل از هر بازی تهییج بشن و از نظر روانی روی اونها کار بشه. بهترین راه کار هم استخدام مشاور روانی هست. بعضی ها فکر میکنن مشاور روانی یعنی دلقک! منظور من این هست که یه روانکاو خبره در کنار تیم باشه و قبل از تمرینات و مسابقات برای بازیکنها جلسه بذاره مخصوصا روی بازیکنهای کلیدی و جوانمون بیشتر کار کنه من فکر میکنم اگر یک روانکاو خوب ومتخصص کنار تیم باشه خیلی میتونه به تیم ما کمک کنه. از دوستانی که میرن به جلسه خواهش میکنم این مطلب رو موکدا به سرمربی انعکاس بدن. ممنون.[/quote:700fa73a72]

کاملاً با این پیشنهاد موافقم. الان اکثر تیم های حرفه ای و موفق دنیا از وجود یک مشاور و روانکاو قوی برای آماده سازی پیش ار مسابقات استفاده می کنند. فکر کنم از میان متخصصین این زمینه، افراد زیادی از رشت حاضر باشند به خاطر موفقیت شهر خودشون با مبلغ ناچیزی این خدمت را برای تیم استانشون انجام بدهند.[/quote:700fa73a72]
میشه گفت من چندین قرن هست که دارم اینو میگم اما ....
انشالله باز تاکید میشه کرد که با بکار گیری یه روانشناس میشه این عیب رو پوشید وقتی تیم از جوان ها تشکیل میشه واجب تر از هر چیزی یه روان شناس هست
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه جولاي 14, 2012 8:56 pm

بچه های نیمکت ذخیره هرجور میتونید تو این تایپیک به 20 نفر اصلی پیشنهاد بدید. همیشه نیمکت پشتوانه تیم اصلی هست به قول golsar پس بیاین تو همین تایپیک نشون بدیم تیم وارش اسپرت چه قدرت و اتحادی داره /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه جولاي 14, 2012 9:17 pm

آقا لطفا در مورد نتیجه نظرسنجی در مورد چه موقع به بازی اومدن افشین چاوشی به هرندی بگید. /13/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه جولاي 14, 2012 9:52 pm

[quote:c1c6119e04="MEHRDAD"]اولا در اینکه همه اشتباهاتی رو دارند و همه انسان هستیم هیچ شکی وجود نداره . نظر مخالف یا انتقاد هم اگر با حفظ جایگاه و احترام هم باشه هیچ اشکالی نداره و همینکه اجازه انتقاد وجود داره به معنی این هست که ما انتقادها رو می بینیم و توضیحاتمون رو هم اگر لازم باشه می دیم .

حالا اینکه قابل قبول باشه یا نباشه به همون شخص ربط داره اما اینجا قوانینی داره که توجه شما رو به قوانین سایت جلب می ده چون شما هنوز قادر نیستید این قوانین رو هم رعایت کنید ! شما هم فقط در مورد خودتون اجازه اظهار نظر دارید و مخاطبان دیگه خودشون می تونند کامنت بدن .
هیچ فرقی هم نمی کنه که اسامی رو اینجا اعلام کنیم یا از طریق بخش پیغام خصوصی چون اگر قرار بود انتقادی بشه همون موقع هم طرف انتقاد می کرد که من نبودم در حالی که اگر یه مقدار تامل باشه تو دل لیگ باز هم جلساتی هست .
البته یک نفر که اینجا اعلام کرد این مسئله رو قبول نداره و یکی دو نفر هم که انتقاد نداشتند بلکه فرافکنی می کردند خب این طبیعی هست و دوست ندارند و اونها به جلسات نمیان .

پ.ن : برای تمامی کاربران با هر طرز فکری به شرط رعایت احترام، احترام قائلم و فعلا 115 کاربر که فعالیت دارند رو تحت نظر داریم که از این بین تعدادی توی جلسات بعد حضور دارند.[/quote:c1c6119e04]
باشه آقا من اصلا ناهنجار , خوبه؟؟؟ ,,,,, مگه چی توی سایت گفتم که میگی قوانینو رعایت نکردم؟؟؟ ,,, فحاشی کردم به کسی؟؟؟؟؟؟؟,,,,, از خود مازیار بپرس ببین من اگه یه زمانی هم اشتباه کنم و پی ببرم به اشتباهم واکنشم چیه!! چون قطعا مازیار در جریان هستو میتونه در این رابطه راهنماییت کنه,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, اگه منظورت قوانین نانوشتس که خب یه قانون جدید اضافه کنین بنویسید که هرکس که نظر مخالف نظرات مدیریت سایتو داشته باشه و بیانش کنه از قوانین سایت پیروی نکرده و متخلف شناخته میشه!!!! ,,,,, یکی وقتی یه انتقادی می کنه و نظرشو میده که طرف مقابل نباید ترش کنه !! من فقط یه پیشنهاد دوستانه دادمو شما اینقدر حساسیت نشون دادین ,,,, باور کن خیلی از بچه ها از این نوع دعوت کردن دلخور شدن (حتی اونایی که اگه دعوتم میشدن نمیومدن) ولی خیلیا اینجا نیومدن دلخوریشونو ابراز کنن, مطمئن باش,,, ,,, حالا شما بگو N تا جلسه دیگه هم هستو همه قراره دعوت شن ,,,, اونوقت بازم همینه اوضاع, اون موقع هم اونایی که الان دعوت شدن میگن چرا مارو قبل لیگ که هیچ خبری نبود دعوت کردین حالا که ماجرا داغ شده بقیه رو گفتین بیان!!!!! هر چیزی یه راهی داره ,,,, من دارم میگم باید یکم سیاستم به خرج بدین,,,, حتی گفتم بعد فراخوان دقیقا همونایی که خودتون ازشون خوشتون میادو بگین بیان,,, فقط یه کاری کنین که کسی بهش بی احترامی نشه (ولو ناخواسیته) ,,,,,,,,,,,,,,,,, اگه می خواهید پیشرفت کنین, اگه می خواهید هر روز تعداد مخاطباتون زیاد شه باید حرفاشونو بشنوینو حتی اگه چرتو پرتم گفتن حداقل در ظاهرم شده کاری نکنین که آدم حس کنه یه باند توی سایت درست شده که فقط یه عده میتونن نظرات همسو با هم بدن!!! ,,,,,, به هر حال دیگه زیاد مجال ادامه این بحث نیست ,, فقط بدونین که این سایت یا هر سایت دیگه ای اگه قراره معروف بشه و کارایی داشته باشه فقط این کاربرا و مخاطبا هستن که میتونن یه سایتو به اهدافش برسوننو بهش رسمیت بدن........................................................
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان