توسط navidmadan » شنبه جولاي 14, 2012 9:52 pm
[quote:c1c6119e04="MEHRDAD"]اولا در اینکه همه اشتباهاتی رو دارند و همه انسان هستیم هیچ شکی وجود نداره . نظر مخالف یا انتقاد هم اگر با حفظ جایگاه و احترام هم باشه هیچ اشکالی نداره و همینکه اجازه انتقاد وجود داره به معنی این هست که ما انتقادها رو می بینیم و توضیحاتمون رو هم اگر لازم باشه می دیم .
حالا اینکه قابل قبول باشه یا نباشه به همون شخص ربط داره اما اینجا قوانینی داره که توجه شما رو به قوانین سایت جلب می ده چون شما هنوز قادر نیستید این قوانین رو هم رعایت کنید ! شما هم فقط در مورد خودتون اجازه اظهار نظر دارید و مخاطبان دیگه خودشون می تونند کامنت بدن .
هیچ فرقی هم نمی کنه که اسامی رو اینجا اعلام کنیم یا از طریق بخش پیغام خصوصی چون اگر قرار بود انتقادی بشه همون موقع هم طرف انتقاد می کرد که من نبودم در حالی که اگر یه مقدار تامل باشه تو دل لیگ باز هم جلساتی هست .
البته یک نفر که اینجا اعلام کرد این مسئله رو قبول نداره و یکی دو نفر هم که انتقاد نداشتند بلکه فرافکنی می کردند خب این طبیعی هست و دوست ندارند و اونها به جلسات نمیان .
پ.ن : برای تمامی کاربران با هر طرز فکری به شرط رعایت احترام، احترام قائلم و فعلا 115 کاربر که فعالیت دارند رو تحت نظر داریم که از این بین تعدادی توی جلسات بعد حضور دارند.[/quote:c1c6119e04]
باشه آقا من اصلا ناهنجار , خوبه؟؟؟ ,,,,, مگه چی توی سایت گفتم که میگی قوانینو رعایت نکردم؟؟؟ ,,, فحاشی کردم به کسی؟؟؟؟؟؟؟,,,,, از خود مازیار بپرس ببین من اگه یه زمانی هم اشتباه کنم و پی ببرم به اشتباهم واکنشم چیه!! چون قطعا مازیار در جریان هستو میتونه در این رابطه راهنماییت کنه,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, اگه منظورت قوانین نانوشتس که خب یه قانون جدید اضافه کنین بنویسید که هرکس که نظر مخالف نظرات مدیریت سایتو داشته باشه و بیانش کنه از قوانین سایت پیروی نکرده و متخلف شناخته میشه!!!! ,,,,, یکی وقتی یه انتقادی می کنه و نظرشو میده که طرف مقابل نباید ترش کنه !! من فقط یه پیشنهاد دوستانه دادمو شما اینقدر حساسیت نشون دادین ,,,, باور کن خیلی از بچه ها از این نوع دعوت کردن دلخور شدن (حتی اونایی که اگه دعوتم میشدن نمیومدن) ولی خیلیا اینجا نیومدن دلخوریشونو ابراز کنن, مطمئن باش,,, ,,, حالا شما بگو N تا جلسه دیگه هم هستو همه قراره دعوت شن ,,,, اونوقت بازم همینه اوضاع, اون موقع هم اونایی که الان دعوت شدن میگن چرا مارو قبل لیگ که هیچ خبری نبود دعوت کردین حالا که ماجرا داغ شده بقیه رو گفتین بیان!!!!! هر چیزی یه راهی داره ,,,, من دارم میگم باید یکم سیاستم به خرج بدین,,,, حتی گفتم بعد فراخوان دقیقا همونایی که خودتون ازشون خوشتون میادو بگین بیان,,, فقط یه کاری کنین که کسی بهش بی احترامی نشه (ولو ناخواسیته) ,,,,,,,,,,,,,,,,, اگه می خواهید پیشرفت کنین, اگه می خواهید هر روز تعداد مخاطباتون زیاد شه باید حرفاشونو بشنوینو حتی اگه چرتو پرتم گفتن حداقل در ظاهرم شده کاری نکنین که آدم حس کنه یه باند توی سایت درست شده که فقط یه عده میتونن نظرات همسو با هم بدن!!! ,,,,,, به هر حال دیگه زیاد مجال ادامه این بحث نیست ,, فقط بدونین که این سایت یا هر سایت دیگه ای اگه قراره معروف بشه و کارایی داشته باشه فقط این کاربرا و مخاطبا هستن که میتونن یه سایتو به اهدافش برسوننو بهش رسمیت بدن........................................................