[quote:574b74022f="RASHTBOY"]1- عنوان هفتم هم براي تيمي مثل داماش با اين همه ناملايمات خارجي و داخلي ، رتبه قابل قبولي هست ، دم همه هواداران ، بازيكنان و كادر فني گرم
2- جهانبخش يك گوهرناب در فوتبال كشور هست ، اميدوارم اين جوان شايسته راه ترقي رو بدون لغزش ادامه بده ، مطمئنم كه آينده درخشاني داره ، ابراهيمي و نظيفكار هم خوب بودند ؛ ولي طبق معمول گل رو بايد بخوريم
3- چهار نخاله داماش امروز حتي روي نيمكت ذخيره نبودند ، محمدمحمدي، آقايي ، عسكري و صورت زخمي ، نمي دونم چرا ؟ ولي اميدوارم سال بعد بازيكنهاي بي غيرت و بي رگ وريشه مثل اينا نصيب ما نشه ،(آقاي عابديني هزار و يكبار ) البته ، خلاصه گذر پوست به دباغ خانه مي فته . اين چهار نخاله خلاصه با رنگ پيراهن ديگري مياند تو رشت .

از سريال بي تفاوتي ها مسئولين داماش در شگفتم
4-مل مل نمي دونم ، فكر كنم پانزدهم شد ، واقعاً همين رتبه هم براشون خيلي زياده
5- تيم سپاهان هم قهرمان شد ، حقشون بود ، به اميد قهرماني داماش در دور بعد
6- تر تر ها براي رفتن به پلي آف آسيا جشن گرفتند

واقعاً بعضي چيزها كه در موردشون مي گند بي دليل نيست

البته من فكر مي كردم مستقيماً به ليگ آسيا مي رند
7- اميدوارم حال مهدوي كيا هم خوب باشه با نامردي و دروغ از داماش رفتي به تيم مورد علاقه ات و به اون چيزي كه شايسته اش بودي رسيدي ، مباركت باشه ، اسطوره اي تقلبي .[/quote:574b74022f]
اول از همه به همه برای این برد وکسب مقام هفتمی تبریک میگم وامیدوارم سال بعدآسیایی بشیم.وبرای خودم متاسفم که به دلیل کارهای شخصی نتونستم این بازی را حتی از تلویزیون ببینم.این اولین بازی داخل استان داماش تو این فصل بود که نتونستم بیام استادیوم.که البته خیلی سخت بود اما تونستم گلهای داماشو از اخبار ورزشی ببینم و همچنین از گزارش بازی تو سایت یه چیزهای از جریان بازی بفههمم.
در مورد ترکیب داماش باید بگم خیلی خوشحالم که تارتار به بازیکنانی میدان دادکه فصل بعد هم درداماش هستند وای کاش از بعداز بازی با مس سرچشمه کهمندن ما قطعی شده بود دیگه به اینها بازی نمی داد.تا بازیکنان خودمون بازی کنند وتیم خوبی داشته باشیم برای فصل بعد.
از بازی خوب جهانبخش وابراهیمی توسط بچه ها یاد شد فکر میکنم که برای فصل بعد گوشهای بسیار خوب و فوق العاده جوان وتکنیکی خواهیم داشت.تو دفاع هم باید این ترکیب برای فصل بعد حفظ کنیم ویه دفاع راست خوب بگیریم نه دفاع راست اسطوره اتوبان وسوسول البته حسینی هم باید حفظ بشه چون هم تو راست میتونه خوب باشه وهم چپ وحتی ممکنه از اسطوره های تقلبی یادشده بهتر باشه که تو تیم سیزدهم جدول 4تایی هم بهش حتی برای دقایقی بازی نمی دادند.
امیدوارم تو باداین مقام هفتمی نخوابیم و برای فصل بعد یه تیم خوب ببندیم چون تجربه نشون داده برای تیمهای رشت فصل دوم سختر از فصل اول است.