توسط navidmadan » جمعه فبريه 17, 2012 12:13 pm
[quote:99c091dd88="Hamed9"]من به عضدی رای دادم چون تماشاگران روی بازی بیشتر می تونند تاثیر بذارند و م ل و ا ن هم توی چمن مصنوعی بازی نکرده و کاملا این استادیوم به نفع ما هست.
من کمتر نظر میذارم و بیشتر نظرات رو می خونم ولی اینجا فکر کردم بهتر هست جواب نظر این آقای نویدمعدن رو با تائید نظر آقای مجید13 بدم که هی میگه ملوان خوب روی زمین بازی می کنه . نظرهای ایشون نشون می ده که ایشون طرفدار داماش نیست چون هی میگه بازی توی سردار باشه که اعتراض کنیم . اخه کدوم هوادار داماش میگه توی بازی ملوان اعتراض کنیم؟ دیگه اینکه چرا اگر قرار هست اعتراض کنیم توی سردار بهتر جواب میده و هوادار جمع تر هست؟ این حرف بچه گانه کاملا نشون میده ایشون طرفدار ملوان هستند نه داماش وگرنه استادیوم عضدی که شرایط بهتری برای اینکار داره حتی اگر نیاز باشه این کارو بکنیم و اصولا اعتراض چه ربطی به ورزشگاه داره . بعد این آقا هی جوری میگه ملوان روی زمین بهتر بازی می کنه انگار داره از بارسلونا صحبت می کنه. ملوان چند تا نتیجه خوب روی شانس و پنالتی توی نیم فصل دوم گرفته وگرنه تاکتیکش کجا بوده؟ اصلا توی ایران چند تا تیم هستند که فوتبال بازی می کنند،؟همش که داورها یه جا پنالتی می گیرند و یک جانمی گیرند تا یکی ببره و یکی ببازه.
در مورد جهانگیر عسگری هم تارتار هر چوب خشکی هم که باشه حق نداره یک بازیکن بیاد توی روی مربی. این آقای عسگری که توی عمرش اینقدر تماشاگر ندیده حق داره اینجوری روش زیاد بشه بس که تشویقش کردیم. یادتون باشه هم سر دینورزاده هم سر قاسمپور هم سر تعویض اینجور اداها در آورد بعد توی پیکان هم که با درخشان مشکل داشت پس کلا مشکل داره این آقا.
در پایان هم داماش 2 بر صفر ملوان رو می بره و گل هاشم محمد غلامی و افشین میزنند.[/quote:99c091dd88]
ابرار دمت گرم دیگه!!!! مارو انزلی چیو ملوانیو دشمن داماشو رشت کردی رفت که !!!!!!!!!!!!!! همون روزای اولی که تارتار اومده بودو بعد 1بازی همه اینجا دادشون در اومده بود که این چه مربی ایه و سر بازی با فجرم که بردش همه اومدن اعتراض کردن که این باید بره ,, من جزو اون تعداد انگشت شماری بودم که گفتم باید چند هفته بهش فرصت بدیم تا شاید راه بیفته و اوضاع عوض شه ,,,,,, حالا نمیدونم چی شده که با این بازیای مفتضحی که حتی همون چوکای تالشم فکر نکنم اینجور باشه تیم داره بازی میکنه و نتایجم داره نشون میده که باختامون از بازیای بی برناممونه و بردامونم شانسیه همه اومدن مقابل من جبهه گرفتن که تو چرا می خوای اعتراض کنی و تو دشمن داماشیو تو انزلیچی هستیو.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....... متاسفم که توی این اوضاع بحرانی که تیم از نظر نتیجه گیری توی نیم فصل دوم تیم 17 یا 18 جدول هستشو باید دل بسوزونیمو یه راهی پیدا کنیم که 1بار واسه همیشه تیم از این وضعیت دربیاد اکثرا فقط نزدیکیه ورزشگاه به خونشون واسشون اهمیت داره نه داماش!!!!!!!!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, اگه نظر من در مورد مکان برگزاریه بازی سردارجنگله و به قول شما چون دشمن داماشم این نظرو داشتم مطمئن باش سوالو یه جور دیگه مطرح میکردم که طوری معنی بده که انگار هرکی عضدی رو انتخاب کنه دشمن داماشه!!!!! ولی از همون اول شما که همه نظراتو میخونی خواهشا ببین که اشاره کردم که نظر همه واسم محترمه و مطمئن باش واسه خودمم خیلی خیلی خیلی راحت تره که بازی توی عضدی باشه.................................................................... آخرم بگم که حس میکنم که شما از روند کاریه تیم خیلی راضی هستی!! , خب خدارو صدهزار مرتبه شکر که شما از وضعیت الان تیم راضی هستی!!! ,,,,, فقط این درست نیست که اگه کسی نظر متفاوتی با نظر مارو داره بهش انگ دشمنی با داماشو شهرشو بزنی.......................................
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
navidmadan در جمعه فبريه 17, 2012 12:33 pm .