قاسمپور : براي ماندن يا جدايي از داماش امشب استخاره مي‌کنم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 4:17 pm

[quote:140963351c="mahyarmaya"]ما یه سر و گردن از به غیر تیمها بالا تر هستیم و از لحاظ بازیکنان خوب از بقیه تیم ها بهتریم که البته توی دروازه ضعف داریم که محمدی 2 تا بازی بدک نبوده خلاصه حرفم اینه که ما یه مربی درجه 2 داشتیم (ابو)با این همه اشتباه که بود که میلاد وسط بود کیا توی زمین بود افشین چپ بود و از همه بدتر این که آقای بود :roll: .افشین ناظمی ما بهترین گزینه میتونه باشه اگه اون شجاعت و حرف شنوی که باید داشته باشه رو الانم داشته باشه .من حس میکنم باید روزی به خودمون ایمان پیدا کنیم چه بهتر از افشین خان که با محیط باشگاه آشنا هستش و میتونه عابدینی یه مربی کمک خوب بیار بهتر اینکه خارجی باشه .این جوری از از خیلی چیزیها جلو هستیم .[/quote:140963351c]

الان وقت حمایت از افشین ناظمی هست ... اون زمان هم که دینورزاده رو برداشت و همه اسامی دیگه رو میاوردند من تاکید کردم تیم رو باید بدن به ناظمی ... چون اعتقاد دارم اگه تجربه کسب کنه ما خیالمون راحته که یه مربی بومی داریم و حداقل تو شرایط سخت ما رو ول نمی کنه ... اما دوستان میگفتند که ناظمی خودش قبول نمی کنه که من مخالفم ! چون اگه همینجوری بهش بگن معبومه قبول نمیکنه ولی اگه عابدینی تاکید کنه که من پشتتم و حمایتت میکنم مطمئنم قبول میکنه و فقط میمونه ما هوادارها که باید از همشهریمون حمایت کنیم ... ما که هستیم امیدوارم عابدینی هم باشه ... دیگه خسته شدم از نامردی ها و جفاهایی که همه در حق این شهر و تیمش و به خصوص هوادارهاش کردند ... ولله اگه ناظمی رو درست کنیم افشین فرمانروا خیلی می ارزه به کل هیکل ابولی ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 4:25 pm

بی بی سی فارسی هم با قاسمپور ساعت 7 مصاحبه کرد اما صداش خوب نبود مجری گفت تو برنامه 60 دقیقه دوباره باهاش حرف می زنن.یه چیزایی در مورد مشکلات مالی و اینجور مشائل می گفت
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » چهارشنبه دسامبر 28, 2011 5:50 pm

چرا شبکه باران هیچ واکنشی یا خبری به این همه اتفاقات توی داماش نمیده
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am